dubbo

Hej! :)

De senaste dagarna har varit till belatenhet! I fredags var det en minst sagt annorlunda kvall pa jobbet men shit vad kul jag hade.. Brad Pitt kom pa besok och han ar sa jakla rolig! (tror han heter Louis egentligen men han blir sa glad nar man sager Brad Pitt sa det ar lika bra att fortsatta pa det ;P)
"If we come to Sweden, can you take care of us then? You know.. we can get lost."
"Oh, sure. But Sweden is rather small so I don't think you'll get lost."
"Is it bigger than Quambone?"
"Eh.. yes."
"Shit, then we're screwed."

Och igar gick vi upp tidigt for att hoppa in i den blaa bilen med Sean och aka till Dubbo. Tar lite over 2h och Dubbo ar lite storre an Nassjo. Men vi markte hur fort vi anpassar oss till ett stalle. Pa nastan en manad har vi inte alls sett manga manniskor och det ar ungefar samma manniskor varje dag.
Nar vi satt inne i Dubbo och fikade blev vi overraskade over att det var sa mycket folk overallt (och da gar det inte ens att jamfora med Sydney). Sen blev vi skramda av oss sjalva for att vi tyckte det var roligt med mycket folk. Herregud, haha. Och vi forstar antligen dom som sager harifran (som bott i Quambone hela deras liv) att dom hatar Sydney for att det ar sa mycket folk. Nar man ar har och har sa lite folk runt sig sa forstar jag vilken chock det maste vara att komma till Sydney..

Det blev lite shopping iaf. Lite klader, lite smycken och lite tekniska prylar. Och en salva mot alla myggbett. For ja, jag sager da det, om vi inte dor av varmen dor vi snart av myggen. Helt sjukt manga! INTE ok.

Sen igar kvall var det en riiiikigt lugn kvall i baren sa stod och tittade pa Vancouver Gold hela kvallen typ. OCH! Hor och hapna: Dom visade nar curlingdamerna kickade ass! SA HIMLA BRA! Satte pa volymen pa hogsta och stallde mig framfor teven och blev helt lyrisk. Nar segerkyssen kom sager Arno och Brendan:
"Oh my goood! WHAT WAS THAT? WOHO!"
"They are happy!"
"If that's what swedish girls do when they're happy, then we have to make you guys laugh a little bit more.. or maybe go to Sweden!"

Idag har vi stadat rummen (ja, vi erbjuder faktiskt boende pa den har lilla puben ocksa ;D) och nu jobbar Becky. Jag borjar om 3,5h.. buhu.
Next up; promenad&lite stadning kanske (skulle behovas.. dammet tar snart storre plats an vara grejer i lagenheten). Borde nog doda lite grodor ocksa som fatt for sig att bosatta sig i var dusch..

Hoppas allt ar bra med er darhemma!
See ya! / j.

JAG GILLAR KANSLAN

Nar man jobbar 5h och bara har 4 gaster under dagen sa hinner man tanka en del.. och det kan man val saga att jag gjort ;)

Jag alskar att vi har akt hit. Jag alskar att vara i Australien och aven om det ar lite pinsamt att erkanna det har jag borjat trivas i Quambone. Jattebra. Jag alskar hur Billy alltid kommer in mellan tre och fyra, alltid dricker tusen middies of gold och alltid har ett leende pa lapparna. Jag alskar hur vi pa kvallarna ligger och pratar och dansar. Jag alskar hur Seans beslutsangest alltid gor att vi kan gora lite som vi vill. Jag alskar att ingen foljer det som egentligen ar sagt (som igar, da vi fick sluta lite tidigare och Sean tog over sa gar jag in i baren lite senare. Da star det en random snubbe bakom baren och jag fragar "What are you doing there?" och han sager "Somebody has to do the work!" Jag tittar pa Sean som sitter och dricker ol, skakar pa huvudet och bara skrattar.)

Jag alskar hur dorren mellan koket och baren gnisslar som bara den sa man alltid vet nar nagon kommer. Jag alskar hur Jess, Trent och det lilla barnet alltid ater mini-pizzas. Jag alskar hur dom alltid sager ens namn "how are you johanna?" och jag alskar hur manga av dom fortfarande blandar ihop oss och tror att vi ar systrar. Jag alskar att dom alltid fragar vad man varit med om och ar sa otroligt nyfikna pa resten av varlden.

Jag alskar hur solen gar ner sa vackert pa den har sidan jorden. Jag alskar hur en vind kan fa en att alska det varma vadret bara for att sen hata det igen. Jag alskar hur friheten att gora vad man vill alltid finns kvar. Jag alskar att traffa nya manniskor, lara sig nya saker och fa nya perspektiv pa saker. Jag alskar hur sa manga olika manniskor paverkar en pa olika satt. Jag alskar hur vi alltid lar oss nya aussie ord. Jag alskar hur musiken spelas - jamt.

Att aka till Australien var det basta beslutet jag nagonsin tagit.
Jag vill aldrig aka hem igen.
Och det sager jag nu, nar vi fortfarande ar i Quambone och har hela ostkusten kvar att uppleva.
Jag alskar Australien.

Yes, som ni marker ar jag pa riktigt bra humor idag ;)
Jobbade fem timmar. Sag Canada - Ryssland, nar Australien fick ytterligare ett guld och pa win-updaten fick jag till och med se stafettsnubbarna dra in sitt guld och nar team Edin gick vidare till semin.
Fick dricks av Billy nar han sag att Sverige vann stafetten. SNALLT!

Och har haft lite live uppdatering fran min kara bror pa MSN nu om Slovakien-Sverige matchen. Den gick ju visst at pipsvangen sa jaa.. det var val inte sa kul iofs.

Klarade av att gora pappas champinjonsas till pasta idag ocksa. Framsteg Akesson!
Mamma! Min telefonrakning ska betalas nu i dagarna sa hall koll pa det!

Nu, mina kara vanner, ska jag ga ut och ga i solnedgangen och njuta av varje sekund.
For det har ar lycka!


Rebeckas fodelsedag

Har kommer lite bilder fran dagen :)


For mig ar det ingen fodelsedag utan att bli vackt av skonsang, sa det ar precis vad Becky blev! :) (hoho, skonsang vet jag inte om vi ska kalla det iofs). En chockladkaka, lite paket och en ballong :)


Ja, ni ser ju sjalva. Tummen upp for Australien och tummen ner for Sverige..


Jag, Becky och AK akte in till Coonamble for att luncha med Amanda nar hon fick lunchrast. Becky fick svenska pepparkakor som present av Amanda - cutie!


Shit happens.. AK glomde nycklarna i bilen sa vi fick be en snubbe bryta sig in i den. Bra skit det dar.


Chillade lite vid poolen ;)


Sen fick vi finbesok :) Josh och Scottie kom fran Coonamble och Jess och Kayla kom ner for att fira Becky! :D


kvallen slutade med att jess och var chef gick losa pa barskapet och vinskapet..

Jaa, det var en bra dag helt enkelt ;). Som annu en gang slutade skrattandes at Josh.. han ar antagligen en av dom roligaste manniskorna jag nagonsin traffat! Ja, han och Safetylocker da saklart. Jag alskar det har, att traffa sa otroligt manga olika manniskor som paverkar en pa olika satt. Jag vill aldrig aka hem!
"I'm a nice bloke.. so if you want to throw up, just do it. I will like you anyway."
och sen skrattet pa det.
"Taahaa"
LOVE IT! :)
Sorgligt men sant, det ar nog hans och Scotties besok jag kommer sakna mest nar vi aker tillbaka till Sydney.

Idag mar vi som vi fortjanar antar jag..




Jaa, det gick sadar att fa med bada.. och nej, det ar inte inovat att saga See ya i slutet :P
Nu ska jag ga och forsoka vakna upp fran de doda for om en timme ar det dags for jobb.

Cheers mates! / j.


I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

Alskade Rebecka..

Grattis pa fodelsedagen min fina alskade Rebecka!

Nar vi akte hit hade vi ingen aning om vi skulle vara i Australien eller Sverige pa din fodelsedag och det slutade med att vi ar i Quambone. Jag hoppas du far en riktigt bra dag anda och du vet ju att det riktiga firandet klarar vi av i Sydney om en manad :). Jag menar, 20 ar och 1 manad ar ju ocksa ganska stort att fylla!

Tack for att du faktiskt foljde med mig hit. Efter att jag snackat om Australien i over att halvar klacker du ut for ungefar ett ar sen:
"Jag har ocksa tittat pa det dar Work & Holiday faktiskt"
Sen tog det nagra manader att overtala dig men har ar vi :) Och jag ar sa himla glad att jag far uppleva det har med dig.

Alla skratt vi har ar ovarderliga. Det finns inget battre an att ligga i sangen och skratta at ingenting, eller att satta pa en skitlat och dansa jarnet.
Tack for att du ger mig the time of my life. Och tack for att du star ut med mig varje dag. (aven dom dagarna jag inte byter toarulle, dom dagarna jag snor din kudde, dom dagarna jag vill lyssna pa Westlife eller Winnerback och till och med dom dagarna jag ar tjurig och inte orkar med nanting.)

Jag alskar dig Rebecka :)
& jag vet att vi har sjukt manga aventyr tillsammans framfor oss, aven nar vi kommit tillbaka fran den har resan!

GRATTIS PA 20-ARS DAGEN! <3


GRATTIS EMILIA!

Manga fodelsedagar dom har dagarna..

GRATTIS MIN ALSKADE SYSTER PA 26-ARS DAGEN!!
HOPPAS DU FAR EN UNDERBAR DAG! :)
Halsa Calle och Svante fran mig!
jag saknar er :(

Och imorgon are Beckys 20-ars dag. Grymt!

Cheers! / j.

Lite bilder fran dagens aventyr:


Om ni tittar noga sa ser ni nagra kangurur hoppa ivag :). Vi va bara 20 meter ifran och det var sjukt haftigt!


Sean och Rebecka pa "berget" vi gick uppfor. Otroligt vackert!


:)


Becky klappar en kanguru :)

Yes, det var en bra dag idag!

We're walking in Quambone

Hej!
Ja, idag ar jag faktiskt bakis. I Quambone. Hur gick det till?

Igar jobbade vi, som vanligt. Vid halv ett nar vi val fatt ut alla (forutom Scottie, Josh och deras irlandska kompis som fick folja med bakvagen (ska forsoka att inte gora det till en vana ;P)) sa drog vi upp till Amanda med nagra cider i bakfickan. Daruppe vare folk som jublade for att dom antligen fick se tjejerna bakom baren utanfor baren ;).

Sean var ocksa dar och forsokte ragga upp en stackars tjej. Sean Sean Sean..

Det var en riktigt trevlig kvall iaf och som vanligt hade jag och Becka roligast tillsammans, haha.
- Alltsa Johanna!!! Nu ska jag kalla dig Hakan! Du ar precis som Hakan i Sunes Sommar nar han tar potatisarna. INTE OKEJ!!!

Och nar man ar pa fest i Quambone ar det inte dans som galler, nej, da far man akta sig for att fa grodor pa sig. Vissa av snubbarna tycker namligen att det ar hiliarious att jag hatar dom hoppande slemhogarna och kastar darfor garna en eller tva pa mig. Jag hamnades genom att aldrig mer servera honom alkohol. Han hade tur som kom idag efter att jag slutat ;)
Och i Quambone oroar man sig inte for att bli sedd nar man kissar ute - nej, har gar man runt och stampar och skriker som en idiot for att skramma bort alla brown snakes.

Joda, en hemmafest i Quambone var en upplevelse. Far val se om det hander igen ;). Nar vi val fatt nog tog vi vara ben och gick langs gatan ner till puben i kolsvart morker sjungandes:
- We're walking in Quambone.. wooho!
Bra kvall!

Nar jag val somnat vid halv sex fick jag nagra timmars somn (med lite avbrott har och dar) vare dags att hoppa upp och stada puben. Nu har jag jobbat 12-17 och har med gladje lamnat over till Becky. Fick hoppa in en stund och hjalpa till (happy hour ar poppis!) men nu sitter jag och ater pizza roundas. Det ar bra skit vill jag lova! Speciellt som bakismat :D. Love it!

Kanns lite som att man pendlar mellan att faktiskt trivas ratt bra har till att vara uttrakad. Kan inte bestamma mig for vad an, men det har alskar jag med Quambone:

- Pizza rounda's, BEAUTIFUL!
- Lift, en sjukt god lask!
- Summer rolls, jag har tyvarr atit upp alla men shit vad goda dom var..
- Landskapet, Lejonkungen och vem alskar inte det landskapet?
- Promenaderna, mina promenader med Winnerback i oronen ar balsam for sjalen :)
- Lagenheten, den ar skabbig, ganska ful och acklig men den ar var och vi har den sjalva. Det ar vart det!
- Stammisarna, gubben som alltid dricker Diet Coke och Billy som alltid dricker middies of gold. Du maste bara alska dom! :)
- Katten, visst glommer jag bort att mata den da och da men den ar fint sallskap :) (aven att Becky hatar den)

Ja, det ar fina grejer :)

Det jag chockas over mest har ar hur otroligt oallmanbildade folk ar. Nar jag och Becka snackar svenska kan nagon saga:
- Ouh, what kind of accent is that? You're not from Quambone are you?
Da tror dom alltsa att vi snackar engelska. Dom har VALDIGT svart att forsta att Sverige har ett eget sprak. Manga har tror att alla i Europa snackar engelska med olika accent typ. Och dom blir alltid lika chockade nar vi sager att ALLA lander i Europa har egna sprak och att det faktiskt bara ar nagra enstaka lander i varlden som har engelska som modersmal.
-Didn't you knew it was different languages in different countries?
- Noo.. I knew there was japanese, chinese and english. But nothing else.
Helt otroligt.


Nu ska jag nog gora nagot vettigt och kanske ga ut och satta mig i puben for att underhalla Becky lite. Eller sa gar jag helt enkelt in och sover. For imorgon vankas det aventyr och fick som sagt inte manga timmars somn inatt.

Har forsokt titta pa spurten nar killarna drog hem varsin medalj ocksa meeeen, ovantat nog funkar det inte. Billy tyckte synd om mig som fick sta ut med snowboardrepriserna nar det gar sa bra for Sverige.

Cheers mates! / j.


Quambone :)


God pizza och en underbar becky, jotack jag trivdes!

GRATTIS MORMOR!

GRATTIS VARLDENS BASTA MORMOR PA 89-ARS DAGEN! :)
du borjar ju bli gammal mormor!
HOPPAS DU FAR EN JATTEBRA DAG, AVEN ATT JAG INTE AR HEMMA OCH KAN FORGYLLA DEN. ;)

Annars flyter det pa ratt bra har maste jag saga. Igar blev vi tillfragade om vi vill folja med pa pighunting. Da aker man alltsa runt i en bil pa natten, nar hundarna darbak borjar skalla sticker man ut, slapper los hundarna och sticker ut i skogen for att leta reda pa svinen. Hmm, kanns val lite sadar men man maste val testa pa det med? Sa vem vet, om nagra veckor kanske vi springer runt i skogen mitt i natten pa jakt efter vildsvin :P

Igar var det en riktigt lugn kvall och vi traffade en snubbe vars dotter ager Hunky Dory, fish n chips restaurangen som ligger pa samma gata som Jollys i Sydney dar Vincent jobbade. Alltsa, varlden ar sa mycket mindre an vad man tror..
Kvallen avslutades, som varje kvall, med film i lagenheten. Igar blev det Ladder 49. Och aven att sett den minst 2 ggr innan borjade jag stortlipa.. sa tittar jag pa Becka.
- BECKA! HUR KAN DU INTE GRATA NU?
- Alltsa.. om jag ska va arlig forstor du stamningen lite..
Haha, forlat for det.

Traningen gar fortfarande at pipsvangen. Men eftersom jag faktiskt inte kommer hem till Goteborgsvarvet i ar har jag nu bett pappa att anmala mig till Lidingo istallet. For sa mycket kan jag saga, till Lidingoloppet ar vi hemma ;). Jag langtar efter att fa trana till nagot och jag vet att jag sa att jag aldrig skulle springa Lidingo utan att gora en svensk klassiker. Men shit, nagot maste jag ju ha att se fram emot!

Borjar inte jobba an pa nagra timmar sa vi far val se vad som hander. Har snart last ut forsta boken av Twilight (shit vad mycket battre den ar pa engelska.. allt later sa mycket battre.) och Becka har precis borjat pa Da Vinci Koden. Det har kan bli intressant!
Sa det blir nog lite lasning helt enkelt, kanske lite simning och om jag kanner oss ratt kommer vi somna en stund med. Men sova har jag inget emot - sa lange jag far behalla dom bra drommarna :)

Och fick somna till lite Winnerback igar med (lite svart att fa sin vilja igenom nar Becky har en bestamd uppfattning om vad bra musik ar. Men jag ska nog fa henne att forsta vilken kung Winnerback ar :D)


Var katt! :) Valdigt gullig..


Beckas valentines present. Haha, skrattar fortfarande :D

Nehe, ska nog dra mig sakta men sakert dom 100 metrarna det ar till poolen.. aouh :D

Cheers! / j.

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört

do you wake up on your own?

Varmen har kommit tillbaka.
Och den ar inte nadig :P. Lag vid poolen nagra timmar igar och har brant mig pa alla dom stallena jag missade att smorja in.. typ halsen och precis vid ogonen (ser ungefar ut som jag blivit slagen). Valdigt charmigt med roda flackar lite har och dar, haha!

Annars var dagen lugn igar.. Amanda och AK (en tysk tjej som jobbade har innan oss och som kommit tillbaka for att hanga med Amanda i en vecka) kom forbi med en Valentines Day cake. Mona och Anders, det kanske ar dags att bli lite oroliga nu ;). Det var Nathan som skickat dom att kopa en Valentines Day present till Becka. VALDIGT gulligt, haha!
Men ja, Nathan ar val inte riktigt Beckas typ sa hon kanske foljer med mig hem anda ;). Och det roligaste ar att dom aldrig pratat med varandra men Nathan ar "drop dead in love" som dom sager har. Jag kunde bara inte sluta skratta. Men kakan var god sa den tackar vi for :D

Idag har det varit en ruskigt trakig dag.. knappt nagra gaster pa dom fem timmarna jag jobbade. Bill kom ju - saklart. Han har varit har VARJE dag sen vi borjade. Hans dietist har sagt "max 2 ol om dan" men tror inte riktigt han lyssnade pa henne. Han gav oss en rocket melon iaf, sa borjade sakna mamma litegranna som ar helt galen i sana dar.

Och nu kom Sean hem med massa mat. Han ar verkligen sa himla gullig, haha. Han koper massa olika frukter han vill att vi ska testa, goood juice och han ville visa att han hade kopt kattmat med lite mer fibrer i an vanligt. Ja, man kan knappt kalla honom chef men han ar otroligt snall! Nu kom han in med nagra kiwis och fragade om jag sett sana innan och att dom ar goda att anvanda med glassen han kopt - CUTIE!

Traningen gar at pipsvangen just nu. Det ar alldeles for varmt for att springa och nar det ar morkt vill jag inte. Alldeles for manga laskiga djur for det. Och vill inte beblanda mig med alla skolbarn som kommit hem och intagit poolen just nu heller..
Anstrangningsastma? Kanns lite oklart det dar. Trodde ju bara att jag var riktigt otranad?

Igar raddade Amanda livet pa mig iaf. Bokstavligt talat. Har inte haft nagon bok att lasa sen vi kom hit och nar vi akte till Amanda igar drog hon fram lilla ladan med bocker, haha. Och valet var ganska sjalvklart. Feel good-bocker med en STOR dos av karlek, japp, det ar det jag behover: Twilight!
Sa nu borjar jag om med ettan och hinner nog dra igenom alla fyra innan vi aker harifran igen. Jag hatar att lasa samma bok tva ganger men med Twilight bockerna kanns det helt okej ;)

Det ar konstigt, idag har vi varit har i 6 veckor, och jag har inte haft nagon jobbig hemlangtan an. Ibland nar jag bara ar borta en vecka eller tva kan jag borja langta hem men det har inte hant an. Visst har det kommit stunder man bara vill hem och visst har det kants otroligt frustrerande att inte vara hemma ibland. Men sen inser man var man ar, vad vi gor och hur otroligt bra vi har det. Och da forsvinner allt sant.
Jaa, jag alskar det har!

Mina tva favoritord: reckon och schubby (stavning?).
"Do you reckon?"
Haha, man kan ju bara alska det :D
Cheers mate / j.

whatever you say
whatever you do
there will be good times waiting for you
whatever you hear
I won't disappear
I promise you that

valentine's day

Igar var det alla hjartans dag. Och nej, vi markte det inte. Det var samma gamla gubbar som kom hit och drack ol. En snubbe va har fran 12.30 till 20.15 igar. Vill inte ens tanka pa hur maga ol det hann slinka ner dar..

Vid sjutiden kom Josh, Scott och Wayne (kallade honom dock Ryan hela kvallen - varfor kan dom inte prata ordentligt sa man faktiskt hor vad dom sager?) och forgyllde var kvall lite ;). Nar dom gamla gubbarna gatt blev det lite midoridrinkar, lite partymusik och sen en film pa det med dom tre musketorerna. Riktigt skona killar maste jag saga! Yes, en bra valentines day-kvall blev det! Trots lite missoden pa toaletten och att vi inte kunde sluta glo pa Wayne (som maste vara en bortglomd tvilling till Strand, om man klipper av haret).

Idag blev det stora aventyr! Efter att Sean gett oss bilnyckeln gav vi oss ut pa vagarna! WOHOOOE sager jag bara! Det var sjukt harligt att kora en bil igen faktiskt trots att man var tvungen att vaxla pa fel sida och KORA pa fel sida. Laskig skit. Men aaaah vad harligt det var! Dra ner rutorna, satta pa musik (Scottie glomde alla hans skivor har igar sa vi undersokte hans musiksmak. Det visade sig vara riktigt bra musik!) och bara kora. HELT UNDERBART! Sen att det star lite kossor i vagen da och da, det ar sant man far ta harborta ;)

Val inne i stan handlade jag for en kommande fodelsedag (jag undrar vems?) och sa at vi lite. Far ganska mycket mer i lon an vad vi trodde.. eller, han betalar skatten UTOVER det vi far. Sa en glad overraskning pa kontot och dom dar veckorna ute pa resande fot kanns bara battre och battre ;)

Efter var lilla fard in till Coonamble lekte vi lite i poolen. Eller jag stod nog for det mesta lekandet.. varfor blir jag alltid sa rastlos? Kan aldrig ligga still i solen alltsa. Och ute i sommarstugan nar jag forsoker sola lite seriost slutar det alltid med att jag lagger mig inne i soffan och dor av varmen och mamma skakar pa huvudet. Ahh, sommar i sommarstugan - underbart! :D
Well, kollat klart pa Harry Potter 3 nu och ikvall star det Two and a half men och The Big bang theory pa schemat, myyyyys! :)

Lediga imorgon med. Da ar det stad och tvattdag! Ville knappt slappa in killarna i lagenheten igar med tanke pa hur det ser ut. Och som Scott sa efter att ha inspekterat vart lilla hem:
- Okey girls, you ARE really messy! And this place is really really girly..
Tror han menade allt smink, alla tofsar och alla underklader som ligger spridda lite har och dar. Haha, ja, stadning imorgon som sagt!

JAG AR LYCKLIG! :)
Hoppas ni har det helt underbart darhemma och att ni leker i snon at mig. Sa ska jag leka lite extra i poolen at er :D,
nu mumlar Sean nagot i koket om mat ikvall och rummen ar uthyrda, vilket betyder att vi maste dela kok med massa frammande manniskor dom narmsta dagarna. Hmm, struktur!

cheers! / j.
can I be your valentine?


Beckas kommentar nar hon knapper den har bilden:
- Nu ska vi visa Kicki att vi ar halsosamma och dricker vatten har! Fast du kan ju gomma chipsen..
Sa den har tillagnar jag dig mamma :D


Wayne, Josh och Scott kom pa besok! :) (okej, har syns det inte men jag lovar att Wayne ar galet likt Strand!). Och Scott fick for sig att vara bartender for nagra minuter..


HELT UNDERBART! :) :) :)


Att glida runt i Seans bil maste vi gora til en vana.. basta nagonsin!


Som sagt, vi hittade massa bra musik pa Scotties skivor - haha! :D
Kolla och njut for jaa, vi ar galet lyckliga just nu! :D

I know where you sleep..

Becky har lovat att gora comeback i bloggandet.. hon kanner sig val helt enkelt inte mogen riktigt an ;)

Haromdan fick vi besok av en brunorm.. (ni som inte vet: den ar giftig. sadar giftig att man dor av den.) Sean, som ar naturens hjalte, vagrade doda den men den forsvann sa smaningom. Becka daremot tog inga risker. Vi satt i soffan dar pa natten och kollade film. Jag drog upp ett av benen.
- Ah, sag till om du drar upp bada benen, for da vill jag ocksa gora det!

Becka gar pa toa. Tre sekunder senare hor jag ett skrik.
- FAN! Jag glomde kolla om ormen ligger i toaletten.

Pa morgonen nar vi vaknar innan hon satter ner fotterna pa golvet:
- Maste bara kolla under sangen och sa.. ormen kan ju va dar.

Och sadar holl det pa.. men ja, det ar val bast att ta det sakra fore det osakra, speciellt eftersom en av snubbarna sager sahar (nar Becka fragar om det finns nagon chans att overleva om man blir biten)
- Yes, you may survive if there's a hospital nearby.. but out here? Noway!
Japp, vi blev sa mycket lugnare av det. man tackar man tackar!

Igar var forsta kvallen vi fick jobba hart. Hela kvallen. Amanda fyllde 19 och det kom en del som ville fira detta. Saa.. det var rom och cola, midori och apelsinjuice, red rum och sprite.. och sadar holl det pa. Vaaaaldigt avancerade drinkar vi haller pa med harborta ;)
Kvallen/natten avslutades i koket med Sean. Lite choklad for Becka och lite kex for mig.

Sen har vi startat ett Harry Potter maraton. Amanda har alla 6 filmer och vi har klarat av tva hittills. Dom ar sa himla sma och sota i dom filmerna alltsa :D.
Men! Nu har ju OS faktiskt officiellt startat sa jag gissar pa att WIN-kanalen kommer rulla pa tv'n storre delen av dygnet. Sa jakla nice :D.
Maste bara hitta nagonstans dar man kan kolla vad som sands nar liksom. Snubbarna har pa puben verkar inte riktigt vara "kolla pa OS"-typen av snubbar. Och Sean bryr sig bara om trad och djur sa han vet nog inte ens vad OS ar.. nej, det har far bli ett uppdrag!

Nehe, ska val kanske ga och kolla skafferiet om det finns nagot atbart innan det ar dags att joina Becka i baren. Hoppas pa en lugn kvall och att vi kan stanga innan tolv. Men antar att det bara ar onsketankande.
Ska forsoka komma upp tidigt imorgon och springa. Sprang vid 12-tiden igar pa dan och det var inte det smartaste jag gjort :P

keep it up! / j.


- do they have bananas in sweden?

Nej, Becky har inte gjort comeback i bloggandet an. Sa det ar jag, Johanna.

Dagen borjade ganska intressant. Vi satte oss i en bil med Sean (som ska forestalla var chef. dock kan han aldrig bestamma sig och ja, han ar sa lite chefsmaterial som det gar att va faktiskt). Iallafall. Vi satte oss i en bil, akte ut pa nagot dom kallr vag har (skulle mer vilja saga att det var en strang med grus) och kom fram till ett hus. Runt huset var det massa far. Och lite till far.

Dags att titta pa farklippning! Ratt coolt men jag madde illa efter en stund. Det sag verkligen ut som att dom drog bort huden pa faren och dom la dom i en valdigt onaturlig position. Usch nej, inte okej. Dags att bli vegetarian igen kanske? For det har var verkligen ackligt. Becky tyckte inte det men jag madde illa storre delen av vistelsen. Forutom nar vi gick ut och tittade pa faren som vantade pa att fa klippas. Soooota! :)

Och att dom hade TRE hundar som samlade ihop faren hjalpte ju inte heller. Fy sjyven, kan dom inte bara sitta stilla?

Sen jobbade jag 12-17. Sadar kul maste jag saga. Dagens stora handelse var att vi fick en vattenmelon (som jag sitter och ater nu. Mamma, lar mig hur sjutton man skar vattenmeloner! Det funkar bara inte..) Efter jobbet stack jag ut och sprang. Sadar smart i 30 graders varme.. och nu hor jag Becky ute i baren med alla gubbarna. Skadegladje :D

Jag har tankt dessutom! (way to go akesson!)

Saker jag bara avgudar med att vara i Australien:
- Dom snalla manniskorna (vart man an kommer far man hora "how you doin' mate?" och alltid hjalper dom en om man behover det. Dom ar inte blyga och alltid lika trevliga!)
- Skratten med Becky (dom tar aldrig slut och vi bada fasar redan for den dan vi kommer hem och faktiskt maste sova helt sjalva..)
- Crunchie (antagligen den godaste chokladen som uppfunnits.. maste importera till Sverige!)
- Landskapet (det ar helt otroligt.. gar inte att beskriva hur mycket jag alskar dom oppna falten och att det luktar precis som mormors tradgard pa Oland.. man kan bara alska det!)
- Spraket (jag ALSKAR att vi forstar vad dom sager men att dom inte kan fatta ett skvatt av vad vi pratar om nar vi snackar svenska. det basta ar att kunna sitta bredvid en snubbe, kolla pa Becka och saga "det var den ackliga gubben dom varnade oss for" utan att han faktiskt forstar. Detta maste vi dock vanja oss av vid innan vi aker tillbaka till Svea rike. Annars kan pinsamma situationer uppsta)
- Varmen (didn't see that one coming, ey? nej, som alla vet brukar jag HATA varme. men har ar den underbar! okej, kanske inte den dar galna varmen.. men sadar lagom, om det nu kan bli det, och inte vakna upp till en regning svensk sommardag varje dag)
- Regnet (dubbelt upp? jaa, helt underbart att springa i regnet. for det ar ju knappast kallt)
- Priserna (kanske bara ar sa i Quambone med 30pix for en drink ar helt ok for mig)
- Friheten (att veta att vi har hela Australien att resa i, x antal manader kvar och friheten att valja precis vad vi vil se!)

Saker jag inte riktigt tycker lika mycket om med att vara i Australien:
- Hundarna (kanske bara i Quambone det med men det kryllar av dom)
- Insekterna (vet inte hur manga vi dodar om dan eller hur manga flugor som leker med livet genom att surra framfor ansiktet hela tiden)
- Luftfuktigheten (nar det regnar har ar det omojligt att ha NAGOT torrt. lakanen ar fuktiga, kladerna ar fuktiga och haret torkar ALDRIG efter en dusch)

Jaa, ni ser ju att det bra vager over det daliga ratt hart.
Kan nog inte klaga pa livet just nu overhuvudtaget! :)

tooooodles! / j.


the river is running red

Japp, tycker Becky klarade sig fiiiinfint pa bloggfronten, det dar lar hon gora fler ganger ;). Som idag, nar vi var ute och gick, kom en hund springandes mot oss. Jag tog tag i Beckas hand, borjade skrika, skaka och nastan grata (ja, for forsta gangen fick Becka se vad jag menar med att jag faktiskt ar livradd for hundar). Pappa har ju varit med om det under x antal springrundor nar hundar kommit fram men Becka blev en aning chockad, borjade skratta lite och utrbrister:
"Jaaa, jag maste nog skriva ett blogginlagg till om det har alltsa!"
Men, hon var stottande anda maste jag saga. Hunden forsvann efter ett tag och vi kunde fortsatta var promenad.. tills nasta hund kom. Jag hatar att det ar sa manga jakla hundar har!

Annars ar det luuugnt. Haromkvallen efter stangning akte vi med "ungdomsganget" till Five Mile. Det ar alltsa en bro dar dom staller sina bilar, satter pa musik och satter sig och dricker. Det ar deras efterfest typ. Paminn mig om att jag inte ska klaga pa Nassjo sa mycket mer nar jag kommer hem. For det har ar nastan katastrof!

En snubbe fran Nya Zeeland var med. Han drog fram ett parasoll och gick runt med det.
"What are you doing?"
"This is the best party I've ever been to, I promise! Like a great beachparty on Bondi.. so, I'm walking on Bondi. Can you see the sea? And the white sand? It's beautiful! And I have pink speedos on me, can you see that?"
Och sadar holl han pa. Efter ett tag trodde man nastan att man va pa Bondi tills han utbrister:
"Oh fuck, who am I kidding? Guys, we're not on Bondi! We're in the middle of nowhere, at some fucking bridge OUTSIDE, how the hell can you be OUTSIDE Quambone??? Shit, this is the crappiest party I've ever been too!"
Ja, han va skon :P

Har varit lediga igar och idag. Chillat en del, lagat lite mat (okej, varmt lasagne igar och varmde chicken nuggets idag.. hoh). Kollat upp var resa uppfor ostkusten sa allt kanns vaaaldigt bra nu. Mojo Surf, here we come (eller ja, ska klara av nagra veckor har forst ;P)

Haromkvallen var vi ensamma i puben. Helt underbart! Testade pa en av Amandas favoritdrinkar. Midori och apelsinjuice. Helt klart godkant maste jag saga! Sa sana far det bli om vi for en gangs skull faktiskt ar lediga pa en helg och kan festa loss med lokalborna.

Haha, pa tal om det! Idag gick vi utanfor affaren dar vi laste pa en stor skylt "What to do in Quambone". Vi blev ratt nyfikna eftersom det skulle va ratt kul att veta vad vi kan gora har. Och det stod> "Go to the pub and meet a local". Yes, det ar som en turistattraktion har.

Och! For att forsvara mig litegranna nar det galler dom har reglerna Becka har satt upp for mig.
Jag la endast hennes klader pa toastolen for att dom hangde over duschen och jag ville inte att dom skulle bli blota nar jag duschade (sa det va bara av omtanke!!!)
Jag bytte inte toapapper eftersom det var mitt i natten och tankte att jag kunde byta pa morgonen innan Becky gick pa toa. Mission failed kan man ju saga eftersom hon gick pa toa efter mig dar pa natten och jag somnade innan liksom..
Tandkramen akte ner, men tankte att det anda var dags att byta tandkram sa tog liksom aldrig upp den..
Och att doda alla ackliga djur kan jag ta pa mig. Sa lange det inte ar en hund..

Nehe, dags att hamta in tvatten (jag lyckades att tvatta idag - all by myself!) och sen blir det en film med Becky och Amanda :)
Imorgon vankas det jobb igen men forst traning pa det!

cheers / j.

Relationsship: single!

Okej, jag har inte en aning om hur sant har funkar men jag ska ge det ett forsok. Forsta gangen och mycket mojligen sista gangen som jag becka ska skriva ett blogginlagg. Men allt for att gora mamsen glad :) Far val se om jag lyckas halla samma klass som Jussi.

Resan hittils har varit sjukt bra. Skulle nog kunna sammanfatta alltihop med skratt. Kanns som att vi inte gor annat pa dagarna. Till och med pa kvallarna/ natterna nar vi ar sjukt trotta och ska sova sa satter vi pa en bra lat, nagon av oss borja dansa (lite i stil med vilse i skogen) och da gar det inte att gora annat an att skratta. Eller for att ta ett annat exempel: pa vart forra jobb som druvplockare skulle vi fylla i ett formular om skatt och kontaktpersoner osv. Da star det relationship pa en rad och vi tittar fundersamt pa varandra och beslutar senare att ja, det ar val bara att fylla i att vi ar singlar, vad det nu spelar for roll i detta sammanhang. Nagon dag senare kommer vi pa att denna fraga horde ihop med fragan ovanfor, alltsa vad man har for relation till den kontaktperson man skrivit upp numret till. Men, nu vet var kare gamle arbetsgivare Jonno iaf att vi ar singlar ;) good to know!

Just nu ar vi som sagt lite outback i Australien och vi trivs jattebra! Vi ville ju se nagot annat an bara de klassiska turiststallerna och alla storstader sa har ar vi nu, in the middle of nowhere och lever livet. Om vara foraldrar har varit oroliga for att vi mestadels atit nudlar och pasta innan sa kan ni nu lugna er. Har far vi namligen gratis mat, vi far ga i skafferierna och baren ar fylld med godis, choklad och chips. Kan val erkanna att man har fatt ett litet chokladberoende har men ska forsoka att trappa ner pa det.

Eftersom vi nu har var forsta egna lagenhet sa var jag tvungen att gora lite regler eftersom min sambo, eller kombo som det kallas, tydligen inte riktigt vet hur detta fungerar:

1. Byt toarulle efter dej. annars vacker jag dej mitt i natten sa du far hamta en ny (detta hande haromnatten)
2. Om du tappar tandkramen sa den aker ner under skapet, ta upp den efter dej. annars har jag ingen aning om var den ar. sarskilt nar jag inte har linser eller glasogon pa mej for da ar jag nastintill blind!
3. Lagg inte klader pa toastolen.
4. Doda alla ackliga djur. Jag brukar ibland vacka mamma om det ar en spindel i mitt rum sa spindlarna far jussi ta hand om.


Haha som ni marker galler dessa regler mest jussi, for jag har faktiskt skott mej ganska bra i var lagenhet. Hon har atminstone inte kommit pa nagra regler at mej an.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Eller kom pa en sak. Vet inte om jussi har berattat detta men skriver det anda. Nar vi var i Hunter Valley var vi med om det sjukaste och laskigaste askovadret nagonsin. Det blixtrade konstant, regnet oste ner, vet inte ens om man kan kalla det osregn for det var 1000 ganger varre an sa. Efter ett tag narmade det sig stallet vi borde pa och efter ytterligare nagra minuter slog det ner 20 m fran vart hus ( inte en utan 3 blixtar samtidigt) och hela marken skakade och huset med for den delen. Da var vi inte sa jattekaxiga nar vi stod ensamma i ett nerslackt rum och tittade ut. Men det var ju en upplevelse det med.

Nu ska jag ga in och kolla sa Jussi inte river stallet. Vi ar lediga idag sa vi far val se lite vad som hander. Vi tankte ta en promenad senare for vi har inte riktigt kollat runt har an eftersom det har regnat sa mycket och vi har jobbat pa eftermiddagarna och kvallarna.

Hoppas att ni har det bra dar hemma i snon. Ar lite ledsen over att vi missar en sadan bra vinter men hoppas det blir en lika bra nasta ar.

/ rebecka



coonamble - check!

Heeej!
Vi ar fortfarande vid liv.

Det kanns som att vi gatt rakt in i en westernfilm. Har sitter dom hangades vid baren med deras cowboyhattar och rodeobalten. Och som Jake sa igar nar vi pratade om min lopning:
- I only run if there's a bull after me..
Fattar ni hur outback vi har kommit eller? Haha!

Igar akte vi till Coonamble med Amanda. At en vaaaaaaaaaldigt god paj, kopte lite fornodenheter och akte tillbaka for att jobba. Var forsta fredagskvall. Alla sa att det skulle bli en riktigt hektisk kvall men nar det borjade regna andrade dom sig. Ni forstar, har tar man inte en taxi nar det regnar bara for att haret forstors. Nej, har kommer man inte fram med bilen om det borjar regna. Vagarna ar for daliga for det. Shiiit! Det blev en hel del drinkblandningar iaf och det var skoj! :)

Annars gor vi inte mycket. Kollar film, laser, pratar, lyssnar pa musik. Ja, allt det dar som vi alltid gor. Saknar Sydney en hel del men det ar roligt med den har upplevelsen och jag ar glad att vi gor det. Lite svart att hora vad dom sager bara.. hoh.

Ska ge mig ut och springa nu snart och hoppas pa att mitt smalben ar okej.

Och foresten, grodorna har ar vidriga. Det bor en pa coca-cola flaskan. Den ar stor och gron. Och vidrig!

Cheeers! / j.


Cessnock - viiiiin!


BACK IN SYDNEY <3


FINA FINA FINA SKANSKA DAMER PA JOLLYS!!


Vinnieboy! <3


Gratis champagne - check!


Grodan pa colaflaskan. Trevligt husdjur i baren..
 (och nej, den ar inte av plast som Becka trodde, den AR LEVANDE!)



Becky och Amanda i baren - overfullt med folk alltsa.. (haha, sa illa brukar det faktiskt dock inte va)


Lite ol kanske? :)


Lite mera ol kanske? - HELL YEAH!



Kollade pa film i lagenheten efter jobbet igar med Jake och vi fick honom att snacka lite. Ta den har accenten ganger tio - sa brukar det lata :P. Man hor inte riktigt vad dom sager. Och anledningen till att Becky fragar om han ar bisexuell i slutet ar for att dom sager typ BOYSEXUAL istallet for den normala uttalandet. Och fraga inte ens hur vi kom in pa att snacka om det overhuvudtaget, haha!

two schooner of new please

Heeeey!
(den har bloggen lar nog uppdateras ratt ofta under tiden vi ar har. tillgang till datorn dygnet runt ar ingen bra deal, haha! men internet ar RIKTIGT segt sa man far se hur manga ganger man orkar med skiten :P)

Vad har hant sen sist? Inte mycket.. Vi har jobbat tva pass. Ett igar kvall (15-23) och ett pass idag (15-21.45). Imorgon borjar vi 17.00. Sa vad gor vi pa dagarna? Laser bocker, kollar film och tv, pratar en massa, lyssnar pa musik (Becky gjorde det mest briljanta kopet: en skiva fran aborginerna i Sydney - techno!)..

Det har inte riktigt varit vader for poolen. Det har faktiskt varit mulet och regnigt.. och just nu sitter jag ute i "ladan" dar datorn star sa det hors ganska val att det sporegnar ute. Och jag hor Amanda prata med Sean ute i baren (klockan ar kvart i ett har, baren stanger vid tolv men eftersom Amanda blev dumpad av en kille idag bestamde hon sig for att komma hit och dranka sina sorger. och stackars Sean, som ska forestalla var chef, sitter och lyssnar snallt pa hennes klagande..)

Becky ligger inne i lagenheten och sover tror jag. Hon har en jobbig huvudvark och har inte sovit halva dan som jag gjort.

Jobbet gar bra maste jag saga! Vi kan numera hora vad dom faktiskt bestaller. Vi vet vad en schooner, en pint, en middie och 7s ar. Vi vet hur man blandar dom dar drinkarna dom valdigt sallan bestaller och vi vet vad det finns for sorters ol: four x gold, tooleys new, tooleys old och hanh light. Korta tjocka killen dricker alltid middies of gold, dom andra tva som hanger med honom dricker alltid schooners of gold. Den gamla gubben dricker bara Diet Coke, Sean dricker Hahn Light, en av dom dricker alltid en middie of new.. och sadar gar det pa. Vi forvantas inte fa bestallningar. Vi forvantas fylla pa deras glas sa fort dom ar tomma utan att fraga vad det ar dom ska ha - det ska vi veta. Och man lar sig ganska fort. Det ar inte sa manga manniskor och dom sager att det ar ungefar samma manniskor som kommer in varje dag..

Testade en sausage roll idag med av Jake, helt ok. Sen tog jag en hel sjalv, da var den inte helt ok langre. Haha. Jag haller mig nog till pastan pa det har stallet. Och hamburgare pa onsdagar, fredagar och lordagar (sa jag att vi kommer bli tjocka har?). Det ar namligen dom tre dagarna dom serverar mat och da far vi ocksa san mat. Sen blir det rester vi garna far ta av de andra dagarna. Annars finns det annan mat vi kan gora. Yes, vi har ett skafferi och en kyl som fylls pa med jamna mellanrum dar vi far servera oss sjalva.

Visst sjutton ar vi mitt ute i THE REAL OUTBACK och visst sjutton finns det inte mycket att gora. Men har mina kara vanner, har sparar vi pengar! (om inte alla gar at till snickers och kit kat i baren.. hoh.) Jag ar nog glad att vi ar har och far se den har sidan ocksa. Tva killar fran Dubbo kom in idag och undrade hur sjutton vi hamnat har. Jotack, det undrar jag med. Men va sjutton, vi lever livet och jag ar hellre har an hemma omkringvandrades och inte riktigt veta vad man ska gora av alla dar :)

Kan nog snacka for oss bada: vi ar lyckliga helt enkelt! :D
Och vi har borjat spana pa ett hemresedatum nu faktiskt.. men nope, ni far nog inte veta riktigt an nar det blir, fortfarande ganska osakert :)

Jag har fortfarande hjartklappning nar en hund kommer i narheten.. och idag at hunden upp kattens mat! Jakla hund! Jag sager ju det, dom ar konstiga djur..

Nehe, ska val ga in och se till att hon inte har dott darinne an..
Saknar Sydney litegranna :) Dom skanska skonheterna och Vincent!

(note to myself: borja saga mate till allt och alla du ser. det ar tydligen sa dom gor har)

cheeers! / j.


quambone?

Yes, det blev en hard natt det dar dygnet i Sydney ;). Efter nagon timme i TV-rummet efter forra inlagget sa gav vi oss pa det dar med att testa somn. Det gick sadar. Britten kissade genom fonstret.. hur ska man kunna sova da? iukh.

Efter ungefar en timmes somn ringde klockan. Becky var nojd over att ha stallt klockan tio i sex.. (nar vi papekat FLERA ganger att vi maste vara ifran hostelet tio i sex och darfor behovde vi ga upp halv sex). Men pa grund av nagon som var lite mer ansvarsfull an oss sa kom vi upp i tid ;)
Hur vi madde da ska vi kanske inte ga in pa men kan ju meddela att Becky gjorde en kraschlandning i receptionen med hela packningen och kom liksom inte upp igen.. gratis champagne och goone - yes, det gor sitt!

Tagresan gick bra iaf. Kunde sova nagra timmar och landskapet utanfor var bara helt galet vackert! Sen att jag verkligen avgudar barn och det satt ett bakom mig hela resan gjorde ju sitt ocksa.. vet inte hur manga ganger jag blev sjalvmordsbenagen under dom dar timmarna - phua!

Och efter ytterligare en skumpig bussresa da vi faktiskt undrade vart sjutton vi hamnat kom vi till Coonamble (Becky sitter har bredvid och papekar att hon tyckte vi hamnat i Lejonkungen.. tjaa joo.. hon kan ha en poang.). Dar hamtade Sean upp oss och efter en timme i bilen kom vi till Quambone.

Och vad sjutton ar da Quambone? Jo, tank er sisadar tva kvarter darhemma. Sa stort ar det. 80-90 personer bor det i sjalva "byn" (far man ens kalla det by?) och ungefar 190 bor det runtomkring. Sa yes, vi har kommit till Australiens metropol vill jag lova!

Men vi har en egen lagenhet som ligger ett steg fran puben som ar i samma byggnad. Vi far gratis mat, gratis boende och lon. Vi har traffat nagra av dom som jobbar har och alla verkar trevliga. Vi ska forsoka oss pa den dar baren om nagra timmar. Wish us luck!

Igar akte vi med Heidi (tjejen som jobbar har fore oss och akte vidare idag) och en tjej som heter Amanda till en badtunna mitt ute pa en stor ang i ingenstans. Dar lag vi i jattevarmt vatten och kollade upp pa stjarnorna. Grymt var det!

Det finns dock tva problem har. Ganska stora for mig. Jenny (damen i koket) sa igar att det antagligen finns fler hundar an invanare har. Det kanns ju sadar. Har redan traffat pa tva stycken (varfor kan folk inte noja sig med sma hundar?). Och ja, vi far val se hur det har gar..
Och barn. Dessa barn. Heidi lekte med dom igar och om det forvantas av oss lamnar jag helt klart over den delen till Becky. Jag och barn gar inte ihop. Jag tycker helt enkelt inte om dom.

MEN! Vi har en katt att ta hand om :D. Dom sager att den garna sover i var lagenhet och att vi maste mata den. AHH, perfa! Katter ar fina djur, till skillnad fran hundar. Dom ar inte konstiga och kan inte doda en. Helt perfekt!

Hoppas allt ar bra hemma :). (just det, vi har en pool att chilla vid ocksa. det finns alltsa en chans till att vi blir bruna innan vi drar ut pa var resa langs ostkusten. det har kan ju bara bli bra.)

cheeeeers! / j.

back at kings cross

Jaaaa, vi ar FINALLY har igen! Klockan ar halv tva pa natten och jag ar nog egentligen i stand att skriva ett blogginlagg men jag gor't anda! Vi fick en gratis timme internet nar vi checkade in sa varfor inte? :)

Dagen har varit till belatenhet ganger tusen! Istallet for att ligga pa rummet och gora ingenting som vi gjort storre delen av dom tva senaste veckorna har vi:

- Akt buss i 1h och 15min. Trevligt och en valdigt kall AC. Det gillas!
- Akt tag i 3h. Vackraste vagen nagonsin sa det var inte sa farligt.
- Sett Operahuset igen. Man blir aldrig trott pa den byggnaden..
- Atit pa Mace D (2 ggr.. fyllemat pa Mace D is the shit!)
- Postat vykort (en vecka efter att jag skrivit dom.. battre sent an aldrig!)
- Kopt mackor och chips (9timmars resa vantar imorgon..)
- Traffat dom finaste skaningarna i varlden (vi har fruktansvart roligt med dom och kan knappt vanta tills vi ska traffa dom i sommar igen!)
- Hangt lite med Vincent (eller ganska mycket. Antagligen sista gangen nagonsin vi traffar den enda killen med limegrona och rosa flip flops - man bara maste ta tillfallet i akt!)
- Varit ute med vara nya roommates (valdigt trevlig britt och en osterrikare. Gud vad jag alskar att hela varlden ar pa samma stalle!)
- Druckit goone - finns det nagot alternativ nar man ar pa Jollys med skaningarna och Vinnieboy? Nej, trodde nog inte det va?
- Inte packat upp eller baddat vara sangar (eller jo, Vincent gjorde ett talt med min sang innan men jag tror inte det raknas..)
- Dansat (Empire ager!)
- Traffat aborginer (Becky var tvungen..)
- Varit lyckliga (det ar sa himla svart att inte vara lycklig i Kings Cross i Sydney. Jag tror det var meningen att jag ska leva har.. egentligen)

Ja, som ni kanske ser har vi det otroligt bra men om 3,5h ska vi bege oss harifran och upp till Quambone. Jag hade verkligen velat stanna har nagra dagar till.. gunga med till Travis rost, hanga med Vincent i tv-rummet och bara leva ett tag till har. For det finns nog inget battre stalle :)
Men, det ar dags for nya aventyr, nya manniskor och nya utmaningar!

Och aven om det blir langtrakigt kommer jag alltid vara glad att ha fatt chansen att testa pa "The real Australian life" for jag vill se mer an strander och turistorter. Vi far se vad som hander helt enkelt!

Becka halsar harborta!
Vi borde sova - men jag vill inte.
Kanner pa mig lite smatt att det kommer spenderas nagra timmar i TV-rummet innan det ar dags att ge sig av. (mamma, jag behover din hjalp varje gang jag ska packa igen. det gar liksom inte bara ner i vaskan sa latt som nar du gjorde det.. hmm.)

Nehe, dags att forsoka fa ordning pa fingrarna!
Hoppas ni har en bra daaaag! Bara 2 veckor kvar till Valentines Day (som Valentine - osterrikaren i vart rum, fatt hora x antal ganger idag..)

Pusspuss!

RSS 2.0