rapport fran sydney!

Heeej!
Vi lever fortfarande :D

Igar agnade vi dagen at att ligga pa Bondi Beach :) Somnade dock i solen och fick en saaaadar snygg branna i ansiktet, haha! Bra dar Akesson!
Men ja, vad kan vi saga? Om man ar inte ar nojd med muskelutbudet i Sverige ar det bara att ta sin vaska och dra till nagon av stranderna i Australien.. for har finns allt! Surfare, volleybollkillar, seglarna, springarna, fotbollsspelarna och jaa, det ar bara att ligga dar och njuta av utsikten helt enkelt ;) haha!

Efter lite snack med Charlie om klader (han ar engelsman och bor i vart rum, lite speciell men ganska skon anda..) och efter lite goone tog vi tunnelbanan till Milsons Point dar vi skulle traffa Scottie och hans kompis George. Vi kopte med oss pizza (och jag lovar, det var i klass med Nassjo-pizzan - AWESOME!!!!) och stack ivag till hans lagenhet.
Jaha, han bor pa oversta vaningen, coolt.
var val det jag tankte nar vi akte i hissen.

Men nar vi steg in i hans lagenhet - tjiiiiiha! Det forsta man sag rakt over vardagsrummet var en hel vagg som bestod av fonster och utanfor fonstret fanns den finaste utsikten nagonsin! Pa andra sidan vattnet fanns Operahuset och over vattnet Harbour Bridge. Det var HELT JAKLA OTROLIGT! Saa jaa, dar satt vi (hur sjutton hamnade vi dar?) pa hans takterass, at pizza och drack vin (ja, Johanna Akesson har borjat dricka vin - hur gick detta till?) Natten/morgonen (ja, vi satt darute x antal timmar och snackade) avslutades med en skrackfilm som faktiskt var riktigt laskig..

Efter nagra timmars somn marscherade vi over Harbour Bridge, at en egg&bacon roll och tjaa, det var underbart!
Nu ska vi sova en stund, ata lite pasta for att sen tagga lite Side Bar ikvall :D

Ha en underbar dag, mina kara vanner! (och ja, jag borjade sakna mormor idag nar jag sag bilden som mamma skickat... jag vill ocksa se vartecken!)

Just keeping it unreal.. / j.


Jag alskar dig sweetie!


Drinkinggames pa Wake Up Hostel :)


Utsikten igar var val inte att klaga pa direkt..


Jaa, vad kan jag saga? ;) Vi hade en sjukt bra kvall! :D

we'll always have dancing queen

Jag trodde aldrig jag skulle saga det men jeeeesuses vad gott det ar att inte ha nagot jobb!

Vi glider runt utan nagra tider att passa och utan nagra tvang overhuvudtaget, it's awesome mate!

Gardagskvallen agnades at drinking-games pa rummet med tva engelsman (hur kommer det sig att vi delar rum med 7 fran England och 1 fran USA? snacka om att man kanner sig lite osaker pa engelskan ibland, haha!). Det blev en del goone med internationella drickregler (man far inte dricka med hoger hand, inte peka och inte saga "drink").

Sen tog vi tunnelbanan annu en gang till vart "hem" i Sydney - KINGS CROSS! Vi snodde Vincents nyckel och blev helt lyriska nar vi stod pa Jollys toalett - igen. Ahhh, helt underbart var det maste jag saga! Men nar det var dags att ta sig tillbaka till Wake Up vare inte sa underbart langre. Att saga hejda till Vincent var sjuuukt mycket svarare an jag trodde det skulle bli. Han ar en av dom underbaraste manniskorna jag traffat och jag kommer ALDRIG glomma honom! :)
"We'll always have dancing queen and the tent. And remember, whatever happens, we will always be Team Awesome, because that's just what we are together - awesome."
Nu ar han pa vag over varlden hem till Holland iaf och jag ska njuta vidare av var tid i Australien :D

Idag har vi jobbat lite pa shoppingen - igen, utrattat arenden i Bondi och atit goooood sallad! Kvallen ar fortfarande lite oklar, vi far val se vad som hander :).
Imorgon kanske Scottie dyker upp sa ett jobbigt hejda till blir det nog innan den har helgen ar slut. Buhu!

Livet leker, vi ar i Australien och ja, finns inget mer att saga! :)

cHEERS / J.

FINALLY BACK IN SYDNEY!

Oh yes, nu ar vi tillbaka!

Efter en natt hos Scottie (ooootroligt bekvama sangar och ett helt otroligt hus bjods det pa under ett dygn - heeelt underbart!) och en 7 timmars tagresa (en bok, musik och lite kortspel raddar det mesta) sa kom vi in till Sydney lite efter nio igar kvall.

Det forsta vi gjorde var att checka in pa Wake Up Hostel dar vi ska bo narmsta veckan. Traffade en av vara roommates (vi har 8st!) och han blev lite chockad..
"Guys.. you have been here for 3 minutes and you're already drinking?"

Vi har varit i Quambone i 7 veckor sa ja for sjutton!

Vi tog tunnelbanan "hem" till Kings Cross dar det var goodbye-party for Vincent pa World Bar.. for JA, sorligt men sant, imorgon aker Vincent tillbaka till Holland.. Men vi fick traffa massa valkanda ansikten fran Jollys och dansa litegranna - som vi har langtat!

Blev lite telefonsamtal hem till Svea Rike ocksa :D. Ringde Lovisa och det var saaaaaa harligt att prata med henne! Att vara utan sin basta van sahar lange ar riktigt jobbigt vill jag lova! Ringde aven Katten (vars batteri tog slut - INTE OK!), Svempa (som fick ova sina engelskafardigheter med Vincent), Landin (som fick paminna oss om en liten sang..) och Ida (som inte ens svarade!!). Det var helt underbart att fa hora era roster iaf och veta att ni fortfarande lever ;)

Ikvall blir det goone och ett antagligen ganska jobbigt hejda till Vincent.. Nu har vi iaf borjat planera varan resa langs ostkusten och bokat bussen. Vi lever, vi njuter och jag har aldrig varit sahar lycklig (jag vet att jag sagt det forut men jag kan saga det tusen ganger om for det stammer verkligen!)

I helgen kommer antagligen Scottie hit ocksa (om han overlever dom narmsta dagarna.. haha!) och ja, livet leker mina vanner!

Nu ska vi ut i Sydney City igen och shoppa lite till ;)

Massa karlek och lycka fran Sydney / j.


goodbye quambone

Idag lamnar vi Quambone och det ar nog for sjutton med blandade kanslor maste jag saga..

Nar vi kom hit for nastan exakt 7 veckor sen var det svart att tro att vi skulle overleva en vecka.. grodor OVERALLT, en "lagenhet" som inte ar nagot att hurra for, ett kok som mestadels bestar av smakryp och en pub som ser ut som allt annat an just det.

Vi har fatt hora tusentals historier om farklippning, pighunting, farmarbete och allt daremellan. Vi har fatt forklara mer an nodvandigt att vi inte ar fran Switzerland, utan Sweden. Vi har serverat sa manga tap-beer att det ar svart att forestalla sig. Vi har blandat alldeles for manga rum&coke och baddat nagra ackliga sangar da och da. Vi har sett en del av Australien jag aldrig trodde jag skulle fa se och det ar jag riktigt glad over. Vi har serverat riktiga cowboys med hattar och boots och vi har fatt hora fler an en gang att vi borde jobba vidare har sa vi kan fa ett visum till, eller hitta "a rich and good-looking bloke to marry".

Jag ar sjuuukt glad att vi akte hit och jag kommer sakna det. Kanske inte var otroligt veliga chef eller dom timmarna man statt och spelat kort med sig sjalv for att man inte har nagra kunder. Men dom dar stunderna som faktiskt varit helt fantastiska!

Varje kvall vi star och dansar till Scotties skivor innan vi gar och lagger oss.
Den dar natten vi gick hem i kolsvart morker och skrek for fulla muggar "We're walking in Quambone.."
Dom dar stunderna som varit lite annorlunda, som nar Bill kom upp med en pizza som vi delade pa over bardisken eller nar jag blev bjuden pa drink efter drink av nagra sheepkillers..
Dom gangerna vi jobbar ihop och har lite secret meetings in the back (som gar ut pa att ata chirre i forradet).
Varje gang Jenny kommer in med sitt leende "Heeey girls"
Och den dar mamman som alltid koper Horizon och nagra cans of coke och som PRECIS lart sig skillnaden pa mig och Becka.

Ja, det ar en del detaljer man kommer sakna, men det ar dags for nya aventyr nu! Om nagra timmar kommer Scottie och hamtar oss och tar oss till Narromine. Imorgon aker vi vidare mot Dubbo och alskade Sydney! Har nastan packat klart allt (tror inte allt kommer fa plats dock..) och vi har gjort vart sista besok vid poolen :)

Hoppas allt ar bra med er darhemma sa hors vi nar vi hors igen!

SYDNEY, HERE WE COME!

Cheers mate / j.

c'gaaaaaals in quambone

rapport fran q-bone!

vi har jobbat var sista fredagskvall och idag ar det lordag. kom nastan lite chirre dar.

OKEJ.
vi har tva dar kvar i q-bo
skon
ne och jag tror faktiskt ingen ar gladare an oss just nu (oh nej.)

och jag citerar min kara kompanjon:
- svenska drinkar smakar bast i australien.
tack inge pa svenska mobel for receptet! coconut cream, ananasjuice, apelsinjuice och en flarra vodka i frysen gor det finfint!

igar var det massa hejda till the friday crew och det var val lite trakigt. louis, greg, kathrina och ganget. yes, jag kommer sakna dom - for sure! jag hatar att saga hejda till manniskor man antagligen aldrig mer kommer se. och efter 7 veckor har dom anda blivit vara kompisar och dom ar otroligt skona manniskor (ok, lite omogna men det ar sant man far ta nar man i bone!)

idag ar vi pa andra sidan baren (jag vet inte, men det kanske marks av det har inlagget). min alskade bror och syster har ringt (gutten, vart fan ar dina telefonsamtal????) och det ar alltid lika underbart att hora nagons rost hemifran. vi har anda varit borta i 2,5 manader nu och aven att jag inte vill hem sa ar det en trygghet att hora en rost man hort nastan varje dag i hela sitt liv igen.

haromkvallen, nar klockan var runt tolv pa natten och jag och Becky kollade film knackade det helt plotsligt pa dorren. och vem stod inte dar om JOSH THE MAN!??! Jag har nog aldrig fatt ett sa fanigt leende pa mina lappar i hela mitt liv!
- Oh my god, Hi Josh!
- Taha.. hi Johanna.. ehmm.. is Scottie here?
- no, should he be?
- Tahaa, hee.. ok, this is awkward.. isn't?
Fantastic!
Sen kom Scottie ocksa - som pa bestallning!

& Josh ville ha ol, som vanligt..
- Scottie, you're not drinking tonight?
- Ehm, no, I have this operation tomorrow so I can't.
- Oh, just tell the doctor you didn't?
- Josh.. I can die..
- Oh, didn't know that.. Sorry mate.


sa vad hander dom sista dagarna i metropolen?
tjaa, imorgon jobbar jag 12-17 och becky 17-22. pa mandag ar vi lediga och jag kanske tar mig till narromine och scottie. det ar ett senare problem sa att saga.

pa tisdag morgon gar bilen fran quambone till dubbo och vid middagstid satter vi oss pa taget till sydney.

7 veckor i quambone ar enough men jag kommer sakna det.
jag ar glad att vi gjorde det och idag nar vi skalade for vara 7 veckor har kanner jag att vi kan klara allt, vad vi an gor. och jag ar glad att jag fatt servera hundratals ol och tusentals rum&coke. och framfor allt ar jag glad att jag traffat manniskor jag aldrig kommer glomma.

nu ska jag ga ut till the beergarden, lyssna pa livemusik och njuta av var lediga kvall i quambone.
for ja, jag alskar australien!

- What's your name?
- Cory.
- Oh, hi Corn!

- What are you doing in the coolroom?
- Ehm.. shitting?

- We got this big poo!

- That's rubbish!
- Oh rabbit? Where?

- We're in the fucking city?

- Alltsa, vart utspelar sig den dar Hotel Rwanda egentligen?

Muy bien!


Keeping it unreal mates! / j.

Lightning Ridge

Lightning Ridge i bilder:


Vi vandrade runt i nagra gruvor - muy interesante!


Vi testade var lycka - of course!


Efter en dag i gruvor och alldeles for mycket snack om opal sa var vi varda lite drinkar och kex med dipp - muy bien!


Vi hamnade pa Lightning Ridges pub och det var otroligt trevligt :D


Stackars Nemo :(

Japp, det var val ungefar det var vistelse gick ut pa - puben och gruvor. Lightning Ridge ar det enda stallet i varlden dar man kan hitta black opal :), vi forsokte men det gick sadar..

Hade riktigt skoj iaf och nu ar vi tillbaka i kangorna pa puben! Becky jobbar och jag har precis tagit en promme. Insag att jag saknar att cykla! Det var ju evigheter sen! Note to myself: kop en cykel sa fort du kommer hem!

Det ar 6 dar kvar i Quambone och alla dom dar "sista gangen" borjar komma nu..

Cheers / j.

I'm free, free fallin'

Goddagens!

Det ar sondag och footballsasongen har borjat i Australien. Puben har en stor tippingtavling sa TV'n ar paslagen och gubbarna har borjat halla i sig olen for nu ar det ju tavling pa g ;)
Vi forklarar att vi tycker mer om soccer och da skakar dom pa huvudet och sager:
"Soccer.. there's no sport in that! You never even get hurt.."

Igar ringde mami&papi och jag kom fram till att det ar ratt skont att paminnas om vad som vantar nar man kommer hem :D. Nassjo-pizza, min sang, mina alskade foraldrar, ostbrack (valdigt viktigt papi, att du koper hem det till min hemkomst!) och massa annat. Samtidigt som jag inte vill aka hem overhuvudtaget. Det ar lite kluvet i min hjarna maste jag saga.

Igar kvall var det ocksa den lugnaste lordagskvallen vi nagonsin haft. I 1,5h satt jag, Becky, Amanda och hennes mamma Jenny har och drack och snackade. AWESOME! Det var alltsa ingen mer i hela puben.. haha. Jenny och Amanda har sagt upp sig nu sa vem som ska laga mat framover ar ett stort fragetecken! Sean har tagit tag i att skaffa nya bartenders iaf och det ar ju ett steg i ratt riktning ;)

Imorgon klockan 7 pa morgonen (jesuses, hur ska det ga till?) ska vi aka till Lightning Ridge med en tjej som heter Stephanie. Kommer bli riktigt intressant da jag bara snackat med henne i 3 minuter och Becka har aldrig traffat henne. Haha, men ska bli skont att komma ifran Quambone lite.

Pa tisdag nasta vecka aker vi vidare pa nya aventyr alltsa! Runt atta aker vi harifran med Amanda till Dubbo, sen tar vi taget 14.10 till Sydney och ar framme runt halv nio pa kvallen. Och da blir det party vill jag lova! Som vi har taggat :D. Ryktas om att Vinnieboy ar i Sydney ocksa sa kan ju bara inte bli fel..

Jotack, vi mar fortfarande prima! Trivs som handen i handsken i det har landet och vi borjar kanna att vi ar klara med Quambone nu. Fast sjalvklart kommer jag sakna en heeel del:

- Billy, mannen som ar har JAMT. Han lamnar alltid mycket dricks och ar bara riktigt trevlig. Varje gang man ser honom skriker han " And how's SCCCHHHHWEEEEDEN going?"
- Lagenheten, tjaaa, vet inte om man kan kalla det de egentligen men jag kommer sakna att ha ett eget stalle med bara mig och Becky, ganska mycket musik och alldeles for mycket larvig dans ;)
- Jenny, den skonaste nagonsin! Hon gar runt i koket, sjunger och ar bara otroligt snall!
- Solnedgangarna, visst kommer vi fa mer av den varan men det ar sa otroligt vackert!
- Dom roliga kvallarna i puben, nar the jackaroos kommer och det blir lite folk - ja, da trivs jag pa jobbet!
- Scottie&Josh, Scottie kommer vi antagligen traffa i Sydney igen men Josh vet jag inte om jag nagonsin kommer fa se igen och det ar riktigt ledsamt.. han ar sa klockren!
- Dom tomma kvallarna, nar jag och Becky drar pa musiken i puben och bara larvar oss..
- Midori, oja, det ar gryyyyymt!
- Pommes&gravy, jag har aldrig atit sa goda pommes som dom har har!

Tja, det ar val ungefar det.. kommer nog dra till lite fler grejer pa den listan.

Imorse hade vi "storstadning" i puben, vilket innebar att vi putsade fonstrena, bytte gardiner och dammsog bort alla spindelnat (och det var inte lite vill jag lova!). Jack kom hit och hjalpte till sa det gick prima!

Nu ska jag forsoka ta bort varken i min nacke for om en halvtimme ar det dags for jobb och happy hour! Woho!

"Men du, vilket land handlar Hotel Rwanda om?"

Cheers mates / j.


Good on ya, mate! Amanda "this is a busy night in Quambone.."


Stada, stada, stada.


Yes, att vara 18 bast ar muy importante!

I believe it

Det fina vadret har kommit tillbaka! Efter ovadret haromkvallen sa sporegnade det hela natten och nar vi vaknade pa morgonen (tjaaa, vid middagstid kanske..) var det klarbla himmel och solen visade sig i sin basta form! Inte helt fel..

Vi drog med oss en barfota Scottie (tror inte han vet vad skor ar..) in till Coonamble och handlade lite. Och nar vi kom tillbaka var det filmdags! :D,
och Scottie hade med sig sina tusen filmer och vad fanns dar? THE NOTEBOOK <3 <3 <3, den funkade dock inte men jag fick se lite av varldens basta film och det funkar finfint for mig. Ahhh, den ar sa vacker!

Det blev Lord of War istallet och jag borjade grata - surprise surprise! ;)

Och senare blev det tacos. Som vi har langtat efter tacos! Shiiiet, det ar gott! Det ar konstiga saker man verkligen langtar efter. Typ tacos, verum halsofil, vanlig mjolk, MORKT brod, min sang (den langtar jag nog allra mest efter.. dom har sangarna ar inte i toppklass) och ja, sana dar smasaker man inte riktigt tanker pa nar man ar hemma..

Tjaa.. gardagen spenderades val.. tjaa.. haha. Nejda, vi vaknade inte alls runt halv ett och vi tog verkligen vara pa dagen. Nejda, vi kollade inte pa massa filmer och bara lag och snackade. Absolut inte. Framat eftermiddagen iaf tog jag pa mig ansvaret att overvaka Scotties arbete med dackbyte pa hans bil. Joda, det gick finfint och han kom ivag till Narromine dar han bor.

Och sen ringde Albin. Och jag blev sadar himla glad igen :D TACKTACKTACK! Alltid lika skont att prata med dig :)
"Who was that? You looked like you had a great time talking.."
"It was my brother so yes, it was great!"

Becky har borjat jobba och ikvall ar det Joker Draw sa det blir nog en del folk :).
Det ar bara tva veckor kvar i Quambone och jaaa, jag langtar till Sydney! Det kommer bli grymt och vi har redan planerat en hel del vi ska gora i den staden :)
Helt galet vad tiden gar fort har, den bara svischar forbi!

Aja, ska lagga in lite Australia i min MP3 nu :)
Och Richard, om du vill att Becky ska blogga igen far du nog be henne valdigt snallt ;)

Keep it unreal, mate! / j.


In action - haha. Riktigt seg kvall var det dar..


Billy lar Becka kortspel. Billy ar var favorit :D


Tacomys :D


Det dar monstret har jag kort.. phua! Dackbytet gick ju bra iaf :D


lycka i Quambone

Jag har suttit pa andra sidan baren nagra timmar nu och det kan jag saga, att sitta pa den baren ar waaaaaay much better an att sta pa var sida och jobba..

Iaf.
Vi lever fortfarande.
Vi trivs.
och vi njuter av varje sekund (okej, kanske inte dom sekunderna ormen och the staring guy ar har, men resten av sekundrarna vill jag lova!)

Just nu ar det storm.
10 mil harifran.
Men vi ser det.

Om ni tanker er att ni ser berg laaangt borta. Sa ser molnen ut. Resten av himlen ar stjarnklar. Och dar molnen ar blixtrar det och haller pa. Men vi hor inget. Det ar helt fantastiskt! har suttit utanfor puben nu ett tag, skrivit och bara njutit av allt. For jag ar sa otroligt lycklig. Det ar svart att beskriva..

Annars ser dagarna ut ungefar likadant.
Mandagar och tisdagar ar vi lediga. Da hanger vi mest, chillar och bara njuter.
Onsdagar, torsdagar och sondagar jobbar vi 12-22 (fast det brukar bli till 24 eftersom folk vagrar ga vid 22). Da delar vi upp det sa vi jobbar 5h var.
Fredagar jobbar vi 17-24 och da jobbar vi tillsammans :)
Lordagar jobbar vi 15-24. Da tar den ena ett pass 15-17 och sen kommer den andra och joinar :)

Vi sover till 10-12 varje dag (ja, jag vet, det ar hemskt.)
Sen stadar vi puben, jobbar, chillar vid poolen, lagar pasta och ja, det ar vart liv och vi trivs!
Idag har Becky stadat hela lagenheten - good on ya mate!

Och snart kommer Scottie sa jag borde ga tillbaka till puben och gora Becky sallskap, kanske till och med blir sa att vi far stanga snart :D
(satt faktiskt utanfor med massa hundar innan.. woho!)

Idag ar en dag jag ar lyckligast i varlden tror jag :D
Puss / j.

Skratten:

Vi spelar ett drinking game och man ska saga lander..
Jag:
- Amanda, say a country in South America!
Amanda:
- Africa!!!
(yes, dom ar allmanbildade!)

Star i baren, serverar Greg och Louis och dom sager nagot som far mig att rodna.
- Oh, when I'm blushing I go to the coolroom.
- What are you doing in the coolroom???
- Shitting..
(nej, det var meningen att jag skulle saga chilling.. becky tyckte det var hilarious! inte jag.)

- Har du gett katten mat idag?
- Nej.. men vafan, den fick sa mycket igar. Nagon matta far det va!

- We're in the fucking city!!!

- Shit.. den har laten gar mycket fortare nu an vad den gor nar jag spelar den..

(och det kanske inte ar roligt for er, men nar Becky laser det har kommer hon att skratta!)

lips of an angel

GRATTIS I EFTERSKOTT MIN ALSKADE BROR!
Jaa, satt inte vid datorn igar sa kunde tyvarr inte skriva da ;). Men tack for att du ringde i sondags - det gjorde min dag, alla ganger om!

Ja, dom senaste dagarna har varit great maste jag saga! I sondags var jobbet sadar otroligt langtrakigt att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vagen.. The staring guy var har HELA dan och hans pappa Snake.. dom har typ tusen hundar som ar forbannat laskiga.

Precis nar vi stangde kom Josh och Scottie iaf och forgyllde var kvall :). Det blev lite film och sjalvklart lite Josh-skratt. Det kan man ALDRIG fa nog av, taahaa! :D

Igar var vi lediga sa det blev kortspel i puben hela dan.. Jag och Becky forsokte oss pa det dar med ol men insag att det faktiskt inte ar nagot for oss alls. The staring guy kom ju sjalvklart in ocksa.. hmm.
Sen akte vi till Coonamble (las: JAG korde scotties megabil).. det blev lite filmkop och middag pa Coonambles pub. Jag och Scottie agde upp Becky och Josh i biljard ocksa (jaa, jag var val inte riktigt nagon forstarkning till laget.. haha). Sen hade Becky tur och fick ner nagra bollar..

Annu ett nytt ord att alska:
unreal
Vet inte hur manga ganger Josh sa det igar nar vi spelade kort (jaa, Scottie och Becky agde upp oss.. och Josh var den enda som spelat spelet forut, hur kunde jag valja helt fel partner?)
'That's just unreal.."
"That breakfast looks unreal!"
Ja, jag alskar det :D haha!

Igar kvall kollade vi pa Twilight och kunde saklart inte sluta tanka pa min fina Katja, jag saknar dig!

Och en grej till:
GRATTIS LOVISA, JAG ALSKAR DIG! DU AR SA OTROLIGT BRA ATT JAG FAR RYSNINGAR!

Idag har vi varit duktiga och till och med tagit fram dammsugaren.. oj oj, effort!
Sa nu ar vart lilla hem fint och stadat igen :)

Och eftersom vadret ar perfekt for lopning (molnigt och bara 25-26 grader) sa blir det nog lite av det sen. Om inte min forkylning satter stopp for det..

Nu ska jag svara pa lite mejl, njuta av livet och bara.. ja, jag vet inte vad :) Tror inte man kan ha det sahar bra!

Cheers / j.


Tjaa.. som sagt. Vi forsokte med olen iaf.


Akesson ar i farten :D


JOOOOOSH :D :D


Forsokte ta kort pa solnedgangen men det gick sadar.. (nej, mamma, oroa dig inte. Jag korde inte hem - sa jag tog inte kort samtidigt som jag korde..)


RSS 2.0