- säg en siffra mellan 1, 2 och 3

Heeeeeeeeej!
Jag vet inte vad som hände men bra musik kan få mig på förbannat bra humör! :D

Så, vad har hänt den senaste veckan? Jag har leeeeevt :D, vad har ni gjort?

I övermorgon är det exakt ett år sen jag började tro på kärlek vid första ögonkastet, hur coolt är inte det då? ETT ÅR?! Jävlar, tiden går fort iaf! Och i Ivans soffa dessutom. Ha, ibland hittar man det bästa på dom mest otänkbara ställena.

Wiiie, jag lever! WIIIE!

Okej, och jag är sugen på DH! JÄVLIGT SUGEN!!! Let's go??! SNÄLLA? :) Annars köper jag en egen biljett och sätter mig i ett hörn och nöter Smallville hela helgen lång, det är INTE fel. Jag tar snålskjuts av Kullen och Crick och äter Mace D! (Jag tror dom är bäst på sånt..) åh, ge mig dreamhack winter 08 <3

Så, vad händer resten av mitt liv? Jag har tänkt ut följande:
  • Efter lovet börjar skolan igen, jag kanske ska börja satsa på det?
  • Det är jul, mitt sista jullov.
  • Det lär bli en snabb vår, så snart är vi framme vid Ayia Napa, balen och studenten (& hur dåligt jag än kommer må, och hur mycket ångest jag än kommer att ha, måste jag ta itu med det och bli vuxen nån jävla gång.)
  • Jag ska försöka skaffa mig ett jobb fort som tusan!
  • Jag ska spara pengar så in i bängen för att någongång under 2010 återse Mexico, det bästa landet jag någonsin besökt. Jag ska se världen, that's for sure! Jag ska se kulturer, träffa människor och uppleva livet!
  • Kanske under 2010 eller 2011 kommer jag ta mitt pick och pack för att flytta upp till Sthlm.
  • Medan jag läser till högstadielärare ska jag kämpa för kvinnors rätt i samhället (med andra ord, jag ska försöka få in lite vett i män, bl.a. såna idioter som Thelander men SURPRISE, thelander, men ni är inte så jävla smarta som ni tror. du är ett levande exempel på det. & ni som inte visste att jag är feminist, vart fan har ni hållt hus?)
  • Under min tid i Sthlm ska jag gå ifrån allt vad småstadsliv är, jag ska bli den jag vill vara men som jag trängt bort under alla år här. I Nässjö.
  • Jag ska komma dit jag vill för att en dag flytta ifrån Sthlm igen. När jag är redo för vad världen har att erbjuda mig.
  • En dag har jag tänkt att få barn. Inte bara ett. Men max 5. Så, ge mig ett nummer? ;)
  • Jag ska leva ett lyckligt liv med en man som förtjänar att leva med mig. Vår familj ska vara lycklig, inte bara utanpå.
  • Jag kommer väl dö en dag också. Men inte idag. Och förhoppningsvis inte imorgon.
Och nu när ni vet det här, behöver jag knappast skriva blogg längre eller hur?

Ni vet mina tankar och ni vet hurdan jag är. Jag kanske förändras en dag. Jag kanske blir någon annan. Men någonstans kommer jag alltid finnas i Nässjö och minnas alla dom här dagarna. Med både sorg och glädje. Det kommer bli fler Nässjö-dagar att minnas. Men en dag ska jag härifrån, om det är det sista jag gör. Jag kommer aldrig låta mina barn växa upp i den här stan. Och kanske är det så, att alla småstäder är likadana, men jag tänker chansa och hoppas att det finns annat folk någonstans, folk som respekterar andra människor, tar människor för vilka dom är och inte hur dom ser ut, värdesätter människor och ser det inre i folk. Det ska jag försöka hitta och jag vet att jag aldrig kommer hitta det här.

Så, nu ska jag njuta av mitt sista år på gymnasiet. Jag ska värdesätta varje sekund med min klass och jag ska hålla ut så länge jag kan för att inte bli vuxen. Och vi ses nog, mina kära vänner! :)

Ha det bra så länge!
Puss/Johanna

& föresten, ni kan ju inte gå miste om alla sköna rubriker jag hade på lager:
- är du snygg eller orienterare?
- we drive about
- du smakar senap
- muchas gracias for tonight
- generatorremmen
- jag har en förmåga att inte synas i mörker
- secure your ride
- have a blast with our plast

- fett eller bebis?

Hej :)
Så.. min dag? Den har varit chill. Snackom framtiden och yrken. Vad fan? Jag går i skolan, jag vill inte veta!!! Inte än. Jag ska aldrig bli vuxen, trodde jag redan tagit den konflikten med mig själv.

Matrix på eftermiddagen. Och ja, jag älskar den filmen :D Så det var inga problem, problemen kom väl iofs när det blev lite knivigt och Emma sitter bredvid och vill veta i detalj vad som händer dom närmsta minutrarna..
- Dör han? JOHANNA, dööör han??!
- Men herregud, åhhh, vänta! Nej, gå inte dit!
- Åhhhhhh, nu dödar han honom juuuu!
- Neeeeej!
- Dog han? Vad hände? Vad händer nu??!
- Men hallå? Vad hände där?
- GÅÅÅÅ INTE DIIIIT!
Men det var trevligt :)

Sen vare hem och få huvudvärken som återkommit varje dag. Fan, kan den inte bara försvinna? Har varit ute och gått lite med papi och försökt plugga lite. Men tankarna försvann åt ett annat håll när jag läste genom mina mejl idag..

"ej att för glömma att FBK tar det i slutet"

& det är jobbigt. Klart som fan att det är jobbigt. När någon som agerat som sin extrabror i 9 år försvinner. Och när
han inte hör av sig på över ett år. Och när han väl gör det, då är det dags att glömma och förlåta..
- 9år, det gick fort. Varför slösa bort det på att vara arg nu?
Fan. Och nu, när det har gått över 2 år och han fortfarande inte kommit tillbaka för att säga hejdå? När han inte ens vågar
visa sig här för att säga hejdå? Det känns, och det är jobbigt. Jag antar att jag helst vill att han ska vara här igen,
att jag ska vara 12 år igen och vi ska åka ut till Lövhult för att åka pulka, eller köpa godis och glass för en filmkväll.
Klart jag vill att det ska bli så igen.
Men eftersom det aldrig kommer bli så igen, så vill jag inte ha med honom att göra längre. För han försvann, utan ett ord,
och hörde inte av sig på över ett år.
Jag vet inte ens om jag vill säga hejdå längre, för jag vet inte om jag vill se dig i ögonen igen. Jag vet inte om du var
värd alla tårar. Men du har fått dom. Så grattis.

puss/Johanna

- jag tror sommaren uppfanns för att få hångla

Heeeeeeeeej!
Jadu, mitt liv rullar på i sin vanliga ordning i min ovanliga familj. Häromdan hade jag varit ute och sprungit och mamma, gustav och albin sitter i köket. Jag går in dit och gör sit-ups (jaaaa, vasan, here I come!) och hur slutar det inte om det inte blir så att alla (till och med mamma!) lägger sig ner och försöker överbevisa varandra. Okej, mamma försökte väl inte, hon ville bara visa att det dom gjorde på sin tantgympa var också jobbigt minsann!
Well, där låg vi allihop och tävlade i olika magtävlingar. Då kommer Albin på att hans lår bara består av muskler numera så efter ytterligare någon minut står alla tre och jämför sina lår. varför hamnade jag i en familj där det inte spelar någon roll att man faktiskt utmanar sin kropp på alla sätt som går, nej, i den här familjen ska man fanimej göra det bra också, annars kan det lika gärna va!

Aja, jag älskar den ändå :). Min dag har bestått av skola (jag vill döda någon för vårt jävla internationella ekonomi-prov och ja, jag vill döda någon för om två veckor är vi tillbaka på ruta ett igen med chaib som lärare - HUR FAN GICK DET TILL?!??!)

och handlande med mormor :). Jag älskar henne! Hon är liten, gråhårig och dricker mörk lättöl, sådan mormor ska jag bli :D. Och trots att jag haft en pappa som jävlats med mig hela dan...
- Pappa, betalar ni utbildningsmässan till Gbg eller? Resan dit, hem och inträde på mässan?
- Jag betalar bara för en enkelbiljett till Gbg! Hem behöver du inte komma igen.
och trots att han sjungit hela dagen och gärna gör det på mitt golv så har jag lyckats plugga liiiiite ;P

Men träningen var dagens höjdpunkt, like always :) <3. Jag fick en hel del tid att tänka och jag kom väl fram till en hel del egentligen. Att jag måste ta till vara på det här året istället för att ha en ständig ångest. Att jag inte kommer kunna njuta av min studentdag, jag kommer bara gråta. Att jag måste träna mer. Att jag måste plugga mer. Att jag måste äta mer nyttigt. Att jag måste ha mer pengar. Well, det ordnar vi va? ;)

Puss/Johanna

- jag är inte rasse, jag är bara nasse

Okej, vad har hänt sen sist?

I torsdags testade jag att jobba ute på Sandsjöbaden och det gick bra, I guess ;D. Haha. Och i fredags blev det utgång för fulla muggar med världens bästa gäng. Har jag sagt att jag har världens bästa vänner i alla lägen? :)

Så efter en great kväll med vännerna var det hem och sooova till klockan sju (woho för helger och dessa sovmorgonar!). Det visade sig att varannan vatten grejen var grejen för mig, haha. Ingen bakfylla så glatt åkte jag ut till Hultarp med papi för att städa ihop 500 pix :D Tack tack!

Efter att ha varit hemma i några timmar och sovit lite till åkte jag ut till Sandsjöbaden för att avverka ytterligare ett arbetspass. Och tjejerna därute är ju totalt genomunderbara så det gick bra bra :). Efter x antal timmar där så åkte jag ut till Joakim och somnade direkt! :D

När jag rullade in på Strandvägen igen så var det dags för våfflor hos Arins, vilket inte satt helt fel :). Resten av dan har väl ägnats åt att skrika på min familj (varför saknar man sina syskon när dom är borta, men orkar inte med dom när dom väl är här?) och har försökt plugga en del också. Men 160 sidor internationell ekonomi är väl inte riktigt det roligaste provet i världshistorien..

Och nu ska jag väl försöka läsa ett kapitel till innan det är dags för sängen och imorgon börjar ännu en skolvecka. GE MIG LOV??!

Puss/Johanna

varför blir det alltid såhär? är det så mycket fel på mig?

- do I really feel the way I feel?

Heeeeej!
Idag blev det sovmorgon (veckans enda dessutom, tjiiihooo på den!) och iväg till Småföretagande. Där fick IrreFirre hjärtsnurr när jag skrek men jävlar vad snygg bruden är i sin nya frilla! Så jävla klockrent, fashionista! :D <3

Well, Småföretagande B satte väl sin glans på resten av dan. Kändes som vi gick 10000steg bakåt i vårt företag, men lite motgångar borde vi väl klara.. right?
På svenskan gjorde vi knappt något, eller jo, vi skrev lite på vårt arbete men vi var hungriga och lite irriterade så jag, Landin och Beckius drog en pizza istället. Woho, skulle vi inte sluta med sånt?

Yes, och när vi skulle gå till aulan (föreläsningen började vid 12) så vare låst och vi fick lite panik. Men då var gud med oss, bokstavligt talat! Där kom skolpastorn och räddade oss genom övre dörren, tack tack!

Väl inne i aulan vare en kvinna som tagit ur sig en sekt som snackade. Och det var skrämmande, hur mycket skit det faktiskt finns i världen. Att det finns rakt framför ens ögon och att man inte ens ser det. Läskigt och skrämmande vare iaf.

Joakim följde med hem en sväng, vi skulle egentligen upp till Emelie och Andreas men hade ingen bil och min lata sak till pojkvän orkade inte gå upp i regn.

Efter att han åkt hem blev det lite plugg och träning. Haha, hur det måste sett ut ska vi väl inte ens prata om :P Med en DJÄVULSK träningsvärk i vänstra benet tog jag mig runt sjön, körde lite spinning och sprang ett varv till. Måste sett ganska roligt ut ^^

Nu ska jag väl plugga lite och sådär, ha en bra kväll gott folk!

Puss/Johanna

- vad är hv71 för något?

Heej :)
Dagens rubrik påminner om midsommarafton i hög grad :). Ge mig sommar <3

Jaha, så vad har min dag bestått av? På matten var det linjära funktioner som gällde. Vad fan har jag för nytta av det om några år? Jag är så trött på all meningslös information som pumpas in i hjärnan bara för att försvinna efter några dagar igen. Fan vad tråkigt.

På idrotten hade vi en slags cirkelträning. Det var jobbigt iaf men jag älskar verkligen vår klass :). När alla står där och är helt utpumpade säger någon något och alla börjar skratta. Alla pushar verkligen alla och skriker som idioter när det är deras tur att vila. Och det bästa är väl ändå när styrkan började. I vilopauserna stod alla och sjöng med i låtarna för full hals och vår lärare, Magnus, gjorde dagens moves :). Åh <3 hur ska jag klara mig utan er?

På tal om det, har jag sagt att vi bokat resa till Ayia (eller stavas det Agia?) Napa? ;D 22 maj - 29 maj FAMILJEN ÅKER PÅ SEMESTER, BAMSEKLUBBEN NÄSTA! :) Den veckan kommer bli mer värt än guld. Men jag vill inte dit än, för då äre bara några dar kvar till studenten :/

Dagen fortsatte med religion och vi pratade om muslimer. På tal om det, igår så pratade vi också om islam men då pratade vi om tjejernas könsstympning och det är ju så SJUKT! Visst, det görs inte jätteofta och det är "bara" vanligt i vissa kulturer. Men jag var nära på att spy och börja gråta på samma gång. Vilket normal kille vill skära upp tjejernas könsorgan med ett rakblad på bröllopsnatten för att det varit ihopsytt i alla år så ingen ska ta oskulden innan bröllopsnatten? Jag blir arg bara jag tänker på det. Och idag när jag satt och tänkte på vart jag ska resa sen efter studenten så är nog Afrika ett alternativ. För att hjälpa. Försöka göra någon förändring. För jag vill inte bara sitta och titta på längre.. när man har möjligheten borde man faktiskt göra något åt det också..

På naturkunskapen var alla sjukt trötta. Det blev tävlingar, fusk och kemi ;D. Yes, SP-klassen (antagligen den klassen som är minst intresserad av naturkunskap dessutom) har numera ingått i kapitlet KEMI! Det var väl trevligt till en början :P. Vi hade olika frågor också som ställdes och Rickard ställde den självklara:
- vad har vi för nytta av det här om några år?
Alfie blev skitglad och lös upp.
- ja, det kan jag svara på! titta på kursens mål så kanske du förstår.
end of discussion. ja, han är ganska rolig ibland, lilla alfie :)

Sen jag kom hem så har jag försökt plugga lite. Men har mest hängt i köket eftersom både gutt och albie är hemma för tillfället. Vi har även firat gutt plutt lite. Mormor kom in och sådär :). Hon har möblerat om i sitt sovrum. Jag är lite rädd att hon ska gå vilse imorgon, men det ordnar sig nog :)

Dessutom tror jag min pappa blivit ÄNNU stördare av Arn-filmen. Häromdan hittar jag honom på köksgolvet med en kaviartub i händerna upp mot himlen.
- johanna, jag är ingen tempelriddare, jag är en kaviarriddare!
och igår när jag satt vid mammas dator ser jag något börja röra sig i ögonvrån. jag tittar dit och där gör pappa några akrobatiska övningar.
- man måste vara fit for fight om man är en kaviarriddare förstår du!
ja, jag har aldrig påstått att han är normal, tro det eller ej ;)

Nu ska jag nog unna mig ett Smallville-avsnitt innan sängen kallar :)
Puss/Johanna

 I just want to see you
When youre all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I cant escape
I love you till the end

I just want to tell you nothing
You dont want to hear
All I want is for you to say
Why dont you just take me
Where Ive never been before
I know you want to hear me
Catch my breath



- när man är 50 kan man lika gärna ta livet av sig

Heeej! :)
Gårdagen ägnades åt Arn med mina föräldrar :) Ja, första filmen, vi är lite efter ^^. Det var massa mys iaf och jag älskar min föräldrar mer än allt annat! <3

Sen vid halv elva tiden kom Joakim lägligt för att sova :). Helt underbart att sova med dig älskling, det finns inget bättre <3.

På internationell ekonomi vare dags för redovisningar och jag hörde väl egentligen inte så mycket och när det blev dags för religion var jag så trött så jag la väl inte ner så mycket energi på den lektionen heller. Men fick reda på att det är obligatorisk föreläsning på onsdag när vi har vårt prov så hela skiten går ju åt helvete nu..

Vi skulle haft:
Ons 15/10 Prov kap 1-3 i internationell ekonomi
Mån 20/10 Prov psykologi
Ons 22/10 Prov kap 4-6 i internationell ekonomi
Fre 24/10 Prov redovisning och beskattning

Och nu blir det..:
Tors 16/10 Prov psykologi
Ons 22/10 Prov kap 1-6 internationell ekonomi (som motsvarar 180 sidor..)
Fre 24/10 Prov redovisning och beskattning

Någon kan väl lika gärna ta livet av mig nu? 180 sidor internationell ekonomi? Ja, det finns roligare sätt att spendera sina timmar.. Well, vi sa att det blir partey första dan på vårterminen för då har vi så gott som tagit studenten. 4 ämnen försvinner och inget tillkommer. 7 lektioner i veckan - hejdå! :D

Aja, nu ska vi överleva det här först ;). Jag är arg på Jan för att vi ska ha prov på HELA boken i internationell ekonomi (i hur många ämnen går man igenom HELA boken?) och jag är arg på mig själv för att jag fått så dålig självdisciplin när det gäller pluggandet..

Resten av dan har väl gått rätt fort. Hann plugga lite innan jag somnade och när jag vaknade var jag sådär ruskigt sugen på att ge mig ut med mina löparskor och min musik. Och så blev det. Har jag sagt att jag aldrig skulle kunna tänka mig ett liv utan löpningen? Jag bara älskar det.. mer än något annat. Det finns inga stunder i mitt liv som jag är så tillfredställd med mitt liv som jag är när mina ben får kämpa.

Kvällen har spenderats i soffan med mami och papi och en ny film :) Mys igen! :D <3

VIKTIGT ATT NOTERA: JAG HAR INTE TITTAT PÅ ETT ENDA SMALLVILLE-AVSNITT IDAG! är jag duktig?

Puss/johanna

- duvhångel

Hej hopp! :D
Gårdagen var braaao :) Skolan gick fort och efter ett träningspass och lite städning satt jag på bussen ut till Abg. Där blev det TV-kväll i soffan med familjen Strandh och det är väl aldrig fel :)
Fick somna i Joakims armar och inget slår det, någonsin <3

Idag vare upp och hoppa efter att vi sett Lejonkungen 3 ;). När dom lämnat av mig här så blev det städning från 13.00 till 16.00 ;) nu är mitt rum helt dammfritt :D. Och efter det blev det en efterlängtad löptur <3 <3.

Sen dess har jag försökt plugga lite, ätit mat, kollat Smallville och jaa.. kollat Smallville ;D Kände att jag behövde en kväll utan att göra något alls. :)

grattis emelie och andreas! :)
Puss/Johanna

- vad fan hände med beethoven?

Imorse var det lite tyngre än vanligt att gå upp, jag har ingen aning om varför men så vare iaf. Frulle och cykling själv till skolan kallade. Redovisning&beskattning stod först på schemat och oja, vi pluggade på! Ibland undrar jag inte om vi är födda ekonomer hela bunten men att Limpan bara är liiiiite bättre än oss andra? ;)

Sen vare 2timmars hål som väntade, precis som varje torsdag. Så efter några misslyckade försök att ragga upp en bil traskade jag, Bengan, Limpan, Sara och Adam bort till TC där vi tillbringade dessa två timmar med att snacka om baguetter, kaffe, matte och ja, ekonomi ;P. Hade ganska roligt emellanåt innan vi traskade tillbaka till skolan för att ta bussen till Jkpg och pingstkyrkan där för en UF- kick off. Det var väl trevligt till och från ;)

Första timmen höll jag mig vaken, andra timmen sov jag (en kille snackade i en timme.. det blev lite tråkigt till slut) och tredje timmen skrattade vi mest :). Den skönaste föreläsaren jag stött på tror jag. Kändes lite som att han var stå upp-komiker faktiskt ^^. Aouh, det var trevligt och vi fick väl något tips kanske :)

Sen jag kom hem har det inte hänt så mkt.. har rensat ena garderoben från massa minnen, kollat Smallville och nu ska jag väl öppna någon skolbok också kanske :)

Det nalkas helg och värdefulla sovtimmar!

Puss/Johanna

- kolet är dåligt

Heeeeeeeeeej! :D
Idag är jag glad och jag har faktiskt ingen aning om varför. Det blev väl en bra morgon helt enkelt :). Jag älskar verkligen att äta frulle med mamma varje morgon, men när jag väl har sovmorgon på onsdagar så är det förbannat skönt att sätta på musik och göra allt i sin egen takt utan att någon annan stressar runt en..

På första lektionen jobbade vi en del med företaget, like vanligt :P. Sammanställde alla marknadsundersökningar och jag känner väl att det här företaget bara går bättre och bättre. Av 100 gjorda marknadsundersökningar var det ett litet fåtal som skrivit att de inte var intresserade av att köpa vår produkt. Det känns bra :)
PROHIBit UF :)

Andra lektionen för dagen var svenska. Dags för lite romantik-arbete. Och jag var på dåligt humör. Ibland bara orkar jag inte mer. Jag vill helt enkelt inte, jag vill härifrån, till något annat, till något nytt. Till Stockholm. Så varför har jag denna sjuka ångest över att faktiskt sluta skolan..? Åh, sluta vara så delat i mitt huvud!

Jag, Fillan, Landin och Becka lunchade på Shalom iaf och gött var det, då Joakim senare så gärna upplyste mig om hur skolmaten såg ut som en riktigt äcklig spya idag. Woho för oss och pizza!

När vi kom tillbaka var det dags för Internationell ekonomi och jag och Fillzoe blev klara med Chile-arbetet. Vi ÄR duktiga, vi vet! :D Chiles ekonomi är på uppsving, om ni har lust att flytta dit :D

Naturen gick väl lika strålande som vanligt ;P. jag och becka bråkar om vem som ska få hälla upp vad. Tjaaa, det är ju faktiskt enda stunden vi samhällare får leka lite. Med vita rockar och konstiga rör med massa olika blandningar. Grymt är det ;P. Fast jag förstår fortfarande inte varför vi läser Naturkunskap B men inte Samällskunskap B? Vi går ju faktiskt samhäll.

Cykla hem och precis när jag kommit innanför dörren kommer Joakim :). Vi pluggade lite (har min pojkvän blivit sjuk? han PLUGGADE faktiskt, och då är det ändå 2 dar kvar tills det är prov. jag börjar bli orolig!) och hann med lite mys innan han stack för att titta på hockey med sin bror :)

Då körde jag igång med min träning. 1,5km löpning - 30min spinning - 1,5km löpning och lätt styrka på det. Yes, Johanna Åkesson har ändrat sitt träningschema totalt inför Vasaloppet - tjaaa, varför känns det som att jag kommer gå med en stor fet träningsvärk de närmsta veckorna? Woho!

Kvällen har ägnats åt Smallville <3 (jag väntar fortfarande på Clark och Lanas första kyss - blir dom aldrig tillsammans??!?!), Bonde söker fru och te :). Nu blir det ett avsnitt till innan sängen kallar! :)

Sitter och lyssnar på Savage Garden och får såna sjuka nostalgikänslor från 9:an, då jag lyssnade på dom där låtarna om och om igen, för att försöka komma ifrån det som kom ikapp mig under det där halvåret. Bara av att tänka på det kommer illamåendet tillbaka och viljan efter något nytt.
Puss/Johanna

- det ser ut som en halv dinosaurie

Hej hopp hallå :)
Jaha, den här dagen började som alla andra dar :P. Vaknade vid tio i fem av min väckarklocka, kunde konstatera att jag kunde sova vidare. 06.45 ringde den igen för att jag ännu en gång kunde sova ytterligare 20 min :) WOHO!

Sen var det dags för matteprov. Det första i matte c. Tror inte det går att förklara lättnaden när man faktiskt förstod vad man skulle göra på uppgifterna. TACK GODE GUD för ett normalt matteprov. Nej, jag har inte haft ett sånt prov på 3 år och ja, det var nice helt enkelt :) hur det gick sen är väl en annan femma iofs :P

Håltimme för att sedan träda in i den kanske mest oseriösa gympalektionen någonsin. Gymnastik stod på schemat (var det någon som gjorde något gymnastiskt överhuvudtaget...? förutom mitt och beckas försök till dubbelkullerbyttor och strands försök till volt på trampetten..)

Dags för paaaaankisar, underbart underbart underbart! Denna dag fick 8 pankisar plats i magen och det var gott som fan! :D Och dessa skämt om Ivan.. ska de någonsin ta slut?
Sara:
- imorgon är det ivans nationalrätt på menyn!
Emma:
- Vadå?
Jag:
- Mai Thai, det tycker väl du om Ivan?
Emma:
- Dom där skämten blir aldrig tråkiga..
Jag:
- nej, det är stående skämt.
Fillan:
- Men det är väl tur att något står på Ivan iaf.

Efter lunchen slutade vi faktiskt hör o häpna (TACK ALF!!!!).

Så det var bara att bege sig mot Fillans lägenhet för lite kladdkakemuffins (nej, vi åt inte 9st var, fy fan vad äckligt det skulle vart!!!), lite ekonomi om Chile (vet ni att Chile är antagligen det landet i världen som har mest frihandelsavtal?), Bring it on (haha, ja, dom där replikerna och sångerna har satt sig lite i undermedvetandet efter vår missbrukning av den filmen på mellanstadiet) och massa massa massa snack (du förstår mig fillan. tack för att du är min enda "normala" vän :D)

Nu har jag sprungit iaf och det var lika förbannat bra som vanligt, jag har skickat in filosofiarbetet och nu är jag SÅ värd ett Smallville-avsnitt!

Pussochhaenbrakväll! / Johanna

- här brukar jag slänga mina lik

Hej hopp hallå!
Jag börjar få riktigt ont i benen och ryggen, för jag har suttit på en hård skrivbordsstol HELA dan, eftersom jag är för lat för att dra ut skrivbordsfåtöljen från mitt rum. AJ!

Men vilket fall, jag har knappt kunnat lämna stolen. SMALLVILLE <3, all day long! Jag tror jag är kär i Clark Kent :), tänk liksom.. superkrafter OCH en hjärna. Tjaaa, varför inte?

Ne, dags att sluta snacka skit. Jag har suttit här större delen av dan som sagt. Helgen har varit till belåtenhet. I fredags blev det lite innebandy och sen utgång för att sedan åka med Stefan ut till Abg. Något har hänt med mig som gör att jag blir förjävla äckligt bakis varje gång jag dricker, så lördagens mående var allt annat än bra. Fy tjyyyyven, är det här straffet för att jag ALDRIG blev bakis back in the days, oavsett hur mycket jag drack? Buhu, bring me back to nian! ;P

Men iaf, lördagen gick åt till att shoppa lite med mami nere på stan :). Mys, som alltid <3. Lite matteplugg (tjaaa, typ max 20min, jag är inte den som pluggar på en lördag liksom.. känns lite overkill.). Sen kom Joakim och vi hann precis titta på lite TV innan det var dags för oss att laga tacos (och ja, under det gågna året har vi blivit rätt duktiga på det, eller hur älskling?).

Vid sjutiden kom mormor och Stina in för att äta med oss och när äntligen min bakfylla tog slut åt jag alldeles för mkt :P. Jag och Joakim åkte iaf till Emelie och Andreas för att titta på en film, vilket vi gjorde. Och jag försökte väl skylla ifrån mig, att det inte var jag som valde den. En skräckfilm, men ganska rolig på sitt sätt ;D.

På vägen hem därifrån stannade vi till hos Stefan på Pinnen och han är väl alltid lika trevlig när det gäller bakisdagar, tack Stefan säger vi för den!

Aja, söndagen gick åt till älskling, plugg, promenad med mami och.. Smallville :D

nu BORDE jag plugga lite matte, men duktig som jag är ska jag titta på ett sista avsnitt för dan och sen dricka te med min madre :)

Puss/Johanna

- we'll make the floor bleed

Hej hopp! :D
Riktigt höstväder ute, huh? Men nyss så sken solen sådär fint på trädet utanför så det var skinande orange/rött och så regnade det. Då tycker man om vädret, så länge man är inomhus :) vaaaackert!

Sitter numera ganska ofta vid mammas dator nuförtiden (ja, nu med) eftersom jag har alla mina skolarbeten här och alla Smallville-avsnitt (jag har världens sämsta word på lappisen och nedladdningen går lika sakta som det går för ivan när han ska komma till skolan.)
Men iaf, det jag försöker komma fram till är att jag alltid brukar gå igenom mina bilder från de senaste 3 åren som ligger på den här datorn, men eftersom jag kan varenda bild i mitt huvud nuförtiden så har jag börjat lyssna på all musik som ligger på Mina mottagna filer. och med varje låt och med varje dokument jag ser så kommer jag ihåg hur jag fick den och vad den fick mig att känna. Ja, jävlar, det är sjukt hur mycket en dator kan innehålla egentligen. 3 år av minnen och känslor.. Hmm..

Så, vad har hänt i mitt liv sen sist? Inte mycket, inte mycket. Jag pluggar på, lever och lyssnar på musik. Det är väl det i stora drag. Så vad händer ikväll? Antagligen innebandy och sen är kvällen väldigt osäker? Jag saknar dom där tiderna när vi gick på högstadiet vid såna här tillfällen. Då träffades vi, åt en pizza kanske och drog hem till någon. Helt spontant. Helt bra. Men det var innan man började planera varje kväll i minsta detalj för att få något att funka överhuvudtaget :/

nehe, det får väl bli ett ganska kort inlägg idag. Det är dags för mig att börja göra något av den här fredagskvällen :)

Puss/Johanna

It's ok, to be a little broken
Everybody's broken, in this life
It's ok, to feel a little broken
Everybody's broken, your alright
It's just life

RSS 2.0