- årsresumé

Eftersom jag lagt ner lunar rätt så hårt får jag väl fortsätta med mitt årsresumeande här :P. Gör som jag alltid gjort men här är den;

JANUARI:
Mitt år började som föregående. På torget, omgiven av nära och kära och lyckligare än nånsin! Januari var en speciell månad, det var mycket som hände, och mycket man lärde sig. Jag lärde mig att bra vänner inte växer på träd och att för att uppskatta saker och ting får det inte bli en vana. Jag började träna som en galning och första vårterminen på Brinellgymnasiet började.

FEBRUARI:
 Det blev en massa myskvällar med både vänner och min dåvarande pojkvän, Esa. Jag var sjuk större delen av månaden och tappade min träning igen. Jag kommer ihåg februari som en månad då man väntade på något, men visste inte riktigt vad. Vi bokade Mexicobiljetterna och en grym längtan startade!

MARS:
Mars påminde om mycket, det var mycket saknad fast livet lekte på ändå. Jag förlät någon som jag inte klarar mig utan och allt återgick till det normala på något sätt. Familjen åkte till Sälen och Trysil vilket är en tradition så länge som jag kommer ihåg. Det var underbart, skidåkning är något speciellt :). Blev också ett orienteringsläger, lika jävla bra som förr! DHS07 biljetterna bokades!

APRIL:
Månaden började med att fira Esa som fyllde 19år. Jag började uppskatta min klass mer och mer (numera känd som THE FAMILY!). Jag började med träningen på allvar igen, för det var dags för upptaggning till Göteborgsvarvet som närmade sig. Ja, april bestod av träning, Esa och mina alldeles underbara vänner! Biljetter till London med Esa bokades också.

MAJ:
Madde flyttade härifrån och det gjorde förbannat ont. Samma dag var det Göteborgsvarvet. Det var det bästa lopp jag någonsin gjort. 2,1 mil med mina ben var precis vad jag behövde och jag var nöjd med tiden (kan man begära mer?) Slog även personligt rekord på Vårruset som är 5km. Orienteringssäsongen började. Annars bestod maj av tävlingar, träning, Esa och vänner.

JUNI:
I juni hände det massa. SPB0609's första klassfest ägde rum och jävlar vad lyckat det blev! Vi slutade ettan på gymnasiet och drog iväg till DHS07. Lika jävla fantastiskt som vanligt! Hoppade bungy jump - ett minne för livet! En vecka med jordgubbar och sen London med Esa. Vi såg Bon Jovi och strosade runt i den stora staden några dar. En riktigt bra resa helt enkelt.

JULI:
Jag jobbade mest under juli och försökte ta vara på de fina dagar som fanns. Jag fyllde 17 år och självklart blev det en del fester under juli också. Den 14 juli vare ferre på Strandvägen, vilket nog hela kvarteret märkte.. Några dar efter födelsedagen åkte jag och Emma till Beac i Västervik. 5 underbara dagar spenderades där med hur mycket skratt som helst! En helg spenderades på Öland hos mormor. Slutet av juli bestod av längtan.

AUGUSTI:
Efter några dagars packning åkte jag och Albin iväg på mitt livs resa. Den 5 augusti åkte vi från Köpenhamn till USA och vidare mot Mexico. Där spenderade vi nästan 3 veckor med helt underbart folk och helt oförglömliga dagar. Mexico kommer jag aldrig glömma. När vi kom hem så gjorde jag och Esa slut efter 1 år och 7 månader tillsammans. Kommer aldrig glömma den tiden, men vissa saker är till för att avslutas och jag visade nog att nu var det dags. Jag är riktigt ledsen för vissa saker, men inget går att ändra i efterhand. Sen började skolan för mig, igen.

SEPTEMBER:
 Jag började tävla lite smått igen och träna som bara den. Men när man inte har något att träna till, så försvinner viljan lite. Vi nollade dom nykomna ettorna på ett sätt som egentligen va så bra kanske ^^. Men kul hade vi! Det blev fester och Prison Break. En Lisebergsresa hanns med också. Jag tog det stora steget och färgade mitt hår mörkt. September avslutades med ytterligare en klassfest som blev minst lika lyckad som förra gången! :)

OKTOBER:
Det blev många tjejkvällar och en resa till Sthlm och min älskade syster som jag behövde mer än nånsin. Jag tränade en del men blev sjuk igen. Klassen fick mig att gå till skolan och jag hade aldrig klarat oktober utan mina vänner. Oktober känns som en sjukt grå och mörk månad när jag äntligen kom tillbaka till verkligheten. Innan dess hade jag levt på minnen, men insåg att jag inte kunde göra det längre.

NOVEMBER:
Vad ska man säga om november? :) Den började i Anneberg.. Det blev fester och tjejkvällar men hela november var som en pirrande känsla i magen och ja, svårt att förklara. Den 24 november blev jag och Joakim tillsammans, och jag är så galet kär! :) November avslutades med Dreamhack Winter 07.

DECEMBER:
Ha, Dremhack Winter 07 inledde månaden. Grymt grymt bra men annorlunda! Pratade med folk jag tappat kontakten med och sov en timme på 72. Så hur bra var det inte?! :) TACK TJEJER! Ännu en klassfest med SPB0609 - hur bra blir det inte VARJE gång? :) Annars bestod månaden av Joakim, vänner, julafton och ja - allt som hör till december! Nu ser jag fram emot ännu en nyårsafton med världens bästa tjejer och då vet jag att inget kan gå fel! :)

2007 har varit ett speciellt år :). Jag har träffat mycket nya människor, vilket jag är grymt glad för! :) Jag har fått många nya perspektiv och jag är helnöjd med det här året om man bortser från vissa saker.
2008 kommer bli ett sjukt jobbigt år, det vet jag redan nu. Albin, Anders och Esa försvinner in i lumpen. Jag får panik när jag tänker på det, men samtidigt har jag världens bästa vänner så visst kommer jag klara det med :). Nu väntar nyårsafton och ett år med glädje I hope! :)

Puss/Johanna

- jag glömde att lyssna

Gårdagen ägnades åt Harry Potter och Joakim :). Joakim visade äntligen sin smarta sida, haha!
Massa mys vare iaf och imorse tog jag bussen in till Nässjö för att ta tåget med Beac till Jkpg ;P

Blev en grymt bra dag, lite stressig och lite sjuk, annars så :). Hittade min nyårsoutfit iaf, efter mycket om och men ;P, haha. Eftersom vi stannade på a6 tills det stängde hann vi inte med 18.12 tåget hem, så Beac visade oss till claras, ett jättemysigt café. Där dödade vi två timmar innan vi kunde åka hem.
Rebecca, du är verkligen så jävla bäst! :) Vad skulle jag göra utan dig darling?

Nu ikväll var jag hos Beac, där vi tog hand om oss själva :). Grymt bra musik, tända ljus, rökelser, ansiktsmask och massage - kan man begära mer?

Nu är det tagg till nyår som gäller (och bli frisk såklart. Hostar snart upp hela mig liksom..)
Ska ringa Joakim en stund, dra fram Harry Potter boken och sen sova för att bli frisk! Heja mig!

Puss fuckers/Johanna

- mina näsborrar vibrerar

Oj, dålig uppdatering här!

JULAFTON: Vi följde traditionerna så allt gick bra :) En liten panikartad situation där vi fick springa in till oss och kolla på Kalle Anka. Men det fixade sig sen me ;P. Åh, vad jag älskar min släkt :) Fick massa bra bra julklappar. Ha! :) GOD JUL i efterskott :P

JULDAGEN: Spenderade förmiddagen med Harry Potter och en tradition till :P. Vänner till familjen va här och åt frulle. Björn är lika clever som vanligt;
Pappa:
- Idag blir det saffransglass, åh va gott!
Björn:
- Vad är saffransglass på franska? Kan nån franska?
Någon:
- Ne, vad är det då?
Björn:
- Ne, jag har ingen aning! Tänkte bara.. saffransglass skulle nog låta fint på franska.

Yes, sen kom Joakim några timmar innan det var dags att åka till Hultarp för att äta middag med släkten ;P Där är alla precis lika smarta som vanligt :D
Gustav:
- Alla gangster killar slutar på y! Hmm, Tommy, Lenny, Sonny, Tony.. ja, ni hör ju bara!
Anton:
- Ja, och Gustavy!
- Ehh.. vaa?

Well, det blev en tidig kväll och iväg till Joakim vid nio. Kvällen spenderades hos Ivanhoe med rätt sköna bönder och sen sov jag hos Joakim. Underbart ju! :)

ANNANDAGEN: Tvingade upp Joakim tidigt för att vi skulle hinna med 10.18 bussen och det gjorde vi! :) Hem en sväng för att hänga till ett då vi åkte upp till Vallen för att kolla in annandagsderby. Joakim lär väl få vänja sig, hela Strandvägen 8 är bara bandy! :)

Det gick mindre bra iaf och vi åkte hem för att äta middag med den andra fam. Åkesson bestånde av två kusiner och en farbror. Det var trevligt och dan slutade med en film i soffan ^^

IDAG: Efter att Joakim åkt hem så kom Anders. Från klockan två till sju låg vi och tittade på Simpsons och fick hemkörd pizza från Simpson ^^ Ha :D Sen kollade vi The Guardian och sådär. Anders, vad skulle man göra utan dig? :)

Nu blir det nog Harry Potter ^^ Wie!

Puss fuckeros!/ Johanna

you must have had a broken heart, my dear

- du ser ut som en jamaica

Heeej! :)
Igår kom Ivanhoe för lite tidsfördriv tills hans buss gick. Vi snackade och sådär - alltid lika bra! :D
Är otroligt glad att du är min vän, Ivan! :)

När han gått kom Beac hit, och tjejen känner mig :P. Hon hade med sig godis, chips och Pucko :D ÅHHH <3 <3. Julklappsbyte blev det med. Fick presentkort på Godislagret (sa ju det, hon känner mig :D) och ett otroligt fint och symboliskt armband :). Du är bäst, honey <3

Kvällen gick åt till julmys och film, sen sov vi i min säng :). Efter en frulle imorse gick vi på långpromenad (känner mig så jäkla hurtig :D)
Efter det blev det mormor och att hjälpa till där. Imorgon kommer ju hela Arin-släkten dit ;P. Åhh, vad jag älskar julen!

Snart blir det mat och städa lägenheten, fyyy, jag hatar det där jobbet. Men ja :)

OCH EMILIA KOMMER HEM IDAG :D :D :D - LYCKA! :)

Sen blir det till att fortsätta med traditionerna ;)
Ha det great!
Puss/Johanna

- don't glide and die

Heeej! :)
Herregud, dagarna bara försvinner förbi ju..

I torsdag slog jag in massa paket, hjälpte Gustav och mami. Gjorde om kolan som blev alldeles för mjuk den här gången :P
Igår vare klassfika, åhhh, vad jag älskar min klass :D

Rickard sitter och leker med ljuset (eh, ja, vi är 17 år..). Han ser iaf riktigt glad ut, som ett litet barn som fått en ny leksak. Han leker lite för mkt med det så det släcks ganska fort. Först ser han ledsen ut, sen drar han ner handen fort som fan och tittar runt för att kolla att ingen såg honom. Haha, såg så sjukt roligt ut :P

Avslutning och häng med la klass. Efter det följde Joakim med hem, vi va ute på LÅÅÅÅNGpromenad (2h och 40min!, ja, vi delade ut Röda Bollen tidningar :P). Sen bakade vi julgodis och drog hem till Joakim.
Där blev det en great kväll i soffan och massa mys <3
FAN VAD UNDERBAR DU ÄR! :)

Åkte hem med 12.18 bussen, hjälpte mormor och mamma lite. Sen drog jag och Gustav ut med tidningarna igen. Nu har jag tittat på Andra Avenyn (det är ju så dåligt att det blir bra :P) och snart ska jag in i duschen, har inte orkat än ^^

Ikväll blire Beac! :)
Traditioner alltså.. jag kan inte bryta en enda av dom.

Kollade igenom massa gamla lunar blogginlägg och insåg att jag glömt bort Cat Stevens. Nu äre bara Cattan på youtube som gäller och minnen <3
Puss/Johanna

& den här passar nog väldigt bra just nu;

Now, I've been happy lately,
Thinkin' about the good things to come
And I believe it could be;
Something good has begun.

Oh, I've been smilin' lately,
Dreamin' about the world as one
And I believe it could be;
Some day it's going to come

(& du är här, du är faktiskt i närheten.
vet du hur konstigt det känns?
vet du hur längesen det är nu?
ne, tänkte väl det.
det är 1 år och 4 månader sen.

fan vad ont det gör ibland,
att veta att du kan,
men inte vill.

jag saknar dig
alldeles för mycket)

- det sticker i snoppen

Åkte ut till Anneberg igår och träffade Joakims storasyster, det var nice :)
Joakim Strandh, du är den underbaraste människan jag träffat <3

Idag vare dags för sista aktiekunskapslektionen innan lovet. Vi tävlade och Martin vann, grattis grattis! :) Martin är kompis med Becka och hon hälsar att det är hon som gjort honom så smart.. hmm.. jag vann över Becka kan jag ju meddela :D

På spanskan gjorde vi ingenting, som vanligt. Jenny hängde med steg 5-eleverna och vi hängde i Inas, haha, precis som vanligt ;P
På idrotten körde vi på hårt i klassen. 8st av 24 va me ^^ jag och hoe körde parinnebandy, vi ägde :D och mina fotbollstalanger ska vi inte ens tala om ;)

Bettan är BUIHU, men på fredag ska vi fika :D :D :D :D - wie! :)

Efter skolan drog en del av klassen ner till Pinocchio (?) och käkade pizza. För att va mer exakt; Jag, Becka, Ivanhoe, Erika, Emma, Oskar och Strand ;P. Det var nice nice och efteråt åkte jag och Becka hem (efter ett ledsamt adjö till Ivanhoe) för att göra kola! :)

I år gick det mkt bättre än förra året dock då vi va tvugna att bryta loss kolan, haha. Lite för hård men god smak iaf! Nu står den i kylen (istället för på balkongen i - 5 grader ^^). Så förhoppningsvis blir den godare i år och förhoppningsvis äter klassen lite iaf. Becka börjar bli lite sjuk dock... Hon står och rör i det smälta smöret och säger;
- Johanna, får inte du lust att bada i det här...?

Ha en bra kväll, det ska jag! :)
Bonde söker fru ftw!
Puss/Johanna

- en kompis till torleif

Ouh, förlåt förlåt! Har varit sämst i helgen på att uppdatera.

FREDAG: Som sagt, efter aktiekunskapen stack jag och papi ner till stan för snabb julklappsshopping. Jag och papi är kända för att klara av det vi ska göra snabbt ^^
Så på under 50min hittade vi 6 julklappar till mami :D
Sen skjutsade han mig ut till Anneberg. Wiiiie, där blev det mys med Joakim och sen Fifanight hos Ivanhoe med ett pack ^^. Det var nice nice och åkte hem tidigt för tidig uppgång på lördagen :P

LÖRDAG: GIck upp 07.30 och 08.30 började jag jobba med Landin ;P Vi stod på torget och va tomtar i en het utstyrsel (haha!). Stod där till fyratiden men jobbade vidare till fem. Woho, sicken dag! Emma Landin, du är great!
När jag kom hem, kom Joakim. Vi tog en promme till Benny (hans bror) och gick rakt in i himmelriket :D filmer, filmer, filmer, filmer, filmer! Åh, ge mig <3.
Vi fick med oss tre hem iaf, en påse godis (ja, nästan ett kilo^^) och en cola från hemköp ;P. Det blev en myskväll i soffan och två av filmerna. Finns inte ord för hur underbar du är, Joakim <3. Somnade lite efter elva, så Joakim fick titta på Kalle Anka ;P Ha, förlåt, men 8h som tomte tar på krafterna ^^

SÖNDAG: Vaknade bredvid Joakim, så morgonen gjorde hela dagen ;). Vi tittade på den tredje filmen och åt godis till frulle ^^. Efter det blev det lite Bonde söker fru innan han åkte hem :(.
Jobbade, pluggade och checkade lite allt möjligt innan Ivanhoe kom och gladde mig med sitt sällskap ;). Vi nötte lite företagsekonomi och snackade massamassamassa! Du är great! :)

IDAG: Skolan gick fort, hade bara två lektioner. Mourad körde på hårt på geografiredovisningen;
- Jordens levande orgasmer..
Skulle det varit organismer? ;)

Kom hem, somnade, somnade, somnade :P. Pluggade lite och somnade igen ^^. Vid femtiden kom Fillan, vi pluggade seriöst i 2h och 45min. Har aldrig hänt innan.. får väl se hur provet går.. :P
När hon gått kände jag att det var dags för lite tankeskildring och lite träning. Stack ut för att springa.

Det finns inget bättre än att känna benen gå av sig själva.
Att sakta ner och känna hur flåset går ner fortfortfort,
och veta att man har så jävla mycket att ge!
Jag älskar löpning.

Nu ska jag sova, i en godispåse!
och jag saknar Joakim :( det suger!
Puss/Johanna

- lär dig läsa din propp!

AKTIEKUNSKAP ;)

Japp, överlevde gårdagskvällen också! Tittade på Bonde söker fru, så jävla bra! Haha :D

Imorse vare PL, och det var lätt den sjukaste PL-lektionen vi nånsin haft.. vi skulle bilda familjer av stenar. Kom i den gruppen som va mest oense också. Haha! Benjamin fattade inte grejen med allt så han satte sig en bit ifrån och la sig inte i, Mattis va inne på det här med starka kärnfamiljer (pappa, mamma, 2-3 barn och inga intriger!), Sara va bara inne på intriger..
- Hon kan ju va otrogen med honom, mot honom och ha barn med honom! Sen kan ju hon va gift med honom, fast va tillsammans med honom.. och dom två homosexuella vill ha en asiat, men får en indian!
Jaaa.. och Tim tyckte det var det mest meningslösa vi någonsin gjort så han strejkade lite lätt han me..
Ni kan ju tänka er själva.. här satt vi med tjugo olika stenar, som vi skulle bestämma om dom va tjejer eller killar, barn eller föräldrar och ja, galet blev det! :P

Svenskan gick blää och jag pallar not betty!
På företagsekonomin överraskade Bengan och på rasten tog vi en sväng till Norråsa.
Johan Wirzén håller måttet ;)

Nu har vi aktiekunskap, men företagsanalyserna är inlämnade och ingen orkar bry sig om loggböckerna så Erik, Gustav och Mattis sitter och tittar på fotboll. Martin och Book sitter och headbangar till Books Ipod, Limpan läser aftonbladet, Sofia och Robin sitter och snackar, Becka sitter på MSN och Kimpan på bdb.
Ja, dom enda seriösa är Sara, Malin och Oskar faktiskt.. väldigt oväntat!

Sen blir det julklappshandel med papi, Anneberg och Joakim och sen sova tidigt! :)

Nu kom Rosen.... gud kom o hjälp mig :(
Puss/Johanna

- dom är så tunga p.g.a sin tyngd

Sjuk, sjuk, sjuk.

Ja, inte jättesjuk men alldeles lagom sjuk att inte dyka upp i skolan idag. Förkyld som ett litet as, hade feber imorse och liteontihalsen. Nu mår jag illa och går runt och nyser som en liten nysmaskin, lagom kul. Jag hatar att nysa!

Well, vaknade upp vid tiotiden efter att vid sju varit uppe med mami och kollat Lucia och konstaterat att idag va en dag för att va hemma. Kollade en stund på Momento när jag vaknade och när hon sa;
- Var med och tävla istället för att bara ligga och titta på programmet! Då är det ju inte så kul..
så insåg jag att det inte var kul nånstans. Så stängde av TV'n och hoppade in i duschen istället.

Iväg till Norråsa en sväng, Mandy skjutsade mig tack tack tack!, för att fixa hyllan iaf. Gissa vem man möter där om inte Jenny Sandberg...
- Jaha, Johanna.. och var va du 8.15 imorse när vi hade spanska?!
Fast hon förstod när jag förklarade att jag va sjuk men lovat mami att fixa hyllan innan jul och torsdagar var enda dan Eifel kunde, ha!

När jag kom hem så kom Jocke en stund, eftersom han hade inställd lektion. Lasse Boy va borta, sjukdomen går i släkten! Det var helt jätteunderbart iaf! :) TACK <3

När han gått skulle jag börja med den där jäkla företagsekonomin, men hur gick det? Hmm, Johanna somnade.. den va inte så oväntad iofs, när det är bokföring som står på schemat.. BUUUH!
Efter lite plugg iaf och en sväng in till mormor där alla så snällt upplyste mig om hur jävla sliten jag såg ut så fortsatte jag.

Pappa hoppar runt som en glad jävel eftersom bokföring är hans grej.. han blir glad varje gång jag ställer en fråga och berättar gärna 10 gånger mer än vad han behöver :P. Men jag älskar honom iallafall!

Snart äre Bonde söker fru, och jag ska försöka bli lite friskare.. imorgon ska jag till Joakim ju, kan inte va sjuk då! Och på lördag ska jag jobba med Landin, haha!

SÅÅÅ, bort med förkylningen, huvudvärken och illamåendet - NU!
Puss/Johanna

Joakim Strandh, du är den underbaraste som finns <3 <3

- druckit coffee och snackat kofi annan

Ouh, dagarna bara försvinner.. som alltid..
Onsdagar är nice! Ingen aktiekunskap idag så direkt på spanskan! Hände inte så mkt där, som vanligt.. Kändes lite som förr, vi pumpade Jenny på detaljer ;)

Sen vare lunch (ÅHHH, pasta och skinksås :D <3 <3) och en promme med Ivanhoe till brevlådan. Jag är så sjukt glad att du är min vän! :)

På idrotten dansade vi, ja, med vår klass går ju allt galant ;) Och vi har världens skönaste idrottslärare.. alla i klassen drog upp sina shorts så ja, det blev riktigt riktigt fult helt enkelt. Efter ett tag säger Mangan;
- Nee, jag känner mig inte riktigt som en i gänget nu faktiskt..
och drar upp sina byxor. HA!
Kim va bäst på att bugga - for sure! Helt sjukt, han kunde massa olika steg :P
SPB0609 <3 <3 <3

Svenskan gick fort.. och snart var jag hemma ^^
Då kom Jocke en stund.. åhhh, du är så jävla underbar! Jag är galet kär i dig :)
Sen blev det Jkpg med mor min.

Julklappsshopping ;) Nu är jag klar med alla förutom mormor och mamma ;P Köpte ett par otroligt fula skor också.. men vafaen, jag kan inte ha stövlar och jag kan inte ha klack så ja. Inte alltid man går runt med silverskor ;)

Nu ska jag plugga lite och sova.
Hoppas ni haft en bra onsdag, gott folk ;)

Puss/Johanna

p.s. ni är välkomna på inflyttningsfest i sthlm om några år.. det ryktas om att världens bästa oboybartender och världens bästa oboydrickare ska flytta ihop ;)

- vem är vem egentligen?

AKTIEKUNSKAPSTÄVLING!
Japp, mellan 9-15.35 satt vi med aktiekunskap idag ;) Jävlar vad grymma vi var :D, och vi hade rätt roligt till och från också. SLANTARNA FOR THE WIN! :)
Vi var seriösa, hade seminiarium och grejer, ha :D Lätt att vi slår Lag1 iaf.. Och Malin visar sin smarta sida när hon kommer in i UF-rummet efter toan;

- Det luktar sådär härinne..
- Va?
- Typ varmt.. JA! Men sådär som när man legat med en kille i sängen...
- VAA?! HAHA!
- Äh, ni fattar ju. Varmt.

När jag kom hem så städade jag rummet grym som jag är :D Och sov en stund ^^ Sen vid sjutiden kom Esa för att hjälpa med företagsanalysen. Blev faktiskt klar. WOHO :D tack tack tack för hjälpen esa! :)

Sen så snackade vi lite och nu pratar jag med Joakim i telefon. Du är underbarast! :)

Puss/Johanna
SPB0609 <3 <3

- hallå spinken!

Oh yes, ännu en måndag har passerat ;P

På engelskan vare redovisningar, sen lite utskällning. Våran älskade engelskalärare tål inte att man klagar på mängden arbete.. buuuh!

Sen hade vi långlunch eftersom vi inte hade nån geografi. Nästan så jag saknade Affe! Jag och Landin drog till Casablanca iaf för en kebabtallrik. Haha, jag måste sluta va så tjock! I fredags vare pizza med Joakim, i lördags vare pizza efter Pigalle och idag :P Haha!

Matten gick fort också, Chaib är sjuk så vi skrattade mest, haha.
När jag kom hem somnade jag tills Joakim kom.
Det blev film, mys och massa snack - du är underbar!

Han trallade hem vid sju, då vare dags för kick&box!
Jäkligt härligt pass (Becka körde helt ypperligt dit, tack tack!) och vi körde helt slut på oss iaf! I slutet vare julstämning, hon som höll i det idag tände ljus i mitten, släckte ner och så körde vi stretching - sjukt mys! :)

När jag kom hem märkte jag att mami va på julferre! SHIET! Mina toast liksom! Men jag firrade egna, dom blev precis klara så nu sitter jag i köket (tacka gudarna för laptop ;P) och äter :D

Imorgon blir det aktietävling hela dan (kameran slinker nog me så håll utkik på bdb ;P), träning och sen företagsanalysen med esapesa, ja, den ska va inlämnad snart ju, buuuuh!

Puss fuckeros! / Johanna

Jag saknar dig, farfar...

och nu undrar jag bara varför jag förträngt det.
varför jag skjutit upp tårarna.
varför jag har gjort som jag gjort.
för om jag gråtit mer tidigare,
förstått tidigare
och insett vad som skulle komma.


hade det varit lättare nu då?

- fy fan vad syndigt

Jaop, så var ännu en söndag förbi :P

Har inte mått så bra, men man får väl som sagt skylla sig själv. Esa kom hit och hjälpte mig med företagsanalysen. Fan vad mycket det är att göra på den alltså.. TACK iaf :) Jättesnällt!

Åkte ut och övningskörde lite med mami också, wiie, jag är grym på att parka nu alltså ;)

Sen snackade jag med Joakim i telefon, ihh, du är så otroligt underbar!
Albin kom och fjäskade till sig att jag skulle me till Hemköp så jag ställde! Det gjorde Anton också så vi drog ner allihop och köpte godis :D

Nu sitter jag här och är mest tjock faktiskt..

SPB0609 - inget slår er!

Puss/Johanna

Joakim Strandh <3, du gör mig lycklig!

- vi är så incest

Oh yes, ännu en lyckad kväll med min älskade underbara klass ;)

Det var ungefär som vanligt.. Landin gjorde snöänglar på golvet, halva klassen satt i underkläder i vardagsrummet, några försökte sig på det omöjliga medan andra lärde sig häva dricka, vissa drog några fyllesamtal till fel personer och några försökte sig på olika sexställningar - again!

Det blev jäkligt många skratt och sjukt mkt galet ;P Men just därför jag älskar min klass och just därför vi har så förbannat jäkla roligt varje gång vi gör något!

Pigalle va också en höjdare och Albin visade ännu en gång vilken jävla underbar bror han är :D <3 <3

Saknade Joakim hela kvällen dock och jag tror alla fick höra det ganska många ggr ;P haha!

Tack SPB0609 för ännu en lyckad kväll! :)

Idag mår jag mindre bra, men får la skylla mig själv. Ska ringa Esa nu så vi kan firra företagsanalysen!
Puss!/Johanna

- vad jobbigt att man kan göra fel

Jaop, igår fick klassen glädjebeskedet att det blir en klassferre ikväll ;). Haha.

Efter skolan åkte jag och Joakim hem till honom och hängde där hela kvällen :). Hälsade på Ivanhoe också en sväng som  va barnvakt :). Helt underbar kväll iaf, du är så otroligt bra Joakim :)

Imorse sov jag längre än honom, hee :D Och det blev typ jäs och mys hela morgonen tills det var dags att åka hem :(

Kom hem till en tom lägenhet. Och jaaa, jag älskar att vara ensam :D (med alla lampor tända ofc). Så nu skriker högtalarna ABBA-låtar ;). Ja, jag är 17 år 2007 och jag bara aaaavguuudar detta band :D

Ne, nu måste jag få i mig lite mat om jag ska klara den här kvällen ;)
För det vankas klassfest!!
Ska snart träffa Erika och sen drar vi vidare mot Becka för förförfest innan klassförfesten börjar och efter det Pigalle ;)
Jag & Sara ska lära klassen massa PL-lekar ;)

Ha en bra kväll gott folk, för det ska jag ha!
Puss/Johanna

Joakim <3 <3

- han är såndär noobie

WEOHO! Dagarna försvinner lika fort som godiset i mitt rum liksom.. wiho, det är redan fredag imorgon! En vecka sen DH började.. BUUUH! Ge mig DH i flera upplagor - NU!

Spanskan försvann bara, helt sjukt :P Helt plötsligt började alla gå, fattade ingenting ^^
Information&layout går alltid så sjukt fort! Man hinner ju knappt börja :P
På engelskan lekte jag med Kimpa och Malle.. det var nice.

Sen efter skolan somnade jag (HELT SJUKT! Sover i typ 7-9h/natt och 3h/dag och ändå somnar jag hela tiin!). Ivan väckte mig med ringklockan. VI firrade mat, firrade fågelgrejs och datorn. Sen somnade han (men Ivanhoe, du är bäst ändå!) och Joakim kom :). VI hängde i soffan framför Idol tills det var dags för dom att ta bussen till Anneberg och dags för mig att gå till Kimpa!

Gjorde engelska där med Malle också, vi blev bjudna på cola och bullar :O Värsta generöst liksom. TACK KIMPA! Efter 2,5 h slitande kunde vi åka hem med en engelskaredovisning klar ;P. Går aldrig va seriös med Kim liksom.. Haha, kom hem för en timme sen typ.

Ringde Joakim en stund me.
Ihhh, du är så jävla underbar <3

Nu ska jag sova, duktig som jag är!
Pyss fuckeros! / Johanna

JAG SAKNAR DIG FILLZOR, KOM HEM!

- bite the hand that feeds you

Oh yes, dagarna flyger iväg.. akitekunskapen gick åt till Emilie och Malle ^^

På spanskan lekte Jenny med steg 5 eleverna, så blev inget gjort där inte :P Jag och Ivanhoe sov mest typ.. Erika snackade mest om fashionkillar och Limpan skakade på huvudet - allt är som vanligt ;)
Idrotten gick åt till att utklassa Ivanhoe i pingis (i'm the greatest ever typ!) wiie på mig!

Svenskaprovet gick väl ganska bra och klassrådet gick desto bättre. Med mig som ordförande och Limpan som sekreterare kan det väl inte gå annat än toppen liksom? :D Vi bestämde julfika (tror bettan kände sig lite utanför när hon inte fick ta med sig nåt och vi snackade om annika.. naaoow)

Gick hem, somnade i soffan (den va ju oväntad... not!), vaknar av att Lovisa står i hallen och skrämmer ihjäl mig.. Iallafall så tillbringades dagen med henne :) Snackar med Crick på msn.
Lovisa:
- Alltså.. är han från Stockholm?
- Ja.
- Fan vad coolt..
Efter en stund tillägger hon;
- Alltså, undra om dom lever annorlunda..

Jo, Lovisa, dom är säkert inte ens svenska..
Jag älskar dig massor, Lovisa, tack tack tack för att du finns!

Sen blev det bonde söker fru och Heroes :D GREAT JU!
Albin började flippa ur totalt efter ett tag, kittelattack for sure! Och mer blev det.. iuh, han är världens bästa bror även att han kan det där med att kittlas..

Ne, time to go. Ivan och Jocke har vissa problem dom måste lösa :P
Puss/Johanna

- vilken svining verksamhet

Heeej! :)
Dagen har bara försvunnit, verkligen! Sovit i typ 3-4h och resten har jag försökt nöta in svenska ord.. varför ska man veta sånt här??!
reprimand, aversion, ratificera, streber?! Herregud, jag lär aldrig använda dom ändå :P

Skolan gick ganska fort, slängdes in i en redovisning på PL, gick förvånandsvärt bra. Cajsas kompis Anna förstod dock att jag var trött :D. DH ftw!
Sen lekte vi såklart, haha, satt i Mattis knä större delen av lektionen faktiskt (ja, det var leken liksom)^^

På företagsekonomin satt jag och somnade, smsade med Ivanhoe och viskade med Fillzor - åh, mys! :)
Sen vare matte men Chabbe dök aldrig upp så efter en kvart så gick vi (ja, vi trodde han dött eftersom han ALDRIG skulle komma försent, men sen visade det sig att han visst glömt tiden, ooooj!)

Jag och Fillzor vandrade hem till hennes lilla lägenhet iaf och åt mat. Åt pepparkakor också, Fillzors mum is the best! :) WIIIIIIE! Och så bekräftade hon att jag fortfarande är viktigare än Freddie :D
- Bro's before hoes.
HA :D BURNED!
you're the greatest fillan, jag älskar dig!

Företagsekonomi igen och hamnade i bibblan med Fillzor och Ivanhoe så det gick väl som det gick (rosen kom sen också so just imagine!)
På geografin lekte vi med stenar och Affe var off, like usual (ge mig en ny geografilärare - NU!)

Buhu, tog bort massa gamla sparade sms nyss och de som fick mig att skratta va självklart från Anders (skickade för typ 3-4 veckor sen ^^)

"Frågorna vi ställer oss ikväll om nässjös hetaste babe. Vad händer ikväll? Fest eller idol? Cider eller oboy? Familjen eller 'hormons-spralligakillar'? Vem förför hon? Blondin eller brunett? Hemma- eller bortamatch?... och nej, jag har inte tagit mina piller därför jag är så trög. Pusspuss skurk"

efter en lite galen natt från anders sida:

"Johanna, ska jag vara glad över att mina skickade sms inte sparades?"

Ne, nu ska jag väl plugga lite till och kanske sova en sväng, I need it for sure!
& det sjuka är att mamma kunde alla utom tre ord vi hade på svenskan. Snacka om mossig morsa! ;)

Puss/Johanna

JOAKIM STRANDH <3 <3 <3

- DREAMHACK WINTER 2007

Slut :/

Ja, sista natten blev väl mest en stor jävla dimma faktiskt. Kommer egentligen inte ihåg så mycket. Spelade kort med Crick, Jenny och Oscar iaf. Var mest trött så satt och skrattade åt det mesta. Tacktacktack för att ni höll mig uppe för om jag somnat så hade jag lätt inte vaknat på flera dar! Hade otroligt roligt iaf :)

Hmm, sen vare nog mest ett stort jävla trötthetssyndrom. Va ute och gick med skåningar iaf, härlig humor har killarna och en grymt härlig dialekt, jag försökte mig på den och lyckades :D Jag är så grym! På typ allt liksom.
tack :)

Efter en stor kram av Oscar, ett coolt hejdå till skåningar och letande efter crick o co. gav jag upp jakten för ett hejdå till dom och satte mig i bilen med cajsa. Ännu ett Dreamhack är slut och det är lika jävla tråkigt varje gång. Nästa stopp blir DHS08, for sure! Jag mår så sjukt bra på DH! :)

Iallafall, kom hem och sov några timmar innan Joakim kom hit, wiiiiie! <3 Gick ner på julskyltningen ett tag med tjejerna! Det var nice. Sen blev det glögg och en film jag inte såg. Sömnbrist kallas det ^^.
du är så otroligt underbar <3 jag är förbannat kär! :)

Idag, haha, sån jävla dag :P. Först får Landin punka, byter cykel. Efter halva vägen hoppar kedjan så vi får gå i spöregn - kul liv! När vi väl kommer till engelskan så står det en lapp;
- Gå inte in, vi håller tal.
Så vi satt utanför med momo och Erika. När dom väl kommer ut äre dags för arbete med EmoKim och Malle. Vi lekte kurragömma istället.

På geografin blev det mest skratt typ.. affe visar sin humoristiska sida (this one is for you, erika, my dear!):
- AFFE! Jag fattar ingenting!
- Nehe? Ne, men det visste vi redan..
Tack Alf :)

Bästa från Landin också:
- MEN! Jag gör det inte med mig själv, jag gör det med byxorna!

Sån jävla lektion blev det ^^

Sen vare lunch och jag ville hem och sovasovasovasovasova! :(
Men matte först och det var helt klart den sjukaste mattelektionen jag varit på :P
Chaib va på sånt jäkla humör ^^. Han skrattade bort hela lektionen, jag fattade ingenting! Jag somnade tre gånger iaf, starkt jobbat!

Nu ska jag sova innan jag sätter igång med den där svenskan.. :/
TACK FÖR ETT GREAT DREAMHACK, ännu en gång :) bilder finns såklart på bilddagboken. JUANA :)

http://www.youtube.com/watch?v=EUYVYdlxBz0    - hur kan man inte vilja åka tillbaka? :)

Puss fuckers! / Johanna

- DREAMHACK WINTER 07

SISTA NATTEN PÅ DREAMHACK ÄR ALLTID DEN BÄSTA!

Ja jävlar, helt sjukt vad folk är taggade nu.
Det märker man när man hör ett avlägset
HAAAAAAALLÅÅÅÅÅÅ
och två sekunder senare är hela jävla hallen fylld av
HAAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
- äre inte UNDERBART?! :)

Och bättre blir det när en typiskt DH-låt börjar
och 5000 datanördar (som det sitter i d-hallen)
börjar klappa händer.

JAG ÄLSKAR DET HÄR :)

min granne skrämmer mig dock
han tittade på en fralla som att det var gud
sen åt han upp den på 3s.
hans kompis blev nog lika chockad som jag.
- vafaen, hur fort åt du den?
- jag har inte ätit sen igår morse!!

lite oroad för mina sms också..
har tömt inkorgen varje dag i en månad nu (ibland två!)
min inkorg ska tömmas vid ungefär 115sms..
fattar ni att jag skickat fler än 3000sms senaste månaden..?

massa skåningar överallt,
så vi försöker härma.
jan är bäst;

Jan J säger:
å fy faan
Jan J säger:
Sitter 2 skåningar till höger om mig som gurglar lite då och då

- DREAMHACK WINTER 07

OKEJ! vart försvinner dagen? va va va?
Badet va great, like vanligt. Sen blev det hunger hunger hunger!
Kidnappning, Beac kom och albin gick.

Flipp här och där, film och lite annat.
Har sovit en timme hittills, och jag är så jävla grym på allt!

Tog en tur med Anders och far också, det var grymt.

Börjar bli orolig för mitt smsande.. i ungefär en månad nu har jag tömt min inkorg en gång om dan (ibland två!!). Min inkorg ska tömmas när det är ca 115 sms i den. FATTAR NI HUR MKT SMS JAG SKICKAR??! GUUUUD.
Haha, ursäkta mig, är på sånt sjukt flipphumör!

börjar ångra att datorn lagades till min granne
han skriker alldeles för mkt.
- FÖR FAN! JAG RAKAR AV DITT HÅR NÄR DU SOVER OCH STOPPAR DET I DIN NÄSA!
yummie! :)

Lite kidnappning igen.. av Oscar och Crick (som numera är grymmast på att skrämmas, dom jävlarna!)
Mer jolt - mer koffein!

jag klarar den sista natten också.
fan vad rutinerat!
dom som sover är dock orutinerade.. jävla idioter.
PYSSSSS!

&pusspåcajsbeac&linn, ni är så gooooosiga! :)

- DREAMHACK WINTER 07

Ouh, nu är natten förbi också!
Efter att Jocke åkt hängde jag lite typ ^^
Besökte Monkans dödsplats med Cajsa. Alla julstressade ovetande sprang förbi.
VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG?!

Sen drog jag iväg med Oscar och Crick en sväng.
Nånstans mitt i Mario-spelandet började dom kalla mig Mikael.. HMM!
Iallafall, vi var sämst.
Och så jäkla trötta så varenda gång nån dog låg alla och skrattade, haha.

Tillbaka till hemmet, datorn! :)
Kollade lite film och sisådär, wiiie!
Vid 3 inatt, efter att jag varit vaken i 41timmar bestämde jag mig för att sova.
Tittade på klockan 03.22 och la mig ner på kudden.
Vaknar av att någon skriker i mitt öra:
 - DET BRINNER!!!
Det visar sig vara Oscar och runtom står Crick, Jenny och Sebastian.
Jag blir kidnappad och inte förrän ute i gången fattar jag att jag inte sover längre ^^
Kollar på klockan. 03.35. TACK FÖR DOM 10 minutrarna!

Trött som fan vandrade vi runt och hamnade på ett golv med en kortlek.
Neger&president, jag var grymmast, lätt! ;)
Efter en tripp till Statoil och en korv kl 06.00 vandrade jag tillbaka till min plats.
Filmtittande tills jag somnade.
Sov i en timme ungefär och fan, nu är man vaken igen.
46timmar - 10min blev det i sträck. Buh för mig!

Kommer nog inte sova nåt mer det här dreamhacket, så slår ju antagligen DHS06 då det faktiskt blev två timmars sömn ;)

Nu blire snart bad! Hurray för oss!
R.I.P MONKAN!

Puss fuckers!/ världens tröttaste johanna - for sure!

RSS 2.0