- happy person!

Heej!
Jaha, så var man tillbaka efter en vecka i Alanya. & vad fan ska man säga liksom? Jag skulle kunna göra om resan tusen ggr till. Det var en av dom bästa veckorna i mitt liv och jag kommer aldrig glömma den. Jag har träningsvärk i magen av alla otroliga skratt. Jag har alkoholabstinens och en jävligt slö kropp - oja, precis som det ska vara!

Kommer aldrig glömma den resan, helt klart. Jag saknar känslan av att vara helt fri och känna sig oberoende. Jag träffade människor som jag alltid kommer minnas och jag kom närmare dom där tre tjejerna som betyder så förbannat mycket <3. TACK, det är allt jag kan säga :)

Så, tillbaka till verkligheten. Jag börjar förstå att det här är mitt sista år. Mitt sista år. Hur sjukt är inte det??! Är det jag som står med en vit hatt i handen om 10 månader och skriker:
- VEM VILL GÅ I ETTAN NU?
Gick inte jag i ettan nyss?

Äeh, det är väl bara att acceptera och njuta av varje sekund med dom underbara människorna jag faktiskt ska gå det där året med. Spb0609 <3

Puss/Johanna

varför blir det alltid såhär? är det jag som inte klarar av att vara någon nära eller är det du som är orättvis?
gräv ner mig och väck mig när det är dags för oboy.

- live fast, die young

Heeeeeeeeej!

Ja - jag är taggad!!!!! För om 5h sitter jag i en bil upp till Landvetter och om exakt 9h och 50min går flyget mot ALAAAAAANYYYYYYYYAAAAAA med brudar i världsklass! Åh, det ska bli så jävla härligt att göra det man känner för när man känner för det, att festa all night long och masa sig upp på morgonen för lite solintag. WAAH, tjejer, det är kommer bli grymt bra :D
Alanya&all inclusive, here we come!

Men det som självklart är jobbigt när man åker hemifrån är ju att missa skolan - NOT! Höhö, första veckan på sista året - känns det nödvändigt? nope! Och man får ett bra tillfälle att skjuta upp ångestkänslan ännu en vecka. Det är good shit.

Joakim kommer jag dock sakna väldigt mycket.. hmm, ett litet dilemma som får lösas med mycket aktivitet så man inte hinner tänka för mycket för då saknar man ju. Har jag lärt mig. Well, om en vecka syns vi igen älskling och glöm aldrig att du är det absolut finaste i världen <3, jag skulle inte klara mig utan dig. Tack för allt du gör och gjort för mig <3. Du betyder allt.


Nu har jag packat klart iaf, 14,5 kg tyngre blir jag med min resväska och ytterligare typ 3kg med mitt handbagage. höhö. Tror jag fått med mig allt och humöret är på topp - vad kan man mer begära?

Så.. Alanya, goda drinkar, bra sol, galna fester, vilda nätter och tjejer, here we go!

Ha en bra vecka härhemma och hälsa skolan :D

Puss/Johanna

- I hate balls

Hej hopp! :)

Yes, gårdagen spenderades i Jkpg med min kära mor :). Lite förnödenheter till resan inhandlades så som en liten väska, spray och rakhyvlar - viktigt viktigt! :) Köpte också en ny kudde (som jag kanske får ha för mig själv, älskling?)

Åkte över Sund till Abg iaf och hamnade bakom Joakim som övningskörde en bit i den lilla byn ;P & det är så jävla skönt att veta att man "bara" har uppkörning kvar (jag är skitnervös och tror inte jag kommer klara det, men man får alltid en chans till ;D).

Well, somnade gott i Joakims famn och trögot sätter på tvn klockan tre inatt för att kolla på OS i 2h :S, jag har då aldrig förstått mig på honom!

Halva den här dagen spenderades hos Joakim med fotbollstittande (HEJA SVERIGE!), promenad med crazy dog och massa mys :) <3, jag älskar dig!

Åkte hem med Anethe och Becca (som skötte musiken galant, höhö) vid fyratiden och nästan direkt kommer papi hem och vi drar ut till Lövhult för att orientera. I spöregn. Kan någon ana hur roligt det är? Jag fick panik för det var dunkelt och mörkt i hela skogen, varje litet vattendrag drog tag i mig och jag fick kämpa som fan för att komma ur det (ok, det är jag faktiskt van vid men jag får alltid sån sjuk panik). Vid femte kontrollen hittar jag en vilsen pappa iaf som inte riktigt fattar hur han sprungit (pappa, att vända fel på kartan är något som händer alla ;D). Så vi tog sälle sista biten och satte oss sen i bilen med kläder som bara rann :(

Nu, efter att ha handlat så sitter jag i mitt rum med mysbelysning, en kopp te och rostade mackor :) Livet leker, jag är lycklig!

Om exakt en vecka börjar skolan, sista året, tredje året. Iofs är jag i Alanya första veckan men någonstans måste ju ändå verkligheten hinna ifatt? Någonstans måste nog jag växa lite och inse att nu är det fan dags att sluta skolan. Dags att sluta vara nostalgisk och längta tillbaka när det man behöver göra är att se framåt. Snart är inte skolan min trygghet längre och det måste jag förstå. Och jag hatar det.

Puss/johanna

- en såndär madrass som ligger ner

Hej hopp! :)
Helgen har väl varit.. tjaa..

Det började med 18 års fest i fredags. Det blev helt okej ändå och nästan alla man kände var där så det var ju inte helt fel :) Somnade i Joakims famn vilket gör sömnen tusen ggr bättre <3.

Vaknade med en av dom värsta bakfyllorna i mitt liv men jag klarade av att städa samlingslokalen (tack älskling, för hjälpen) och ett hus ute i Hultarp. Sen spenderades resten av dan i soffan med Joakim <3.

Gårdagen spenderades med Joakim den med :) <3 Jag älskar dig!

Och ja, veckan kommer nog gå åt till att packa, planera, tagga och träffa Joakim :) För på fredag natt draaaaar vi :D. Ett halvår har vi fan taggat och äntligen åker vi :D Så ja, Alanya, here we come :D

Puss/Johanna

- rasmus på lufsen

Hej hopp!
:D.

Gårdagen tillbringades med soft i sängen, orientering och Becka på kvällen :).

Orienteringen gick väl ej bra, haha, som vanligt! Tog en lätt bana för att kunna koncentrera mig på löpningen. Men det gick ju åt helvete ändå :/

Sen drog jag och Becka en film, massa myyyys <3 <3

Idag blev det soft till ett, då jag åt inne hos mormor :) världens bästa <3. Sen kom Joakim :D :D :D :D :D :D, och vi hann med lite pussande och mys innan han skulle iväg igen :(

Sen dess har jag iaf handlat till fredag (objudna, kom ej dit!) haha :P. och nu är Lovisa här så ciaaaaao!

- han blir brun som en greger

hej hopp!
Gårdagen avslutades med att ta 321:an (där man fick höra albin och nyroos äckelsnack!) ut till Abg för att somna i Joakims famn, det är aldrig fel tro det eller ej! :)

Imorse när jag vaknade hade jag iaf fått nog av urinvägsinfektionen som jag haft i typ en vecka, så in till sjukhuset bar det! Första gången jag var där utan mamma :P Vuxenpoäng! Det gick bra iaf, trots att jag får sån jävla ångest av dom där sjukhuskorridorerna. Alldeles för många minnen.

Sen jag kom hem har jag mest kollat på film, suttit vid datorn, städat lite och sådär :). En sån där riktig päääääsdag med andra ord :). Men det behövs ibland. Precis som gårdagen typ :P Haha.

Resten av veckan är inplanerad iaf, och det känns rätt gött ;). Eller som Lovisa skulle säga: "Jag längtar till skolan börjar igen, då får man lite struktur på vardagen." Haha, sweeeet!

Nehe, snart kommer Oskar och hämtar upp mig, så kanske borde ta på mig något anständigt ^^. Ha det braaao!

Puss/Johanna

- får jag tugga på din banan?

BACK ON TRACK! :)

Jaha.. så var man här igen och O-ringen Sälen 2008 blev avklarat. Något man sett fram emot i 2 år tog slut så fort? :/. Men den veckan gav allt man förväntade sig - och ännu mer.

D18, jag hade sprungit en tävling i den klassen och 5 min innan jag skulle gå till start första tävlingsdagen fick jag reda på att D18-banorna faktiskt är svarta. Svart är den svåraste graden av banor och jag fick sån panik. Jag var inställd på att bryta redan första dan, men samtidigt som jag förbannade den där jävla sporten insåg jag att det handlar mer om koncentration än att springa. Man måste veta var man är, hela tiden, och absolut inte börja tänka på något annat. För då är det kört. Så jag fortsatte med den taktiken och lärde mig tycka om orientering, en sport som jag hatat de flesta åren av mitt liv. Visst har jag älskat när det gått bra och känt mig taggad när jag spikat en kontroll. Men nu, nu var det något helt annat :). Det var en underbar känsla iaf och jag klarade D18 :)

Och visst fan bjöd veckan på mycket mer än orientering. Och jag ställde mig frågan gång på gång under veckan i Sälen. Vad skulle jag göra utan Lovisa? Jag vet faktiskt inte. Hon betyder världen för mig och jag skulle göra vadsomhelst för henne. Hon fick mig att skratta halv ett på natten trots att jag varit vaken sen klockan fem på morgonen och bara ville sova, hon fick mig att vilja gå upp varje morgon, hon fick mig att förstå allt det där jag undrat över, hon fick mig att älska livet på det där sättet bara hon kan.

Sista kvällen blev väl den bästa - som så många ggr förr :). Vi hamnade på en förfest med elitfolk, fortsatte med norrmän på Högfjällshotellet och dansade som aldrig förr. Jag hamnade i en buggkurs och fick lära mig rolette och hade så otroligt roligt. Kvällen avslutades med en vandring hem med några blekingar. Åh, underbar kväll med helt otroliga människor! :')

Tack Lovisa Elovsson, för att du gör varje dag mycket bättre än vad den varit. Tack för världens bästa vecka och tack för att jag alltid vet var jag har dig. Tack för dina ständigt pushande ord och tack för att du är min vän. <3 Jag älskar dig, av hela mitt hjärta.

Efter en helg hos Gustav kom jag äntligen hem till Joakim <3 Och det är vad veckan bestått av. Jobb & mys med världens bästa <3. I fredags firade vi Maggi som fyllde 18 GRATTIS BABE! <3

Aja, nu är det 5 dar kvar tills det är dags för 18 års fest och 1 vecka och 5 dar kvar tills det är dags för Alanya med tjejerna <3. Livet leker, right?

Puss/Johanna

& helt plötsligt inser man. Du är borta. Alla minnen slår emot som en knytnäve i magen. Förlåt för att jag inte gråtit mer, men någonstans försvann tårarna. Jag tror jag tömde mina förråd idag igen, farfar. Men jag tror inte smärtan försvann eller den bitande saknaden. Jag tror inte minnena försvann, som just idag bara smärtar mer än dom glädjer. Jag vill ha dig här, jag vill att du ska uppleva allt jag upplever, farfar. Jag vill höra ditt skratt igen, jag vill höra dina dåliga skämt igen och jag vill att du ska säga "va? sa du nåt?" eller "där jag lurade jag röven på en skit". Det var du, farfar, och jag älskar dig. Ibland kommer tårarna utan att jag kan eller vill hindra dom.

RSS 2.0