dubbo

Hej! :)

De senaste dagarna har varit till belatenhet! I fredags var det en minst sagt annorlunda kvall pa jobbet men shit vad kul jag hade.. Brad Pitt kom pa besok och han ar sa jakla rolig! (tror han heter Louis egentligen men han blir sa glad nar man sager Brad Pitt sa det ar lika bra att fortsatta pa det ;P)
"If we come to Sweden, can you take care of us then? You know.. we can get lost."
"Oh, sure. But Sweden is rather small so I don't think you'll get lost."
"Is it bigger than Quambone?"
"Eh.. yes."
"Shit, then we're screwed."

Och igar gick vi upp tidigt for att hoppa in i den blaa bilen med Sean och aka till Dubbo. Tar lite over 2h och Dubbo ar lite storre an Nassjo. Men vi markte hur fort vi anpassar oss till ett stalle. Pa nastan en manad har vi inte alls sett manga manniskor och det ar ungefar samma manniskor varje dag.
Nar vi satt inne i Dubbo och fikade blev vi overraskade over att det var sa mycket folk overallt (och da gar det inte ens att jamfora med Sydney). Sen blev vi skramda av oss sjalva for att vi tyckte det var roligt med mycket folk. Herregud, haha. Och vi forstar antligen dom som sager harifran (som bott i Quambone hela deras liv) att dom hatar Sydney for att det ar sa mycket folk. Nar man ar har och har sa lite folk runt sig sa forstar jag vilken chock det maste vara att komma till Sydney..

Det blev lite shopping iaf. Lite klader, lite smycken och lite tekniska prylar. Och en salva mot alla myggbett. For ja, jag sager da det, om vi inte dor av varmen dor vi snart av myggen. Helt sjukt manga! INTE ok.

Sen igar kvall var det en riiiikigt lugn kvall i baren sa stod och tittade pa Vancouver Gold hela kvallen typ. OCH! Hor och hapna: Dom visade nar curlingdamerna kickade ass! SA HIMLA BRA! Satte pa volymen pa hogsta och stallde mig framfor teven och blev helt lyrisk. Nar segerkyssen kom sager Arno och Brendan:
"Oh my goood! WHAT WAS THAT? WOHO!"
"They are happy!"
"If that's what swedish girls do when they're happy, then we have to make you guys laugh a little bit more.. or maybe go to Sweden!"

Idag har vi stadat rummen (ja, vi erbjuder faktiskt boende pa den har lilla puben ocksa ;D) och nu jobbar Becky. Jag borjar om 3,5h.. buhu.
Next up; promenad&lite stadning kanske (skulle behovas.. dammet tar snart storre plats an vara grejer i lagenheten). Borde nog doda lite grodor ocksa som fatt for sig att bosatta sig i var dusch..

Hoppas allt ar bra med er darhemma!
See ya! / j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0