- babyface & det är inte positivt!

hej hopp!
varför går tiden så fort när man har sommarlov? :/

Veckan har iaf bestått av jobb och Artemisa till största del :) Och det suger att hon har åkt hem igen, för det känns som att det kommer ta väldigt lång tid tills jag får se min älskade extramamma igen :) <3

& imorgon är det alltså dags för O-ringen Sälen 2008. Det kommer bli gaaaalet kul! Lovisa har lurat in mig på D18 och jag vet inte om jag klarar den klassen, men det märker vi ju :). Mitt mål är att inte bryta, men jag tror det kommer hända ändå :/.

Så det blir ett kort inlägg eftersom det är dags att sova nu :P. Sov i typ 3-4h inatt (p.g.a av en pojkvän som inte riktigt ville sova ^^) så är sådär laaagom pigg och sitta i en bil i x antal timmar är inte något jag ser fram emot.

Men en vecka med mig, Lovisa och O-ringen kommer bli oslagbart!
Lovisa Elovsson, du anar inte hur glad jag är att jag har dig i mitt liv. Du har alltid funnits där och fått mig att skratta när jag mår som sämst. Du får mig alltid att glömma alla problem för stunden och bara leva istället! Jag älskar att vi kan sitta i timmar och uppdatera varandra om våra liv och prata om alla underbara minnen :). Jag älskar dig, Lovisa, och jag vill ha dig i mitt liv föralltid. Efter 50 är det ju ingen mening med livet längre, men fram tills dess <3 ;).
Lämna mig inte och låt denna veckan bli sådär gaaaalet bra som alla andra O-ringen med dig! O-ringen 02,04,05,06 :)

Jaja, godnatt gott folk! Jag ska tränga bort dom där läskiga tankarna nu och den där väldigt stora klumpen jag har i magen och försöka sova.

Puss/johanna

- man fyller ju bara 18 en gång om året

Heeeeej gott folk! :)

Åh, just nu flyter livet på ganska bra, så hinner aldrig sitta vid datorn :P

Fredag 4 juli - onsdag 9 juli: Jag spenderade dom här dagarna i Västervik med världens bästa pojkvän <3. Det blev solande, badande, bastande, minigolf, kortspel och massa mer :). Jag blev kompis med Emilio - finally! Och jag kom inte sist på minigolfen - det tar sig! :) tack joakim, för 5 otroligt underbara dagar <3 finns inte ord för hur mkt jag älskar dig!

Yes, sen blev det häng i stugan och sådär innan den stora dagen kom:
11 JULI!!!!
Det blev en underbar dag trots att Joakim åkte till Västervik igen :/

Och en gaaalen kväll och natt! Men man lever bara en gång om man fyller ju bara 18 en gång i sitt iv ;). Tack för en otroligt underbar dag/kväll/natt, vänner och familj! Ni betyder allt för mig! <3

Ja, släktkalas och sådär hanns också med innan det blev söndag och dags för Vansbrosimningen. Det var jobbigt, hårt och tråkigt men nu har jag gjort halva klassikern :D

Sen dess har jag mest hängt med la familia och Artemisa som är här nu :D Och det finns inte ord för hur mycket jag saknar Mexico så fort jag hör hennes röst. Allt jag ser och hör med henne kopplar jag till Mexico och dom 3 otroligt underbara veckorna där. :/

Har jobbat en del också, mindre kul. Men idag fick jag sluta tidigare :D Så ikväll lutar det åt bio och sen utgång med några av tjejerna :)

Joakim, det är jobbigt när du inte är här och när jag vet att jag inte kommer få träffa dig på något som känns som evigheter. Jag hatar att inte kunna få en puss av dig och veta att allt är bra. Jag hatar att jag kommer få vänta ett bra tag till på att få se dig och hålla om dig. För du är det absolut bästa jag vet <3.

Puss/Johanna

men varför blir det alltid såhär?

- 3 kexchoklad, då är det kört

Heeeej hopp!
aouh, jag somnade till slut. fast det var hårt. väldigt hårt.

På tisdagen blev det körskolan på förmiddagen, mindre kul. Försökte mig igenom dom där jävla repetionerna men det gick inte så efter 3h med den där datorn så gick jag för att hjälpa mormor köpa jordgubbar. Gud vad jag älskar den tanten! :D <3

Efter det drog jag, Becka och Svensson ner till Thimons för en fika med ganska längesen hemkomna Elin! :) Vi hann med en uppdatering av varandras liv lite smått innan jag, Becka och Emma drog vidare ut till Vallbohaga (observera att ett väldigt viktigt stopp på Willys hanns med också!). Vi plockade upp Ida på vägen och ute i Vallbohaga blev det bara massa skitsnack, haha ;D GUD VAD JAG TYCKER OM ER, TJEJER! :) <3 ni är guld värda!

Kvällen ägnades åt Allsång på Skansen och ännu mer skitsnack med Svensson och Becka innan det var dags för mig att försöka sova själv - igen!

Gick upp vid 7 i onsdags för att känna på morgonluften och låta löpningen säga sitt. OJA vad underbart det är! Jag har verkligen inte ord :')
Men självklart fick jag ont i vaderna efteråt och har det fortfarande. VAD FAN VILL DOM!?

Traskade upp till körskolan i tron om att jag skulle få göra min uppskrivning utan att ha klarat repetionerna men icke sa nicke! På 8 min, första försöket klarade jag den där första repetionen och jag hann även med att klara den andra och sluttestet. Åh, livet leker ibland! :D

Drog hem, solade (jaa, jag har blivit lite mognare!) och drog ut till Joakim :).
Tack för världens mysigaste kväll i hängmattan, älskling :) Jag kan inte få nog av att ligga på din axel och veta att du är min! <3

Imorse försov jag mig så hann inte med bussen jag skulle, men vilken tur att Länstrafiken erbjuder mer än en busstur om dan ;). Kom in till körskolan för att repetera lite men när jag fick alla rätt på mina svåraste ämnen kände att jag fan inte vill slösa en minut till däruppe. Så gick hem, tog cykeln (som jag lovade mig själv att aldrig mer cykla på efter Vätternrundan) och cyklade ut till Hultarp för 2 timmars städning. CASH, tack! :)

Kom hem för att städa härhemma också och nu när jag ÄNTLIGEN är klar så ska jag snart ta den förbannade cykeln och cykla ut till mitt paradis, sommarstugan! :)

Imorgon bär det av till Västervik några dar och nästa vecka är jag 18 bast! :D

Puss/Johanna

RSS 2.0