- jag köper kravbananer!

Hej! :)
Igår kunde jag VERKLIGEN inte somna. Jag vet inte vad det var med mig.. hade antagligen alldeles för många tankar i huvudet..

Men idag vare uppgång vid halv nio för att inta en körlektion och sen vidare till geografin. Där blev jag och Sara klara med landsjämförelsen och det gick bra I guess :)

Sen var det dags att avsluta Engelska B - kursen med en redovisning och en summering av boken. Nästa lektion är det sista lektionen och då ska jag bara lyssna på alla andras redovisningar. Sen blir det INGEN mer engelska för mig i skolan - fatta hur gött det är! Jag har aldrig tyckt om språk. Inte så att jag haft svårt för det eller så, men jag bara tycker det är förbannat tråkigt. Så äntligen! Nästa år är det enda språket jag läser svenska, hur gött är inte det? :D

Följde hoe till sporthallen innan jag cyklade hem och (lyssna nu, gott folk!) gjorde klart det sista skolarbetet vi har i tvåan! SÅ JÄVLA FÖRBANNAT GÖTT :D Naturkunskapsarbetet lämnas in på måndag (slipper jobba på det i helgen, YEEEES!) och sen är det schlutt! Sen ska man liksom vara i skolan bara för att va där ^^ Ska göra muntliga i spanska me, men aja, det får gå som det går! :)

Efter arbetet och intag av nudlar stack jag ut för att cykla. Helt sjukt vad tråkigt det är! Det är tråkigt att cykla 2st men ÄNNU tråkigare att cykla ensam! Och gaaaaalet jobbigt! :P Men 3 mil blev det iaf. 27,5 mil är jag uppe i nu. Känns rätt gött faktiskt med 2 veckor kvar till Vätternrundan! :)

När jag kom hem hade papi startat upp grillen och en orkester hade stationerat sig i trädgården. Haha, WHAAAT? :P Bilder på detta spektakel finns självklart på bdb ;D. Det blev korv med livemusik och lite släkt och vänner. ALDRIG fel! :) En underbar kväll och när jubeljoggarna kom springandes så blev jag helt sjukt sugen på att springa me, jag vill så gärna! Men jag hatar att springa i Nässjö och mina vader tillåter inte riktigt mig att springa :/ Så jävla tråkigt. :(

Aja, nu har orkestern slutat spela och det är dags för mig att dra på en film eller gå ut och sällskapa lite till med folket nere på gården. FÖR JAG HAR INGET SKOLARBETE KVAAAAR! :D

Puss/Johanna

- ett exempel är sören

Hej hopp! :)
Dagen började med FE, det var marknadsundersökningsredovisningar (oj, vilket långt ord) som stod på schemat! Men eftersom vår grupp kör på old school så tar vi vår nästa vecka ;D
Borde även tilläggas att Landin gjorde årets porr-redovisning! :D

Sen fortsatte det med spanska, vi stationerade oss ute i solen tills det blev för varmt så vi gick in igen ^^ . Vi hann med Albergil iaf och det var ju det som var meningen lixx!

På idrotten visade vår klass ännu en gång hur aktiva vi är ;D typ 5-6st var inte där och 7st satt och kollade på. Haha, bra där SPB! Murad var väldigt aktiv.. Han kommer springandes ut till mig, Rosen och Fillan. Säger:
- Vad är det idag?
- Springa 2000m på tid.
Han lägger sig direkt ner på marken och tar för sitt ben.
- Aaaaj, vad ont jag fick!
Jag säger:
- Fast du får göra annat också.
Murad HOPPAR upp, ser hoppfull ut och säger:
- Vaadå?
- Springa orientering eller löpa valfritt.
Han lägger sig ner igen och tar på sitt ben.
- Fick väldigt ont helt plötsligt igen..
Haha! :)

Sen roade han sig resten av lektionen med att spruta vatten från den söndriga vattenspridaren. Ja, man blev ganska blöt faktiskt ^^ Och fillan fick löpa! Haha :)

Naturkunskap avslutade dagen och fortsattes med hemma. Jag HATAR den där rapporten faktiskt..
Vilken betydelse för artrikedomen i skogen kan rotvältor och lågor ha?

Regeringen har lagt fram en ny skogsproposition som ska ge riktlinjer för hur skogsbruket ska bedrivas i framtiden. Hur tror du att den biologiska mångfalden och naturhänsynen påverkas av denna?

JAG VALDE SP AV EN ANLEDNING! Åh :(

Aja, nu har jag bara dom två frågorna kvar och typ två till :P Det blev träning med papi iaf! 4,5 mil och nu är jag alltså uppe i 24,5 mil, det börjar ordna sig! :) Eksjö och sen över Anneberg och Solberga hem. DÖDA den jävla backen som är precis efter Solberga!

Jag och Erika har taggat klassfest idag med våra små skrik, tjut och med att hoppa lite. Åh, vad jag tycker om dig babe! :)

Nu sitter jag här och undrar vad fan jag klickar in på skitsidan för och läser det där jag lovat mig själv att låta bli. Herregud, jag är så jävla patetisk!

Puss/Johanna

Hard to be sure
Sometimes I feel so insecure
And loves so distant and obscure
Remains the cure

- malin bajsar bomull

Heeeej! :)
Jag har drömt så sjukt konstigt inatt :P Drömde om Jenny Kullin (en tjej från DH) och att hon hade fest för att hon fyllde år. Jag var där och vi va typ skitbra kompisar och hon bodde i världens lyxvilla! Hennes mamma var värsta kändisen och helt plötsligt stod vi i Nässjös badhus och solade inomhus.. Hmm..

Vid tio i tio började företagsekonomin och då infann sig Johanna i sal A219 iaf! Arbetade med Visma bokföring i SPCS och det var väl sådäääär roligt. Klassen var väl ganska oseriös idag (ovanligt? haha, ne). Vi taggade klassfest iaf och det var hur nice som helst! :D

Sen vare dags för matteprov. Och ja, jag klarar inte av Chaib längre. Och jag orkar verkligen inte vara trevlig mot honom längre. Provet var det svåraste jag någonsin gjort och kiss my ass att det var VG-frågor.. Han tog upp saker vi ALDRIG gått igenom, saker jag aldrig sett i hela mitt liv. Om jag får honom i matte C så tänker jag inte läsa den kursen, för att få Chaib ett år till skulle vara en mardröm faktiskt. Sen vi snackade med Annika har han hatat oss mer än något annat och det märks så tydligt! Ibland blir det pinsamt.. som idag på företagsekonomin när han kom in och skulle låna en dator. Just då skrek rätt många på Bosse för att få hjälp och då hör jag Chaib:
- Jaa, Bosse, inte lätt att ha en klass som inte fattar någonting.. Jag vet hur det känns.
Åh, jag bara.. IHHHH!

Efter provet cyklade jag hem iaf ^^ För att kolla en del på The Green Mile (har aldrig haft tid att sitta i 3h så delat upp det lite liksom ^^) Har sett filmen x antal ggr innan men den är FÖRBANNAT bra! :)
Skulle egentligen pluggat lite med, men det blev liksom inte riktigt av..

Kvart över tre tog jag Pinglan (ja, efter att ha hängt med i 30 år får man döpa en cykel till det!) och cyklade till Bodafors för att hämta min kära fader :). Det gick muy bien! Det är liksom inte jobbigt att cykla.. bara så förbannat tråkigt! Så tog till mitt hemliga vapen och började dagdrömma :D Haha!

4mil blev det iaf och sen jag kom hem har jag faktiskt pluggat (creeeds till åkesson!!) och kollat klart på The Green Mile. Just nu har jag en dunkande huvudvärk och svullna ögon.. grät mig igenom sista timmen.. galet bra! Fast sorgligt :/

Imorgon blir det skola igen och träääning! Fast antagligen ingen kick&box (men lika gla är becka för det!) Måste koncentrera mig på cyklingen och på sånt som inte anstränger mina vader :S

SPB0609, jag tror det är dags att tagga järnet till klassfest! <3 Och detta året, hör och häpna, så åker strumpan AV! (oja, ni fattar vad jag menar!)
Puss/Johanna

There is something about you..

- typ shit värsta aj

Heeeeey!
Nu sitter jag hos hoe, vi har studerat matematik, duktiga som vi är! :D

I fredags var det party som sagt, fast gick tidigt. Kände att om jag stannat kvar så hade jag inte varit nykter all night long - grupptryck it is! Men var underbart att få träffa tjejerna iaf :) <3

Lördagen började klockan åtta och iväg på cykel med papi! 6 mil blev det, först Aneby och sen hem genom Anneberg och Solberga, det var nice :) Gäller att få mil i benen nu..

Efter vår lilla tur så drog vi ner på stan för att inhandla mors dag present! :) och för att äta på En Italienare och En Grek, det var nice :D Min papi är bäääääst! <3

Joakim dök upp också vid fyratiden :). 6 månader <3
Vi hann med Simpsons, tacos, TV och massa mys innan vi somnade, haha ^^

Söndagen ägnades åt Lövhult med världens bästa Lovisa, lite träning (men nu blir det ingen mer löpträning på ett tag, överansträngda vader :S), liiiiiiiite plugg, kolla på fotboll i Solberga och dagen avslutades i Anneberg innan jag tog bussen hem :)

Idag hade vi bara två lektioner så jag tog 11.15 bussen ut till Anneberg och Ivanhoe! :D Vi har pluggat lite men ska väl bli lite mer seriös nu när hoe börjar lira PES (antagligen det tråkigaste spelet som någonsin uppfunnits. man trycker på några knappar och får små gubbar på skärmen att springa efter en boll (tröga jävlar) och sen ska man försöka få gubben att springa MED bollen (en omöjlighet in tha real world, tro mig, jag har testat!) till en bur för att försöka få in bollen när en gubbe står i vägen!!! SÅ onödigt!)

Puss/Johanna

- ska de hänga mig igen?

GRATTIS EMMA OCH BECKA TILL KÖRKORTET! :) <3

Yes, idag var en fredag precis som alla andra :P PL stod först på schemat och vad gjorde vi..? Hmm, bra fråga. Lyssnade på Montessori pedagogiken, gick igenom lite problemlösningar och slutade. Nu är det bara 2 lektioner kvar, vilket är både sorgligt och jäkligt skönt! :)

Efter det stod det matte på schemat, men vi fick gå direkt. Chaibs betygsättning kan verkligen ifrågasättas och om jag får honom i matte C tänker jag inte läsa det. Chaib är nog den smartaste killen som finns på skolan, ja, en av dom smartaste i Sverige antagligen, men han kan inte lära mig något. Och han kan inte sätta rättvisa betyg, än mindre ta kritik.

Så efter lite chill med klassen och en liten promme med Landin så vare dags för rättskunskapsprov. Tror det gick rätt bra :) Sen drog jag och Landin till TC och åt baguette och snackade lite. Du är så nedrans bra, Landin! <3  :)

På företagsekonomin hann vi inte med så mkt och på svenskan vare en skrivuppgift om renässansen. Sen slutade vi :D

Kom hem, drog på en film tills Becka ringde och frågade om vi skulle ta en tur ;D Haha, självklart bangar man inte så vi åkte till ICA och handlade dricka och där jobbade Svensson! HEJ! För att köra lite till drog vi till Willys och köpte tuggummi, där jobbade Book. HEJ! Turen avslutades med att vi hämtade Ida, körde förbi Statte innan hon skulle av vid Maggi :)

Nu har jag kollat klart på filmen, ska väl äta snart och sen vankas det paaaarty! Dock alkoholfri för mig, vilket suger lite.. men aja! :) 6mil på cykel imorgon, måste ju må bra :P

Puss/Johanna

I feel like a ship beneath the waves, a child who's lost its way, a door without a key, a face without a name.

- du får släcka dörren

Natten var mest konstig faktiskt.. drömde massa onödiga saker och vaknade några gånger med kramp i benet.. vad fan höll jag på med? :P

Upp och hoppa vid 5 över sju iaf och iväg till skolan 5 i åtta! Cyklade som en gaaalning för såg Ida och Svensess därframme på vägen så tänkte hinna ifatt, men hann inte ifatt förrän vi var framme vid skolan typ ;P Haha.

Spanska stod först på schemat. Jobbade med Albergil och dagens skratt anlände ;D När Landin och Malin stack för att göra NP muntliga så blev jag, Book och hoe lite oseriösa.. Iaf, Book satt med lexikonet och sa typ:
- Okej, Ivan, du är det som står längst ner på sidan som jag slår upp!
Book slog upp en sida och läser:
- RISIG mark.
Fattar någon hur otroligt jävla roligt det var? Hahaha, jag och Book skrattade ett antal minuter medan hoe tog till flykten och försvann en stund. Haha, gulingen var risig mark! SÅ bra!

Sen vare hål i 3h typ. Några bosatte sig utanför skolan med engelskabok/rättskunskap. Men jag somnade lite halvt och dagdrömde :D (har jag sagt att jag verkligen ÄLSKAR att dagdrömma? när jag cyklar själv, går eller åker bil så dagdrömmer jag alltid, haha! underbart att få bestämma allt själv ju :D).

På engelskan försökte vi få ihop en bra redovisning till nästa vecka av boken JUNK. En ganska bra bok faktiskt och mitt nya favoritord på engelska är DANDELION :)

Efter skolan bar det av till trafikskolan för att klara Fordon-delen på teorin - UNDERBART ÄR DET! :D Även en körlektion hanns med innan jag tog den lilla 30åriga gamla tävlingscykel och cyklade till Bodafors för att möta upp papi där och cykla tillbaka. Det gick hur lätt som helst idag och fick inte ens ont i axlarna, ibland leker livet!

Nu har mami åkt igen, för typ femte helgen i rad :S
& jag måste sätta igång med rättskunskapen igen. SISTA provet imorgon, såååå gött är det!

Saker att se fram emot;
5 juni - KLASSFEST it is! :D
13 juni - SOMMARLOV! :) och Vätternrundan men vet inte riktigt om jag ska se fram emot det :P
20 juni - MIDSOMMAR, paaaaarty!
11 juli - 18 ÅR IT IS! :D
21 juli - O-ringen here we come!
16 augusti - En galen vecka på Alanya vankas! TAGGA TJEJER! :D

Yes, livet är ljust och jag lever! & det är ju trots allt det som är huvudsaken! :)

Puss/Johanna

Recallin' times gone by, I'm crying in the rain.
You know I've wasted half the time and I'm on my knees again.

- strö sår i saltet

Ojski bojski, inatt drömde jag de värsta mardrömmarna jag någonsin drömt! Vaknade kallsvettig och helt skakis.. fyy fan! Alla mina syskon var med, gud vad jag saknar dom!

Men imorse vare bara att samla ihop sig för att gå upp.. företagsekonomi stod först på schemat. Fick veta att det inte blir något prov - YEEEEEEEEES! :D Sista provet är alltså på fredag! ÅH :D Ja, jag blev glad ^^
Annars vare mest bokföring i SPCS, har börjat få in det där klickandet nu ;D

På spanskan lekte vi med Albergil, aouh, det är synd om honom för den enda som tycker om honom är blind.. stackarn. & färsfrestelsen är inte vad den en gång varit! :(

På idrotten var vi ute, man märker att det snart är sommar :D Och det var en såndär rolig idrottslektion, vilket aldrig är fel. Åh, klassen, hur fan ska jag klara mig utan er? Jag FASAR verkligen för den dagen, om ett år, då vi springer ut med hattarna i luften.. jag kommer sakna er något helt fruktansvärt och de 2 åren på gymnasiet har helt klart varit dom bästa i mitt liv, tack vare er! <3

Vi hade ingen naturkunskap (bara grupp A, mohahahahha!) så jag drog hem och sen dess har jag legat i soffan med datorn/junk/sömn ^^, haha. Junk är en ganska bra bok faktiskt, fast dom är dumma i huvudet, på riktigt! :S

Pappa fick hjärtflimmer idag igen, så blev ingen träning :/, fan vad jag hatar det! Stackars papi :(

Puss/Johanna

If I don't need you then why am I crying on my bed?

- men egentligen är hon en liten negerboll

Heej!
Just nu står det rätt still i mitt liv faktiskt.

Igår kväll hände väl inte så mkt, kollade på Simpsons <3 och mamma fick massera benen för dom värker något galet.

Fick nattligt besök på gården iaf vid halv fyra och det var ju nice ;D Haha, crazy! Men kul vare trots att jag hade väldigt svårt att somna om sen ^^

Idag vare upp och iväg till PL där jag avslutade det sista med den kursen med en redovisning. Emilie och Katja hade förberett en hel del vilket var sjukt skönt då jag inte haft orken att engagera mig i det. Men den gick bra och nu har vi bara 3 lektioner kvar! Lite sorgligt eftersom jag tycker kursen har varit ganska rolig och man har ju lärt sig en del även att man inte tänker på det.

Företagsekonomin gick ganska fort, det var bokföring i Visma SPCS som gällde och jag blev klar - finally ^^ Fick göra om skiten typ 5ggr :S

Och jag klarade NP i matte - thank god! Sen predikade han i en timme om att vi inte kan komma åt honom, han har för mycket kunskap för det och vi kan inte skrämma honom genom att springa till rektorn.
Herregud..

På lunchen drog jag och Fillzoe till pizzerian för att senare även sällskapas av Strand, Rosen, Oskar och Landin. Treeeevligt! :) Lite skitsnack innan det var dags för sista lektionen och sista lektionen är ju alltid nice! :D

Sen jag kom hem (för typ 7,5h sen) har jag kollat Paradise, sovit, läst i engelskaboken och nött msn ;D Men det är aldrig fel! :)

Imorgon får det väl bli en del plugg dårå, näst sista (kanske sista :D) provet på fredag och det är SÅ nice! :) Vi har typ ingenting i skolan till skillnad från alla andra :D

Nu ska jag masseras av min älskade mamma!
& imorgon börjar cykelträningen, so damn nice!

Och SPB0609, bara två veckor kvar till KLASSFEST, så tagga järnet så köööör vi!

Puss/Johanna

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?


- blåttbajs

Heeeeeej! :)

Torsdag: Hade körlektion och den gick bra! Tränade också, fick sjuuuukt ont i vaderna så joggade bara 5km, skulle egentligen kört fartlekar, men aja! ^^
Sen tog jag bussen ut till Abg och där hängde vi med Emelie, Andreas, Alva och Emma :). Åska och pizza it was!

Fredag: Tillbringade hela dagen med Joakim, det var mys! :)

Lördag: Off to Gbg and the varv! :P Vaknade med halsont och under bilresan fick jag ont i öronen också så var skitorolig när jag kom dit att det skulle gå åt helvete. De första 5 kilometrarna så hade jag riktigt ont i vaderna, men det gick över thank god! Och sen har vi dessa underbara supportrar längs vägen ;D
Först skriker någon (efter 1km):
- Det är bara 2 mil kvar nu, kuta på!
Då känner man sig taggad ^^

Sen längs vägen hängde det ett antal lakan med olika texter på :P. Vid ett bord satt några och drack öl och grillade:
VARFÖR?!
Ta en öl med oss istället!
GE UPP!!!!
Det är inte värt det!

En kille stod vid ett hörn och skrek:
- Macka med majonnäs, räkor, köttbullar! Bara 10 spänn! Eller just det, ni springer, njae.. då får jag nog ta den själv..

Jaop, massa sånt vare men vafan, det är så otroligt ROLIGT att springa Göteborgsvarvet för det finns folk som hejar på längs hela vägen och om man har NOK-tröjan på sig så kan man ju iaf tänka att dom skriker på en när dom skriker "HEJA BLÅVITT!!" eftersom det är rätt många som springer med IFK Göteborgströjor ^^

Aja, kom i mål på 1h och 43min och det är jag riktigt nöjd med faktiskt. 8minuters förbättring och samma vecka blev det ju under 19 på 5km. Alltid lika underbart när man märker att träningen ger något!

När Lovisa kom in i mål ville hon mest dö, haha, så jävla söt är hon! Aja, nöjda var vi och off till en restaurang och sen hem, niiihice dag!

SÖNDAG: Åkte med IK Sisu som inhoppare på 5000m till Uddevalla. Det var ISKALLT och jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Lyckades springa igenom vattenspridaren under uppvärmningen också och då blev det inte varmare direkt.. BUHU!

Iväg kom jag iaf och fick vara dragkraft till en tjej (ovanligt? njae). Benen ville inte springa och dom domnade bort efter halva loppet. Kom in som trea på 21 minuter iaf och jag kände att jag inte kunde ge mer, mina ben var fortfarande slut efter GBGvarvet..

IDAG: NP i spanska och fråga inte ens hur det gick! :P
Ägnade 3h åt att sitta på körskolan också innan min körlektion, haha! Betade av B och C-provet, nice är det! Klarade av en körlektion till och Stenis snackade människor i Nyhem, det var nice och avkopplande ^^

Nu har jag kollat på en film och inte hunnit med så mkt mer :P Har skitont i nacken och benen vill inte gå efter för lång vila men jag lever och det är nice!

Puss/Johanna

How can I try to explain, when I do he turns away again.

All the times that I cried, keeping all the things I knew inside,
It's hard, but it's harder to ignore it.

- äh, bara skit i det

- jag känner en som bott i ett vattentorn

Heej! :)
Herregud vad tiden går fort..

I måndags vare engelska på morgonen och sen hade vi skogsutflykt! B2 it is och vi hittade jord, lite kottar och ölburkar. En väldigt intressant observation måste jag säga!

Sen åkte jag och mami till Jkpg och det lönar sig alltid! Det blev en del nytt inhandlat, vilket behövdes ^^ :)

Igår var det vanlig skoldag.. vilket sög rätt hårt. Fast det gick förvånandsvärt fort och helt plötsligt var man på väg till Vårruset i Jkpg med mami :). Sjätte året jag sprang, och det är lika kul varje år! :D
Vi kom dit lite sent, det var byggen på vägen, så kom dit en kvart innan starten, haha. Lyckat!

Men det gick alldeles för bra ändå! Trots för lite matintag under dan och trots ingen uppvärmning så gjorde jag mitt bästa lopp någonsin faktiskt :) 18.15 sprang jag på och det är personligt rekord. Får väl se hur det går på bana sen, fast kanske inte ska räkna söndag, dan efter GBG-varvet, haha! :)

Idag vare Projektarbetets dag. UF is the shit nästa år och ja, det var väl ganska intressant ^^. Killarna var rätt roliga fast Fillan satt bredvid och ville helst mörda någon.. :P

När jag hängt lite med BF/MP-tjejerna så åkte jag hem och nu har jag glott på en film som Fillzoe tipsade om (har typ haft den på datorn sen DH ^^). The Girl Next Door, och den va muy bra faktiskt! Förutom porren så var den riktigt romantisk och vad gör Johanna då?
- Lipar, såklart! :P
Vafan, romantik är nog det bästa som finns!

Nu sitter jag och lyssnar på massa gamla låtar och får såna sjuka minnen..

We've got tonight
Who needs tomorrow?
We've got tonight
Why don't you stay?

Well, det var tider! :P
& det är galet att tiden går så fort. Nyss grät man för att man slutade högstadiet och nu är det bara 1 år kvar tills man springer ut från skolan för gott. GALET is the word!

Beac, jag älskar dig <3
Glöm aldrig hur bra du är,
och att du är värd det bästa.
Många gånger om!
<3

Puss/Johanna

när du inser att du står på en punkt,
där ingenting mer förändras.
när det kommer till dig,
att allt är över.
allt är borta.

när det går upp för dig,
att varsågod, här är ditt liv.
gör vad du vill med det,
men för guds skull, glöm inte det viktiga.

när det går upp för dig,
att du inte vet vad som är viktigt längre.
att skratt inte är lika mycket värda längre,
eller att ögonblicken blir färre.
när tiden står stilla,
och den enda som kan få den att rulla igen är du.
(men du vet bara inte hur.)

-
hur kan något man skrev för 1 år sen fortfarande stämma?

- är det vatten i vattentornet?

Heeej!
Hoppas er helg har varit lika bra som min! :)

Fredag: Började dagen med 400 metersintervaller, fan vad jag älskar morgonluften när det är sånt här väder! :D

Iväg till skolan, fick tillbaka PL-proven och det gick mycket mycket bättre än vad jag trodde :D Så nice! Annars blev det inte så mkt gjort faktiskt..

Matten gick fort, lite repition och sånt där. Svenskan gick också fort ^^ Redovisningar ftw! På företagsekonomin gjorde vi inget vettigt typ, haha, redovisade våra fältundersökningar. Det märks att sommaren snart är här :D

Efter skolan bar det av till Anneberg och väl där gick vi direkt till Stefan & Jessica. Där blev det mat och kula med Alva, haha, jag är typ sämst på att pricka tror jag! På kvällen blev det fotboll och dom vann :) Joakim fick göra ett mål så antar att han blev nöjd ^^, haha. Ja, det var nice :) SOMMARKVÄLL! :)

Mys med älsklingen avslutade dagen :)

Lördag: När vi väl kommit upp ur sängen så gjorde Joakim en niiihice frulle till mig :D. Sen var vi ute i solen större delen av dan (creds till mig!). Jag visade lite fotbollskills också, ofc! :)

På eftermiddagen bar det av till Stefan&Jessica igen. Kula med Alva igen och jaa, jag har växt! Jag vågar till och med leka med den lilla hunden (vuxenpoäng?). Det blev grillat, Körslaget och sådär innan jag var tvungen att ta bussen hem.

Där vare två eksjökillar som skulle till Heat, men dom hade ingen aning om vart det låg, så följde dom dit innan jag gick hem för att sova :)

Söndag: Täääävling ^^. Det gick bra. Spikade väl inte direkt någon, men bommade inte så mycket heller faktiskt. Det flöt på bra helt enkelt och jag är nöjd med mina vägval :). Jag vann min debuy i D18, det var bara 4 med, men känns viktigt att det kändes bra och att jag slog Lovisa ;D

D18 på O-ringen är dock fortfarande ett frågetecken :P Vi får se!

Sen jag kom hem har jag hängt lite i trädgården med huset och ätit :) Nu, snart ska jag och Gustav ut och cykla, det blir niiice :)

Joakim Strandh, du anar inte hur bra du får mig att må <3 Tack för den här helgen, jag älskar dig!
& 11 november är speciellt :) Den kvällen lös stjärnorna lite extra <3

Puss/Johanna

- dom har räknat lite fel..

Heeej! :)
Veckan har gått fort hittills!

Igår bar det av till Sthlm och UF-mässan. Själva resan var väl.. tjaa :P Men vi gjorde det kul, like always!
Dagen bestod av:
- SNUSK (jag tar det först, för ja, snusk var det. HELA TIDEN!)
- Mace D (anledningen till att vi åkte dit liksom)
- Påluringar (jaa, tjejen som sålde lotter för 10 kr ska döö!)
- Damp (NVTE-killarna kunde inte bara hålla käften..)
- Loka (ja, det fick hoe och Anton erfara iaf ^^)
- Not a big deal (hoe, MCFLURRY heter det!!!)
- Pistachnötter (alltid bäst)
- Snusk igen (jag avslutar med det, för snusk var det. HELA TIDEN!)

Tack för en rolig och värd dag iaf, ni gör allt bäst <3

& idag hade jag inte orken att gå till skolan. Huvudet var fullt med saker som borde försvunnit för längesen. Jag antar att det är våren som gör sig påmind.

Chill här hemma. Försök med matten men om man sätter på TV'n är allt kört ändå. Sen kom papi hem och ännu mer matte, han förklarade en del, taaack, du är bäst!
Sen drog vi ut på gubbamilen. En lugn sådan. Papi var rädd att han skulle få hjärtflimmer igen, så jag höll mig bakom hela milen. Men det gick bra och han kom ett steg närmare Göteborgsvarvet - GÖTT!

Imorgon väntar NP i matte och det är något jag absolut inte vill. Men det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på en annan mattelärare nästa år. Chaib är en otroligt smart kille, han är trevlig och vi vet att han vill vårt bästa. Men ibland funkar det bara inte, jag tror han är alldeles för smart för att lära ut matte på B-nivå, för han förklarar på ett sätt vi inte förstår.
Men jag hoppas jag klarar ett G imorgon iaf och sen får vi väl se hur det blir med Matte C.

& jag saknar Joakim helt sjukt mycket.. Inte träffats sen i fredags. Det suger. Men på fredag får jag pussa lite på honom igen, thank god. Du är det absolut bästa som hänt mig <3, jag älskar dig!

Ha en underbar natt, I will sure try :)
Puss/Johanna

- vem får johans pizza?

Hej hopp! :)
Jag hade en bra helg :)

Gårdagen ägnades åt orienteringstävlingen och sen försökte jag börja plugga under hela dan, men det gick mindre bra :P Så provet idag.. jadu, åt helvete gick det!
Vi var 7st som gjorde provet, bra där SPB0609! ^^

Dagen gick ganska fort, var på mattestöd för första gången i mitt liv och jag blev chockad över hur lätt man förstod när man fick någon annans förklaring. GO MATTE B :D

Har varit sjukt trött och typ sur sen jag kom hem, vet inte varför, så ska bli skönt att slå på något sen.

Imorgon bär det av till Sthlm! UF-mässan, here we come! Ganska nice vecka faktiskt;

TISDAG: UF-mässa i Sthlm heeeeeela dagen. 07.00-19.00
ONSDAG: Sovmorgon till tio, två lektioner och slutar vid ett.
TORSDAG: 8.20-12.20 NP i Matte B
FREDAG: Slutar en timme tidigare, och det är ju nice! :)

Aja, ska väl börja tagga till mig till kick&boxen nu.
Ha det underbart!
Puss/Johanna

But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

- menshand

Igår blev det mys med Lovisa, det behövdes! Jag förstår inte hur jag klarar mig så länge utan dig, hela vintern.. jag älskar dig, hjärtat! <3

Idag har vi stått i NOK's cafeteria all day. Det var nice, minikinesen var inte där, men en hel del TILF:ar, och Lovisa hittade även en och annan dilf ;D, hahah! Tack älskling, för att du gör dom här dagarna så roliga! <3

Sprang gubbamilen, det var underbart. Jobbigt att se papi ge upp bara..

& just nu vet jag inte riktigt. Läser igenom gamla SD-inlägg och inser hur annorlunda mitt liv var för 2 år sen. Det var alldeles för mycket tårar, lögner och panikattacker. Men på något sätt var väl det bra.. antar jag? För jag klarade mig igenom det där. Det var alldeles för många motgångar det året, för precis när jag klarat mig igenom det första halvåret och precis när allt började gå bra igen så gick jag ner mig igen. Totalt. Min farfar dog och allt började om igen.

Men igen, på något sätt klarade jag det med? Men dom där minnena är kvar och jag vet inte varför, men just ikväll kom allt det där tillbaka. Alla sår, alla svek, lögner och ångesten kom över mig igen. Och jag vet inte ens varför jag skriver det här, men just nu är väl inget bra och jag behöver ett tåg till Sthlm och till min syster.

3 maj 2006 är ett datum jag trodde jag förträngt, men idag kom allt tillbaka. Jag önskar att 2006 aldrig hade hänt och jag önskar att så mycket skulle vara ogjort. Men jag kan inte ändra på något och det suger. big time.

- ska vi skita på onsdag?

Hej hopp! :)
Alla säger att man aldrig ska förvänta sig något av en kväll, men vafan, när man är med tjejerna så kan det inte bli dåligt!

Valborgsmässoafton började med 1 mil på morgonen, för att sen dra till skolan och ha klassråd. Frågan är om Chaib kan ta kritik och om Annika fattade något av det vi sa överhuvudtaget? Aja, shit the same, iväg till idrotten innan jag drog hem. Hjälpte Albin innan jag stack upp till EmmaK och Beac :)

Somnade nästan i soffan men efter att ha bytt om, ätit och sminkat mig så blev det galet bra! :D Tjejerna rullade in en efter en och efter ett ganska stort alkoholintag (klockan va åtta!, skärpning!!!) så tog vi en taxi till andra sidan stan och FIlip! :)

Kvällen blev sådär gaaaalet bra som den alltid blir med er <3. Den innehöll massa skratt, dans, tequila (ta mig tillbaka till mexlandet dirr!), missförstånd, Isak har stor kuk, försök till sommarsånger, sexiga poser på toaletten, minnestalk med samtliga personer ;D, Fyllekåt!, krav på Åhman att han ska lära sig dansa innan balen, Alanyatagg!!, världens bästa drinkar och SJÄLVKLART världens bästa folk :)

Mötte hoe och Joakim och somnade i älsklings armar, bättre än så blir det banne me inte :)
Tog 11.05 bussen ut till Abg med Joakim där dagen ägnades åt att sova, må dåligt och geografi. Avslutade dan hos hans kusin (? :P) med Humorgalan och ja.. en chill dag! :D

Idag lagade han mat till mig, duktigt! :D

Och nu ikväll blire mys med Lovisa för att tagga helgen! NOK har tävling, så kom ut till Tapplarp dirr ffs!

Puss/Johanna

RSS 2.0