- säkert en såndär invandrare

Heeej!
Idag har dagen gått fort! Började med spanskaprov som gick mindre bra.. men hey, ett G blire nog förhoppningsvis ;)

På geografin vare film och jag somnade på den intressanta delen, typiskt! Satt bredvid Becka så lite taktkänsla och lite sväng med huvudet blev det självklart också!

Efter skolan bar det av till Sporthallen med Emma och Hanna, för lite Skol-SM i futsal (är det bara jag som tycker att det låter otroligt töntigt?). Iallafall, Ivanhoe och Joakim spelade så man va ju lite tvungen att kolla :). Det gick mindre bra, men jag hade sjukt roligt ändå :P Adam Carlsson och nummer 8 - allt som behövs ;)

Jag och Landin styrde våra cykelstyren (dags att skaffa körkort, Landin?) mot Thimons där en fika intogs med massa snack. Joakim hann komma förbi några minuter också så jag fick min dagliga dos av hans underbara pussar :D. Landin är massa bra!

Lägenheten väntade med vardagsrum, kök och hall. Det gick på 3h, papi kom mitt i allt med mat. Har jag sagt att jag har världens bästa pappa? :) Han är lite speciell, men han ställer alltid upp på mig och han får mig alltid att skratta med sina barnsliga danser och sånger. Jag älskar dig, pappa!

Sen, alla ni som känner mig vet hur jag är, hade jag jävligt svårt att släppa nycklarna. Jag gick runt en sista gång i lägenheten som jag städat i 4 år och 1 månad, VARJE söndag (förutom 2 söndagar då jag var i Mexico). Det var jävligt sorgligt och jag som är känslig och nostalgisk hatade att slänga ner nycklarna i brevinkastet och veta att jag aldrig mer kommer komma tillbaka. MEN, R.I.P lägenheten och jag hoppas den klarar sig utan mig!

Efter 3 timmars städande kom jag hem, somnade lite, snackade med mami och ringde Joakim <3. Gjorde klart svenskan och nu sitter jag här.. tänkte kolla på tv vid nio och njuta av att inte plugga.

På söndag bär det av till Sälen, gott folk!
Puss/Johanna

- företagets pengar kanske?

Hej hopp i lingonskogen!

Idag skulle klassen ut på utflykt! 07:55 gick 320:an mot Eksjö ifrån stationen. Massa nerds hoppade på på vägen, men ja, snart var truppen samlad! (förutom Toppe som försovit sig (obs, INTE ovanligt!), Aldin som hade uppkörning (hoppas det gick bra!) och Rosen som är på Kanarieöarna (screw you!!)). Iaf, glada var vi när bussen stannade vid sjukhuset i Eksjö och vi fick hoppa av!

Efter en sisådär 3 minuters promenad hamnade vi på Eksjö Tingsrätt, men vi hann inte ens in förrän någon i täten ångrade sig och vände. Det resulterade i att alla krockade och började följa strömmen istället, vi hamnade nere på Statoil. Ett trevligt besök där större delen av klassen fick sitt dagliga intag av kaffe.

Back to tingsrätten. Det första Becka säger när hon ser lappen om rättegången vi skulle till:
- Åhhh! Domaren är en tjej! Jenny!
Efter några sekunder, väldigt besviken:
- Nehe.. han heter visst Lenny...
Stackars liten! Men när vi väl kom upp till tingssal 1 så visade sig att det inte alls var domaren som hette Lenny, utan killen som var åtalad.

Eftersom varken målsägande (för er som inte förstår, målsägande är den som anmält) eller den åtalade (personen som begått brottet) dök upp fick vi gå ut igen. När vi kom in igen hade allas vår Lenny dykt upp! Han var åtalad för grov misshandel, fast han såg jävligt snäll och trevlig ut faktiskt.. lite synd där. Målsägande hade dock inte dykt upp och snubben med den otroligt korrekta rösten bestämde att polisen skulle hämta upp Georg (som målsäganden faktiskt heter). Och snubben är domaren!

Så ner till vänterummet igen och hänga lite med klassen, men det säger man aldrig nej till!

Sen upp till tingssalen igen för att ställa frågor till notarien som var treeevlig (bör väl tilläggas att han inte var särskilt ful heller). Emma stod för dom personliga frågorna, Mourad stod för lönefrågorna och vi andra, vi gjorde så gott vi kunde! Mourad var dock besviken på Georg och sa att han skulle klubba ner honom så fort han kom.
- Eeey, det är första gången någonsin jag inte kommer försent och sen dyker den där killen inte upp. Han ska få spö!
Eh, jag tror personligen att Georg fått nog med spö.

Well, polisen hittade inte Georg så rättegången ställdes in, men äventyret med klassen var inte över än! Iväg mot Mikes pizzeria. Riktigt god faktiskt men måste väl bero på att Mike kommer från Nässjö :D. Åhh, Nässjöpizza kommer alltid va den bästa pizzan! :D

Med väldigt fyllda magar trallade vi mot bussen och på vägen hem kände nog alla att dagsutflykter med klassen är great ;), haha!

Väl hemma vare dags för städning. 4,5h spenderade jag i lägenheten. Gjorde klart köksskåpen, luckorna i hallen, dom 3 sovrummen och toaletten. Fy fan vad jag hatar att städa!! Joakim kom iaf i en halvtimme typ så jag fick pussa lite på honom.
Det finns ingen som du, älskling!

DAGENS PERSON: ERIKA "IRREFIRRE" JONSSON
Anledningen till detta är följande: Irrefirre är grym! Hon läser min blogg varje dag (bara det säger ju en del!). Hon sitter inte och lyssnar på lektionerna utan skissar i sina block på olika kläder istället (det är ju faktiskt sånt som får folk att lyckas! om man har inte några studier i bakfickan så måste man lyckas med det man vill och vad jag vet vill Erika bli kläddesigner. jävlar vad hon kommer lyckas!) Erika lyckas göra en ful gammal tröja till en sjukt snygg med lite knepochknåp. Hon är jävligt pillig av sig och fixar det mesta den vägen. Men sen är det ju också det som gör att jag är helt galen i den här tjejen :D. Alla dessa UNDERBARA kommentarer som man kan skratta åt långt efteråt! Den jag fortfarande skrattar åt är;
- Vad är ett ägg om det inte är kokt?
(rått!)
- Ehh... okokt?
Tack Erika, för alla grymma skratt du ger mig och för att du lever för dina drömmar (det ger en hopp om att det finns folk som fortfarande uppfyller sina drömmar). Tack också för att du blivit min vän :D


Nehepp, ska väl kolla igenom spanskan en gång till. Det är ju prov imorgon men satsar på ett G i spanska, så får väl hoppas på det ;)

Puss/Johanna

- hon ser blå ut

Hej hopp! :)
Jag sov sådär förbannat bra/dåligt inatt, fattar aldrig hur det är när det känns som att man sovit i en minut när klockan ringer? Jag menar, när man har roligt går tiden fort men ändå känner man sig inte så utvilad.. Iofs ringer min klocka tre gånger på natten (jaaa, ni behöver inte säga att det stör sömnen, det har Landin varit på mig om i typ 5 år nu!). Men jag tycker om att vakna och veta att jag kan somna om igen, vilket Joakim hatar att jag älskar men vafan ;P, han får offra sig!

Idag har väl dagen varit.. ja, jag vet inte riktigt. Hade utvärdering om lektionen vi hade på Centralskolan. Det gick ju så mycket bättre den här gången. Klassen var sjukt pratig, men hade mycket mer sammanhållning än förra klassen.. så ja, skillnad var det men jag kan inte bestämma mig om det gick bäst på Norråsa eller Central.. HMM..

På företagsekonomin redovisade vi våra reklamförslag för Katzi NamNam ;). Vi var retro-gruppen for sure! Jag, Ojala. Jörnling och Mourad (bosse har fått för sig att vi ska göra ALLT tillsammans med gruppen vi är med i marknadsundersökningen, good luck åkesson!)
Aja, en välförtjänt fjärdeplats kom vi på iaf :D

Vi hade information&layout prov också, ingen aning om hur det gick. Skrev det man skulle skriva och ja, sen går det väl som det går :P.

När jag kom hem skulle jag börja plugga men ja, ni vet ju hur det brukar gå med den saken. Ett tack till Ivanhoe som skulle hjälpt mig (men aldrig gjorde sen) och ett tack till Becka som hjälpte mig :D Haha, ;P

Så ja, dagen har ägnats åt lite glimtar i spanskaboken, lite svenska, lite dator men mest TV. Var så sjukt längesen jag bara låg i soffan och kollade på TV, så jävla skönt! :D Sen läste jag i en tidning.. saker som chockar dig mest. Och ja, då började jag minnas vad som chockat mig mest i mitt liv! Det var nog i sådär 8-9års åldern då jag insåg att ett samtal kunde ta sekunder. SEKUNDER liksom! Här gick jag runt och trodde att ett hej tog typ 2min att säga.. Ja, det var en jäkla grej för mig då. Gick runt och pratade med alla och tog tiden..
Intresseklubben antecknar!

Nu ikväll blev det Klass 9A iaf. Den är faktiskt bra, men jag vet inte.. är lite skeptiskt till allt sånt där faktiskt..

Imorgon blir det rättegång i Eksjö, jobba i x antal timmar, försöka plugga lite och träna kick&box om jag hinner.. fy fan vad jag hatar slutstädning!

DAGENS PERSON: IVAN "IVANHOE" THANLAM LINDHOLM
Ivan är en kille som alltid gör en glad, hur dåligt man än mår. Han kommer med sina kinesögon och ett stort leende på läpparna och dom där typiska "Ivan stegen" som är lite svajiga men ändå rätt säkra! Då vet man att dagen är räddad. Ivan är killen som kommer direkt när man ropar, han är killen som ställer på promme till skåpet i varje väder och han är killen man kan messa till och han svarar direkt (om han har pengar iofs^^). Ivan är killen som hämtar vatten åt en i matsalen (men bara om man druckit upp allt man har i sitt glas!). Ivan är den där killen som alltid finns där och alltid ställer upp. Han lyssnar jämt, ger svar på tal och har alltid goda råd.
Thanks hoe, you're great! <3

En ny dag, en ny person (jag är så himla cool ibland och så himla dramatisk!)

Puss/Johanna

- be happy with chaib

Ojski bojski, tiden flyger iväg!

I lördags vare som sagt hemmakväll som gällde. Sen när jag somnat nångång dök Joakim upp som hade varit på klassferre ^^ Hann pussa lite på honom innan jag somnade igen :D

På söndagen vare dags för städning igen så Joakim åkte hem vid elva och jag avvarade ytterligare 3h i lägenheten :S, men med papis hjälp gick det ju galant, jag har världens bästa pappa :D

Hem gick jag och då vare dags att ta milen med Albin. Det gick så förbannat jävla bra och jag känner verkligen, jag är på väg dit igen. Och i år ska jag vara under 19 på 5 igen, oja. Well, min kära bror tog mig på spurten då han hade oanade krafter kvar. Men hey, han ligger i lumpen! :P

Efter det mat, tidningsutdelning för NOK och sen bar det av ut till Abg och Joakim :). Där blev det Chigago (ett spel jag ALDRIG spelat förr, fattade knappt reglerna men kan säga att jag gick ut som stolt tvåa! :D Jag har intagit min plats hos Becca och slog både Joakim, Emelie och Andreas. Oja, vi har visat vilka som är bäst!)
Lite pussande hann vi me innan jag var tvungen att åka hem igen. Hade varit muy bien att sova där, eftersom Joakim för en gångs skull inte hade sovmorgon men jävla lägenheten! :S

Dagen idag gick fort. Diskuterade döden med Josef och Limpan, hängde med Affe på geografin, diskuterade brott med Landin, Adam och Jennifer. Sen vare naturkunskap och Alf borde börja fatta nu att vi inte fattar någonting :P
- Kan ni någon indikator?
Tystnad.
- Någon?
Ännu mer tystnad tills Rickard säger;
- Alf, vi valde samhäll av en anledning.
Affe fick sig ett gott skratt och sen efter det nångång så slutade vi :D

Jag och hoe började vår vandring mot Norråsaskolan, och ja, jag har väl inte riktigt släppt den skolan än eftersom vi firrade praoplats där :P. Jag hos Johan och Ivan hos Lisa. Att dom lärarna är sjukt roliga men lite olika seriösa är ju något vi märkte iaf. Åhh, jag har saknat Johan och jag har saknat Norråsa, ska bli great faktiskt :D

Sen tog vi kosen mot stan, Ivan, du är förbannat bra, glöm aldrig det! :)
Där blev det pizza med Becka, Erika, Ivanhoe och Zvono. Det var också stället då jag märkte att jag glömt mina spanskaböcker. OJ, inget plugg idag! SYND! Så ringde Joakim och åkte ut till Abg med honom :P

Pussades massor, kollade TV och masserade hans vader (som jag bara älskar, haha :P). Sen blev det bussen hem igen då jag sällskapades av Böna och Jocke, trevligt trevligt! Fick även sällskap av Böna ända fram till dörren, tack tack! :)

Kick&box, och idag vare discolåtar, haha! Så blev en del flumm, skratt, skratt, skratt, dans och självklart stenhård träning! :D Om en vecka är vi i Sälen, Becka, tagga!

Nepp, ska ringa Joakim en sväng nu och sen sooova! :)
Puss/Johanna

Joakim,
det finns inte ord för dig, jag är så kär man kan bli!
Har fortfarande svårt att fatta att du verkligen är min :)
<3 <3 <3 <3

- inavelattack

Oh yes, gårdagen var GREHEAT! :D

Hamnade hos Oskar runt halvsju där GHB (inte nådigt vad jag saknat den grabben!), Strand och Svensson var :D Vi drack en hel del (målet var att supa GHB under bordet, I think we did it!) och åt pizza och skrattade. Blev påmind ännu en gång om hur jävla roligt jag har med dom killarna :) Iaf, vi skulle åkt till Lövhult på 18års fest, men p.g.a strömavbrott funkade inte riktigt det.

Efter några hysteriskt roliga timmar hos Oskar hamnade vi hos Emil Starck iaf och jaa, utan GHB hade inte kvällen varit värt något typ ;). Vi hade så förbannat roligt ^^. Och ja, killarna var noga med att inte lämna mig ensam, Oskar ringde till och med när jag kom på avvikor, haha! Ni är bäst!

Japp, efter en galen kväll hamnade jag i sängen iaf och somnade nästan när jag pratade med Joakim i telefon, men aja ;)

Imorse vare dags att gå upp tidigt, och det var väl inte sådär jättenådigt. Gårdagen sätter sina spår, som pappa skulle sagt! Upp kom jag iaf och dags för slutstädning i NT-lägenheten. Av erfarenhet vet jag ju hur jävla jobbigt det faktiskt är att göra en slutstädning i en lägenhet, men förhoppningsvis inte lika psykiskt jobbigt den här gången. Förra gången städade jag min döda farfars lägenhet och om man bara råkade öppna fel låda och få massa minnen trillade man nästan ner på golvet och bara grät, grät och grät.
MEN! Den här gången är det inga minnen i väggarna, så den här gången blir det nog lättare..

Efter några timmars städande var Joakim hos mig några timmar innan han stack iväg på klassfest :). Sen dess har jag köpt godis, träffat Esa några minuter och haft myskväll i soffan med mina päron! :) Pinsammaste är att pappa vet ALLT om ALLA i Melodifestivalen. Han ägnar sin arbetstid åt att sitta på aftonbladet.se och läsa :P

När Ainbusk kommer iaf säger pappa helt drömmande:
- Jaa barn, det där hade kunnat vara er mamma..
you wish!

Nepp, nu börjar filmen igen. Riktigt skönt med hemmakväll efter en kväll som igår ^^ Joakim kommer hit och sover sen iaf :D

Bilder från gårdagen finns på bdb under JUANA ;)

GRATTIS REBECKA, 18 ÅR! <3 <3
Puss/Johanna

image10
tack för igår, killar!

- dead body shop

Heeeej!
Idag var man hemma från skolan. Och nej, Ivan, jag skolkade inte!! Du skulle hört mig imorse, jag var jättetäppt ju :( Jag är inte som dig liksom!

Men iaf, somnade om till tiotiden och därefter gick jag DIREKT för att läsa, hann precis sätta mig när jag kom på hur illa jag skulle må om jag inte skulle äta frulle så PRECIS när jag satt mig för andra gången med en macka och en mugg O'boy ringde telefonen. Det var mamsen som påminde mig om att sjukanmäla mig (vilket jag gjorde sen ändå).

Iaf, när jag väl satt mig och började läsa tvingade jag mig själv att läsa typ 50 sidor (hade typ 140sidor kvar imorse när jag började). Boken var inte så jäkla kul men jag klarade mig igenom 50sidor :D Efter det vare dags för en paus och för att se den tecknade Ringaren i Notre Dame (ja, det är ju faktiskt den boken jag läser!).

Då insåg jag snabbt att det inte alls är som i boken, vilket är skittråkigt :( Gott folk, jag vill bara säga, Claude Frollo är en väldigt snäll människa dom 350 första sidorna i boken! Alltså inte genomelak som han är i filmen, han är faktiskt präst egentligen!!! Och kapten Febus (som Esmeralda blir kär i i filmen) är faktiskt bara jätteelak i boken! Jävla Disney som fick mig att lipa också.. när Esmeralda och Febus kysser varandra och Quasimodo ser på, fy fan!

Iaf, sen pluggade jag lite matte och PRECIS när jag skulle sätta mig med boken igen ringde mormor (såg det som ett tecken så när vi pratat klart så la jag mig i sängen och sov lite). Iaf, när jag väl börjat läsa igen så läste jag 50sidor till och då började boken bli riktigt bra så ville inte läsa ut riktigt än :P

Hoppade lite hopprep, duschade och pratade med pappsen som precis kom hem. Sen läste jag ut boken och jävlar vad jag grät! Antar att ingen av er som läser tänkt att läsa Ringaren i Notre Dame (orginalet som är skrivet på 1800-talet) så kan ju berätta att ALLA dog i slutet! Förutom Gringoire och Febus, herregud! Man hittade Quasimodos skelett bredvid Esmeraldas, så himla vackert! Hon blev hängd och han gick dit för att dö bredvid hennes kropp. Ja, ni kan bara tänka er hur mycket jag lipade!

Well, lite matte, lite myggbyggande (se mitt verk på bdb!) och lite prat med Joakim <3 <3 <3 och toast :D Sen blev det Prison Break och dags för att lipa för tredje gången! Den serien får verkligen mig att gråta och skratta om vartannat. Idag störtlipade jag, pappa kom och frågade om nån jag kände dött (och snäll som jag är tänker jag inte spoila det för er som inte sett säsong 3 än, så tänker inte skriva vad jag svarade på den frågan!) Aja, tre minuter senare skrattade jag och var lycklig samtidigt som tårarna rann nerför kinderna. Herregud.. vilka humörsvängningar!

Imorgon vankas det partaj!
Puss/Johanna

- jag tror ryssarna slängt ut en

Hola mis amigos! :)

Tiden går alldeles för fort nuförtiden! Idag började vi med företagsekonomi, vi fick leka med en Mediabok. Jag och Becka var GRYMMA :D, fast ja, vi tänkte väl inte så logiskt så några svar blev väl lite fel, fast äh! Man lär sig av sina misstag som en vis man sa en gång!

Sen vare dags för spanska, vi förberedde oss på en utskällning eftersom vi inte gjort NÅGOT av det vi skulle gjort dom 2 veckorna Jenny va borta :P. Men! Hon va på gott humör denna dag, så det blev jag också :D Tills hoe släntrade in tio minuter försent. SLUTA SKOLKA! DET ÄR INTE OKEJ LÄNGRE! JAG TÄNKER INTE LJUGA FÖR DIN SKULL MER! Ja, för nu är det såhär att hoe har blivit en jävel på att skolka, oh yes! Och idag valde han fotbollsträningen före företagsekonomin (nej ivan! Vissa grejer är INTE okej!).

Vill också tillägga att denna spanskalektionen gjorde faktiskt jag och Emma det man skulle göra! För första gången på VÄLDIGT länge :P, hurray för oss! Och Irrefirre gav mig some details, nihice, mitt under genomgången :D

Lunchen blev nice :D, Spb0609 <3, fast Ivan tyckte inte om att vi fick sällskap från NV, men för mig är alla lika värda faktiskt! Och sen när Joakim kom och satte sig hos oss i Inas blev Emma och Rickard arga.
- Men beblanda dig med andra då, Johanna, gör det!

Hmm, ja, det här med familjen kanske håller på att gå överstyr?

Jag och Landin va inte med på idrotten, så vi hängde vid skåpen all timme long! Och det gick bra måste jag säga! Världsliga problem diskuterades!
- Kan man bara ha strumpbyxor på sig?
- Hur tänker killar som bara vill ha tjejer med märkeskläder?
- Ska vi städa skåpet?
- Hinner jag festa på fredag?
- Varför har vi så många papperskorgar?
- Vad gör vi om nån av oss blir gravid?
Eh, ja, det var väl ungefär det som diskuterades ^^ Alltid väldigt viktiga ämnen som tas upp med Landin :P Haha!

Naturkunskapen gick fort! Fillan bet mig :(, det gjorde fan ont!!! :( och vi sov också en del, fillzor och jag, det var niiiice :D

När jag kom hem stod Joakim utanför dörren och väntade (säger ju det! han är toffeln!). Vi åt, myste massa och kollade på film! :)
Världens finaste är du, Joakim <3 Tack för att du är min!

Nu ska jag väl plugga lite och se om jag ska träna eller inte. Sån sjuk huvudvärk, som vanligt..

Puss/Johanna

image9
SNART BECKA, SNART :D

- däcka hos becka

Heeeej! :)
Ouh, jag tycker inte om tisdagar, men dagen började bra med PL. Vi planerade fredagens lektion som vi ska hålla för en åtta på Central.. Hmm, nervöst? Jodå, sådär lagom. :P Men nu har vi genomfört lektionen en gång på en "riktig" klass så det ska nog gå bra! :)

På företagsekonomin vare bara jag och Adam där där från vår grupp (eh, ja, jag är i den seriösa gruppen!). Vi trixade lite men större delen av lektionen sökte Jörnling efter Göran Persson bilder på google. (hmm..).
Fick en ros också och den gjorde hela min dag! TACK ÄLSKLING! :)

Matten gick väldigt fort, alla var hungriga och Chabbe var besviken på oss. Prov på fredag - LYCKA TILL! :P
På information&layout lektionen skrev jag om min och hoes history ;) (2 inlägg under!)

Och på naturkunskapen var vi bara 6 st.. (vilken klass vi har!), så den lektionen gick också fort :D

Hem för att göra klart energiarbetet, FY FAN VAD SKÖNT!
OCH! jag fick fan VG på geografiprovet, där satt jag nervös för första gången för att få tillbaka ett prov, trodde verkligen på ett IG, men jävlar ja! Någon måste vakat över mig den dan :D

Sen pluggade jag lite matte faktiskt, oh yes idag är jag seriös! och sen drog jag ut på världens bästa springtur hittills i år!
Allt bara gick, och det gick så jävla bra! Benen gick för sig själva och jag kunde koncentrera mig på andningen och mina armar (har alltid hållt dom för högt upp för att få ut så mycket som möjligt av löpningen, så övade på att hålla dom nere :P). Efter mördarbacken gick pulsen och flåset tillbaka på några sekunder och ja, jävlar! Det är verkligen bäst, springa springa springa, ge mig mer! Snart är uppbyggnadsträningen slut, så snart äre dags :D

Nu ska jag ta en macka, plugga lite matte till kanske och sen kolla på Klass 9A, går man pedagogiskt ledarskap så gör man ;)

Joakim Strandh, du är den finaste i världen.
Det finns inte ord för hur kär jag är i dig.
Puss/Johanna

- sagan om fillzor och johanna

Eftersom jag har så jävla krävande vänner så måste jag skriva det här också, men jag tycker om er ändå!

Okej.. allt började med en bandymatch..

Som de flesta säkert vet ägnade jag nästan 10 år av mitt liv åt bandy. I Nässjö IF och IFK Nässjö. Först spelade vi i en killserie eftersom det inte fanns tillräckligt många flicklag så när vi väl fick börja i en flickserie så ville alla veta vilka alla var.

Namnet Felicia Haegerstam hördes ofta när det gällde Vaggeryds lag, och senare Waggeryd/Jönköping. Hon var känd för att ta i hårt, d.v.s tackla varje jävel som kom i hennes väg (vilken jävla tur att jag aldrig kom i närkamp med henne!). Iallafall, IFK Nässjö - Jönköping/Waggeryd blev ärkerivaler och en match, på hemmaplan, sköt någon Lovisa på benet och det gjorde antagligen förbannat ont (Lovisa började gråta och det gör hon verkligen inte i första taget.) Jag hör någon skratta bakom mig och ser Felicia "Fillan" Haegerstam herself.

Självklart blev jag förbannad och mogen som jag är går jag hem, sätter mig vid datorn och skriver ett gb-inlägg till Felicia på lunarstorm (jamen, det var coolt då ju). Jag skrev något i stil med:

Fy fan vad omoget att börja skratta när någon blir skadad. Även att man är fiender på plan betyder inte det att det är okej att vara skadeglad.. blablabla.

Ja, det var väl så den första kontakten kom. Sen började vi faktiskt mejla litegranna.

Ett dagboksinlägg från lunar:

Tis 8 feb 2005 15:43

Tjaa.

Sitter på sjukhuset nu :/ stukat foten elr nåt. kan ju drömma om att va me imorgon. helvetes jävla skit är väl det enda jag kan säga :(

hade ju längtat som fan att bli skadad av Fillan Den Store ;P


  
 

Yes, så bra vänner blev vi ;)

Haha :) Men ja, onsdagkvällen kom och det var bortamatch mot Jönköping/Waggeryd. Jag hoppade på kryckor och då sa Fillan något till mig för första gången IRL:
- Haha! Du ser ju för fan helt handikappad ut!
Ja, det var början på världens bästa vänskap! :)

Sen dess har vi haft varandra på MSN, sms och i verkligheten. Vi har stöttat varandra och hjälpt varandra med allt vi behöver (ja, jag fick faktiskt en ursäkt för att hon skrattat åt Lovisa, annars hade jag faktiskt inte blivit vän med henne!).

Felicia, du är världens bästa, jag hoppas du vet det <3 och du är en av mina allra närmsta vänner. Du vet mest om mig och vet när jag mår dåligt utan att jag behöver säga det. Det är guld värt, jag älskar dig.

- sagan om hoe och johanna

Okej, jag har fått lite klagomål och eftersom det inte finns så mycket att öva på så tänkte jag ägna information&layout lektionen åt att beskriva hur jag och min kära vän Ivan lärde känna varandra (ja, det är han som klagar på att han nämns för lite i den här bloggen!!)

Allt började sommaren till åttan...

Ivan satt i mitt vardagsrum en dag när jag kom hem från skolan. Jag hade sett honom i skolan (vem lägger inte märke till en lite thaikille med 10cm tuppkam?). Ja, där satt han iaf. I en fåtölj och spelade tv-spel. Självklart blev jag chockad MEN snart fick jag svaret! Ivan kände Anton och vår lägenhet är Antons andra hem, så ja, där hängde Ivan!

Tiden gick och när Malin och Jocke blev tillsammans i början av november började även jag och hoe hänga lite med dom! (Ja, Ivan och Jocke är typ buddies, dom bor i Anneberg liksom! Och nej, för er som inte förstår, det är inte Joakim Strandh :P).

Nyåret 04/05 firade jag med hoe, Jocke och Malin! Det var första gången Ivan sa de gyllene orden ;). Malin skrek efter mig när jag gick:
- Jag älskar dig Johanna.
Ivan skrek:
- Jag med! .... eh, oj, sa jag det högt?
Det var en väldigt trevlig upplevelse iaf! :)

Sen gick våren, jag och hoe hängde lite då och då men kände väl inte varandra jättebra.. ÄN ;).

Sommaren 05 åkte vi till Lisberg med Malle och Jocke, vilket var muy trevligt! Ivan fick erfara Baldern för första gången och jag har nog aldrig hört så många svordomar på en minut.. För er som har en bra uppfattning av Ivan och tror att han är en ängel tänker jag inte skriva upp dom är svordomarna, censur helt enkelt!

Ja, sen gick nian och vi var homies, jag och hoe! Vi hängde lite då och då och sen började ettan!! OJOJOJ, hoe började handel - TÖNT!,
men ändrade sig snabbt och böt till SPB0609 (det valet lär han aldrig ångrat!)

Jag och hoe hängde ÄNNU mer faktiskt! Vi blev riktigt bra kompisar :) MIHI! Efter ettan kommer tvåan och ja, jag hjälpte väl hoe med diverse kärleksproblem (tillsammans klarar vi allt, right? ;))

Och det är faktiskt tack vare Ivan jag träffade Joakim :) Så jag har mycket att tacka för!

Ja, Ivan Thanlam Lindholm, du är en av dom bästa vännerna jag har och jag hoppas på att få behålla dig ett bra tag till, även om du inte nämnts i min blogg på länge.. <3 <3

- vi gör en egen väg till dig

Hellu! :)
Ja, meningen var att gårdagens eftermiddag skulle gå åt till plugg men OJ vad det inte blev så! Kollade istället på tolfte avsnittet av Prison Break, ett av dom bästa for sure! :D

Och En annan del av Köping, så sött program! :)

Idag blev det skolan igen alltså. Men vad kan gå fel med SPB0609? nej, just det, INGENTING! :) På engelskan gjorde vi faktiskt något, för en gångs skull ;P Jag och Becka var grymma :D

Och ja, geografi med Schmitt. Den killen är makalös alltså! Allt som har med geografi och naturkunskap har han i huvudet. Han vet ALLT om ALLT, seriöst! Men synd bara att han inte är världens bästa på att lära ut..

Dagen gick rätt fort och det blev en promenad i vårvädret hem med Becka. Och så fort jag kom hem började jag med energiarbetet ( är jag duktig? är jag duktig?). Så nu har jag inte mycket kvar på det heller! Bara den här boken, matteprov och Tuesdays with Morre som ska bli avklarade också ;) Good luck, Johanna!

Sen kom Beac förbi med Pucko. Herregud, älskling, vad skulle jag göra utan dig och vår pucko? Du är verkligen bäst, baby! Du&jag föralltid! :)

Ikväll blir det kick&box med Becka iaf, det ska bli jävligt nice :D Bara den här sjuka huvudvärken försvinner så.. :)

Puss/Johanna

image8
GE MIG SOMMAR OCH KLASSFEST! :)

- helkroppsmassage med lyckligt slut

Hellu fuckeros! :)

Oh yes, min helg har varit muy bien :D

Igår åkte jag med Joakim och en del av familjen Strandh ut till utanför Anneberg (kan ni förstå att det är så mycket landet man kan komma till? ;P). Det var riktigt trevligt iaf :D Tipspromenad (1-1, älskling!) och korvgrillning.

Sen vare ju det här med hundar.. Varför har jag sån sjuk hundskräck? Jag har väl aldrig riktigt förstått det där med att ha hund eller att gulla med dom heller ^^. När vi gick hem, när vi gick på lågstadiet, gick vi alltid förbi våra grannar som hade hund. Emma och Millan kunde sitta i timmar med den där hunden och jag ville bara hem.. Och den där rädslan för att dom ska hoppa upp och bita ihjäl en! Ha, jag har nog sett alldeles för många skräckfilmer!

Efter det åkte vi hem igen iaf och det blev soffan resten av kvällen :). Melodifestivalen och Se upp för dårarna. Whei! :) Ola skulle gått vidare. Om inte för sången, för hur snygg han är ^^. Och alla som känner mig vet att det är något speciellt med skånska som jag bara.. woooho! :D

Somnade rätt tidigt, tror jag var sjuk eller nåt.. hmm. Vaknade med halsont iaf :/. Och till frulle åt vi pizza (Oja, vi är alltid nyttiga, haha ;P). Sen blev det Prison Break för hela slanten! ÅH, vad bra det är :D

Du är det bästa som finns, babe <3

Städade NT-lägenheten "normalt" för sista gången idag också. Det kändes rätt konstigt faktiskt.. Efter 4 år så har man verkligen vant sig att gå dit varje helg och göra samma sak, varje gång. Nästa helg börjar slutstädningen och då börjar möblerna försvinna.. HMM.. och hur ska jag klara mig ekonomiskt? :P Well, det återstår att se!

Nu MÅSTE jag börja plugga lite.
På torsdag ska ett energiarbete vara klart som jag knappt börjat på.
På fredag har vi matteprov,
och världens tråkigaste bok ska va utläst! Har 200 sidor kvar men äre så konstigt att man inte vill läsa när varje mening låter något i stil med det här:

"Vare sig denna avsky var uppriktig eller spelad, hindrade den i varje fall inte att ärkedjänken av de lärda huvudena i domkapitlet betraktades som en själ som hade dristat sig in i helvetets förgård, snärjt in sig i kabbalans irrgångar och famlade i de ockulta vetenskapernas mörker."

GO JOHANNA!

Måste bara lyssna lite till på världens bästa låt,
Westlife - Moments
min favorit sen jag var 9 år och fick albumet av min farfar <3
Och den ska jag ha på mitt bröllop, det bestämde jag också då, haha, jag har mina planer klara!

Puss/Johanna

Cause every moment,
we share together,
is even better,
than the moment before,
If every day was,
as good as today was,
 then I can't wait until tomorrow comes,

- ja fänrik!

Efter tacos med ma&pa framför På Spåret och lite nördande framför datorn (minnen, minnen!) bar det av till Beac där Maggi hängde ;P
Vi checkade film, läskig och störd, men rätt bra ändå liksom ^^

Sen tog jag sälle med min älskade bror hem (som är hemma i helgen :D :D :D) och det hjälpte inte hur mycket jag än sa att jag var kissnödig. Albin skulle stanna varje gång han skulle svara på en fråga och skrika över halva stan;
- JA FÄRNRIK!
eller
- JA KAPTEN!
tills vi äntligen kom hem :)

Nu har jag snackat lite med Joakim och klockan är ett, så borde väl sova typ.. ska upp och träna imorgon :) <3

Puss/Johanna

jag tänker alldeles för mycket, I know
dags att sluta,
för jag skadar bara mig själv.
ingen annan.
dags att springa,
det hjälper mot allt.
tror jag.

- man måste leta för att hitta

ONSDAG KVÄLL: Yes, det blev kick&box. Allt spårade ut under stretchingen när jag fick sånt där stört skrattanfall då man bara inte kan sluta :P Och jag fick med mig Becka! hahaha :P

Hem och duscha, sen cyklade jag iväg till Beac där det blev film. Och fy fan vad äcklig den va! :P Cyklade hem i typ 1000000km/h - ingen överdrift!

TORSDAG: Jag vill knappt nämna att det var alla hjärtans dag, men ja, bara för att! Tränade på förmiddagen innan jag tog bussen till Anneberg.

Där stod Joakim med en ros i handen och världens finaste leende. Vi tog en promenad i solskenet, kollade film och Joakim visade sina grymma skills i att leka med lego ^^.

Jag har aldrig varit såhär kär. Joakim, du får mig att må så otroligt bra. Du gör mig till världens lyckligaste varje sekund du är min! <3

Kvällen avslutades med massa mys och (inte så oväntat) Stefan&Krister, haha!

FREDAG: Yes, dagen har gått fort ^^. Haha, varit hos Joakim större delen av dan, kollat Prison Break och vunnit över Joakim i Barn Geni (hette det så? :P) Jag var grym iaf och vann med 12-10 :D

Nu ikväll blir det film med some girls and it's nice! :)

Puss/Johanna

Tack för att du är min, Joakim.
I wish every kiss was never ending <3

- the complete body

Okej, back in Nässjö. Great, huh? Eh, ne.

Sen Emilia flyttade till Sthlm har jag alltid haft den där "här hör jag hemma" känslan när jag kommer dit. Jag har haft ångest över att behöva åka tillbaka hit och önskat att jag kunnat stanna så mycket längre. (För första gången någonsin kändes inte allt bara jävligt hopplöst när jag steg på tåget tillbaka till Nässjö, framsteg på hemmaplan?)

Iallafall, alla som känner mig tillräckligt väl vet att det är Sthlm jag åker till när jag behöver det och det är Sthlm jag flyttar till så fort jag bara kan. Det är min syster som lär mig allt jag behöver veta och ger mig nya perspektiv på saker och ting. OCH NEJ, som många tror, det är inte hon som är mina åsikter. Jag och Emilia delar inte samma åsikter om många saker. MEN, det är hon som lärt mig allt jag vet om politik, om feminism och om homosexuella. Det har gett mig en grymt bra syn på allt det där och jag är jävligt glad för det.

Emilia är min förebild när det gäller mycket och jag har henne att tacka för alldeles för mycket egentligen. Jag är stolt över min syster. Till skillnad från många andra jobbar hon för en förändring, thank god.

Måste bara tillägga att det var JAG som ville bli lärare först, haha! Så när jag säger att jag vill bli lärare är det verkligen inte för att Emilia utbildar sig till det - oh no! Jag var först, ^^

Well, nog snackat om världens bästa syster och världens bästa stad. Det får liksom säga sig självt :)


Snart blir det kick&box med Becka och efter det film med Beac? Jag har saknat brudarna och jag har saknat träningen (trots att jag bara va borta i 5 dar^^).

IMORGON: JOAAAAKIIIM :D <3

Puss/Johanna :)

image7
Snart 2 år sen, men vi är liksom bäst ändå!
Jag älskar dig, sis!

- estocolmo

Yepp, I'm back here, fast fortfarande i Sthlm - get it? ;)

MÅNDAG KVÄLL: Yes, jag och Emilia drog till stadshuset där det var manifestation. Massa folk var där och skrek att hyresrätterna inte ska säljas ut privat. Kind of greeeat, jag tyckte det var sjukt intressant att lyssna på alla talare iaf. Fast Emilia frös ihjäl, så efter en promme hamnade vi härhemma i Rågsved igen :)

Då fick Ilja för sig att baka chokladbollar (oh yes, Emilias nya sambo är great eftersom Emilia gått och blivit nyttig liksom!). Jag var inte sen på det heller^^. Sen kom Camilla och då blev det knapphysteri (Erika, Camilla är kläddesigner, you would love her!!! :D)

TISDAG: Tog en sovmorgon men kunde inte sova så länge ändå. Emilia hade lite föreläsningar att hänga på så jag drog in till stan. Gick mest runt och insåg att jag tycker om att gå på stan själv. SICK, I know!

Vid ett-tiden träffade jag Emilia på Copacabana iaf (lätt världens bästa café!!). Där åt jag favvomackan och varm chokladmjölk. Sen tog vi en promme till bion där vi såg Juno. Någon minut innan filmen skulle börja kom Ilja inspringande, haha! Det var en riktigt söt film iaf, man fick sig en del skratt.

Sen blev det öldrickande (eh, ne, jag har inte börjat dricka öl. cider för mig tack!) i bandets replokal. Allt kändes lite That 70s show liksom. I loved it! Bra musik och sen gjorde jag och Ilja en sån SUPERGREJ! Vi löste 3 (TRE) sodukon, hurray for us!!!!! En lätt, en Medel och en SVÅR! Woho, vi var i extas på tunnelbanan hem. :)

Idag ska jag åka hem och alla som känner mig vet att jag bara älskar Stockholm och kan vara här resten av mitt liv (nästan iaf), därför känns det bara jobbigt och tråkigt :/

Men! Ska bli skönt att träffa Joakim, att träna och återgå till någon slags vardag :P
Puss!!!/Johanna

- estocolmo

Yepp, nu sitter jag på Södertörns högskola in Flemingsberg, Stockholm, Världen. Hmm, känns som en sjukt stor skola men galet fin är den! :) I kind of like that! Så nu vet jag vart jag ska plugga till lärare - oh yes!

Gårdagen igår avslutades med Emilia, Emilias flickvän Camilla, och Emilias sambos Ilja och Vega i köket med te och skratt. Riktigt trevlig kväll helt enkelt!! :)

Imorse vare bara att pallra sig upp vid åttatiden (har jag verkligen lov?) för att ta bussen hit. Hmm, så vad händer resten av dagen? No idea!

Möjligtvis ett besök på mitt absoluta favoritcafé i denna stora staf! Copacabana (ingen aning om hur det stavas!). Dom har iaf världens godaste mackor och världens godaste varma chokladmjölk med chili :D Åh, ge mig nu!

Sen ikväll ryktas det om demonstration? Well, sånt man märker.

Just nu bara njuter jag av att vara i Stockholm, att absolut ingen känner mig och att det är lov! Hurray for me.

Puss/Johanna
jag saknar dig, joakim! <3

- estocolmo

Oh yes, here we are! Men ta't lugnt gott folk, ska ta aaaaaallt från början!

FREDAG: Efter skolan drog jag och mamma till Hemköp för att inhandla mat! Sen efter det hämtade vi Joakim på skolan och drog hem till hans bror för att låna film :)
Drog ner på stan och lite sisådär innan vi hamnade i soffan framför SAW 2. Äcklig, vidrig! USCH! :P
Lagade mat sen, och bjussade familjen på.

Fredagen avslutades med mys i soffan/sängen och film.
Du är finast i världen, Joakim! Aldrig känt såhär innan :)

LÖRDAG: Efter massa pussande på Joakim satte jag mig på tåget 08.08 som tog mig till Sthlm. Väl där tog jag pendeln till Rotebro (?) där en Calle mötte mig :D. Vi hängde hos honom, spelade Bamse-spelet (1-1, när blir det revansch? ;P)

Promme och cykeltur och Chuck (grymt bra tv-serie!!!!) :D. Massa bra snack blev det också.
Calle, du är så grymt bra!! :)

Tog pendeln tillbaka till södra området av Sthlm och till sis. Där stod hon och Camilla och väntade. Hem till sis och soooova! :)

IDAG: Vaknade vid tiotiden, frulle med sis, Camilla och Vega. Riktigt nice!

Långpromenad med Emilia till Bandhagen och Camilla. Snabb fika i hennes minilägenhet innan vi tog tunnelbanan till stan och till Feministiskt Forum. Såg en film om lesbiska män i Sydafrika. RIKTIGT INTRESSANT! Man får många nya tankar och perspektiv.. Hmm..

Mat och fika efter det! Och nu repar Emilia med sitt band så jag sitter hemma i hennes lägenhet och pratar med Joakim :) <3 <3

Helgen har varit riktigt bra hittills!! :) Wie!

Joakim, jag har aldrig varit såhär kär i hela mitt liv <3
Jag saknar dig!
Puss/Johanna

- förlåt gudrun

Hej! :)
Sån sjuk jäsdag idag :P

Pallrade mig upp vid tiotiden (vaknade 09.56 av ett sms - argh!) med en sjuhelsikes träningsvärk i ryggen efter gårdagens kick&box pass. AJ.

Meningen var att Landin skulle komma in och göra fattiga riddare av resten av pannkakssmeten som blev över men när jag ringde henne så lät hon inte så frisk :P. Så gjorde fattiga riddare i min ensamhet. Och då! Då skvätte det upp smör på min lilla hand, så har numera tre jäkligt svidande brännblåsor på min högra hand. AJ igen.

Sen cyklade jag iväg till skolan iaf och hann pussa lite på Joakim innan engelskan började :) <3 <3

Och engelskan gick väldigt fort.. jag och Fillzor var lama som fan, så vi bara.. ah. Gjorde knappt nånting, fast vi gjorde massor. Invecklat :P

Yes, sen vare iaf dags att åka hem igen. Efter ett snack med hoe och sådär så tog jag sälle med Becka :) Du är förbannat bra, babe! Otroligt glad att du är min vän :) <3

Väl hemma fick jag springa ner i källaren och hjälpa mormor i vävstugan (ja, vi har ett litet rum med en väv i, en stor jäkla grej som jag alltid lekte båt med när jag var mindre. Numera förstår jag inte ens hur jag fick plats mellan alla brädor).

Sen drog jag lite Andra Avenyn, pratade med Joakim och FÖRSÖKTE plugga innan jag drog till Höglandsvideo för att möta Beac där.

Och för att reda ut många frågetecken.
BECKA = REBECKA WIKTORSSON (i min klass)
BEAC = REBECCA KARLSSON POLITIS

Ja, iaf. Vi hyrde en skräckfilm (det är vår grej liksom) innan vi drog hem till mig för att baka kladdis. Blev massa snack med Anton i köket innan kladdisen blev färdig (SJUKT GOD) och vi kunde dra igång filmen. Anton me, och den va väl inte tipp topp liksom :P

MEN! Mitt i filmen kom Albin hem :D :D :D :D Och sjukt stilig i sin uniform. Pappa bara LYSTE av stolthet hela middagen och jag trodde nästan han skulle börja gråta ett tag.. alltid sjukt nice att se sin papps stolt :)

Nu ska jag iaf börja med min utvärdering, måste bli klar innan imorgon liksom!

LÖRDAAG: Stockholm, har jag berättar hur mycket jag ÄLSKAR den stan?! <3 och hur jävla bra det ska bli att träffa sis? :D <3 <3 <3

Puss/Johanna

Joakim,
I wish that every kiss was never ending <3

- han är en älskarman

Heeej! :)

Började med energiarbetet igår och ja, fy shyven! Äre verkligen meningen att vi ska skriva om det där..? Fy fan.

Imorse letade jag upp tidningen fort som sjuttsingen för att hitta nåt nytt om presidentvalet i USA. Men det ska ju va då fan att Obama och Clinton är så sjukt jämna.. jag vill veta NU! Och det spelar nästan ingen roll vem som vinner, eftersom dom har exakt samma åsikter. Fast eftersom jag är tjej, så äre väl dags för lite kvinnlig makt.
Så.. HILLARY CLINTON FOR PRESIDENT! :)

Jaop, och efter det bar det av i skolan i familjen Landins bil, mycket bekvämt :). Företagsekonomi (kan någon förklara VARFÖR jag valde ekonomi??! Eller iaf varför MARKNADSFÖRING är med i företagsekonomin? DET SUGER, jag hatar att försöka hitta på reklamer och ideér, hjääälp!)

Men lektionen gick ganska fort ändå, som alltid med Bosse Bus. Fast hoe gjorde mig besviken.. han skolkade :(
Han kom dock till spanskan - som var otroligt onödigt eftersom ingen lärare dök upp. Så vi liksom gick därifrån..

Yaop, jag och Becka smög in i aulan och checkade lite av konserten igen. Ännu en gång rös jag av Lukas röst :) Great :D

Och nu till dagens stora händelse som jag kommer gå in i mer detalj på:

VOLLEYBOLLTURNERING PÅ IDROTTEN

Lagindelning, klart man är nervös när det är turnering i klassen, VEM VILL INTE VINNA?!
MEN!
Det blev jag, Fillzor, Rosen, Limpan och IrreFirre (inget kan gå fel!)
Första matchen var mot Strands lag, dom ställde upp med ett till synes bra lag MEN!
Resultat: 10-6 till oss!!! (vi körde 5minutersmatcher)

Nästa match i gruppspelet skulle bli mot Ivanhoes lag (hoe var ju ändå med och blev tvåa på friluftsdagens volleybollturnering..) Och ja, sorligt nog vann dom.. och det är inget resultat jag kommer ihåg!

Nästa match var mot Landins lag, och dom hade förlorat deras två första matcher, så det blev en lätt match :D mohahha.

FINAAAAL!!!!
Jag och Fillzor var mer taggade än nånsin! Och ja, det var hoes lag vi skulle möta i finalen.. spänningen steg eftersom dom vann mot oss i gruppspelet.
Vi går in på planen (spelade på samma plan, samma planhalva alla matcher, great!)
Jag och Fillzor inser att det är en viktig match och taggar till ÄNNU MER!

Matchen börjar och ja, det blev 2-0 till en början.. sen tappade vi greppet några sekunder. Spänningen steg när det blev 2-1.

Sen började vi leka :D Och jävlar, vi var så heeeeta denna onsdag i början av februari!
UTKLASSNING! OCH IVANHOE ÄR EN JÄVLA SOPA!!!
15-1 TILL DREAMTEAM # 1 :D :D :D

Okej, nog med skryt, rooooligt vare :D

Naturkunskapen var väl mindre rolig.. men ja, den funkade.
Sen drog jag, Joakim och Landin hem. Gjorde fattiga riddare, muy bien! :D

Resten av dan har spenderats i soffan med Joakim framför Simpsons och Bridget Jones dagbok.
Finns ingen bättre än dig, Joakim, jag är helt galet kär! :)

Snart blire kick&box med Beckius :D
& imorgon sovmorgon till 12, aldrig fel aldrig fel!

Puss/Johanna

- du kan ju inte putta en femma!

Heej! :)

Igår vare riktigt roligt på kick&boxen, fast inte lika jobbigt som vanligt. Men tacka gudarna för att man har Becka som är helt galen på att tagga :D

Idag vare bara att ta sig upp iaf och cykla iväg till PL (pedagogiskt ledarskap, för er som inte fattat det ^^). Där kollade vi på Hata Göteborg, vilket är en riktigt bra film! Och sen att jag har en förkärlek till skånska gör ju inte den sämre direkt, haha :)

Marknadsundersökningen går framåt, gott folk! Järngänget (ojala, jörnling, jag och murad) har kommit en bit faktiskt. Fast anhöll om en begäran att få byta grupp idag :P
Bosse;
- Varför då, Johanna?
Jag pekade på datorn.
- Där sitter Kimpan och Jörnling och spelar spel. Murad står sitter nere i Inas och pratar i telefon.
- Åh, som vanligt då. Jag ska se vad jag kan göra Johanna.
Haha, fast lär få stå ut med dom ett tag till :)

Matte var sista lektionen och ja, vad ska man säga? Jag övade på min autograf i 50min, kan ju säga att den blev snygg till slut!

Konserten var muy bien den me! Som musiktillägget. Den som förvånade mest var Lukas måste jag säga. Vi gick i samma klass 7-9:an och ja, han var ju inte dålig på att sjunga då, men inte ens i närheten av så bra som han var idag! Han sjöng OERHÖRT bra! Tack Lukas för det! :)

Sen tvingade Joakim mig att följa med honom hem, så så blev det! Lika otroligt mysigt som vanligt vare :)
Du är den finaste i världen <3

Kom hem lite innan halvåtta och drog ut för att springa. 6 hårda kilometer blev det, och jag får aldrig nog! :D

Puss/Johanna

how does it feel?

- myror i stjärten

Heeeej! :)

Jaop, det blev inget plugg igår.. eller inte så mycket iaf.
Fast den va ju inte så oväntad!

Nepp, jag och mami drog ner till Höglandsvideo och hyrde film. Kärlek på menyn. Sådär söt och man behövde liksom inte tänka på något, man visste hur det skulle bli ändå. Och självklart grät jag lite.. den lilla tjejen var så galet söt och hennes mamma dog så ahh. Ne, fy fan :P

Papi va med och kollade också. Lika bra att vänja sig kanske.. i typ mars eller april flyttar Gustav till Norge, så då blir man ensambarn. Herregud, that's going to be weird..

Dagen har gått ganska fort. På engelskan hade Liliann betygssamtal så jag och Landin gjorde absolut ingenting. Som vanligt. Dags att börja gå i skolan nu kanske?

Affe twice hade vi också! På geografin skulle vi jobba med energiarbetet, vilket resulterade i att hela klassen satte sig i Inas och väntade på rättskunskapen.

Och ni ska se när en samhällsklass hamnar i en sal borta i C-huset :P (där alla naturare håller till). Haha, vi blir som små barn på nytt :D
Idag var den stora grejen att kunna flytta på bordet, så galet coolt :D Så ja, det och att titta på Beckas papper ägnade vi naturkunskapen åt idag!

Kom hem, gjorde mat (duktig som jag är) och satte mig vid datorn..
Skulle plugga och gå upp till kyrkogården, men det får nog vänta tills imorgon istället.

Såg en film istället. First Daughter. Haha, även den var en film som man inte behövde tänka till.. riktigt nice! :) Och självklart lipade jag. Fy fan, jag måste skärpa mig! Får bara huvudvärk. Men liksom.. han ljög och det var så sjukt vackert sen när dom liksom.. ÄH! BRA VAR DET IAF. Jag satt och rös, grät och skrattade mig igenom den.
Sen att Katie Holmes (som spelar Joey i Dawsons Creek) va med gjorde inte så mycket heller :)

Vänner, ni är det bästa i världen! :)
Puss/johanna

image6
take me back
jag saknar dig albin

- hur länge har du slutat?

Heeej!
Dålig uppdatering här ja :P

TORSDAG KVÄLL: Beac va här. VI fixade lite hår och pratade i massor. Oboyen hanns med också :).
Beac, vad skulle jag göra utan dig? 3 år, varför känns det som hela livet? Du&jag, i alla väder.

FREDAG: Efter skolan följde Joakim med hem några timmar. Vid sextiden mötte vi Becka, Svempa och Ida. Inhandlade mat på samma vis som vanligt, alla har olika åsikter och viljor. Men vi brukar få det att funka ändå :). Hyrde film, sen tog Joakim sjubussen hem :(

Men det blev en riktigt rolig kväll, som alltid! :) Lagade mat hos Becka och glodde film.

- Du ser ut som en blandning av en apa och en kines!

Oja, många skratt blev det. Men lipade lite också, såklart. Raise your voice och Crossroads.. HMM. Trots att jag sett båda två några gånger innan så liksom.. ja, jag har för trånga tårkanaler helt enkelt!

Vid tretiden kom jag i säng iaf :)

LÖRDAG: Upp tidigt för att träna. Blev bara 6km, på grund av krampkänning i vaden :/
Men snart, snart är jag där! :)

Tog 13.05 bussen ut till Anneberg och Joakim. Där blev det massa mys innan vi drog till Antikainens hus för att Joakim skulle va barnvakt. Haha, Tim har energin så att säga :P

Drog till Böna en sväng också, och om Joakim bara skulle lyssna på mig lite mer skulle han inte åkt ut ur pokern, men ja, han går sin egen väg ^^ haha.
Mycket skratt där med iaf!

Kom hem vid halv tre men somnade några timmar senare.
Joakim Strandh, du gör mig till världens lyckligaste <3 tack för att du är min!

IDAG: Vaknade vid tolvtiden, blev chips och tårta till frulle (eh, ja, vi ÄR nyttiga ^^). Tog 14.18 bussen hem för att städa lägenheten (snart slipper jag det me, fast pengarna försvinner också :(..) och städa rummet.

Nu sitter jag här, uttråkad, fast borde börja med energiarbetet och den där jäkla Ringaren i Notre Dame.. buhu för medeltidens litteratur!

JAG SAKNAR DIG, ALBIN.
DAGS ATT KOMMA HEM NU.
Puss/Johanna

you make me feel, baby!

RSS 2.0