- makaroner&knull, vad säger du?

Hej!
Lördagen blev succe - kan det bli annat med Lovisa?

Ingen myskväll blev  det utan vi drog rakt på drinkarna gustav ställde fram ;D Och när sambucan uppenbarade sig radades hela 2006 upp i mitt huvud. Det var då jag drack Sambuca istället för vatten, herregud vilka galna helger!
Aja, det blev en kväll med tjejerna hos Ida, lika bra som alltid <3 JAG ÄLSKAR ER! :)

Söndagen blev en såndär typisk bakisdag. Vaknade vid 11-tiden och det blev pizza med bröderna. & jag hatar att jag bara får låna er på helgerna nuförtiden. jag hatar att ni inte är här - jämt. jag kan ta mina och gustavs bråk och jag kan ta albins ständiga sjungande, bara ni är här. för det är så förbannat jävla ensamt utan er.

Vid tretiden träffade jag två taggade brudar :D Karro och Cajsa, vi planerade lite och taggade lite. För om några veckor sitter vi i Alanya och kommer inte tänka på något annat än den stunden som är. Det ska bli förbannat skönt att komma ifrån det här ett tag.

Sen vid sju tog jag och Lovisa bussen ut till Abg för lite häng där med Ivan, Joakim och Micke. (JAG SLOG LOVISA 2 GÅNGER I PES, 2 GGR!!!). Fast sen slog hon mig tredje gången så nu står det 2-2 i matcher! Avgörande snart? ;)

Spanien vann iaf, vilket var trevligt (like I could care more..?). Sov hos Joakim till typ 11 (så kommer inte kunna somna än på ett tag, vilket är ett STORT problem eftersom jag är ensam hemma..)
Har varit där större delen av dan. Att se Joakim dammsuga är värt allt! ^^

Nu ikväll har jag handlat (vuxencreds till åkesson) och hämtat den väldigt sexiga våtdräkten jag ska ha när jag simmar Vansbrosimningen, det börjar bli dags! :D

Well, nu har jag bakat kladdkaka såhär på kvällskvisten, drogat mig igenom 4 Paradise Hotel-avsnitt och nu lyssnar jag på Disney-låtar :). Aouh, <3. Nu ska jag kolla på film för att kunna somna fort sen.. jag hatar att vara själv hemma när jag ska sova. Jag verkligen hatar det. Ligger och lyssnar efter ljud och önskar att jag var någon helt annanstans. Och nu har jag sprungit runt och tänt alla lampor i hela lägenheten.. shit.

Jag orkar inte med mig själv. Jag orkar inte tänka längre och jag orkar inte undra. Jag vet exakt hur jag är och hur jag kan sitta och fundera i timmar och fylla mina dagbokssidor med olika teorier. Och jag är så jävla trött på det. Men jag vet inte längre vad som är värt vad eller vad jag borde göra för att få det att sluta. Jag vill byta ut min hjärna och tömma allt jag har i huvudet just nu för jag märker ju själv hur dåligt jag mår av skiten.
Jag vet inte ens om du är värd det längre, för du gör inget som kan få mig att tänka annorlunda.

Puss/Johanna

a whole new world

- förlåt men jag måste duscha

Idag är det ingen bra dag. Jag är sur, trött och ledsen för något jag knappt vet vad det är.. :/

Men en galen färd från stugan i Gustavs bil påminner om något som fanns för längesen och det lugnar mig oerhört.

Ikväll ska jag träffa Lovisa och jag vet att hon kan få mig på ett bättre humör än någon annan. tack älskling, för att du finns och tack för att du gör varje sekund med dig till ett minne för livet <3 jag älskar dig och du är bäst, glöm aldrig det.

ha en bra dag,
så ska jag försöka börja andas igen.

- NDD 674

heeej hopp!

Det blev 6km igår, heeeeelt underbart! :D Jag sprang, seriöst, och log HELA vägen! :D Fy fan vad jag saknat det.. helt sjukt! Men igår kväll började det smärta som fan i mina vader.. :S jag har ingen aning om vad det är så vi får väl se om jag ger mig ut idag också, grymt sugen är jag iaf! :)

Efter springturen åkte jag, ma och pa ut till stugan för en kväll med fotboll (varför råkar jag alltid ut för denna jävla fotboll?). Somnade när det blev tillfälligt avbrott :P och sen var det bara att sova vidare när man fått reda på att Tyskland vunnit.

I stugan sover jag så jäkla skönt, så det blev en 12 timmars sömn till 10.00 idag :D niiiihice är det! Frulle och sen in till stan för att cykla upp till trafikskolan. SUG! Jag är förbannat trött på dom där repitionerna nu och jag vill inte ens tänka på hur mkt jag kommer få sitta där nästa vecka :/

Och regnar gör det me! BUUUH!

Ikväll blir det filmmys med mami i stugan :) inte fel, inte fel.

Ha en bra torsdag gott folk så hörs och ses vi!

Puss/Johanna

- don't scream

Heeej!
Yeeas, i fredags efter ett fyratimmarspass med gubbarna så åkte jag till Västervik och världens bästa vän :) <3

Det blev en lugn helg men rooolig, vi är ganska bra på att roa oss sjävla ;) Och när "Nääääämen haaallå" hörs hela tiden så slutar man inte skratta :)
tack för att du är min vän, jag kommer behöva dig hela mitt liv :) <3

I söndags förmiddag åkte jag till campingen iaf för att spendera några dagar i Strandhs husvagn med Joakim, Emelie och Andreas ;D
Dagarna bestod av:
  • Chicago (jag vann en gång iaf ^^)
  • Professor-spelet (nästa gång jag tar fram spelet ska jag fan klara det!)
  • Fotboll (tjaa, inte för mig :P)
  • Grillning (Andreas-the grillmaster!)
  • Fiske (eller Andreas försökte iaf, tills hans fiskelåda gled ner i havet ^^)
  • Emilio (ja, hunden alltså som man väcktes av x antal ggr)
  • Kyla (jag vaknade av att jag hackade tänder några ggr :P)
  • Bad (det var iiiiskallt!)
  • Golf (ska jag skriva hur det gick eller blir Joakim och Andreas ÄNNU mer förbannade då?)
Ja, jag har haft det muy bien och att världens bästa pojkvän var nära dygnet runt är ju inte fel :)
jag älskar dig, joakim strandh!

Idag har jag kört halkbana, det var gaaalet men ganska kul ^^ Klibban tog död på några panchisar, Josefin fick spinn och jaa, det var kul! :P

Nu ska jag snart SPRINGA, för det var ett tag sen :D :D :D

Puss/Johanna

När faller du i gråt?

När faller du isär?

När faller du för vinden som har burit allt det där?

När faller du tillbaka till den du faktiskt är?

- a fair trade

jag skyller på att det är sommar! Därför nördar jag inte lika mycket ;) (haha, not true!)

Yes, i söndags blev det mys med tjejerna. Ni är guld värda! <3, och i måndags åkte jag till Joakim efter att ha lidit mig igenom ett pass med jordgubbarna :S

Sov där och hem till körlektion ^^. Snackade lite med Beac - helt galet vad jag saknat henne! :) <3

Vid sju åkte jag och Lovisa ut till Abg för att kolla när Abg vann mot dom där utlänningarna ^^ Haha, du är så jävla underbar, Lovisa! :) Sov hos Joakim och sen upp tidigt för ännu ett pass med dom små röda gubbarna. Fy fan vad tråkigt det är.

Well, efter det mötte jag Beac för en film och massa snack med henne <3, tills klockan blev sju och jag och Lovisa tog bussen till Anneberg för att kolla fotboll.. ja, dom förlorade och det suger att EM verkligen tog slut, men Henrik Larsson kommer vara min kung och trots att han inte gjorde en jätteimponerande insats denna gången har han en del meriter att leva på och han kommer glänsa i VM-kvalet, for sure.

Oja, och imorse var det dags för jordgubbarna igen. För första gången någonsin skrattade jag på riktigt idag (ja, man skrattar ju en del när en kund drar ett skämt, fast man tycker det är skittråkigt). Det var nämligen så att vi jobbade två samtidigt idag så Angelika kom vid tio och fick mig att skratta en del innan det var dags att lämna över ;P

Sen jag kom hem har jag väl gått runt och städat mest, fixat lite inbjudningar till släkten (det är ju nämligen så att någon fyller 18 om 3 veckor :))

Dagens uppmuntran kom på posten och redan på kuvertet där det står:
Johanna "Nässjös hetaste babe" Åkesson
börjar man skratta för då fattar man att det är från Anders :) Jag kan inte sluta skratta åt honom <3

Well, inatt blir det stugan och imorgon efter jobbet åker jag till Västervik och Beac. En helg med henne, bättre än så blir det inte :). Jag behöver det, oh yes I do. <3

Puss/Johanna

I miss the days when you noticed that I exist.

- Kim, vi använder din tunga

Heeej! :)
Så har man klarat det. 30 mil på cykel - Vätternrundan och första stoppet för min Svenska Klassiker, wooooho!

Det var jobbigare än jag trodde och på vissa ställen kändes allt ganska hopplöst.. jag menar, när man cyklat 10mil så ska man cykla 20 till?! Låter helt vansinnigt.. :S

Fick punka efter 3 mil, så cyklade nästan 2 mil med punka vilket var skitjobbigt. Det regnade också i början.. så det sög. Men annars har det gått bra. :)

Cyklade från 21.26 till 13.12, vilket resulterar i att jag cyklade 15h och 46 min.. & just nu fattar jag inte ens att jag faktiskt gjorde det..

Och självklart saknade jag Dreamhack när vi cyklade in på Elmiaområdet och man såg alla pallar stå uppradade därinne.. men jag såg vissa likheter - ofc! :
  • Dumheten - är man inte lite dum i huvudet om man stänger in sig med 10000 andra svettiga nördar och är man inte lite dum i huvudet om man sätter sig och cyklar 30mil frivilligt?
  • Måendet - ja, jag klarar knappt att äta på DH eftersom jag mår illa större delen av tiden och samma sak var det med Vätternrundan, fick verkligen tvinga i mig skiten.
  • Humorn - jamen självkart finns det humor på Vätternrundan också.. kanske lite lamare men man fick sig några skratt under vägen, thank god!
  • Sovandet - fick mig en powernap i Hjo på typ 3min(i den konstigaste ställningen jag någonsin suttit i) och samma sak äre på DH ^^
  • Känslan - känslan av att va på DH är obeskrivlig men känslan av att komma i mål efter Vätternrundan slår allt annat! Så nöjd och glad har jag aldrig varit :)
Well, nu har jag ont i nacken och knäna men jag lever och nu är det äntligen dags att börja springa - wiiiiho!

Såg fotbollen igår också med Joakim, Emelie, Andreas, Tobias och Jessika :). Försökte sova lite men fick inte för Joakim så höll faktiskt mig vaken under hela matchen ;)

Puss/Johanna

- deppig mat

Heej! :)
Gårdagen flöt på bra måste jag säga ;D

Efter 4 timmar med jordgubbarna cyklade jag till Fillzoe med glass, chokladsås, maränger och jordgubbar - MUMS! :) Det blev nästan 3 timmars snack, och det behövs. Varje dag. Det finns inte ord för vad du betyder för mig, älskling eller hur mycket jag älskar att höra dina åsikter! <3

Idag var det upp halv åtta för att sen vid halv nio åka till skolan. Fixade lite med böckerna innan vi tog plats i aulan för att sluta för andra gången på Brinellgymnasiet ;). Det blev sång och massa utdelningar. Fick 2000kr av aktiestinsens fond för mitt mvg i aktiekunskap - NICE! :) Sen blev det 500 till i Antitobaksprojektet - det är nice! :D

Det var underbart att sluta tvåan iaf, för det har var, seriöst, var det jobbigaste året under hela min skoltid. Vi har aldrig haft så mycket att göra, eller så mycket prov. Så ja, det är skönt. Men samtidigt kommer den där ångesten att om ett år slutar vi och vad fan ska vi ta vägen då?

Efter avslutningen drog jag, mamma och papi till Sandsjöbaden för att äta, deras planka måste få pris, underbart god :D

Nu sitter jag härhemma och är så jävla nervös att jag inte kan sova :/, fast jag egentligen behöver det. Jag har panik, för om 7 timmar startar jag. Åhh, vad fan har jag gett mig in på?!

Aja, nu ska jag väl iaf försöka sova lite.
JAG HAR SOMMARLOV! :)

Puss/Johanna


- dom var svarta och kineser samtidigt

Heeej! :)
Dagen har varit väldigt chill hittills :P Har gått runt i lägenheten och skrikit ikapp med Westlife och knarkat kosttillsskott, oboy och mackor. :P

Nu, snart vid 12 ska jag in till mormor som har lagat en uppladdningsmiddag till mig inför morgondagen ;D, och efter det direkt upp till körskolan för lite teoriplugg och körlektion innan jag drar kosan mot ICA och sista passet med jordgubbarna för veckan. Direkt efter det blir det Fillan och jordgubbs och glassmys, bättre än så blir det inte! :)

Så, ja, jag har hela dan planerad från 12 :)

Det blir till att sova tidigt ikväll dock, för morgondagens natt kommer gå åt att cykla, cykla och cykla. Startar 21.35 imorgon kväll och räknar väl med att vara i mål vid 14.00-15.00 nångång, förhoppningsvis :)

Jag är skitnervös faktiskt. Tänk om jag inte klarar det? Då är ett 5-årigt mål åt helvete. Herregud.. :S

Aja, har faktiskt lyssnat på Britney idag, hör och häpna! Men jag fastnade för texten, precis som vanligt..

I wanna believe in everything that you say
'Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There's things about me you just have to know

Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right
Be with you day and night

Hmm..

Aja, nu ska jag in till mormor för lite käk och ja, sen vet ni vart jag håller hus ;)

Puss/Johanna

- nej nej, lucy var inte homo

Gårdagen var väl helvetet itself.. iaf under eftermiddagen.
Slutade skolan vid tre, cyklade direkt till Ica för att jobba med jordgubbarna - KUL LIV!
I 4h stod jag och önskade att jag kunde vara någon annanstans..

Efter dom där 4timmarna iaf så vare dags för FOTBOLL :D. Jag, Landin och Jesper åkte ut till Boda där Strand bor med Oskar, Strand och Rosen :) Där blev det Sverige - Grekland på storbildskärm (värsta projektorn!) och det var inte helt fel :). När Zlatan gjorde målet så trodde jag seriöst att den där skulle rasa ner :P Och stackars den lilla bebisen! (Strands lillebror), när vi skrek. Naow :)
Aja, JÄVLIGT skönt att dom vann och JÄVLIGT skönt att kungen Henrik Larsson visade att han fortfarande håller i landslaget :D <3

Idag vare upp och iväg till företagsekonomin där man drog hem vinsten i årets Ekonomitips som vi haft typ en gång i veckan hela året ;). Oj oj säger jag bara! Haha, jag och Sara hamnade på samma poäng och utslagsfrågan blev:
- Vem är Sveriges finansminister?
Eftersom jag hatar honom så vare inte så svårt :). En ekonomiuppslagsbok fick jag, tack bosse! ^^

Sen vare spanska. Jenny, hur orkar du??!?!

Efter lunchen vare dags för fotboll. Vi var 14 personer i skolan idag men bara 10 på idrotten ;D Haha. Så det blev chiiiiill och det var nice :D

Har jobbat i 4 timmar nu och jag är så trött på det.. redan. & jag börjar bli riktigt nervös inför Vätternrundan. RIKTIGT nervös. När jag började tänka på det idag kunde jag inte äta mer.. herregud.

& imorgon blire ingen skola, så oj, JAG VÄLKOMNAR MITT SOMMARLOV! :D
Puss/Johanna


this is the last time I will fall

- ett fett L efteråt

Jaha, vad ska man säga? ;) Jag har varit så busy de senaste dagarna att jag inte ens hunnit med att städa mitt rum på typ 1 vecka (vilket jag faktiskt brukar göra lite varje dag, eller jag brukar aldrig låta det förfalla :D

Men iaf!

TORSDAG: Slutade skolan vid typ ett efter ha pimpat aulan med klassen <3
Drog ner på stan med hoe och sen hem till mig. Efter att ha smugglat tårta med Becka blev det balen en sväng innan klassfesten började :D

Där bjöds det på; ankungar, världens bästa drinkar made by johanna åkesson, älgöl, chips i överflöd, grillat, promenix, bad för dom som ville och vågade ^^, magflash!, rull i gräs, stor användning av vattenpipa, dassbesök, invigning av grästoan, tårta, födelsedagsfirande, skönsång i massor och självklart massa skratt!

Vet inte hur många ggr jag trillade på vägen hem och körde ner i diket typ men hem kom jag på nåt sätt och somnade sött i sängen :D

TACK FÖR EN TOPPENKVÄLL, SPB0609 <3

FREDAG: Den här dan var inte den bästa i mitt snart 18åriga liv ^^ Mami väckte mig för att skjutsa ut mig till Lövhult där jag skulle hjälpa papi.
Jag kunde knappt prata och ännu mindre äta. Ville hem till sängen hela förmiddagen.. & NOK är ju verkligen förstående, he, nooot.

Aja, efter en dusch kom Lovisa och vi drog sen iväg till Anneberg med Becka för att kolla fotboll. Trots mitt väldiga dåliga mående gick det bra och Abg vann - grattis grattis!
Sen blev de film me hoe, Joakim och Böna innan dom åkte hem och jag somnade i Joakims armar :) <3

LÖRDAG: Tog en ganska tidig buss hem för nu vare studenten! :) Min kusin, som jag också ser som en bror, tog studenten och det var sorgligt.. oja, det var det. Nu är det bara jag kvar :/

Aja, det blev en dag i trädgården med en alldeles för stor släkt. På kvällen drog vi upp några tjejer till Maggi för att chilla och snacka skit. & Maggi, jag tror fortfarande du gjort något som är värre! ^^

SÖNDAG: Pappa kom och väckte mig vid sju för att vi skulle komma iväg på cykeln. Jag märker själv hur den här jävla cyklingen tar på mig.. alla timmar jag ägnat på den där är alldeles för många. Jag orkar inget längre, blir skitsur för småsaker och kan få för mig att vara irriterad på någon utan någon anledning. Det är som världens värsta och längsta PMS och jag hatar det! Jag kommer aldrig mer träna landsvägscykling efter Vätternrundan om jag klarar den. Aldrig mer.

Efter träningen åkte jag ut till Anneberg iaf :) Där blev det väl fotboll större delen av dan. Inte riktigt min favoritgrej om inte Sverige spelar men vad gör man inte för att få vara i närheten av världens bästa pojkvän? :) <3

IDAG: Vaknade hos Joakim av att hunden skällde och då vart man ensam :( Din säng är alldeles för stor utan dig, älskling! Aja, upp vare och en skrattande Becca stod och kollade på, haha :P. Frulle och bädda sängen hann man me innan jag och Becca tog bussen in till Nässjö (fick sitta därbak och va cool, enligt Becca, tack!)

Väl härhemma tog jag cykeln för att träna sista gången innan Vättern (skulle tränat imorgon efter jobbet men kom på att det är ju FOTBOLL och SVERIGE SPELAR :D). 3 mil blev det och jag var förbannad under hela vägen för det var en sjuk motvind och jag fattar inte vad jag gett mig in på. Kom upp i 50mil iaf, och rekommenderat är 100. Grattis.

Oberga kallade och jag var där 15.00-19.15. Var irriterad redan innan jag kom dit så jag stod och störde mig på allt och alla. Men duktig som man är höll man minen och log mot alla och drog samma replik 10000000ggr:
- Haha, jaa.. (LE!), dom är odlade i Oberga utanför Tranås.
- Jadå, dom är svenska! Heee.
- Dom är så billiga för att det finns många jordgubbar nu, vädret du vet.. (LE!!!!)
- Någon speciell du vill ha?
- Jadå, vi står här tills jordgubbarna tar slut!

Men jag kom hem och då orkade jag till och med städa rummet lite smått. Ska sova tidigt ikväll och imorgon blir det väl 2,5 lektion.

Puss/Johanna

- får jag vara dagens person nu?

Hej!
Idag har dagen varit ganska bra :) Började med företagsekonomi. Var klar med databokföringen så gjorde en uppgift i boken, mycket mer blev inte gjort ;D Tagg till klassfesten och massage av Ivan! (taaaack!)

Sen fortsatte det med spanska. Hade NP i hablar och jag klarar ett G i spanska, det är niiihice! Som sagt, jag hatar språk! :P Eric ägde oss alla måste jag säga, haha!

Lunchen gick fort för att sedan dra ut på gräsmattan (som numera är gul^^ Ivan, du har fått en kompis! (förlåt, jag vara bara tvungen!)). Där lekte klassen med frisbees. Jag och Strand tog en klar ledning efter de två första kasten men efter det tredje gick allt åt helvete ^^ Men att vi hade kul var ju huvudsaken ;)

Efter det var det dags NK :) Jag och Adam (Carlsson ^^) gick igenom entrén där massa åttor stod. Så säger han:

- Åh, så många småtjejer.
- Haha, ja, lammkött! Go for it!
- MMMM, we'll make the floor bleed.

Ja, att få den inre synen var väl inte så mysigt ^^ Haha. Aja, betygssamtal var det enda som gällde på NK'n ( vi fick reda på att vi är leeeeediga på måndag! :D :D eller ja, dom som är klara med Gapminder och rapporten d.v.s. JAG ÄLSKAR AVSLUTADE KURSER :D).

Iväg till Ica för att inhandla groggvirke (Johanna i sitt esse, haha!). Det blev en del innan jag cyklade hem, åt och stack iväg till Vallbohaga med Becka :)

En underbar eftermiddag med båt, sjö, sol, sommardrinkar, smirnoff och chips ^^. Taaaaack babe! <3

- Johanna, erkänn att du tycker om att snacka skit ibland?
- Eh.. ja.
- Ja, har du något att berätta då?

Fyfan vad jag tycker om dig! :D

Nu ska jag sova, för imorgon (IDAG FFS!!!!) äre klassfest och då är man inte trött! :D

Tonight it´s getting hard to fall asleep
Puss/Johanna

I´m sorry for all the little things I didn´t know
I´m sorry for the words iIdidn´t say
But what I still do
I´m still loving you

But now I can relate
To everything that I did wrong
Stop breathing when I think I´m losing you

- jag kan se ut som en igelkott om jag vill!

Heeej!
Jahopp, ännu en dag har typ tagit slut. HELT SJUKT vad tiden går fort!

Dagen började tio i tio med företagsekonomi. Gjorde det sista med marknadsundersökningen, vilket var riktigt skönt. Trodde aldrig den skulle bli klar faktiskt, med tanke på att jag kom i den mest oseriösa gruppen i klassen (Jörnling, Kimpan och Murad). Men redovisningen gick bra och Murad imponerade riktigt mycket faktiskt.

På 1,5h lunchrast hann jag och Landin med varsin pizza och en stor portion skitsnack, visst är det underbart?! :)

Information&layout stod på schemat sen. MVG spikat! Helt underbart :)
- Jag tycker du är en solklar MVG-elev.
Taaaaack för att jag fick bli en riktigt datanörd och fick det bekräftat - ibland leker livet ;) Haha!

Hem efter betygssamtalet och här kommer årets chock! Jag, Johanna Maria Åkesson, satt i solen i 1,5h!!!!! 1,5 TIMME! Helt otroligt ju! Läste ut Broarna i Madison County, som jag lånade igår. Jag har ingen aning om vad jag tycker om den boken.. Antingen är den förjävla bra eller riktigt dålig. Men romantik innehöll den :D

"I ett universum av ovisshet får man bara uppleva den här sortens visshet en enda gång, aldrig mer, hur många livstider man än lever."

Vaaaackert!

Efter att boken varit utläst (efter en timme typ) var jag seriös och la mig på en filt för att sola ryggen också (creeeds till mig!) Satte på MP3'n och tänkte. Jag har liksom glömt bort allt det där tänkandet, men det var riktigt skönt att bara tänka igenom vissa saker och inse vad jag prioriterar i mitt liv. Jag kom fram till att det inte är allt det där jag trodde.. hmm.

Vid fem vare jordgubbsmöte på ICA iaf ;P. Haha, jag lovade mig själv förra året att aldrig mer sälja jordgubbar, bra där åkesson! Tog typ inga tider heller, för antagligen blire lite jobb på Svenska Möbel också. nice är det!

Så fort jag kom hem vare dags att ge sig ut och träna. Kommit fram till att jag kommer upp till 50mil på de 4 träningsdagar som är kvar. nice är det! :) Idag blev det iaf 3mil och en ökning till 39,5 mil ;P. Det är SJUKT tråkigt och jag vet inte längre vad jag har gett mig in på..

Ska väl skriva en del dagbok nu (blir så när man tänkt en massa, haha ;P) och sen ringa Joakim lite senare.

Puss/Johanna

- hon hade inte fimpat blöjan

Heeej!
Det var riktigt surt att gå upp imorse, vet inte varför men mina ögon ville inte öppna sig och jag hade verkligen ingen lust att gå upp trots att solen lös utanför fönstret..

Men upp vare och iväg till min sista engelskalektion NÅGONSIN! Kan någon förstå hur jävla skönt det är?! :) VG blev det och jag är nöjd!

Sen gjorde vi någon enkät och när frågor som:
- Hur ofta vill du ta på någon annans könsorgan?
- Hur ofta tänker du på sex?
- Hur ofta vill du säga snuskiga ord?
kunde jag inte sluta tänka på Fillzor, hahaha!
En biobiljett fick vi för besväret iaf, inte fel inte fel!

På tal om bio, läääääängesen jag var på det nu! Förr var jag ju jämt på bio :S

Aja, dags för rättskunskap (som malle och landin SKOLKADE ifrån!) och det var en chill lektion. Även sista lektionen där! Varit en rolig kurs faktiskt och man har lärt sig en massa :)

Ingen NK så satt och väntade på Landin (som gjorde klart nk-arbetet) och hann med en ganska lång pratstund med Micke, niihice, blev en del gamla minnen :)

Ut och iväg på stan med Landin. Blev en del skratt under timman vi hängde där. Kändes som att vi var 10 år igen och fick gå på stan själva för första gången ;P. En glass i den sjukt varma solen och ett besök på bibblan hanns också med!

Hem, äta och sen till körskolan för att plugga teori innan körlektionen. Gick muy bien och nu på kvällen cyklade jag 4,5mil. Det är fan inte roligt och jag körde ut mig ganska hårt då jag cyklade lika fort som jag brukar göra på 3,5mil... nu är jag lite snurrig i huvudet (mer vätska, åkesson!) och lite hungrig..

Men ska ringa Joakim, borsta tänderna och läsa lite till innan det är dags för sömn.

3 dagar kvar!
Puss/Johanna

You see I've always been a fighter
But without you I give up

And I will love you, baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and
The words don't rhyme
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always



- livet är en resa som leder hem

Heeej! :)

Fredagen startade med den rooooligaste PL-lektionen någonsin! Vi började med 4 man i soffan där tjejerna blev utklassade och sen blev det burr! (också kallat kurragömma med dunk för bönderna!). Iaf, vi var heta och stack in i BF-huset och från det gick det bara bra! Haha. Jag & Sara agerade agenter och rullade runt i nyklippt gräs (vilket gjorde jävligt ont!). Det var iaf riktigt roligt och lite sorgligt också faktiskt. Sista PL-lektionen. Det har varit en chill och bra kurs, jag har faktiskt lärt mig en del. MVG blev det och då kan man väl inte vara missnöjd? :)

Fredagskvällen ägnades åt Beac, vilket är helt underbart! :) Det var ett tag sen och varje gång jag träffar dig, älskling, så vet jag hur mycket jag behöver dig i mitt liv! <3

Så vad har jag gjort mer i helgen?

På lördagsmorgonen kom pappa in 06.30, jaaa 06.30. Det var bara att gå upp (jag är faktiskt morgonpigg när jag behöver det), äta och sen ge sig ut på cykeln. 4,5mil blev det och jag har nog aldrig frågat mig själv samma fråga så många ggr som jag gjorde under de 2 timmarna vi cyklade.

- Vad fan gör jag det här för?

På dom cyklarna äre inte jobbigt, förutom i uppförsbackarna, men det är så otroligt tråkigt att bara ligga och dra. Pappa fick hjärtflimmer igen och då försvinner min lust också en del.. jag vill se pappa glad och det är han inte så länge han inte får idrotta som han ska.

Sen kl 10 på lördagsmorgonen har helgen bestått av att skura golv, dammsuga, putsa fönster, torka av möbler, piska mattor, skaka täcken, dammsuga, damma och ja, ni hör väl? STÄDNING kan sammanfatta min helg rätt bra.

Det började ute i Hultarp med att städa min morbrors uthyrningsstuga för att nya gäster ska in! Lättförtjänta pengar is the word! Efter det var det direkt ut i stugan för att göra sommarstädning i x antal timmar innan jag äntligen kunde åka ut till Joakim :) Där blev det kula med Alva (fast jag loosade som vanligt..), film med Ivan och Joakim och massa mys! :) <3

Men imorse vare på't igen! Vid tio stod mina kära päron utanför Joakims dörr för att åka ut till stugan igen. Från 10.30 till 19.30 har jag varit i stugan och städat oavbrutet! På slutet hade jag så ont i fingarna och handlederna av allt skurande så papi fick rycka in som medhjälpare på altanan :P

Nu har jag ont i ryggen, fingrarna, knäna, handlederna, nacken, axlarna.. ja, typ allt. Det suger. Men stugan är nästan klar, bara mitt lilla rum kvar och det ska möbleras om också.

Så ja, jag är faktiskt glad (:O) över att det är skola imorgon. Känns som att vi inte har något kvar att arbeta för. Snart lämnas betygen in och denna veckan har en STOR höjdpunkt:

- KLASSFEEEEEEEEEEST!
ja, det har planerats sen 5 juni 2007 då jag hade roligare än någonsin!
spb0609, vad skulle livet vara utan er? :)

Aja, nu ska jag ta en låååång dusch (btw, jag badade igår mee!) och sen sova tidigt. För jag har inte sovit ut en enda helg på 1,5 månad och kommer heller inte få göra det på 3 veckor, så jaa, sova is the word!

Puss/johanna

RSS 2.0