- om jag kommer in, jag kommer knappt ut

Fick en så jäkla skön länk av Calle;

http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

killen är skön, helt klart! Fast inget kommer nog någonsin slå Magnus Betner - mannen med humorn!

- då steker vi fågeln!

Ok, det suger verkligen att va sjuk. Speciellt på ett lov, buhu :(

Igår följde jag med mami när hon skulle handla och smet in på bibblan, så himla längesen man var där. Så blir det när man aldrig får läsa för nöje utan måste jobba sig igenom massa skolböcker dag och natt :(. Well, 4 böcker blev lånade, wie! :)

Hyrde en film också, mami tyckte nog synd om lilla mig med feber och halsont.. men hon var noga med att jag skulle se den idag, så när jag kom upp imorse stod det en liten lapp "Filmen finns på fiskläge i hallen" Tog en liten stund för mitt morgontrötta huvud att fatta vad hon menade men sen hittade jag filmen och massa annat gott i vår gamla skohylla :P Åh, vad jag älskar min mamma :D

Så filmen blev sedd Prinsen&jag. Den var faktiskt himla gullig och bra. Precis sån romantik jag behövde! Alltså har jag legat i sängen eller soffan hela dan framför teven. Har så sjukt ont i halsen så det finns inte :/. Esa kom förbi innan med choklad och en skvallertidning, wiho! :D TACKTACKTACK! :)

& jag kan verkligen inte sluta titta på Dawson's Creek, det funkar liksom inte.. ha, och nu när jag sitter och skriver blev jag utmanad, gu vad kul, då har jag nåt att göra!

10 sanningar om mig själv;
  •  Om jag går in på ginza.se, coolstuff.se eller nåt liknande får jag sånt sjukt köpbegär att jag måste förklara för mig själv att man inte ska slösa upp sina pengar på sånt man EGENTLIGEN inte behöver, nu är det självklart Dawson's Creek jag är inne och suktar efter på cdon.com. ÅH!
  • Jag kan bli besatt av böcker, filmer, tv-program eller tv-serier. Jag kan gå runt och tänka på dom som fan och bara önska att det var jag som levde ett sånt liv. Jag var verkligen helt depp efter att ha sett Prison Break säsong 2, för att inte jag var sjuksköterskan..
  • I min säng har jag 3 kuddar och dom måste alltid ligga i en speciell ordning för att jag ska kunna sova (fråga esa som fått erfara det ett antal ggr^^). Den mjuka ska va in mot väggen, dunkudden i mitten och den hårda längst ut.
  • Jag är otroligt långsint faktiskt. Ärvt det från min kära fader, en dålig egenskap, jag vet. Om någon gjort mig illa eller någon i min närhet kan jag inte släppa det. Jag förlåter sällan, och jag vet, det är hemskt.
  • Jag har svårt att släppa saker, händelser eller liknande. Jag kan leva kvar i något alldeles för länge och inte komma tillbaka till verkligheten. T.ex. Mexico, Norråsa, konfirmationen och sånt där. Ännu en dålig egenskap!
  • Jag hatar alla som får dåligt samvete av att äta godis eller annat onyttigt. Jag kan döda Landin när hon säger "När jag ätit klart pizzan, fattade jag att det inte var värt det." Jag påpekar ofta att hon är dum i huvudet när hon säger så och hon håller med. Man lever bara en gång, ät vad du vill!
  • Ibland kan jag låsa min rumsdörr, sätta på VÄLDIGT hög musik och sitta i sängen och sjunga med, väldigt högt det med, eller bara dagdrömma (som jag gör typ 70% av min vakna tid.)
  • Jag har faktiskt aldrig använt foundation. Trots att jag använder smink (inte många som sett mig utan^^), så hatar jag foundation.
  • Även att jag ibland kan framstå som en seriös pluggare (ja, jag pluggar rätt mkt ibland ^^) så när jag väl är i skolan, så gör jag allt annat förutom att plugga. Jag och Emma brukar ta sabbats på varje lektion numera (förr var det bara matten). Istället diskuterar vi världen problem eller går en sväng i skolan. Så seriös är jag.
  • Många förstår inte min kärlek till Dreamhack, den är nog invecklad och oförstående. Anledningen till att jag älskar DH är främst humorn, helt klart. Alla är helt galna, och kan göra vadsomhelst utan att någon fnyser och tänker "fan vad omogen han är". Man får skratta åt vad man vill. Man får byta dygnsrytm (jag undrar om man ens byter den, man ger bara fan i att sova) totalt, man får äta vad man vill, när man vill (ja, det inkluderar en godisklubba till frukost och chips som middag). Man får sitta vid datorn EXAKT hur mkt man vill, det är ju egentligen därför man är där? OCH sist, men inte minst, man får umgås tre härliga dar med Cajsa och Linn (ibland gästas vi även av Beac!) och det är nog det som gör DH.. till DH :)
Well, back to tv'n.
Puss fuckers!/Johanna

- vilka rattmuffar dom är alltså

Ouh, i lördags kväll blev det myskväll hemma :) Sjukt längesen det bara var jag, mamma och pappa hemma.. hmm. Men mys :) Framåt kvällen kom Esa, och sen sov han här. Tack för att du finns.

Söndagen gick åt till fiamedknuff, jobba och leta lite halloweendräkt med Becka, ryktas ju om ferre i helgen ;P. Esa och jag hyrde en film också, Smala Sussie, den va skön :).

När han gått hem läste jag lite innan jag slocknade totalt. Imorse gick jag upp typ tjugo i nio, träffade Landin utanför. Sen efter 1,5 timmes promenad så skulle vi göra en sjukt god frulle trodde vi. Scones liksom, riktigt gott. MEN, det visade sig att vi var sämst! Först tog jag 4 teskedar salt istället för 4 kryddmått, så fick slänga ut allt och börja om igen.

När vi då väl fått upp degen på en plåt så sprack massa klumpar och allt blev bara mjöligt, lite äckligt sådär, men vi orkade inte göra om det liksom. Så in i ugnen som Emma råkat sätta på "Snabb". Så det blev brända och degiga scones. Men dom gick att äta om man tog mkt ost :)

Frös ända sen vi kom tillbaka från prommen. & nu visar det sig att jag har feber :/ Det suger! Jag som skulle till metropolen Anneberg och Ivan idag :( damn it.

Well, ska in i duschen nu och försöka få lite värme!
Puss/Johanna

- sen tar jag nog en bulle till kullen

Yees, igår kom det sthlmare. Och vilka sthlmare sen ^^ Haha. Crick, Jimi och Kim fick se hur småstadslivet ter sig.. och nu kan dom nog hålla med om att det suger!
Vi hängde först i skogen, och det var ju mörkt som fan! Men vad fan, man är väl inte mörkrädd heller ;).

Efter det så fjäskade (???!) vi för Kim, så vi åkte till Statoil ;) Det blev kaaaav och mm, det var muy bien! Wie! Och efter att sthlmarna fick orientera sig själva i Nässjö insåg vi att det var ett hopplöst fall så vi drog hem till källaren. Där fick Jimi ett infall av att basta, så yes, he did med my lovley bror, kusin och Therese ;P Crick va hyper som vanligt, haha, och Kim var nog mest trött. Stackars människa som fick stå ut med energikillarna OCH köra bil samtidigt, men ja, det är en konst!

Well, vid halv tre nånting så blev det sängen iaf, den var efterlängtad ;).

Crick var lika hypad som igår, något konstigt alltså. Vart fan får han energin ifrån liksom? Jag såg en sthlmare som var bakis (trodde inte dom blev bakis ^^). Och crick är verkligen helt.. haha ^^
Jimi:
- Alltså, jag måste äta nåt innan vi börjar supa igen!
Crick:
- Neej, om jag äter nåt blir jag bara bakis! Jag super lite, SEN kan vi äta.
Brukar ju va tvärtom, fast ah, vissa är ju speciella ;)

Well, förlåt för att vi inte hittade en fest till herrarna, men om ni kommer på en lördag så är det ett löfte ;)
Riktigt nice att träffa dom iaf, och få en dos av den där humorn ;P

Idag har jag mest läst (läste ut Syskonkärlek). Och spelat piano. :) Ikväll blir det nog en hemmakväll, jag är seg och orkar inte festa nåt. Phuhu.

Puss/Johanna

I have fallen, I have stood up, I've had the patience of a tree
You have trembled, you have stayed still, you have tumbled like a weed
All the mountains, all the deserts, go for miles and miles around
We have driven for years now, baby,
just to get back to a place we had already found

I was mistaken our love was forsaken, worst mistake I ever made
Were you lonely, were you brave, now?
I guess the two are one and the same
Ain't it funny how you're walking through life and it turns on a dime?

- vi är nöjda men villiga

Jao, efter ytterligare lite plugg igår och en massa massa massa tittande på länken jag skrev igår (den där dom kysser varandra på scenen, åh!) så mötte jag Esa och vi gick och hyrde en film. Självklart somnade jag.. han väckte mig, jag övertalade honom att återlämna filmen och sen gick han ^^ Har alltid haft en bra övertalningsförmåga på honom :D

Idag vare prov. Pedagogiskt ledarskap - lätt det roligaste provet jag någonsin gjort :) Hamnade i samma grupp som Strandberg, en annan Emma och Martin. Jäklar vad vi skrattade. Vi snackade om grupparbeten och att man lätt åkte snålskjuts på andra.
Martin:
- Alltså, jag tänker mig en flakmoppe.
Just då entrar vår älskade lärare rummet för att se hur det går ^^ BRA DÄR!

Well, när skrattattackerna var över och det gjorda provet inlämnat vare dags för show i Inas ;P Om jag fattat det rätt äre så att ekonomiklassen (3:an såklart) har en liten tävling mot NVTE-klassen. NVTE tog ledningen när dom var ruskigt allmänt fula på skolfotot med alldeles för små tröjor och backslick (dom är bara killar, så det är väl inte så svårt ^^). Sen blev det 1-1 när Spb0508 skrev typ 1-1 på nåt fönster (vetifan faktiskt). Och nu då vare massa lappar över hela skolan om att NVTE skulle uppträda som Backstreet Boys, var väldigt roande faktiskt :D HAHA.

Grekiska antiken var dock ännu mer roande. Provet gick okej och jag ville mest därifrån. Emma och jag gick hem, hämtade plonkan och gick vidare mot Coco Thai. Ännu en gång pratade vi om världens stora problem och det gulliga med Landin är att när hon inser att hon bara snackar om sig själv går hon rakt på mina problem och frågar nåt om det mitt i i en diskussion om hennes, så allt kan bli väldigt förvirrat :P

Efter det drog vi en runda på stan, jag köpte en bok och Landin testade kläder. Det präglar våra personligheter ganska bra ;P Jag är en otrolig bokmal och Landin har lite shopoholic ;P Men jag tkr om henne ändå :)

När jag kom hem började of course läsa boken. Syskonkärlek heter den och är lite halväcklig sådär.. har iaf 20 sidor kvar nu, och jag vill nog inte läsa. Vill liksom inte veta vad som händer. Dawsons Creek blev sett helt klart! :D & för varje avsnitt som går känner jag igen mig mer och mer i Joey - oh yes I do. Och jag vill ha hennes leende - oh yes!

Ikväll blire Sthlm-besök. Lite halvgalet sådär men alltid roligt ju :) DH-nördar är vi allihopa.. allihopa. Nästan iaf.
Puss/Johanna

- I wrote you every day for a year

Herregud.. det här är den bästa scenen i världens bästa film;

http://www.youtube.com/watch?v=QnhZxj6UWRw

& vilken tur att mina bästa vän vet det också :) Fick nämligen den här av henne i julklapp förra året som nu hänger på min vägg, helt underbart!

image2


Tack Beac, den kommer sitta där så länge jag bor här och följa med vart jag än flyttar :)

http://www.youtube.com/watch?v=kTLDLWhgV1c

OCH HERREGUD, hur underbart är inte det då? ><, åh, nu kommer jag fastna här...

- pippi långstrump baklänges

Vart fan försvinner allt tid? Åh, jag blir stressad av att dagarna går så himlans fort!

På spanskan hade vi kriss kross, och Becka blev knäckt :D MAHA!, jag har alltid rätt även att hon är grymmare på spanska ^^ Hee.. Kriss kross är som hon är.. JENNY COME BACK!
Vi skrev iaf om Nässjö på spanska och skickade iväg till våra vänner i Franklandet ;) dvs Frankrike. Vi fick också reda på att dom är två killar :D Valentin och Yanis, haha! Och jag visade ännu en gång att jag är riktigt grym på spanska..
Jag:
- Jaha.. han är teknisk!
Becka:
- Johanna, det står att han lyssnar på techno.
Well, vem har bäst stil? va va va?

På information&layout gjorde jag provet, helt ensam, öde, i en handelsklass. Maha, men det var helt ok för kändes nästan som förr när man hörde Niccos röst i klassrummet ;) åh, ibland saknar jag nian fruktansvärt mycket..

På lunchen var alla rätt läskiga igen.. speciellt Rickard. Ingen ovanlighet dock. Sen fick Fillan värsta spelet :D Man märker att det är nåt special på g så generös som hon är :D Hon tvingade mig att låta henne bjuda på en ladysucker, men sen köper hon TVÅ! Så ja.. jag var faktsikt tvungen att äta båda två.. av tacksamhetskäl!
På engelskan förstör Rosen ALLT, som vanligt! Kollade på Stolhet&fördom, en film. Så vare typ romantiskt, dom hade ÄNTLIGEN fått varandra och så visar Rosen bakom;
- Johanna.. du vet att han tar henne bakifrån nu va?
möhö, varför ska du alltid förstöra THE moment liksom?! :(
Vi fick inte se slutet där dom kysser varandra så gott folk; http://www.youtube.com/watch?v=elTyvXI8sw0
på 5.45 kysser dom varandra, ungefär ;P

OCH JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD! Här började jag titta på Dawsons Creek och ser Joeys längtan efter Dawson. Dom blir tillsammans, KYSSEN kommer liksom. OCH VAD FAAN HÄNDER? Jo, Joey inser att hon måste göra sig själv lycklig, men fuck! ÅHHH, jag blir så förbannad!!!!!!!!!! Stackars Dawson. Usch :( Lipade som en liten tönt ;P Och jaaa, jag tycker Pacey är sjukt charmig! Och ja, jag är en 90-tals nörd :(

Well, Esa var här nyss och förhörde mig på svenskan, mehe, det gick väl.. tjaa. Pedagogiskt ledarskap imorgon också, grupp prov, aldrig testat på det ;P Mehe,

& glöm inte, vi är grupp sex ;)
Puss/Johanna

- fan va svensk och stel du är

EYYY!
Sitter i skolan nu, öppet hus ^^. Hahaha, jag och Rosen har suttit och lirat copter typ. Det kommer in lite nior och Bengan säger:
- Ja, om ni går ekonomi blir ni som oss.
Så gick dom igen, hahaha. Väldigt bra!

Vissa killar trodde dom skulle få lära sig copter, bra där. Becka och dom går mest nere i Inas och letar godis, så jävla tjocka är dom, haha. Så drar vi massa interna skämt så Bosse känner sig utanför, haha.
Wie, vad jag älskar min klass ;)

När jag kommer hem blire Heroes ;P  WIE! :)
Ne, nu ska jag fortsätta med copter :D så jag slår Rosen!

Puss/Johanna

- livet är en tillfällighet

Woho, jag läste till och med igenom alla sidor svenska, duktig idiot. Dawsons Creek blev ju sett ofc, och det är fan alltid så. När dom väl fått varandra så blir allt fel ändå, åh vad jag hatar Dawsons Creek! (sluta vara sån 90-tals nörd, åkesson!)

Sen kom Esa hit och han fick mig att inse en sak. Herregud, alla mina dagar ser likadana ut! Jag läste igenom mina blogginlägg och insåg att han hade rätt! Sova, plugga, Dawsons Creek och kanske träna. Fy fan vad tragisk jag är. Dags att ta tag i det där nu! Jävla Nässjö. Jag skyller på stan helt enkelt, finns ju inget vettigt att göra här ändå.

Vi tittade iaf på Andra Avenyn (mer Kim ffs!).
Sen film, NEXT hette den. Med Nicolas Cage (och DÅ kan det väl verkligen inte vara dåligt liksom!). Och nej, det var den inte. Den var grym, precis som alla andra filmer med Cage :)

Nu ska jag försöka hitta ekonominyheter från v. 42 innan jag somnar. Imorgon äre FN-dagen som väntar (inga vanliga lektioner, WIIIHO!) och efter det ska vi visa niorna ekonomiprogrammet, HA, vilket skämt ^^ Vår klass - visa en ekonomilektion. Good Luck, Spb0609, vi kanske ska dra igång diskussionen om hönan igen?

Puss/Johanna

- snälla läxa stanna där & inte där

EYYY!
Ännu en dag, som sagt, dom flyger iväg! På pedagogiskt ledarskap så lekte vi (ovanligt? njae :P). 9st skulle iaf stå på 8 stolar och förflytta sig själva och stolarna till andra sidan rummet. Vi vann, ofc :), värsta teamworket liksom :D

På företagsekonomin fick vi tillbaka proven.. det gick väl sisådär.. det roliga va att det jag förklarat för Becka hade jag fel på och det hon förklarat för mig hade hon fel på ^^ Haha, vi bytte nog hjärnor en stund där ^^ På matten stör jag mig mest på Chabbe och sitter och målar robot-Chaib istället. Teorin stämmer, Rickard, lätt att den gör!
Hahaha, och att jag kallat Erika trög sen vi började ettan har börjat sätta sina spår..
Emma:
- Men alltså, Chaib, ska det inte va såhär?
Erika vänder sig om till Emma:
- Jo, det ska det. Så tänkte jag med.
Vänder sig tillbaka för att lika snabbt vända sig igen och säga:
- Fast föresten, lita inte på mig. Jag är inte så smart..
Åh, Erika :)

På lunchen anklagades JAG för att vara äcklig när det var Strand som satte igång hela diskussionen EGENTLIGEN. Herregud, jag är då alltid offret ^^. Sen började en hysterisk kittelattack (Viktor Rosenkvist och Victor Strand, one day I'm going to kill you!!). När jag väl lirkat mig ur deras grepp så äre kört ändå liksom.. vad fan gör man?
& Landin är dum i huvudet som vanligt :P Killen måste tro att jag är kär i honom så jävla ofta som ni får mig att titta på honom, hahaha.
- Look behind you..
yeap, sure. Tack Landin!

Företagsekonomi igen och sen geografi. Provet gick väl.. tjaa.. vet inte riktigt. Om någon vet hur rikets koordinatsystem funkar så får ni gärna berätta, för jag gissade bara ^^

Nu har jag faktiskt läst lite svenska :O (oh my, vad jag är ute i god tid, fast jag har iofs bara läst 3 sidor ^^)  Och om 9min börjar Dawsons Creek - icke att förglömma! Imorgon blire ekonominight på Brinell, ska visa niorna vad vi gör. He, ingenting med andra ord :D

Puss/Johanna

- alltså, jag trodde han var indier!

Dagarna bara flyger iväg.. som vanligt. Igår blev det plugg och knäckning av Albin. Pappa gick mest runt och skrek:
- SHOOOOOT! I'M BEHIND!
För att Albin sitter och spelar inne hos sig och snackar engelska hela tiin, om jag inte har fel så är det Halo 3 som spelas ^^

På kvällen blev det esa. Andra Avenyn och film.. fast vid tiopausen somnade jag... och sov till tolv då han skjutsade hem mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, esa..

Idag gick det relativt fort som vanligt. På engelskan kollade vi på film. Stolthet och fördom. Som vanligt sitter man och väntar på kyssen liksom, och när han väl sväljer sin stolthet och berättar för henne att han är kär i henne så är hon typ förbannad. ÅHHH, vad jag hatar sånt!
Well, sen vare geografi och Affe är faktiskt sweeeet ;). Typ.. några satt i datorsalen, några i bibblan och några i klassrummet. Vi satt och läste på till provet och ungefär en kvart innan vi slutar utbrister Erika;
- Men kan inte vi få gå?
Och Affe sitter leende:
- Jo, det kan ni.
Lite oväntat och han är faktiskt himla gullig :D

Lunchen gick fort även den och SPB0609 är fortfarande familjen. Idag satt större delen av klassen vid skåpen och pratade om allt mellan himmel och jord. Rickard har fått mig att inse att Chaib är en robot... Han hakar ofta upp sig "j-j-j-j-j" och sånt där. Han går konstigt och när det är en fråga förutom matte så säger han; "Jag vet inte jag." Äh,vadfan! Matteprovet gick så mkt bättre än väntat faktiskt :) Vi knäckte Chabbe, killen är förvirrad. Och jag fick värsta synen idag. Att jag gick in till Annika och typ skrek;
- CHAIB ÄR DUM I HUVUDET!!
och hon svarade:
- NEE! Vad är det här för fasoner?
Sen hann jag inte så mkt mer, men jag hoppas att vi fick byta lärare.

Sen kom jag hem, och skulle börja med geografin. Självklart när jag väl sätter mig ner ser jag massa tidningar ligga på bordet (Gustav kör ju ut Aftonbladet och Expressen till affärer). Började bläddra i dom och helt plötsligt hade en timme till försvunnit.. När jag väl öppnade geografiboken somnade jag i typ 40min. LYCKAT, Åkesson! Men lite plugg blev det iaf..

Ikväll blir det kick&box med Becka, ska bli nice som fan :D
det här tyckte jag va lite kul:

DreamHack tar sig in på topplista!
                                       

                                    
DreamHack tar sig in på topplistan Eventbarometern som ett av Sveriges mest omskriva idrottsevenemang. DreamHack gör sällskap med sportgiganter som DN-galan, Finnkampen och Stockholm Marathon. Att vara med på listan är ett roligt erkännande av e-sporten och självklart för DreamHack som fenomen. Nu siktar vi på en pallplats i framtiden!

1. DN-galan (3) 1246
2. Finnkampen (2) 916
3. O-ringen (5) 875
4. Gothia Cup (6) 731
5. Scandinavian Masters (4) 625
6. Swedish Open (7) 570
7. Falsterbo Horse Show (12) 350
8. Stockholm Marathon (10) 312
9. Vätternrundan (-) 291
10. Vår Ruset (-) 241
11. Stochampionatet (15) 204
12. Dreamhack (-) 147
Well.. ska väl återgå till koropleta kartor och satellitbilder.
Puss/Johanna


another day passes by

Yes, som sagt. Pappa drog ut med till Lövhult för att springa 9km. Eller ja, meningen var väl 5 egentligen.. men automatiskt tog vi ett varv till.. Det var lika jäkla underbart som vanligt, även att pappa har börjat hålla ett sjukt tempo.. det är alltid han som bestämmer hur fort vi ska springa och på nån konstig vänster har gubben blivit vältränad! Well, det var sjukt nice och när vi kom tillbaka gjorde han grymt god mat :D
Pappa:
- Barn, nu skickar ni sms till er mamma och säger hur god maten var..
Gustav:
- Men om alla skickar, så kommer hon förstå att vi är köpta!
Pappa:
- Äh, ne. Så smart är inte er mamma.
Deras förhållande har alltid varit så kärleksfullt :)

Sen blev det lite plugg/dator ^^. Sen ringde Emma för att prata, men båda kom på att vi var sugna på godis. Så det blev en promme till godislagret (ne, vi har aldrig fattat varför vi kallar det så, när det heter karamellhuset?). På vägen tillbaka satte vi oss på en bänk vid sjön. Massa snack om det vi jämt snackar om ^^

När jag kom tillbaka återgick jag till pluggandet en del, tills pappa behövde hjälp med att göra tacos ^^ Haha. Sen installerade vi oss med Albin och Gustav vid TV'n (det händer typ ALDRIG att alla sitter och äter och tittar på TV tillsammans, mamma vill alltid det. Så händer det när hon inte är hemma, grattis!). Vi började titta på en film "Flyboys" som pappa fick av mig. Det stod "Pearl Harbor för män" på den, så tänkte att den skulle vara perfekt för pappa, som aldrig får nog av att läsa om krigen.. Han höll sig vaken hela filmen faktiskt, vilket är väldigt konstigt... men vi började tidigt så :)

När det allvarliga "man med man" samtalet kom, så började vi lukta på pappas whisky.. gubben är galen i det alltså! Well, snart är jag nog också en whiskyexpert ;)

Har vart en riktigt nice och jäsig dag^^ Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen faktiskt.. Längesen jag va hemma en lördagskväll :P

Puss/Johanna

löördag! :D

Ouh, gårdagen gick ganska fort, som alla andra dar.. Företagsekonomin gick typ sådär och mina aktier i tävlingen går skit :( Men! Icke ska man gråta över det ^^

Efter ännu ett Dawson's Creek avsnitt (jamen det är ju grymt bra ju!) så kom Esa och hämtade mig. Vi åt på Sweet Chili, kycklingspett med pommes och bearnaisesås är ju så sjukt jäkla gott! :) Efter det åkte vi hem till honom, glodde på the bodyguard, fast båda somnade ^^.

Idag har jag typ inget inplanerat, förutom att jag snart ska ut och springa. Så planerad är jag ;P Imorse när jag vaknade var mitt rum som en jäkla bastu, helt sjukt! Solen lyser rakt in varje morgon när det är fint väder. Fyyyy.

Och igår var nog RIckard mästaren på att skrämmas! Det började när vi gick från TC. Då hoppade han ut ur skogen så jag och Malin skrek, ihh. Sen vare aktiekunskap, då var han allmänt läskig! Och död åt Eric Book! Han stängde av min dator när jag höll på att skriva företagsanalysen (och ja, det var enbart hans fel! :D).

Nepp, nu äre snart dags att springa. Ligger i sängen nu, så har väldigt svårt för att gå upp :P
Ha en bra lördag, mis amigos!
/Johanna

elaka dagen idag?

Alltså, jag fattar inte! Är det vara elaka mot johanna - dagen idag? Först fick jag ett sms av Kim och ett av Tobias.. jag tänker inte ens skriva vad det stod men imorgon ska dom fan dö!
Och nu fick jag ett av Gustav;

"Idag är det internationella var-snäll-mot-en-utvecklinsstörd-dagen. Så skriv till en efterbliven vän, precis som jag just gjorde. Det vämer. Det spelar ingen roll om du slickar på lyktstolpar, ligger med djur eller ibland skiter ner dig. Förtsätt kämpa vännen. Du är speciell :)"

Jag fattar inte - vad har ni emot mig?!

Och så läste jag genom massa SD-inlägg och blev självklart förbannat nostalgisk;
(skriver 21 mars 06)

"Jag vet att jag alltid ska lyssna på min morgonskänsla! Det blev en sjuhelsikes dag! :) Som det alltid blir på Norråsa.. damn it, vad jag kommer sakna den skolan!

Jag kommer sakna trappan på toaletten där vi alltid sitter och snackar skit.
Jag kommer sakna tävlingen till matsalen och fjäsket för Seth. (vaktmästaren)
( - Åhh, Seth, har du ny skjorta idag?
- Oj, Seth, har du tränat lite extra den här veckan?
o.sv.)
Jag kommer sakna alla skratten vid matborden och att göra narr av ragatan (en av mattanterna).
Jag kommer sakna fredagarna med Johan Wirzén, Per eller Eifel vid matbordet.
Jag kommer sakna tiden innan lektionerna då man alltid klagar över hur sakta tiden går.
Jag kommer sakna flummstunderna med Nicolina vid skåpen och alla låtsasbråk.
Jag kommer sakna att kunna säga hej till vem som helst utan att någon bryr sig om man sett människan innan eller inte.
Jag kommer sakna cafeterian och att driva med Agda (jag har inte ens lärt mig hennes riktiga namn än.)
Jag kommer sakna att säga "En ljusljusljusjätteljus macka." Åh herregud :P
Jag kommer sakna träslöjdslektionerna med Eifel, och alla "Vi ska bara vila lite" "Vi ska bara ta igen oss lite." "Vi måste bara hämta oss från chocken av den läskiga maskinen." "Vårat mentala mår inte bra." Alltså, allt skolk från slöjden med Ida.
Jag kommer sakna spanskalektionerna med Jenny.
Jag kommer sakna dom ljusblå skåpen och allt som händer där 9b har sina skåp.
Jag kommer sakna att göra piruetten vid lilla trappan.
Jag kommer sakna sköldpaddan som vi alltid driver med.
Jag kommer sakna Parrebullen, Räkan och Gnaget (tro det eller ej!)

Herregud, finns tusen saker att sakna, börjar snart gråta."

AH, shit! Back to företagsekonomi!

- du är bara psycho ju, vad fan gör du här?!

Ännu en dag.. mihi vad fort allt går hela tiden. Fattar aldrig vart tiden tar vägen..

Efter en ganska jobbig kväll igår kom Albin in ännu en gång och vi snackade. Du är bäst, Albin, och jag kommer aldrig klara mig utan dig!

Idag gick jag till skolan med en mardröm i fickan.. hade drömt om spanskan. Denna förbannade spanska. Vi skulle läsa en liten bok på 55 sidor. Jag hade läst 26 när jag kom till skolan idag och skulle prata om den. På SPANSKA! Tacka gudarna för att Becka faktiskt hade samma bok som jag och faktiskt hade läst den :P Jennys kommentar;
- Jaa, ni verkar ju ha koll på den här boken.
Yepp, ofc! ;) Tack Becka, för att du räddade mig! <3 :D

Information&layout tycker jag är skitkul, eftersom allt är så himla lätt, men att det är kul är jag nog ensam om att tycka i vår klass ;P. Landin försöker dra ut mig på villovägar, illa illa! Men jag räddade sitautionen och insåg att skolka är en dålig sak faktiskt!!

Och sen var de det här med min msn som alla verkar ha väldigt roligt åt ^^ Bara idag har jag hört 2 st;
- Hallå jussi_cool11.
- Eller vad säger du, jussi_cool11?
Det är ju trevligt att ni kommer ihåg den iaf ;). Det är min första och enda mail, vilket man kan se i min inkorg. Det är mail från tiden då man bara använda hotmailen. Från när vi gick i femman liksom.. rätt roande att sätta sig och läsa ibland. Men iaf, jag tänker inte ändra den ^^

Sen vare det här med första intrycket.
"hehe starkaste minnet av dej e fortfarande av dej när vi typ var 8 bast å du sprang runt med en mobiltelefon i plast.. fan vilka tider."
Så skriver Calle, en kompis till Anton typ (jag orkar inte dra upp hela historien med alla familjer) men iaf. Han bor uppe i Sthlm nånstans, och jaa, det är det han minns. Han hängde här ganska mycket när vi va mindre (han är här ibland nu me, men ah, inte lika ofta^^). Tur att jag inte satte stämpeln som minihora där iaf ^^ För det folk gärna vill komma ihåg av mig och gärna berättar för alla nya man träffar är mer;
- Johanna var en liten hora när hon var liten. Eller, det var nog hennes största dröm att bli det iaf. Hon sprang runt i peruk, kjolen uppe vid armhålorna och ett par trosor. Hon hade alltid chokladcigaretten i munnen och var allmänt störd i huvudet.
Jao, härligt att nån kommer ihåg mitt intresse för låtsasmobiler. Har faktiskt kvar samligen :)

Vet inte ens varför jag skriver det här, har väl allmänt tråkigt. Föresten, har ju kollat på Andra Avenyn ganska mycket nu och jag bara undrar liksom.. hur dum får man va om man kallar någon Dildo liksom?
- Har Dildo gjort det här?
- Dildo satte på henne.
WHAT?! Det låter ju bara dumt och är väldigt fult liksom.. ah! Att inte hela världen kunde tänka som mig istället. Vilket vackert ställe det skulle va då :)

I Dawsons Creek fortsatte hånglet idag och självklart sitter jag och skriker:
- WIHO! HÅNGEL!
& pappa ska alltid förstöra glädjen genom att komma och säga;
- Vart har du ont nånstans?
Så säger han jämt när man är glad. Herregud, vart är världen på väg?

Nu ska jag väl sätta mig med företagsekonomin och intala mig själv att jag faktiskt kan något.
Puss!/Johanna

ÄNTLIGEN!!!

ÄNTLIGEN!!!! Okej, som ni vet så har jag råglott på Dawson's Creek den senaste veckan och ÄNTLIGEN kysstes dom! Det är typ det enda jag suttit och väntat på. Frågan är om man ska kolla på det nu? :P Haha, jag är tragisk, I know. MEN IHHHH! Nu går jag på ett stort lyckorus och det kan hända att jag till och med orkar plugga :D WIHO! Sen att jag lipade mig igenom resten av programmet är väl en annan sak. Haha, senast jag lipade till en sån serie var nog Melrose Place. Usch, jag är en sån 90-tals nörd!

Annars hare mest varit skolan, pizza med lovely Rebecka och ja :) Plugg.. som har gått lite som det vill. MEN WIHO! DOM KYSSTES :D Joey och Dawson liksom ;P WIHOWIHOWIHWOHOWHO! :D

Ikväll äre Heroes :D WIHO på den med!

Igårkväll blev det ett avsnitt till av Andra Avenyn, sen började jag läsa. Somnade typ direkt men blir väckt av min älskade bror Albin som kommer in och snackar lite :) Jag var nog dock inte den bästa att snacka me. Låg mest och blundade, gjorde så OHH-ljud, sa okej och nickade. Tss ^^, när han hade gått slocknade jag direkt.

Ne, nu ska jag plugga igen! Fan vad duktig jag är då, inte för att jag kan koncentrera mig så mycket, men det är väl ändå värt försöket antar jag?!

Föresten, igår kom en riktigt stolt mamma hem med en ny telefon. En slide-telefon (både jag och Emilia har ju köpt nya). Så säger hon väldigt stolt:
- Johanna, nu är jag också med i tjejligan!
- Va?
- Jaa! Nu har alla tjejer i familjen en slidetelefon!
- Ja, jo..
- Och vi har ju alla Nokia!
- Eh ne, mamma. Du har nokia, jag och emilia har LG och Samsung..
- Eh.. jaha.
Ser lite besviken ut, men börjar snart le igen.
- Men vi har alla slidetelefoner! :D
Ja, herregud, nu vet jag hur jag blev så otroligt lättroad..

Det ryktas om att det inte är så långt kvar nu... http://www.bleacheatingfreaks.com/makeacountdown/?id=306500
& det ryktas om att det blir skoj! :D
Pussochhejdåfuckers!/Johanna

Spb0609 <3

Helt seriöst, nu är jag sådär klasskär igen, men när jag va ute och sprang innan tänkte jag (ovanligt..) på hur jävla bra klassen egentligen är. Vi har hur kul som helst tillsammans, det finns inga tydliga grupperingar, ingen är utanför och jag känner sån sjuk gemenskap med er. Ni är den bästa klassen som finns, och utan er hade jag aldrig pallrat mig upp för att gå till skolan...
Så, Spb0609, jag kommer gråta den dagen vi inte är en klass mer.

Well, dagen gick ganska fort ändå, även att det är tisdag. Jag och Emilie skrattade en hel del på pedagogiskt ledarskap, vilket inte är ovanligt, tills brandlarmet ringde. Jag och Sara står kvar och diskuterar om vi ska ta med oss grejerna eller inte. Bra där, om det hade brunnit ^^ Haha.

På företagsekonomin sov jag, som vanligt.. fattar inte hur jag kan va så sjukt trött hela tiden?! Sen vare matte och Chabbe ljög.. ingen ovanlighet. Är så sjukt trött på honom, på hans sätt att lära ut och på ja.. hela hans jävla sätt faktiskt. Om vi inte får en ny mattelärare till matte c, då skippar jag den kursen, for sure. Aldrig att jag har Chaib som mattelärare frivilligt. Ryktas ju om att vi ska få honom i internationell ekonomi också, sug på den.

På lunchen visade vi vilken familj vår klass va igen ;P Vi satt vid ett bord i Inas och sjöng gamla låtar från Ingsberg.. och kom i underfund med att vi var en jävla kristen liten skola. Alla låtar vi sjöng innehöll Jesus. Vi försökte komma ihåg lite konfalåtar också, men det gick mindre bra. Emma, Malin och co hade haft en givande diskussion vid matbordet, som vi fortsatte där. Den eviga frågan:
- HUR MÅNGA HÅL HAR EN HÖNA?
& Erika visar sin smarta sida igen..:
- VAA?! Har vi 3??!
Haha, ja, väldigt givande helt enkelt. Vi frågade Bosse, ekonomiläraren, men han hade inget bra svar.

Sen hade vi geografi, och vår lärare som också är naturkunskapslärare, kunde svara på frågan :D Hönor har ett hål! Haha, sen fick vi reda på annan smidig fakta :D Om man köper kyckling i affären har man ingen aning om om det är höna eller tupp.. coolt va?! :P

När jag kom hem åt jag och mami :) Sen började jag plugga lite :) WIHO FÖR MIG! :D Dawsons Creek blev sett också, muy bien! Sen blev det till att snöra på sig skorna (hur underbart är inte det..?). Det är då jag tänker på allt och ingenting. Helt underbart!

Sen när jag duschat och satt mig med en nybakad muffins i sängen för att glo lite på Andra Avenyn på datorn, kommer my lovley brother in :) Vi satt och snackade lite, du är bäst Albin. Det kommer du alltid va och jag vet fan inte vad jag ska ta mig till när du sticker i januari. Tre av dom killarna som betyder mest för mig, åker iväg. Albin, Esa och Anders. Hur är det meningen att jag ska klara mig? Jävla lumpen. Jag hatar den.

Well, nu ska jag plugga vidare. Andra Avenyn va helt ok faktiskt! :)
Puss/Johanna

i hope you had the time of your life

Blääblää och blä igen. Fy fan vad dåligt matteprovet gick idag. Jag vill liksom sjunka genom jorden och komma upp som en smart jävel! Jag fundar på att göra slut med min hjärna för vi bara bråkar nuförtiden ändå. DÖD ÅT MATTE B!

När jag kom hem var mamma hemma :O (hade glömt att hon va lite sjukskriven sådär.) och jag var trött. Emma hade tjatat mest hela dan om hur ont hon hade i munnen (igår drog vi på en promenad och kom hem med 3 chipspåsar, som Emma antagligen fick ont i munnen av :P.) Vi va tjocka and I love it!

Well, mami gjorde mat och hon hade nog tappat chilin i den, men ihhh! Jag älskar ju stark mat så det var ju superB till mig liksom ^^. Sen skulle jag läsa lite i INTE HAN! men det gick mindre bra. Somnade nån timme innan jag insåg att That 70s show hade börjat. Strosade ut till vardagsrummet och intog soffan för That 70s och sen kom Dawsons Creek, lite småroligt sådär.

Nu fundar jag på om jag ska till Esa eller om jag ska plugga.. svårt val, heeee. eller inte.

jag saknar dig, farfar. alldeles för mycket nuförtiden. kom tillbaka.
Puss/Johanna

Another turning point, a fork stuck in the road
Time grabs you by the wrist, directs you where to go
So make the best of this test, and don't ask why
It's not a question, but a lesson learned in time

It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

So take the photographs, and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it's worth it was worth all the while

It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

awesome night :)

Igår vare fest :). Jag och Beac gjorde oss iordning härhemma, Landin kom in och sen började vi gå upp till Ida. Vi hittade nyckeln och gick in. Där började vi dricka rätt rejält innan Ida kom hem ;P. Haha, det var skoj och helt plötsligt var massa folk överallt och jaa, jag hade skoj ^^

Efter ett tag vallfärdade vi upp till Emma istället, där det blev shejk på vardagsrumsgolvet och helt plötsligt var min bror och hans kompisar där. VÄLDIGT oväntat :P, eller inte. Jag och Landin blev trötta och började gå till Chabbes(eller ja, jag åkte i en kundvagn) med Martin, Jocke, Mattias, Norén och några till. Vid Ica ändrade jag, Landin och Martin riktning och började gå hem till mig istället ^^. På vägen träffade vi Book och två forserumare (som jag pinsamt nog glömt namnet på ^^).

Hemma utanför min dörr väntade Åhman. :) Det blev en jäkligt trevlig avslutning på kvällen med makaroner, toast, chips, kex och en massa jävla skratt :P. Vid tjugo över tre så lämnade dom mig i min ensamhet (trodde jag). När jag märker att Gustav legat i sitt rum hela tiden fattar jag inte att han inte vaknade.. Hahaha. Helt sjukt ^^. Men har man Gustav som bror, så får man räkna med att ibland blir det lite för mycket av det goda ;)

Jag och Landin gick mest och skröt igår ^^ Det stod nämligen i tidningen (ordagrant):

"Ett par hundra tusen slängs just nu i Ingsbergssjön med avsikt att göra livet surt för ett 100-tal medlemmar av familjen Larus Ridibundis, det vill säga skrattmåsar. Detta i första hand av omsorg för de medborgare som bor i villorna invid Strandvägen, stans absoluta gräddhylla."

HAHAHA, lägg märke till det sista ;P. Visst bor vi inte i villor men nu har ni fått det bekräftat, Nyhem ÄR Nässjös finaste stadsdel. Och vår gata ^^. Haha, ne, det var riktigt kul faktiskt, hela huset har gått och skrattat åt det.. ^^

Well, det var en riktigt nice kväll iaf. För ett tag sen ringde Crick och var något dragen. Men är man på kryssning är man ju ;P Och det lät så sjukt roligt..
- JIMI!!! Dom har kundvagnar i Nässjö!
- Det var som fan..
och
- Jimi, fel våning..
- Oh fan..
Jao, dom var allt annat än nyktra på söndagsförmiddagen iaf ;P Grattis, killar :)

Idag blir det matte, WIHO! Sug.

& idag är en såndär dag jag saknar dig alldeles för mycket, farfar. en såndär dag då inget känns bra någonstans.
Puss/Johanna

If things get real for me down here,
Promise to take me to before you went away -
If only for a day.
If things get real for me down here,
Promise to take me back to the tune
We played before you went away.

And if I listen to, the sound of white,
Sometimes I hear your smile, and breathe your light.
Yeah if I listen to, the sound of white ..
You're my mystery. One mystery. My mystery. One mystery.

you gave us of your time

Den här dagen har sprungit förbi, som alla andra. Hunnit med en promenad, snack med esa och sen pizza med honom och mina bröder, stått och snackat med Strand ^^, och jaa. inte så mycket mer :P Tagit en massage i den älskade stolen också ofc :D

Sen fick jag ett litet mysko sms.. "Kolla utanför din dörr..." Så jag kollade och där stod det en påse och en lapp "TILL JOHANNA". Öppnade påsen, däri låg en Jolt och lite godis. Och en lapp där det stod:

"TACK!

Tack för att du bokade biljetterna till DH. Tack för att du övertalade mig att åka dit igen. Tack för att du är bra på många sätt. Tack för våran något nuvarande flyktiga vänskap Pussi.

Hälsningar, Lanque"

Hur sött är inte det liksom? Det gjorde hela min dag vill jag bara påpeka :D Och när jag kom till PUSSI så fattade jag vem det var ifrån, hahaha ^^, Tack Linn, och jag övertalade dig för att jag vet att DH inte blir detsamma utan dig, inte alls lika roligt!

SÅ FÖRBANNAT KALLT!!! Lite mys äre ju egentligen men ahh.. kallt som sören.

Ikväll blire fest iaf :) Det behövs, det behövs! Nu väntar jag på Beac, men alla som känner henne vet att det kan ta sin lilla tid ^^, haha.

Annars äre mest taggning på DH, för det är det jag har att se fram emot just nu. Känns som att alla andra dar bara är något som.. ah.. flyter förbi. Idag när jag va nere på stan fick jag en såndär panikkänsla igen.. jag måste härifrån.

Ja, depp idag men varenda gång jag tänker på Linn-lappen blir jag glad :) Tack igen, Linn! :D
Nu ska jag tända ljusen i mitt rum och vänta lite till på Beac.

tagga ferre! :)
Puss fuckers / Johanna

wiha!

Jag och papi va ute och sprang. Jag börjar bli sämst liksom. Eller så börjar han bli bäst. Måste fan kämpa för att hålla hans tempo, men hey, det är bara han som får mig att ta ut det sista ur benen och det tackar jag honom för :)

Efter att jag duschat åkte jag till Esa för att snacka lite till och titta på Idol :) Efter det kom Beac hit, miiiiih <3 <3 <3. Vi tittade på The Guardian, snackade massa och åkte till Statoil med Albin :)

Sen sov Beac här, massa mys ju! :) & snart ska jag vandra ner till Hegethorns. Ma&pa har åkt ^^

PUSS!

you're wonderful

another friday

Den här dan va lite småkul sådär ^^ På pedagoiskt ledarskap så vare massa diskussioner. Jag fick ont i huvudet av allt tänkande och ja, vissa har bara för konstiga åsikter. Men hey, alla är vi olika!

Sen vare svenska och då blev det grekiska antiken för min del. Fick skrivkramp och är allmänt sur på allt som har med svenska att göra just nu. Fick vårt betyg för svenska A och jag är väl allt annat än nöjd egentligen. Men vad finns det att göra åt nu? Annika är inte vår lärare längre, men jag vetifan om vår nuvarande lärare är så mycket bättre..

När jag och Becka förstod att det var kycklinggryta i skolan cyklade vi iväg i blåsten till P-pizzerian (haha, är det bara jag som har bra minne eller kommer ni ihåg..?) istället. MUY BIEN :) Mätta och belåtna stressade vi iväg till företagsekonomin där Strand och Rosen var jobbigare än nånsin. Men på nåt konstigt sätt tycker jag om dom ändå :)
Emma var lite känslig och ahh ^^ Allt var lite galet, haha.

Efter några sextest och annat blev det aktiekunskap iaf. Företagsanalys och 2000kr plus i portföljen - wie! Killen bredvid mig tyckte dock att jag var dum i huvudet. Aldrig pratat med honom innan och jag fick ett litet lyckorus. Han tittar på mig och säger:
- Vad fan är det med dig?
Då kände jag att jag kanske skulle ligga lågt ^^. Hahaa, fast han var en trevlig prick :D

Sen blev det snack med esa, scones och snart ut&springa.

& det går nog inte att beskriva med ord hur lycklig jag är att jag har er. ni kommer vara dom som får mig att klara det här och kanske till och med me ett leende på läpparna ibland. ni kommer få mig att förstå att det här är det rätta och att allt kommer bli bättre någon annan dag. för jag börjar förstå nu att jag är fast här. just här. och det finns nog inget jag kan göra åt det för tillfället. jag ska göra det bästa av sitatuionen och försöka leva det liv jag vill leva. inte tänka på att mitt liv är i just den här stan och i just det här stadiet just nu. jag vill klara det här, och jag hoppas med er hjälp att jag gör det.

Puss/Johanna

& vet du vad som gör mest ont? att jag fortfarande känner likadant när jag ser dig

utmanad :D

Gud va roligt, haha ^^ Jag blev utmanad av Matilda igår kväll, så idag ska jag ta en bild i timmen, helst vid samma tidpunkt ungefär. Så hey, kära klass, watch it! Jag har kameran med mig idag :D

ännu en dag med plugg.. hahhah

Ja, såhär går det fan alltid med mina pluggdagar. Jag sätter mig i soffan, läser ett kapitel. Sen somnade jag. Vaknade av att mamma satt sig i andra änden och att LW's nya skiva rullar. FY FAN VAD BRA DEN ÄR! Fast jag är fortfarande förälskad i hans äldsta låtar :)

Aja, när jag väl vaknat satte jag mig här lite, kollade på Dawsons Creek och ja, hade allmän ångest för den här jävla företagsekonomin. Pappa försökte tagga mig lite till att plugga, så jag började (gissa om han är glad att jag går ekonomi, fast iofs hade han varit nöjdare med natur..^^)

Well, när jag suttit där och kämpat och verkligen börjat förstå kommer pappa in med en Marabou Daim. ÅH VAD JAG ÄLSKAR HONOM :D. Han tyckte jag behövde lite energi till pluggandet. Haha, så sitter jag här. Fy fan vilken dålig dotter jag är!

Nu ska jag lägga mig i soffan iaf, och kolla på ett Gott Parti..

Puss/Johanna

We had just one day to recall

Den här natten gick smärtfri förbi, förutom att dom arbetar ute på gatan typ. Jävla dårar som börjar vid 6 liksom.. Men aja, det är bara att somna om och hoppas på det bästa :D

När vi väl cyklat till skolan (JÄVLAR VAD KALLT DET ÄR! Jag höll på att frysa ihjäl, typ 1 grad varmt. Ihhh, vinterjackan, kom fram!) så hade vi spanska iaf. Där blev det La Catrina. Maha, rätt bra, förutom att man inte förstår så mkt med tanke på att allt är på spanska ^^
Information&layout gick också bra. Jag och läraren är ju värsta bundisar nu ;P. mahaaaa.

På lunchen diskuterade vi hur Ivan äter. Han liksom följer matens väg från tallriken, upp på gaffeln och in i munnen. Ett väldigt fascinerande och intressant ämne att prata om, haha. Sen skulle vi göra engelskan som typ halva klassen glömt.. jag, Becka och Emma bestämmer oss för att gå in i Inas och göra det. När vi kommer dit så sitter Linus, Rickard och Bengan vid ett bord. Emma visar då för hela Inas att SPB0609 verkligen är värda att kallas familjen. hahaha.
- MEN TITTA! DÄR SITTER JU KLASSEN! WOHOOO!
Och efter 5min satt större delen av klassen runt ett litet bord och försökte göra engelskan. Haha, så typiskt oss.

Väl på engelskan blev det mest bara skratt. Liliann hade smågrupper i ett annat rum för att prata om boken. Och just idag var vi i ett klassrum med fönster ner mot Inas. Så mitt och Malins största nöje var att knacka på fönstret och kasta oss nedanför dom, så ingen såg oss. Hahaha. Sen skulle Malin visa hur man rider på stolar, och det gick mindre bra. Oskar var väldigt skillad, men det gick utför där med..

Sen cyklade jag hem i min ensamhet för Landin har lektion på 2,5 h, MAHA. Cyklade till mormor (som är min granne och bor i samma hus som Landin :P) och åt. Albin kom dit. Vi åt soppa (fast jag har väldigt svårt för det där med kokta grönsaker.. iuhk.) och sen pankisar! WIHO! Jag visade mormor en bild på emilia som hon skickade idag på mobilen. Hon blev fascinerad :D

företagsekonomi, here I come!
Puss/Johanna

now all I want is something more, than just a fading memory

onsdag eftermiddag ^^

Yepp, så har den här dan gått ganska fort också.. Efter att jag fått i mig en pan pizza satte jag igång med engelskan. Är nu klar med hela Wild Week - är jag stolt?! JAAA :D
Efter det blev det lite chill och så satte jag mig vid tvn. That 70's show <3 <3 <3 Sen vare Simpsons på 6:an men efter att jag besviket insåg att det var det avsnittet vi såg igårkväll byter jag till 4:an igen. Där vare Dawson's Creek. Något jag aldrig sett, men va rätt sött faktiskt :D

Efter det och lite slötittande på Advokaterna bestämde jag mig för att städa rummet :D. Jag fick ett sånt där ryck, wiho! ^^ Det tog sin lilla stund och mitt i allt ringde Esa för att muntra upp mig. Och det lyckades han me :).

Sen åkte klassen in i skåpet och om ni vill se denna vackra skapelse finns den på bdb, of course ;P

Nu ska jag nog hoppa lite hopprep, som förr i tiden, innan det blir duschen. Sen äre frågan om jag Bonde söker fru är värt tiden eller om jag ska plugga företagsekonomi. Sicket dilemma!

Puss/Johanna

en dag i sänder, min kära vän

Gud vad trött jag är. Sådär seriöst läskigt jättetrött. Sov sjukt dåligt inatt. Ge mig bättre sömn, tack!

Jag somnade inte på aktiekunskapen iaf. En väldigt stor bedrift, eftersom jag nästan alltid lyckas med att somna. Vi var rätt grymma, jag och Emilie. Som vanligt när det gäller aktier ^^ Haha. Och Becka anklagade MIG för att fuska. MIG!!! Hon måste ha en skruv lös alltså.. För jag hade ju inte fuskat. Jag hade ju inte ens svarat likadant som henne.. jag svarade bara vad jag trodde hon svarade. ÄH, Becka, hämnden är nära :D

Sen på spanskan fick vi kontakt med våra holländska och franska vänner :D, haha. Vi har börjat med ett projekt, som innebär att man typ gör uppgifter (om jag ska va ärlig, förstår jag inte riktigt vad det går ut på) med andra människor i Europa som också läser spanska. Så jag och Becka hamnade i en grupp med två franska och två holländare. Vi har dock inte kommit i underfund med om det är tjejer eller killar. Men det är väl sånt vi märker ^^

Vi fick sluta tidigare och alltså äta tidigare. Det är aldrig fel! Det var spaghetti och köttfärsås. Jag har VÄLDIGT svårt för tomater, och i såsen är det stora tomatbitar, så jag tog av den vegetariska. Qournfärsen, mihiiii <3 Det är stört gott! :D Speciellt champinjonerna (a)

Ah, bort från min matanalys och back to the ladysuckers! I'm back liksom! HERREGUD, JOHANNA ÅKESSON, SLUTA ÄT LADYSUCKERS! Idag blev det två till. När begäret slår till äre helt omöjligt att stoppa liksom. So, shiet. Aja, när jag proppat i mig dom där (och emma och becka festat på 2 geisha var, hahahaha) så vare idrott. Mangan va inte där, och den lilla vikarien frågade om vi ville möta eltreorna på fotboll.
- NEJ NEJ NEJ! tänkte jag.
Men de flesta skrek JAA, så ja :P  Jag och Becka vägrade lite och stack ut för att springa istället. MUY BIEN, :) Jag har ingen kondition längre, så verkligen dags att börja träna nu.

Bokanalysen gick skit, men nu är den gjord. Just nu har jag förflyttat mig till köket bara för att hitta nåt att äta (har jag nämnt att jag äter jämt? ;) Min survivorfågel bara skriker i mitt högra öra, så jag måste nog ta lagen i egna händer snart alltså. Fågeln överlever ju allt! Haft den i typ 7-8 år och den lilla krabaten har fått stå ut med det mesta. Men ja, jag älskar plutten ändå.
Ne, nu måste jag sluta äta muffins och hitta MAT!

PÅ JAKT! & DÖD ÅT ROSEN SOM ÄNNU EN DAG FÖRVÄRRAT DEN OCH GJORT ATT JAG BARA VILL STRYPA HONOM! - fast jag tycker ju om dig egentligen, hee.
Puss fuckers!/Johanna

the night.

Ouh, dagen har varit seg och nördig. Datorn större delen. Papi försökte dock hjälpa mig med företagsekonomin.. han jämförde med en mjölk.
- Vad händer om mjölken blir sur då?
- Man slänger den?
- Och vad blir det då?
- En förbrukning?
- Ja, och vad är förbrukningen?
- En kostnad?
Ja, jävligt invecklat men jag börjar fatta det här med täckningsbidrag nu, hurra för mig och hurra för att pappa är civilekonom! :D

Annars hare inte hänt så mkt mer.. Jag, Gustav, Albin och papi tittade på Simpsons tillsammans (inte varje dag det händer). Pappa skrattade vid helt fel tillfällen, men vi tycker om honom ändå :). Mami är orolig för operationen imorgon och sitter nu och festar med godis. Haha ^^

Tog en massage i massagestolen också. Det var mer än välbehövt... axlarna har börjat göra ont igen.. Det har dom inte gjort sen DHS07 när crick masserade, maha :D & jag typ somnade ^^. Sen gjorde dom lite ont när jag började med jordgubbarna. Vetifan vad det är :/ Fick ju en massage i födelsedagspresent som snart ska utnyttjas!

Well, satt och läste massa gamla SD-inlägg innan.. Så hade jag skrivit på DHW06;

- Dom tömmer scenen nu.
- Okej? På?
- Sig själv tror jag?
- Va?
- Ja, han sa "Nu tömmer vi lagret på scenen" och då tänkte jag "jahaja," så jag gick dit och tömde mig.

Per i ett nötskal. Så skickar jag det till Cajsa, och frågar vem hon trodde det var.. efter ett fel svar skämdes hon nog lite och skickade förklaringen;

"Först fattade jag inte att det faktiskt var nån som hade sagt det du skrev. Trodde jag läste en rolig historia. Vilket bara stärker viljen sjuk och rolig person Per är."

WORD! maha, jag älskar den humorn ^^ Haha. eller ja, lite mindre sjuk kanske..

Nehepp, ska börja läsa i min bok igen som jag började med på väg och från sthlm. Chick-lit så det står härliga till ;P Nästan pinsamt.
Puss fuckers!/Johanna

oh my god, hurra för 2000-tal!

Gustav satte nyss upp en utskriven lapp på insidan av vår ytterdörr. Pappa och Gustav tyckte den va skitbra, och mamma klagade. Så va tvungen att kolla. Såhär står det;

"Är vi lite för hårda mot våra gubbar därhemma ibland? Kanske vi borde lägga manken till lite mer när han slutkörd kommer hem från kontoret? I en amerikansk hushållsbok från 60-talet går det på fullt allvar att läsa följande råd:

1. Ha middagen färdig
Planera ingredienser redan kvällen innan så att du är säker på att rätten blir lyckad och att allt blir klart i tid tills din man kommer hem.

2. Fräscha upp dig
Vila i 15 minuter så du ser fräsch ut när du tar emot din man. Förbättra din make-up och sätt upp håret i ett band.

3. Städa undan i huset
Ta en sista runda genom rummen och plocka undan skolböcker, leksaker och papper. Torka av borden med en trasa.

4. Tänd en brasa
När det är kallt i vintertiderna bör du tända en brasa som din make kan koppla av framför.

5. Eliminera alla oljud
Vid din mans hemkomst ska tvättmaskinen och dammsugaren vara avstängda. Säg till era barn att hålla sig tysta och lugna.

6. Ha ett vänligt bemötande
Ge din man ett stort leende och visa att du är glad att se honom. Låt honom prata innan du gör det, för det han har att säga är viktigare.

7. Låt kvällen bli hans
Klaga inte när han kommer hem sent eller äter på restaurang utan dig. Försök istället förstå vilket tidspressat schema han har.

8. Skapa en lugn atmosfär
Se till att ert hem blir en bra plats för avkoppling, så att din man får en chans att återhämta sig psykist och fysiskt.

9. Gör det bekvämt
Låt honom sjunka ner i en skön fåtölj eller lägga sig i sovrummet. Ha en varm eller kall drink redo, rätta till hans kudde och erbjud dig att ta av honom skorna. Prata med en mjuk och behaglig röst.

10. Var inte frågvis
Ställ inga frågor om vad han gjort under dagen. Kom ihåg att han är husets herre och alltid gör sitta bästa för att vara rättvis och ärlig. Du har ingen rätt att ifrågasätta honom.


Herregud, tacka gudarna för att man lever på 2000-talet och inte i USA på 60-talet...

älskling, älskling

Ja, herregud vilken gaaalen dag. 90% av skoldagen har gått åt till att skratta.. Det började på pedagogiskt ledarskap och grupperna skulle börja redovisa sina arbeten. Första gruppen hade Gruppstärkande aktiviteter som ämne, och det blev det också. Jag och Emilie skrattade så vi höll på att dö, eller ja, vi började lipa iaf. Lek efter lek, lika roligt vare. Sista leken var en lek som gick ut på att få den andra att le.. Man satt i en grupp och den i mitten skulle sätta sig i någons knä och säga;
- Älskling, älskling, älskar du mig så le.
Och den andra skulle svara utan att le:
- Älskling, jag älskar dig, men jag kan inte le.
& det här var faktiskt inte det lättaste. Om man log fick man va i mitten. Helt sjukt vad vi skrattade.. Speciellt när Mattis körde och kröp upp i allas knän, smekte låren och tog till andra åtgärder. Jävlar va skoj :P
Sen vare dags för vår grupp att redovisa. Inte lika roligt, men dom diskuterade rätt bra ändå faktiskt ^^

Well, efter det så vare en stund med företagsekonomi. Då fick jag va lite flashig med min mobil, haha. Jag förstår inte hur min klass orkar med mig. Och efter det så vare föreläsning i aulan, men det blev mest sms-skickande med Beac som satt lite längre upp, haha. och lite andra roliga aktiviteter, hahaha.

Lunchen, WIHO, pankisar ftw! :D :D, och eftersom vi inte hade nån matte hann jag, gang-bang (bengan), ivan och becka cykla hem till becka och fika. Det var värsta trevligt :D När vi kom tillbaka vare företagsekonomi och det gick fort. Och äntligen ett kapitel jag fattade! mahaaa. På geografin förstördes hela dagens jobb iaf.. jag satt och skrattade eller sov hela lektionen. Rosen och Strand vände sig om minst en gång i minuten och var allmänt dumma i huvudet, som vanligt. Sen cpade Emma loss och då vare helt sjukt. Jag bara satt och skrattade och åkte av stolen. Stackars Affe-plutten. Han satt därframme och såg lite vilsen ut..

OCH! Jag är SÅ sjukt stolt över mig själv. Kanske jag börjar komma över ladysuckerbegäret?! WOIIHO för mig isf! Har inte ätit nån sen i torsdags!!! CRED TO ME! Det är hur många dar som helst typ. WIHOO!

& jag fick nog min första "älska hösten" känsla idag. När jag och Landin cyklade hem (alltså, jag förstår inte att vi inte dödat varandra än. Sen vi föddes har vi varit kompisar. Sen i lekis har vi gått i samma klass och i princip varje dag tagit sällskap till skolan. iofs bråkar vi då och då, inser att det här var en dag vi ska vara borta från varandra, men ändå. det är läskigt, för jag vet vad hon ska säga när jag säger något. En gång testade jag till och med! Jag hade läst i en tidning att det inte var fett som gjorde en fet, utan socker. Redan när jag läste detta visste jag vad jag skulle få för svar av Emma om jag sa det till henne, så jag testade!
- Emma, vet du att det inte är fett som gör en fet? Utan socker?!
Jag väntade spänt på svaret och det kom! I PRECIS DOM ORDEN JAG VISSTE!
- Men om man äter ett helt smörpaket tror jag man blir fet..)
Ja, det var en liten parantes :). Well, tillbaka till "älska hösten" känslan. Vi cyklade hem och det var så sjukt vackert med alla färger och det var soool, trots att det var ganska kallt. ÅH :)

Idag ska jag försöka förstå företagsekonomin!
Puss/Johanna

MÅN-DAG.

Jag har alltid tyckt om att skriva måndag, det blir liksom MÅNdag.. Ja, så lättroad är jag.

EN bra dag, en bra dag. Skolan gick ganska fort. Lägenheten blev värsta skräckisen. Jag typ cyklade i 5000000km/h hem, och jag överdriver inte! Sen ringde Beac och Cajsa och ville att jag skulle komma till Beac. Dom är söta :D Så jag cyklade dit, åt och snackade lite. Värsta mys :) Trots att den där äckliga gelegrejen fanns där.
- Vad fick er att köpa limerosa gele liksom?
- Äh, den kostade bara 6 spänn..
ha, bra där ^^

Sen vid halv sex mötte jag min kära fader och vi köpte en ny mobil till mig. Det är så att min söta lilla Nokia håller på att självdö.. Har haft den i ett år och skickat ungefär 13000 sms.. och tagit emot typ 14500... Min lilla söta mobil vill därför lägga ner sin lilla verksamhet har jag märkt. Ha, inte så konstigt.. det är ju så att alla mina vänner vet att jag är en liten smsnörd så dom skickar sms hela tiden, och jag skickar ju hur många jag vill för 99kr/månaden, så ja. Det blir en del liksom..

Men iaf, nu har jag en ny bästa vän och den ser ungefär ut såhär: (eller ja, exakt faktiskt).


Mkt söt :)

Ikväll blire kick&box med Becka - oh yes!
Puss/Johanna

another day.

Oh yes, engelskan gick bra ändå. Fick klart min thursday iaf, stolt, tack tack. Emma sitter och nöter igenom en blogg.. så kommer Liliann (vår eng. lärare) utan att Emma märker det. Hon stänger inte ner bloggen utan försöker stammande förklara att hon faktiskt redan skrivit thursday.. när Liliann ändå ser sur ut utbrister Emma:
- Alltså! Tjejen är en 92:a!!
Som om det skulle hjälpa henne? Haha, bredvid satt jag och asgarvade iaf :D

Sen kom vi in på DH av nån anledning.. så säger Adam:
- Äre DH snart eller?
- Jaa.. om typ 1,5 månad.
- Äre winter då eller?
Alla tittar på den lilla bortkomna Adam och den andra Adam säger:
- Ne, det är sommar.
Och den första Adam ser bara helt vilsen ut och sen börjar jag skratta. Då förstår lillen (eller ja, han är typ 1,95m) att det är DH winter :P

På geografin var vi alla rätt duktiga faktiskt.. vi jobbade liksom. Inte varje dag det händer ^^. Jag hämtar en söt liten jordglob som jag tar i min hand.. och då kan man inte låta bli;
- He got the whole world in is hands...
och så svängde vi loss ;P


och snart äre nog DH som sagt... http://www.bleacheatingfreaks.com/makeacountdown/?id=306500
& det var faktiskt en väldans längesen jag var såhär taggad på DH :)

Puss/Johanna

engelska ^^

Jahopp, nu har vi engelska. Jag och Emma hade en diskussion om förra veckans skola på vägen hit. Vi sket verkligen i skolan förra veckan. Det enda vettiga vi gjorde var på sista företagsekonomin på fredagen och efter halva den lektionen åkte jag till Sthlm.. så vi tänkte att vi skulle sätta igång direkt genom att börja jobba hårt nu på engelskan.

Se hur bra det gick.. Nu sitter jag, Emma, Malin, Adam och Jörnling och läser högt ur lite patetiska bloggar.. Haha, och Landin lägger till en accent som heter duga. Adam ger sminktips till Landin för att inte få så sotig sminkning ;P HAHA. AH, kul är det, men jag känner mig lite patetisk själv. Det är jag som kan allas bloggar ju ^^ Haha.

Well, nu kanske man ska fortsätta skriva om Thundering Thursday. WIHO! :)

Puss/Johanna

back to the same

Jahaopp, så efter 2h och 42 min var man tillbaka i Nässjö. Wie, eller inte. Varenda gång jag går av ett tåg här och den där högtalarrösten säger;
- Välkommen till Nässjö.
önskar jag att jag redan va på väg härifrån igen.. för fördelarna med den här stan försvinner lika fort som dagarna..

Well, tågresan gick muy bien. Hamnade bredvid en kille i typ.. 10-12 års åldern (jag är verkligen sämst på att avgöra hur gamla folk är genom att se på dom.) Jag tänkte direkt liksom.. det här är en smart kille! Så jag blev inte förvånad när han drar fram en vetenskapstidning och börjar läsa frenetiskt samtidigt som Millencolin hörs ur hans hörlurar. Han hade en underbar klädstil dessutom (det jag kommer ihåg från den åldern är att ingen stack ut, alla såg likadana ut.) (fast iofs, nu vet jag inte om han va så gammal, han kan ha vart äldre men jag tror inte det..). Iaf, han stack ut. Och det var helt great! Sen när han väl läst igenom varenda centimeter av tidningen så tog han upp ett ritblock. Så börjar han rita.. och det blev jag helt fast i. Killen va riktigt grym! Han målade värsta serietidningen där... I slutet insåg jag vilken toppenkille det verkligen var, när han tog fram Kalle Anka - tidningen..

Ja, som ni märker så tror säkert den här killen att jag är psycho, eftersom jag mest satt och glodde på honom hela resan hem.. He. Och jag hade nog blivit kär om det inte var så att han var rätt liten (om han nu var det..)

Aja, dan i Sthlm har varit great! Igår vare en spelning, lite galet sådär, men Emilias kompisar är sjukt roliga! Och allt gick bra. Idag har vi tittat på mobiler (jag har hittat min favorit, helt klart. MÅSTEEE HA, he.). Sen fikade vi med Rosie och efter det kom Camilla. Vi va på kulturhuset innan det var dags att åka hem. Tyvärr glömde jag typ bort att jag hade kameran med mig, så några bilder finns från idag. på bdb. Men bilder från kvällen hos crick och gårdagen finns inte. Det suger lite.. :(

Usch ja, vad jag hatar att åka därifrån. Rosie blev överglad när jag sa att jag flyttar dit direkt efter skolan. And yes, I will. Här kommer jag inte stanna mer än nödvändigt...

Puss/Johanna

Some days I feel like crying
It don't matter if it's rain or shine
I feel like my heart was broken
At least a million times

Some days I wake up dreaming
Feels like I've never even woke
I answer life's big questions
As if it's one big joke

Maybe it's too soon to be sure
But I really do believe that someday
We're gonna have it all
So I try to hard to keep the rhythm of a train
Rolling right along
When the ride gets rough you got to carry on

glömde ju!

Igår träffade jag ju praktexemplar av riktiga äkta sthlmstjejer, maha! Jag ville bara säga, våra småstadsfördomar har dom bevisat vara rätt! Fast ah, den ena visade ju sig vara trevlig, så jag lägger nog ner där, men det var coolt liksom. ^^

in sthlm

Oh yes, äntligen är jag här liksom, min absoluta favoritstad i detta avlånga land :D.

Kom hit igår, bussresan var mer än hemsk :P Massa sthlmstjejer som snackade om hur OTROLIGT liiiite dom åt och hur mycket dom vägde och blablabla. OCH FY FAN VAD SJUKT! Haha, just nu är jag på ROKS kansli inne i stan, gissa vem som gick förbi fönstret alldeles nyss? Haha, Idol-Sam och Idol-Evelina. Gud vad galet allt är ibland.

Well, back to yesterday. Hamnade hos crick. Och det var liksom.. bara mest galet. Dh-nördarna från DHW05 va ju där, ah förutom sparven, men crick, jimi och kullen. Och sen visade det sig att deras kompisar också hade DH-humorn, så det blev bara massa skratt typ. Jag är ju ganska lättroad också, så :D Ne, det var riktigt skoj :)

Idag är jag mest trött men sjukt glad för att vara här. Min syster är den bästa i världen, även att hon är liten ^^. Sthlm är den bästa staden och ja, livet leker för tillfället. Trots att jag bara ätit en halv chipspåse så :P

and there's nothing left for me there
Puss/Johanna

back to the future

Även en händelserik dag idag ;P. Haha, eller inte. Det var spanska. Den lektionen tillbringades i bibblan med Emma, Becka och Book. Vi snackade om världens problem, haha. Ja, ingen spanska blev gjord iaf.

På information&layout blev det trubbel med mitt konto, men så gick vi ner till dom sköna datafreaksen och dom fixade :D wiho! Lunchen va helt ok och engelskan gick galant den me ;P

Sen när jag kom hem skulle Gustav steka pankisar och jag höll honom sällskap, snäll som jag är. Att pannkakorna blev mindre goda, är ju en annan sak ;P. Sen skulle jag börja med boken. Somnade till halv sju - GRATTIS ÅKESSON! Så då fick jag börja med svenskaboken IGEN! Precis när jag läst ut den, så kom Beac lite överraskande med bullar och Pucko! :D ÅHHHHH, helt underbart! Kanelbullens dag och Beac hade bakat bullar. VI satt i köket, för att sen förlfytta oss till vardagsrummet och HEROES, - sjukt bra! Trots att Albins kompisar hade lite kommentarer då och då.. :P

Well, sen sammanställde jag svaren från enkäterna.. och nu pillar Beac i mitt hår och jag typ dööör. Vill somna och sitta här för alltid typ. Men nu ska jag snart sova, eller packa först. Imorgon bär det av till Sthlm, så vet inte om jag kommer skriva nåt på ett tag nu. MEN STHLM, gud vad underbart det ska bli! Min syster, min syster! :)

Puss&Godnatt fuckers! /Johanna

ONSDAG!

Oh yes. På aktiekunskapen kom Aktiestinsen. 120 miljoner i portföljen och en jävligt söt humor ^^ Hela han var söt, haha. 91 år och grymt härlig! Jag tror dock inte vi lärde oss så mycket mer om aktier, men det var trevligt ändå :D
På spanskan pratade jag om Mexico. Improviserad och hoppades mest på att jag inte skulle bli alltför röd i ansiktet, haha.
Sen vare lunch, muy trevligt och idrott. Bad och jag pallade verkligen inte. Så jag, Sara och Emelie var ute och gick lite på stan.. sen cyklade vi tillbaka till skolan.

Då kom ladysuckerbegäret. Och ihh, jag har sagt till mig själv att jag måste skärpa mig liksom! INGEN MER LADYSUCKER, JOHANNA! Men ja, det gick inte att hålla emot så jag köpte en. Och det var ju sådär sjukligt jävla gott liksom! Så då kom ju självklart suget efter en andra ladysucker. Trots att jag stod emot i typ minst 10min och trots att jag visste att den andra inte alls skulle vara lika god som den första köpte jag en andra. Och rätt hade jag, ofc. Den va inte alls lika god! Men när den va uppäten var mitt lilla begär stillat och jag kunde lugnt tralla till svenskan.
Och där var Bettan trög, like vanligt.

Sen efter skolan blev det hem och plugga lite. Esa kom en stund och vi snackade, tack tack! Sen skjutsade han mig till Elsies. hade ju bestämt fikdejt med Cajsa! Och det var helt UNDERBART att få snacka av sig lite. Åh, tack, för att du ibland känner mig lite mer än jag själv gör. Det blev en varm choklad, en macka och en kaka, MYS! Det är höst och jag är inte ens negativ :)

När jag gått hem med Missy Higgins i lurarna snörade jag på mig skorna och stack ut för att springa. Med dunkande Millencolin i öronen så sprang jag. Och fy fan vad underbart det är. Det går nog faktiskt inte att beskriva :). AOUUH, det är min drog och min lycka :)

Sen efter scramble eggs och lite bacon (som min underbara mami gjorde :D) hamnade jag och Esa framför teven. Jag kommer vara tacksam varje dag du finns för mig, och varje dag du lyssnar på mig. Jag älskar dig, och jag älskar det vi hade, det kommer jag alltid att göra. Jag kommer finnas för dig, jämt och närsomhelst.

Och nu ska jag nog sova. HEROES ÄR GRYMT BRA :) Och på fredag bär det av till Sthlm, finns nog inget jag behöver bättre nu. Än huvudstaden, min syster och allmänt roligt :)

PUSS&GODNATT/Johanna

it's coming over me

Jag fattar inte vart dagen tog vägen? Jag har mest haft panik faktiskt. Imorgon ska jag prata om Mexico på spanskan och vad sjutton ska jag säga..? Herregud, nada förberedd, hade hoppats att få snacka lite med Jenny innan, eftersom vi bestämde det för typ 5 veckor sen. Sen har jag bara glömt bort det.. och imorgon ska jag prata om det. Herregud, lycka till Åkesson!

Lite duktig har jag vart iaf och läst i engelskaboken och lite i svenskan.. Va nere på stan med mami också :)

Nu ska jag gå en promenad tänkte jag. I think I need it. Mitt huvud är verkligen KAOS! Och jag förstår inte vad eller vem som orsakat det.. Antagligen är det jag själv som gjort det, som vanligt..
MEN, om ni har lite lust att joina på en sväng eller bara muntra upp mig med ett sms går det alltid för sig ;P SÅ GÖR DET FÖR SJUTTON!

ouh, nu lät jag desperat.. bäst att gå.
Puss/Johanna

nobody can smile like you

GRATTIS GUTTPLUTT, 22 ÅR! :)

Japp.. imorse väcktes man vid kvart över fem..kvart över fem!!! Allt för att papi skulle kunna va med och sjunga för Guttplutt, som blir 22 år idag. Han åker till jobbet typ kvart i sex, den galningen! Jag & Albin var sjukt trötta så för att underhålla oss kollade vi hur mycket Gustav kunde bära av hans paket (han har vart sjuk en vecka och gått ner typ 5-6kg.) Det var lite smått roande :)

Well, när man väl klarat av det där så skulle jag sova i en timme igen. Det kändes som att det gått 5min när mami kom in och väckte mig. Herregud, vad trött jag var! Men det var bara att kila upp och göra sig iordning för ännu en dag in school. Och det kändes som att vi hade minst 1000saker kvar att göra på vårt grupparbete i pedagogiskt ledarskap.. Men vi skulle visst bara göra en sak, dela upp lite saker sen var vi klara. Så när Erica sprungit iväg på nån grejs så fördrev jag och Emilie tiden med att luska ut hur det ser ut när man är hjulbent och kobent. Det var roligt, haha.

Sen vare företagsekonomi och fii fan vad seg den lektionen är. Jag och Emma gick ner och köpte en ladysucker till mig (like I said, I'm addicted). Och vi gjorde typ en uppgift.. resten av tiden gick åt till att diskutera lite olika saker (vi har skämt ut oss, eller iaf jag. BIG TIME, oh my. jag ska nog försvinna ner under jorden och leva mitt liv i atlanten!). Well, när den äntligen var slut vare dags för matte. Chaib hade nog en känslig vecka denna veckan.. he ^^

Lunchen gick blä. Det blev två potäter, massa knäckebröd och en macka. Jag svalt nästan! Men fiskgratäng är verkligen inget jag äter frivilligt. Och sen vare dags för företagsekonomi IGEN! När Viktor, Oskar och Strand sitter framför en så går det inte att jobba... även om man vill. En vacker dag ska jag nog mörda dom.. :D
På geografin kämpade jag och Sara på med kartan, men det gick också mindre bra ju. Fan, ännu en dag vi inte gjort nånting på. Sen när vi slutade utbrister Bengan (som numera heter Gangbang och vill komma och komma):
- ALLTSÅ, NEE! Det här funkar ju inte längre! Imorgon måste vi bli lite positiva i klassen!

Aouh, hon är söt :D

Puss/Johanna

KICK&BOX!! :)

Jag börjar se fler och fler fördelar med en laptop :D Just nu sitter jag i sängen och det är ju värsta mys ju :D

Jaop, idag blev det iaf kick&box med my lovley Rebecka :). Hon kan få en tagga till så jävla mkt, haha. Jag tycker om dig massor! <3
Skönaste idag var iaf Emma & Karro. Emma kommer med ett besvärat ansikte håller sin hand där hon tror hjärtat sitter.. Hon frågar;
- Vilken sida sitter hjärtat på?
Karro tänker till och säger;
- Höger..
Emma flyttar sin hand till höger sida istället.
Haha, det såg kul ut iaf, och det bevisar ju vilken IQ mina kompisar har ^^

Nu ska det bli sjukt skönt att sova. Imorgon väntar pedagogiskt ledarskap med Emilie ju ;P Gäller att ha energi då, haha.

Puss&Godnatt / Johanna

KETCHUP!

Haha, jag är så psycho ibland. Satt här och blev så otroligt sugen på ketchup! Alltså, sådär äckligt sugen som att "JAG MÅSTE HA, ANNARS DÖR JAG!".. så jag trallade ut i köket men just när jag skulle ta ut ketchupen kom jag på att det skulle va lite äckligt att bara äta ketchup liksom.. så jag satte tillbaka ketchupen och började tänka..
"Vad kan man äta med ketcup?" Typ korv. men då kom jag på att ketchupsmaken inte skulle märkas så mycket liksom. Efter 10minuters tänkande slog det mig; MAKARONER såklart :D Så nu sitter jag här och äter ketchup med makaroner typ.. ser jävligt äckligt ut, men ihhh, det är gott!

Och på tal om ketchup börjar jag tänka på Mexico för andra gången idag :P. Vi sitter allihopa på en hamburgerbar i Acapulco. Efter en dag på stranden är alla sjukt hungriga och dessutom ruskigt bakis med tanke på kvällen innan. Vi sitter och väntar på vår mat och jag ser ketchupen och blir så sjukt sugen på ketchup. Eftersom det kan verka lite konstigt säger jag det till Albin på svenska, så ingen annan fattar. Albin kollar upp med en sjukt förvånad blick och säger:
- Satt just också och tänkte på hur sjukt sugen på ketchup jag är!
Så där satt vi i ytterligare 5 min och glodde på ketchupen.. Vi kunde ju inte börja äta den förrän maten kom. Så fort maten kom drog båda på en stor klick med ketchup och njöt.

Haha, ibland är inte riktigt allt som det ska ^^

and there was a doubt in your voice

EEEEY!

Igår blev det en film, var på liphumör, så gissa vilken (yes, ofc, the notebook!). Har sett den minst 20ggr och tycker den är lika bra varje gång ;P

Och idag var jag så sjukt trött så jag trodde jag aldrig skulle orka gå upp.. Men duktig som jag är så bryter jag inte mot lagen om skolplikt så jag och Landin åkte iväg med Roger ^^. Första lektionen var engelska och det första jag och Emma gjorde va att gå ner och sätta oss i Inas den första halvtimmen. När vi kom tillbaka upp så var Liliann inte så glad, så vi började läsa i våran engelskabok. Men det blev inte så mkt där ändå :P Hela klassen började prata om klassfesten så jaa, haha. Liliann var allt annat än glad iaf.

Andra lektionen var geografi. HAHA, vi skulle göra klart våra topografiska kartor och eftersom jag och Emma redan gjort det fick vi nya uppgifter. Vi tittade igenom det, suckade, och ursäktade med att vi behövde en bensträckare. Den lektionen gick åt till att gå runt i skolan med andra ord, haha. Men vi hade mycket att snacka om, så det vare värt, helt klart!

Well, lunchen gick galant. Goood mat ju :D. Sen vare matte och det var väl den enda lektionen vi brydde oss om. Men knappt det.. Chaib har inte mycket att säga till om..

Och nu är jag och hemma och fick såndär saknadgrej. Haha, ska redovisa om Mexico-resan på onsdag. Har lite panik för jag vet verkligen inte vad jag ska snacka om. Vad ska man säga liksom? HMM, vi festade ju mest, haha. Iaf, tittade igenom små klipp från filmen och jag saknar det där stället, förbaskat mycket. Speciellt Paulina och Ana-Lilia :( Jag saknar deras uttryck.. "Sociagaté cabroooon", "Hola guapo, por que tan solo?" och självklart "MAESTROTE". Jag saknar Jose och jag saknar mina extraföräldrar :(. Vafan, ge mig Mexico igen och alla upplevelser. För det var den bästa resan i mitt liv!

Well, nu ska man väl börja med skolarbetet igen.. mihi :(. Jag orkar inte! Mitt huvud är fullt av andra tankar..

Puss/Johanna

RSS 2.0