- fettfritt smör

Heeeej! :)
I onsdags lunchade jag med mami innan jag tog en fika med Becka. Efter ett besök på bibblan hamnade jag och 5 böcker i soffan innan det var dags för kick&box. JÄVLAR vad bra det gick :D. Kvällen avslutades i Beckas soffa (efter att ha cyklat upp till Statoil och köpt chips :D). Tack för att du finns, babe! <3

På torsdagen blev det tidig uppgång för att övningsköra till Jkpg och spendera dagen där med mami. Du är bäst! :D När jag kom hem så kom Lovisa hit. Det blev filmmaraton och massa snack. Du är bäst! <3

Efter en lugn morgon med Lovisa hamnade jag hos Joakim igår. Det blev massa TV, middag hos Jessica där Joakim stormtrivs med Alva och Emma ^^. Haha. Kollade Let's Dance där me innan vi gick hem igen. Massa mys innan vi somnade. Gud vad jag älskar att sova med dig babe!

Idag vare tidig uppgång igen för att åka med AGIF till Torpa. Ja, kolla på fotboll är väl inte min starka sida (om det inte är landslaget d.v.s ;D). Jag tyckte dom va grymma idag iaf och förtjänade en vinst, men vad fan vet jag liksom? ;D

Efter ett besök hos hoe tog jag bussen hem igen. Nu vankas det PAAAARTY!, så måste hoppa in i duschen nu :P. Tjejer, vad gör man utan er? :) <3

Joakim, jag får aldrig nog av dig <3, du är det bästa som hänt mig!
Puss/Johanna

- tack för visad hänsyn

Hej hopp!
Japp, lovet kunde faktiskt inte börjat bättre :)

Efter en niiihice kväll i lördags (med kanske lite för mkt Mintu-intag) så vaknade jag i söndags med ett dunkande huvud och ett sjukt illamående. Men! Pappas flicka som man är, sprang man ut med honom där på morgonkvisten (vid nio för att va exakt). Det borde jag inte gjort med tanke på hur dåligt jag mådde efter det :P. Men RB-tidningarna skulle delas ut innan jag kunde åka till Joakim. Så vad gör man inte? :)

Vid ett åkte jag dit iaf. Massa mys större delen av dan, var nere hos hoe och kollade hockey också. Igår så vare en luuugn dag, vi gick den låånga promenaden till affären innan vi åter la oss i soffan/sängen och bara pääääste, haha! Vi badade också iaf och checkade Wallander med Becca (nejdå, jag somnade inte (a)).

Efter ytterligare en uuuuuunderbar natt med älsklingen så gick vi en promme innan jag åkte 14.58 bussen hem. Dags för massage och det var inte fel! Jävlar vad nice :D I en timme låg jag och bara njöt :D (ivan, få inte för dig något nu). Hon knådade ut den där knuten som har varit i min axel X antal år, men som CriCk fick bort ett DH.

Och på tal om DH... idag släpptes biljetterna till den bästa festivalen som finns. Till ett sånt där ställe man kan åka till om och om och om igen utan att tröttna. Till ett sånt ställe där man mår skit dygnet runt. Man sover ingenting och äter skitmat. Till ett ställe där det luktar svett efter en timme och där killarna går med händerna innanför byxorna HELA tiden. Till en lokal där stämningen inte går att beskriva. Där man är en stolt nörd och aldrig slutar skratta. Till en plats där ingen bryr sig hur man ser ut, bara hur bra man är på CS. Där affärerna är igång innan festivalen ens börjat eller där man stormar Statoil klockan tre på morgonen. Till en lokal där alla är likasinnade, där alla är accepterade och där humorn inte går att slå.
Idag släpptes biljetterna till DHS08.
och jag ska inte dit.
Fan vad jobbigt det känns.

Kvällen spenderades med en Calle i sängen medan jag städade rummet. Det tog 2timmar (fattar ni hur noga jag städade?! :D). Vi checkade lite TV och lite film me :)

Nu äre dags att sova. Imorgon väntar nya äventyr!
Fast det känns väldigt tomt utan Joakim bredvid mig...

Puss/Johanna

- nollsport

Heeeeeeeej! :)
Igår blev det som sagt mys med Beac. Dom där kvällarna är så jävla underbara! :) Vi hängde här, checkade en film och snackade. Jag fattar inte hur jag klarat 3 veckor utan dig?

Tidig kväll och imorse blev det handling med mamma och självklart äggletning i trädgården (oh nej, snö stoppar inte mina traditioner!). In till mormor och käka våfflor. Det var massa gott faktiskt :D

Sen har dagen gått åt till att hjälpa mami, lämna ut RB-tidningar och hängt här lite me. Pappa har blivit galen i konståkning, for sure! Han skrek som om det vore VM i fotboll ^^ Haha!

Snart kommer kusiner och Mimmi&Lasse. Lill-Erik kommer också :D korean-erik! Åh :) Ivan, du har fått en kompis! :)

Ikväll vankas det party? Yes? :)

DAGENS PERSON: JOAKIM STRANDH
Han får mig att må så otroligt bra, varje dag! Han förstår vad jag menar och ifrågasätter inte allt, han bara vet. Han får mig att skratta och känna mig sådär trygg som jag bara gör med honom. Varje kyss är speciell och jag kan dö för hans leende. Han visar varje dag hur mycket han bryr sig och med honom känner jag mig mer älskad än någon annan gång.
Joakim, jag kommer aldrig såra dig i hela mitt liv. Jag kommer kämpa varje dag för att behålla dig, för du är det bästa som hänt mig och jag vet inte om jag klarar mig utan dig. Tack. Jag älskar dig!

Puss/Johanna

- cat stevens, mer än en kung

Oja, jag börjar lipa till texterna och ja, Cat Stevens är mer än bara en kung. Han är allt och lite till. <3
Han är det jag lyssnar på när jag behöver det och det är alltid han som låter sena nätter när huvudet är fyllt av saker det inte borde vara fyllt av.

I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart
and she's taking almost all that I've got
but if you want, I'll try to love again
baby I'll try to love again but I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest
'cause when it comes to being lucky she's cursed
when it comes to lovin' me she's worst
but when it comes to being loved she's first
that's how I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest

I still want you by my side
just to help me dry the tears that I've cried
cause I'm sure gonna give you a try
and if you want, I'll try to love again
but baby, I'll try to love again, but I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest

'Cause when it comes to being lucky she's cursed
when it comes to lovin' me she's worst
but when it comes to being loved she's first
that's how I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest

____________

Oh very young
What will you leave us this time
Youre only dancing on this earth for a short while
And though your dreams may toss and turn you now
They will vanish away like your daddys best jeans
Denim Blue fading up to the sky
And though you want him to last forever
You know he never will
(You know he never will )
And the patches make the goodbye harder still

Oh very young
What will you leave us this time
Therell never be a better chance to change your mind
And if you want this world to see a better day
Will you carry the words of love with you
Will you ride the great white bird into heaven
And though you want to last forever
You know you never will
(You know you never will )
And the goodbye makes the journey harder still

Oh very young
What will you leave us this time
Youre only dancing on this earth for a short while
Oh very young
What will you leave us this time


- trots alla sorgliga texter så är jag lycklig. förbannat lycklig och den lyckan kan beskrivas i tre ord:
familj
vänner
joakim
för ni gör mig till den jag är och jag älskar er. tack för att ni finns <3

- jag reserverar mig

Heej!
Torsdagen gick åt till skola på förmiddagen. Mina vänner, det finns INGA bättre <3.

Efter att jag lämnat in bågarna (för att få glasögon om typ 1 vecka, oh my!!!!) och gått ut med RB-tidningar så lagade jag och Albin mat. (eller Albin låg väl mest på golvet och skrek: ARMHÄVNINGAR! BÖJ, STRÄCK, BÖJ, STRÄCK!) Blir alla så knäppa av lumpen?

& efter träning och dusch hamnade jag på en buss ut mot Anneberg (vem trodde för 4,5 månader sen att jag, Johanna Bussrädd Åkesson, skulle åka buss var och varannan dag? :P) Iaf, väl därute så står Joakim och lagar mat. En mycket vacker syn :D Becca står skeptiskt och kollar på, men det blev faktiskt otroligt gott! :D

Det blev en kväll med TV, snack och massa pussar! :) Ja, jag har världens bästa pojkvän. Du är så underbar att det inte finns ord <3

På morgonen var vi sådär nyttiga som vanligt så det blev chips och godis till frulle, OJA! Det är grejer alltså, ^^ Massa mys innan jag åkte hem vid 14.18 igen.

Då kom Landin och Becka Bus hit (när Albin och Gustav hade tävling om vem som kunde göra flest armhävningar. Grattis Gustav!)

Vi skulle göra ett NK-arbete, men det gick väl sådär.. hann första sidan och humorn spårade ur totalt, så till sist skrattade jag så jag grät medan Becka snackade om nån bajskorv?

Ikväll blir det Beac, GAAAALET vad jag saknat den människan! Och imorgon, leta påskägg i snön? Herregud, jag dör!

förlåt, men är det jag som ger dig råd nu? när blev det ombytta roller och när slutade du tänka? tiden förändrar oss alla.
Puss/Johanna

If you need to crash then crash and burn
You're not alone

älskling, jag ska sluta tänka och va lycklig.
för det är jag med dig, varje sekund <3

- vi slår hej vilt

Aloha!
Ja, jag måste väl börja med att rätta till det Becka klagade på. Hon tyckte hon fick för lite uppmärksamhet, så ja. Igår på kick&boxen skadade sig nämligen Becka! Vi höll på med småkickar när hon helt plötsligt skrek till och la sig ner. Kishti lindade om den lilla fossingen och ja, den blev helt blå! Lite äcklig faktiskt.. (no offence becka!). Men ja, hon fick ligga där med benet rakt upp i himlen medan jag tränade vidare med Kishti.
Jag tycker synd om dig, lillen!

Ja, nu så går jag över till dagens agenda! Heee.
Skolan började 8.15, det sög. Men vi hade företagsekonomi och det var jäkligt chill faktiskt ^^. Jag behöll ledningen i tävlingen, fast Sara kom upp i min nivå denna dag! Sen spelade vi Jeopardy mot killarna. Utan Limpan hade dom fått SPÖ!

Sen blev det sceniska och ja, jag måste väl säga att den hade inte sån klass som förra året, men aja, helt okej ändå! På idrotten körde vi kondition&styrka, jag körde med hoe. Han är VÄLDIGT snuskig, för er som inte vet det! Och i slutet spårade liksom allting ur.. precis som vanligt!

Hem, göra klart svenskan och vänta på Joaaaaakim!
När han väl dök upp myste vi järnet och kollade in en film innan han skulle hem och plugga :/. Jag har valt mina brills nu iaf, känns lite sisådär konstigt faktiskt.. :P

Nu på kvällen har vi hållt på med RB-tidningar. Pengar är pengar, gott folk ;)

Nu lyssnar jag på Kexchoklad-låten och har såna nostalgikänslor.. GUUUUD vad jag vill åka till Dreamhack Summer 08. Det finns fan inte :P Men jag vet att jag varken har pengar eller tid till det i år. Jag tycker bättre om DHS än DHW och därför känns det extra surt.. :/ Men aja, bara bita ihop och åka dit som besökare iaf! :)

Annars är inte sommaren så planerad :)
MIDSOMMAR: Antagligen Västervik ^^
11 JULI: 18 ÅÅÅÅÅÅR! :D
V.30: O-ringen i Sälen med min älskade Lovisa, det kommer bli mer än great!
16-23 AUG: Alanya med 3 GRYMMA tjejer, oja! Here we come!

Annars ska jag förhoppningsvis jobba och sova, träffa mina vänner och Joakim såklart :). WIIE!

Nepp, dags att ta tag i kvällen kanske?
Puss/Johanna

- hello my friend

Hej hopp!
Igår vare kick&box och jävlar vad mkt bättre det går när man är arg på något/någon ^^. Då slår man sjukt mkt hårdare!

Upp vid niotiden idag för att infinna mig på Hemköp och möta Becka och hoe. Vi var väl där i sisådär 5min innan vi traskade till Brinell (förlåt hoe för din långa promenad, men vafan!).
Vi pratade och ni är så jävla bra :D

- Alltså.. hon har säkert upp-pumpade bröst och hon är säkert översminkad. Hon lär ha en otrolig urrigning och ett fult fejkat leende. Oja, jag kommer se henne direkt!

Väl hemma på Brinell igen blev det matte, fast SYOn upptog en stor del och jag räknade nog inte ett enda tal faktiskt.. FYYY!
Pizza på det, muuuums! Med Landin, Fillzor och hoe. Det var muy bien! :)

Information&layout, sen avslutades dagen med naturkunskap. Alla blir så lyriska när vi får ha på oss rockarna och labba en massa, vi är inte vana vid såna roliga lekar borta på SP ^^

Efter skolan kom Esa hit några timmar. Vi snackade mest politik. Om Obama och Clinton. Eftersom ingen annan är så insatt i det så är det alltid lika roligt att diskutera det med Esa ;P. Uppdaterade varandra lite om livet också, mycket bra!

Avslutade dan med 30min på träningscykeln och Klass 9a.
Nu ska jag ringa Joakim (har jag sagt att han är världens bästa pojkvän?) och sen sova!

Puss/Johanna

- min dom!

Oja, nu har jag fått min dom! Glasögon ftw!
Jag såg inte ens bokstäverna på den där jävla tavlan, allt var bara en suddig fläck typ :P, men det problemet åtgärdas inom kort :P Har 5 bågar hemma nu, det blir enkelt och svart ^^

När jag kommer hem och visar papi börjar han skratta och Gustav skickar låten "Glasögonorm" till mig. Åh, tack tack kära familj!

Sen har jag faktiskt lyckats skriva en sida på svenskaarbetet. Ska väl försöka förbereda den där jäkla intervjun, att man aldrig bara kan få göra något och inte behöva göra något skolarbete för det? :P
Nepp, jag ska intervjua allas vår Johan Wirzén och ta ett kort någonstans i Norråsa, haha ^^. Jag gissar på en rolig vecka, jag gissar på saknad och jag gissar på gulingnärvaro! OCH DET ÄR NICE!
Efter torsdag går jag inte i skolan på 2 veckor, och det är SÅ behövligt!

Har pratat en del med Joakim i telefon också,
det finns inte ord för hur underbar du är.
Jag saknar dig varje sekund och vill ha dig här, jämt.
Du gör mig till världens lyckligaste <3

Snart äre kick&box med lovley Becka och morgondagens agenda (dagordning om man lyssnar på hoe) är följande;
1. SKOOOOOLA!
(det innefattar att vi ska stå på Hemköp och glo på människor under förmiddagen, sen ska vi ha matte med ChabbeLabbe, lunch och information&layout. Dagen avslutas med allas vår Affe och naturkunskap!)
2. ESA!
(ja, det säger väl det mesta? vi har inte träffats på very long och tänkte ta några timmar och uppdatera varandra vad som händer i våra liv!)
3. SVENSKAARBETE
(ja, om jag hinner med d.v.s. det märker man ju imorgon ^^)
4. TRÄÄÄÄNA
(även detta är lite sisådär med faktiskt. jag kan knappt gå just nu, så frågan är om jag kan springa? :P men det är ännu en sak vi märker!)

Hej hopp! /Johanna

- vi resumerar om det sen

Heeej! :)

Okej, en liten sammanfattning av min helg:

FREDAG: Denna dag spenderades två timmar i skolan, sen övningskörde jag ut till Abg :). Där var det Joakim resten av dan, tills mami kom och hämtade mig.
En lika underbar dag som alltid med Joakim <3

LÖRDAG: Upp 06.00 för att sätta sig i en bil och somna om. Kom ner till Ronneby i Blekinge vid tio för första träningspasset. Det gick bra. Ganska härlig terräng, ganska mycket taggbuskar, men ja, det gick bra. Lärde mig en hel del av papi, angående vägval.

Sen blev det bandy för hela slanten på TV. Hela NOK satt och kollade, vi hade ju en medlem i allsvensk SM-final ffs! Det var jävligt synd att dom där 4 minutrarna fick avgöra allt, men vafan, tjejerna gjorde något riktigt stort och jag tror dom klarar det nästa år!

Efter mat så vare dags för andra träningspasset. Vi åkte någon mil till en annan skog och den jävla terrängen.. mina ben bestod av skärsår efter det passet. Det var som att springa runt bland taggtråd och på marken låg snaror som hakade fast i skorna. Det blev en del klättring och spöregn också. Men helt okej pass ändå.

Sen hamnade vi på pizzeria och kvällen ägnades åt Melodifestivalen. Det var en upplevelse. Har en ny familj i klubben. Barnet i familjen satt längst fram och när Luuk kom in;
- Åh, det är han som pratar så mycket!

När det där "välkomnsnumret" var slut:
- DET VAR BRA! Mamma, får jag rösta på det?

Och efter varje låt kommenterade han att det var bra och när Charlotte vann över Nielsen. Jag har aldrig sett en sådan besvikelse i hela mitt liv och på fulla allvar sa han:
- Dom måste räknat fel. För första gången har dom räknat fel!! Mamma, vad är numret till gubben som pratar så mycket? Måste säga det ju!

Ja, ^^
Tidig kväll blev det iaf.

SÖNDAG: Dags för årets första tävling. Ö4 blev det och allt var väldigt tomt utan Lovisa..
Terrängen var åt helvete. Det var en ren uppochnerbana. Jag fick klättra upp för ett berg på ett ställe och jag har aldrig fått så ont i händerna. Det gick väl inte jättebra, men jag kom 2:a och var rätt nöjd.

Första utomhusduschen blev avklarad också. Iskallt, men vafan, man är väl orienterare ;)

Hem igen och upp till Skogsvallen direkt. Kollade lite när Anneberg mötte Nässjös juniorer. Såg halva matchen typ innan jag skulle ner till torget. Märkte att min cykel blev snodd också.. HMMM!

Tog emot IFK-tjejerna därnere. Lovisa, jag är stolt över dig. Du är så förbannat jävla bra! <3

Sen ut till Abg igen och där blev det PES/Singing Bee kväll med Joakim, Ivan och Albin. En mycket trevlig kväll faktiskt trots att jag nästan somnade.

IDAG: Skolan kan väl sammanfattas med ett citat av allas vår Erika från dagens naturkunskapslektion:
- VA?! Finns det vatten i vattentornet?!

Lite trög, lite trött och lite rolig.

Puss/Johanna

& jag blir så trött på dom där förbannade tankarna.
förlåt älskling

- min passion

VARNING: lång text och den är tillägnad en speciell person, så om ni inte vill läsa om min löpning, kryssa!

Ja, som många förstått så är löpningen min passion. Men det tog faktiskt några år innan jag förstod att det var det jag älskade. Jag började på både gymnastik och bandy när jag var 6 år. Gymnastiken höll jag på med tills jag fyllde 14 år och bandy spelade jag tills jag var 15. Jag spelade väl bandy de sista åren bara på grund av det där F-15 laget, som gjorde min dag varje dag! :)

Orientering har jag hållt på med så länge jag minns. Leta kontroller, ta ut kompassriktning och försöka hitta bästa vägvalen har liksom alltid varit något jag vet hur man gör. Det har alltid funnits där, jag vet inte när jag lärde mig det eller hur, det bara finns där.

Men en dag, precis innan jag skulle fylla 13 år, så insåg jag att det inte var kontrollerna jag älskade att hitta ute i skogen, visst är det helt underbart, men att springa, det var ju det jag kunde bäst. Min morbor Håkan är en gammal löpare, han hade Smålandsrekordet på 1500m i över 20 år.

Så ja, det var väl det jag trodde. 1500meter skulle det bli. Med Håkan som peppade mig började jag träna. Helt fullt ut. Jag stack ut för att jag tyckte om det, för att det var kul. Inte för att jag var tvungen. Så kom slutet av sjuan, jag skulle snart fylla 14 år och min kusin Anton sa:
- Men då ställer du väl upp på 1500meter i höst i skolmästerskapen?
"Yes sure" tänkte jag och glömde bort det. Sen kom den där dagen vi skulle anmäla oss till idrottsdagen.

Jag anmälde mig till längd, kula och något mer, bara för att slippa anstränga mig. Jag hatade friidrott. Dagarna gick och jag tänkte inte mer på det. Förrän Anton sa igen:
- Har du anmält dig eller?
Jävlar. Det hade jag inte gjort. Från den stund jag efteranmälde mig, till den dag jag skulle springa var jag så nervös att jag ville spy. Jag klarade inte av det. Jag ville dö dagen innan. Jag har skrivit i min dagbok;

Vafan ställde jag upp på det här för? Imorgon ska jag springa 1500meter inför hela skolan. Jag vill spy och dö. Wish me luck.

Men så fort startskottet gick så bara flöt all nervositet bort. Den försvann och jag sprang. Och jag älskade det. Jag slog skolrekord och jag fick en ny vän.

Efter det där loppet började jag dock inse att jag ville faktiskt springa längre. Om jag gjorde något misstag ville jag rätta till det. Så milsträningarna började, Håkan la upp schema och ja.. tiden gick, jag blev mer pressad och helt plötsligt ville jag inte längre. Jag hade tappat lusten. Jag fick ångest när jag sprang och jag blev stressad av mina egna steg. Jag behövde prestera mer, göra mer.

Så jag pratade med mina föräldrar och jag pratade med Håkan och slängde ner löparskorna i en kartong. Tills våren kom igen.. våren i åttan och jag kände nu är det fan dags. Jag började springa igen, med glädje. Jag sprang nog runt 7-8 mil i veckan tills jag kände att jag behövde något nytt. Utan press och utan tjat från mina föräldrar gjorde Håkan ett nytt träningsschema och jag var på g igen. Spenderade en vecka i Italien under sommaren och fick upp min kondition nåt förjävla mycket.

O-ringen 2005 kom och jag blev sjuk. Ont i halsen, feber och huvudvärk. Men efter några veckor så kände jag att jag var frisk och tränade på igen som bara den.

Jag skulle springa intervaller på Skogsvallen, 200m-400m-600m-800m-1200m-1200m-800m-600m-400m-200m. Det var några av dom jobbigaste intervallerna jag visste, stegintervallerna. Men jag sprang dom där 200,400,600,800 och 1200 metrarna. När jag sprungit ett varv på den andra 1200 så stannade jag. Jag la mig ner på marken och allt svartnade.

En timme senare hade jag en vilopuls på 90. Något var fel. Under hösten 2005 gjorde jag så många sjukhusbesök att jag inte ens kan få ihop räkningen. Det var tester, hela tiden. Jag blev trött på mig själv, jag ville inte mer och kunde inte förmå mig att må bra överhuvudtaget.

I november, efter 4 månader hittade dom felet som dom borde sett mycket tidigare. Jag hade körtelfeber. Inte sån som bryter ut i en vecka och sen försvinner. En sån som höll i sig, i det här fallet i över 4 månader. Det hade påverkat hjärtat på ett negativt sätt. Ingen träning på någon månad till.

När jag väl fick börja träna igen så var det 3km varannan dag. Jag tröttnade och började festa istället. Sen tog jag tag i mig själv ännu en gång och började träna. På allvar. Tävlade lite, men har inte riktigt fått kontroll på min nervositet än.

Och nu, nu är jag på g. Mer än någonsin. Jag känner att jag vill och att jag kan. Jag älskar att känna hur kroppen tar emot mer, jag älskar när mina ben bara går och när flåset är igång.

För många är löpning något avskyvärt, för mig är det guld.

- bångekött

Hej hopp i Lingonskogen!

Igår var hoe här, och Lovisa och Joakim. Vi åt kladdis, spelade kort och ja, jag vet inte :P Hängde typ. Det var nicesomfan.

När dom gått stack jag ut och sprang. 1 mil, precis som kvällen innan. SÅ JÄVLA NICE <3, det finns inte ord för den känslan! När jag kom hem kände jag av att jag hade ont i halsen :/. Det är väl typiskt att bli sjuk nu?

Well, upp och iväg till skolan idag! Jag och Book stekte igenom spanskan, med ungefär samma poäng på provet ;D haha. Mitt första IG faktiskt, fast det var på den mindre delen av provet och det var inget vi kunde läsa till heller.. så vafan, ^^. Spanska är inte riktigt min favorit och Jenny är inte den hon en gång var, på the glory days of Norråsa!

Geografi med Affe, det var ungefär som vanligt fast blev väldigt förundrad över hur jäkla tyst det var på lektionen. ALLA satt knäpptysta och jobbade (kan det ha något att göra med att Victor, Viktor och Oskar lämnade salen ganska tidigt? ;P). Det enda jag hörde var hoes musik som liksom spelade igenom till mig ^^

Jag och Becka drog lunchen och ja, allt lekte på. Sen vare dags för engelskaprov. Gud vad jag hatar prov men jag älskar känslan av att nyss ha gjort det! :D, whei! Jag vet faktiskt inte hur det gick. Det här med grammatik har aldrig riktigt varit min grej..

Imorgon är det 2 lektioner som gäller (nej, Joakim, du behöver inte kommentera att du är ledig. jag VET det nu! :P). Har legat i sängen sen jag kom hem och tyckt synd om mig själv.. ont i halsen och i huvudet. Go Johanna!

Träningsläger i helgen, oh yes!
Puss/Johanna

Joakim,
jag är obeskrivligt kär i dig.

- men svempa för sjutton

Heeej! :)
Gårdagens skoldag gick fort, som vanligt faktiskt. Naturkunskapen var väl.. ja. Stackars Affe, alla ligger och halvsover eller ritar eller (som hoe ALLTID gör!) sitter med  mobilen.
- Östrogen, vet ni vad det är?
- Ja, kvinnans hormoner..
Ivan:
- Hehe, jaa, det har man ju fått erfara några gånger! Hehe
Ivan var nöjd.

När jag kom hem skulle jag pluggat men jävlar, jag var fixarN denna eftermiddag när det gällde telefonen. Ringde massa formella samtal (vuxencreds till åkesson!). Ringde till Karviks iaf. Johanna Åkesson har fått dålig syn, oja. Ständig huvudvärk och att jag inte ser vad som står på tavlan längre fick mig att ringa, woho. Och ja, på måndag får jag min dom!

Sen ringde jag till Oberga. Fick sommarjobbet, men åh, vad jag inte känner för att stå och sälja jordgubbar ett år till.. gubbarna vare inget fel på, dom är förbannat goda, men det var så förbannat tråkigt!

Ringde även och fixade massage, MMMM :D, presentkortet som jag fick i födelsedagspresent är dags att förbruka. På påsklovet beger jag mig dit för att få massage, yeeees! :D

Försökte plugga lite, men ja, det gick som det gick. På kvällen blev det kick&box med Becka och det var riktigt svårt att hålla sig för skratt. Från FÖRSTA sekunden av träningen till SISTA pratade dom "äldre damerna" (vet inte riktigt hur gamla dom va ^^, runt 50 kanske?). Jag vetifan vad dom pratade om, men ja, helt inne i det var dom! Alla körde front kick förutom dom (som körde småkickar). Efter typ halva tiden tittar sig den ena damen runtomkring och ser att dom gör helt fel. Haha, jävlar vad söta dom va! OAVBRUTET snack och stenhård träning på det, inte dåligt!

Tandläkaren imorse, inga hål! Yeheeeees, snart 18 år och aldrig ett hål i tanden (tandborstningscreds till mig!). Fick bananplack (heter det så?) iaf.
- Jag antar att du är lite för gammal med smak av banan? Haha.
- Eh.. ne!
- Hmprf.. hee.. nehe..
SÅ jag fick det :D WOHO!

Annars hare flutit på, nytt matteprov, gick väl sisådär. Ligger stabilt i information&layout och ja, vafan, livet leker faktiskt! I helgen börjar orienteringssäsongen, som jag saknat en del. WOHO!

Måste plugga och nu är maten klar!
Puss/Johanna

- en blandning av en apa och en kines

VÄLDIGT dålig uppdatering här ja!

Sälen gav allt en skidresa ska ge: kortspel (oja, jag fick min revansch!), pulkaåkning (vi försökte ju iaf), massa skratt (tack tack!), danskar (dom finns överallt och dom kan verkligen inte åka skidor), Teddyboy (babe, himlen är oskyldigt blå) skööööna vurpor (ja, dom stod Becka för), off-pist åkning (haa.), varm choklad (den är alltid me!), skidskolebarn (överallt, över hela backen), småhopp (det är dom bästa) och självklart sist men absolut störtst OTROLIGT HÄRLIG SKIDÅKNING!
Tack Becka för 5 underbara dagar! <3 <3

När vi åkte hem blev det allsång HELA vägen från Sälen och hem, Ted Gärdestad <3 Haha!

På fredagen när vi anlände till skolan märkte vi hur mycket klassen saknat oss. Åh, jag vet att ni inte klarar er utan oss ;). Haha!

Kvällen spenderades med världens bästa pojkvän, oh yes! Joakim it is! :)

10.00 på lördagen gick en buss från skolan och till Sävsjö. Det var dags för uf-mässa i Sävsjö. Det blev lite halvgalet sådär när vi började flirta med Knäckiskillar för att få såna där pastiller (eh, ja, det funkade ju!) och när Becka tvingade mig att presentera mig för Månsson (som jag inte träffat på 4 år.. ofta att han kände igen mig liksom). Well, det gick bra det med och vid 14.00 åkte en trött och väldigt mätt klass tillbaka till Nässjö ;)

Jag tog 15.05 bussen ut till Anneberg för att spendera resten av dan med Joakim. Massa mys, fotboll, barngeni och disco blev det ;P.
Det finns inte ord för dig, Joakim Strandh. Du får mig att må otroligt bra! <3 <3

Idag blev det bandy. Mest taggad var nog Rylander faktiskt. IFK Nässjö tog hem det iaf och nästa helg blir det SM-final. Herregud, grattis!!!!!! OCH LYCKA TILL NÄSTA HELG!! :)
Lovisa, du är värd allt det där. Du är verkligen det. Jag vet ingen annan som kämpar så som dig. När du bestämde dig för att satsa på bandyn har du aldrig gett upp. Det har blivit en hel del motgångar, men jävlar vad du kämpat! Du är verkligen värd det här. För 3 år sen var vi ute och gick. Du sa: "tänk dig en sm-final i allsvenskan. shit! fast ja, om det nu någonsin skulle hända skulle ju inte jag få spela ändå.. men ah, det hade varit så jävla stort!" Jadu, Lovisa, nu är du där :) GRATTIS!!! <3 jag älskar dig, glöm aldrig att du är bäst!

Nu ska jag försöka plugga, men jag kan inte koncentrera mig.
Fillan, jag tänker på dig.
och jag finns här <3, alltid.

Puss/Johanna

när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder
ska jag ännu be (come give me love, come give me love)

kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har

och jag ska stanna kvar



- hoppas du har fläkten på

Hej hopp!
Gårdagens skolgång gick fort. På PL tyckte jag för första gången att Maggan var lik sin bror (Maggan är vår lärare och hennes bror är Samuel Fröler.. hon sa typ första lektionen "Ja, jag är syster till Samuel Fröler, folk brukar påpeka att vi är lika." Men jag har liksom aldrig tyckt det.. förrän nu!)

På matten försökte vi ha ett litet serri snack med Chabbe Labbe efter att alla i klassen förutom två stycken fick G eller IG på provet. Kanske dags att förstå att det faktiskt inte bara är vi som är problemet? Kanske dags att försöka med en annan lärare liksom?

Efter skolan iaf så bar det av till Beac en stund. Lite häng med henne och Strand i köket innan jag drog mig hemåt för att duscha och äta lite. Tillbaka till Beac efter det för att förfesta en stund med några tjejer. Aldrig fel! :) Och Beac erkände till slut att jag ÄR världens bästa drinkblandare - oh yes I am!

Vid halv nio-nio tiden skjutsade Albin ut oss till Lövhult. TACK ALBIN! Det var dags att fira våra älskade vänner Book och Becka som nått strecket och blivit 18! CONGRATS! :)
Det blev en sjukt bra ferre iaf med massa folk man känner, massa dricka (ja, landin, vi slutar aldrig dricka!). Jag hade OTROLIGT roligt iaf och sen var Albin där igen och erbjöd skjuts. TACK IGEN! :)

Jag, Oskar, Landin och Jesper trängde in oss i bilen. Filip och Wille i den andra. Ett stopp på Statoil och lite korv, en liten raggarrunda på stan innan vi nådde vårt älskade Strandvägen (åh, för er som inte vet. jag och Landin är liksom grannar..). Ringde Joakim och pratade med honom i två timmar typ. Jag snackade nog mest skit.. men aja :P

Imorse vare upp för att fira Albin iaf, totally crazy! Jag hade haft en vattenflaska hela natten bredvid sängen men inte fan hjälpte det. Jag stapplade upp, trillade lite och kommer in med röda ögon till mina älskade päron. Man möts av pappas skratt:
- Hallå fyllesvinet.
Han är ett as ibland.

Aja, vi grattade Albin och jag återvände till sängen. Jag har inte riktigt lämnat den än. Och ja, jag vet att man får ta konsekvenserna men ÄNDÅ! Jag är hes som fan och mår illa av tanken på mat. Men jävlar ja, det var värt det :D

Tack vänner, för ännu en underbar kväll! Ni är BÄST! :)

Vet inte om jag hinner sitta något mer vid datorn nu, ska packa, köpa godis med Becka och sen kommer Joakim och då vill jag bara pussa massor på honom! :) Men ni får ha en underbar vecka, gott folk! Jag återvänder på fredag till det verkliga livet efter en great vecka i Sälen med Becka. Oja, skidor ska det åkas! :)
Ha're!

Puss/Johanna

RSS 2.0