- här trvis vi som fina fisken

Heeej!
Matte C är ganska knepigt men (lyssna nu papi och anders!) ganska kul till och från :P (sa jag verkligen det?)

Sen var det dags för filosofi och fortsättning på diskussionsfrågor. Frågan:
Är det rätt att homosexuella får gifta sig i kyrkan?
kom och det är bara två stycken som sätter sig i ja-hörnet. 2 stycken. Resten satte sig på vet inte och Josef på nej. Det är ju fan så man blir mörkrädd. Om man är troende och vill följa den kristna traditionen tro fan man ska få gifta sig i kyrkan då??! Tack gode gud att Erika höll med mig till 100% iaf :). Diskussionerna blir rätt galna i vår klass, jag förstår verkligen inte hur så många med så många olika synpunkter och värderingar har så roligt tillsammans? <3

40 längder bröstsim blev det på badet iaf. Min träningsvärk försvann totally (great job åkesson!). På religionen kom skolpastorn och två filurer till för att vi skulle få ställa frågor om deras tro. Det var väl rätt intressant på ett sätt, men alla frågor som kom upp har redan besvarats på konfan så jaa, jag vet inte. Kändes som att man skulle veta vad dom skulle säga innan dom sa det, för att det var så mina konfaledare förklarade det. Jag är iaf fast besluten att jag aldrig kommer bli troende, för jag förstår inte hur dom kan tro på något så gott när det finns så himla mycket orättvisa i vår värld. Fri vilja hit och dit, det räcker inte för mig.

En naturkunskapsfilm och kraschning med stolarna (emmas fel!!!) senare kom jag hem för att plugga matte. Och det gjorde jag. Herregud, jag har blivit så flitig :D. Lagade mat också, hör på den! :D Nu har jag suttit en stund här och tittat på sorgliga klipp på olika filmer och gråtit en hel del. & jag tror det behövdes, för de senaste dagarna har jag samlat på mig alla dom där tankarna som kommer upp ibland och all den där saknaden jag fortfarande känner efter något som har försvunnit. Så, ja, det var skönt.

Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

Nu är det iaf dags att börja leva igen och kanske plugga en stund till innan Idol.

Puss/Johanna

& någonstans vill jag bara skrika. för jag är tillbaka där igen,
det stället jag lämnade för längesen.

- livet leker, vi steker

Hej hopp hallå!

Jag är trött idag. Megasuperdupertrött. Trots att jag la mig igår vid kvart över nio? Iofs pratade jag med Joakim till typ kvart i tio eller något, men hur fan kan jag vara trött efter 8 timmars sömn när jag egentligen brukar sova typ 6? Hmm, den tåls att tänka på!

Well, up it was vid sju imorse. Eller ja, om jag kom upp som jag skulle är en annan fråga som behöver besvaras. FAN vad ont jag hade i kroppen imorse! varför var jag inte mer vältränad inför lidingö? va va va? Jag blir förbannad på träningsvärk och höftvärk. Döda mig! Tack.

Ok, nog med emotalk för en dag! På internationell ekonomi så lekte vi med länder. Jag och Fillzoe om vi ska gå in på details <3, and I kind of love it! :) Det går inte beskriva med ord för vad du betyder för mig. Bro's before hoe's, always <3

Sen gick dagen ganska snabbt faktiskt (måndagar som annars brukar ta åratal och lite till). På lunchen drog jag, Becka och Fillzoe downtown för lite pizzaintag och oj, det var gott! Och lite skratt hanns självklart med. Guys, you're great! :D <3 <3

Alf är rätt söt faktiskt. Affeboy! Idag på naturen pratade vi om typ virus och bakterier och sånt. Han visade en OH-bild och jag har inget minne av vad eller vad han sa men hans min när han slog av OH'n var SÖT. Nej, jag överdriver inte, den var jättesöt! Han tittade på oss med ett stort hopp om att någon faktiskt skulle fråga något men så fort han insåg att ingen antagligen lyssnat fick han en besviken min och avslutade lektionen. Mannen som kan allt om naturen måste undervisa en SP-klass. I feel bad for him :(

Så, vad har dagen efter skolan gått åt till? (fick sluta 2h tidigare med hjälp av SARA som fixade bort filosofin, great job!)
Jag har pluggat filosofi, eller kan man säga pluggat när man suttit och skrivit om klimatet? Well, det är vad jag gjort iaf!
Jag har räknat lite matte (ytterst lite, svårt kapitel på ingång!).
Jag har hunnit med ett Smallville-avsnitt (jag är fast, vad finns det mer att säga?)

Ja, det är väl vad jag gjort idag i stora drag. Städat rummet lite med och finslipat på träningsschemat inför vasaloppet (ja, man ska börja i tid!)

Nu ska jag göra lite te, en macka och sätta mig och kolla på Idol :)
ha en bra kväll!

Puss/Johanna

- ey, hur långt äre kvar egentligen?

Hej hopp!
Yes, igår var det alltså dags för Lidingöloppet. Vi kom dit i fredags kväll och hann med en middag med sistra mi (kan någon ens ana hur mkt jag vill flytta dit nu? hur mkt jag vill härifrån och upp till sthlm för att bli lärare. herregud, min längtan efter den staden är nog sjuklig.)

Men igår åkte vi iaf till Lidingö och starten gick 13.00. Klart som fan att jag var nervös. 3 mil är långt att springa och jag visste att jag var tvungen att klara det. Annars är ju vansbro och vättern långt åt helvete. Men ja, när vi startade gick allt för fort. Och jag blev trött, tro det eller ej ;P

Jag vägrade vara feg den här gången och körde på medans jag hade krafterna. Efter första milen kändes det som att jag gick emellanåt. Jag visste inte hur fort jag sprang för jag orkade inte ens kolla på klockan. Tårarna av utmattning kom vid 2,5mil efter en helvetesbacke och jag ville inte mer. Men samtidigt finns det där jävla trycket från familjen och jag ville verkligen slå Gustavs tid.

Så sprang gjorde jag och ignorerade den där sjuka smärtan som kom i benen och ignorerade getingsticket jag fick på ryggen som sved så in i helvete av allt salt som kom in i det. Sprang på 2h och 47min och jag är nöjd. Men det suger att veta att om jag varit så tränad som jag var inför GBG-varvet hade jag klarat det på 15min snabbare. Well, another year?

idag kan jag inte gå - bokstavligt talat. Det gör så förbannat ont. Min kropp är sönder :(

Nu börjar träningen inför vasaloppet för om jag ska klara det får jag verkligen se till att vara stört vältränad. Sitter och lyssnar på Johan Palm och filosoferar lite.

Saker att göra (inom kort ffs!!!):
- Skaffa fram ett träningsschema, dags att bli stark åkesson!
- Ställa mig i kö på lägenheter i sthlm.
- Plugga lite mer
- Bli miljövän, johanna, man måste börja nånstans
- Sluta drömma konstiga saker
- Börja skriv noveller igen, du mår bra av de

Puss/Johanna

- jag är sugen på penis

Jaaa, ni kan ju gissa vem som är dagens kommentator till min rubrik ;D haha!

Dagarna bara flyger iväg, alldeles för snabbt! Men igår tog jag, mami och mormor bilen till Skövde för att hämta upp hennes syster. Dom är så jäkla söta när dom sitter och pratar. Dom är 87, 93 och deras bror är 95. Så säger dom såhär:
Bengt, 95 år: - Men Ingrid, du är ju rena ungdomen!
Mormor, 87 år: - Nehedu Bengt, det börjar gå utför för mig med.
Stina, 93 år: - Jag hörde om Sara på Nordanvägen, hon börjar bli sjuk och hon är inte ens 100 år än!
Tjaa, man kanske ska bli gammal? :)

Kvällen till ära var ganska pluggfri (jag intalade och ljög för mig själv att jag var värd det). Heroes blev huvudtemat och jag kan inte släppa det. Tänker hela tiden "Nee, det här får vara sista avsnittet, sen börjar jag följa det på TV igen." MEN DET GÅR JU BARA INTE!!! Så sjukt spännande! Dock börjar Prison Break tappa kvalle :S

Idag har dagen gått rätt fort. Insåg idag på matten att inga sabbats har blivit tagna! Under högstadiet så kunde jag och Landin fylla våra block med SABBAT. Ja, det var så vi skrev när vi kände att vi behövde en paus ;D Var femte minut med andra ord :P

På r'n'b blev verkligen inget gjort.. bosse bus kunde inte hjälpa mig så då blev det som det blev ;P. På lunchen blev det en sexquiz vilket alla i klassen visade sin glädje för, haha. Åh, Spb0609 <3 :')

Well, nu måste jag kila iväg. Dags för en resa till Sthlm och Lidingöloppet, it's going to be great! :D (har jag sagt att jag avgudar sthlm?)

Puss/Johanna

- jag tänkte säga fel

Heeeej hopp!
BACK ON TRACK!

Jaa, vad gör man inte när Erika uttryckt sitt missnöje för att jag slutat blogga?!?! Självklart lovade jag henne ett inlägg (redan igår iofs men kom hem vid typ sju och slocknade i soffan innan nio så blev inget med det!). Men här är jag, livs levande och ganska lycklig faktiskt :D

Så vad händer i mitt liv? Jag klarade av två tävlingar i helgen. 5000m, 1500m och orientering. Sista tävlingen i D18 (äre inte läskigt hur tiden bara flyyyyger iväg??!) & på tal om att tiden bara flyger iväg. Vet ni att imorgon är det 10 månader sen jag och Joakim blev tillsammans? 10 MÅNADER!!!!!! jag kommer ihåg det som igår då vi satt där i ivans soffa och inte kände varandra. Men roligt hade vi och det har vi fortfarande :) jag älskar dig, babe!

Och i skolan då? Jodå, det snurrar på som vanligt :). Har kommit igång på riktigt med PROHIBit UF nu och möte nalkas imorgon (låter det inte jävligt vuxet med möte?). Sista året på gymnasiet, chill tänkte jag, tji fick jag. Hur mycket skolarbete är det inte som ska lämnas in och prov som ska göras? Jag blir helt slut och då har vi inte ens börjat med skiten än... puhu! Aja, får se fram emot en riktigt nice vårtermin helt enkelt.

Matte C? Än så länge hänger jag med! Och eftersom jag ska bli samhällslärare behöver jag kursen, vilket suger lite. Vet ni vad de flesta som slutade nu i våras skrev som tips till oss som började kursen nu?
Hoppa av - innan det är försent!
Vad taggad man blir :D Aja, Maria är bra och vi fixar det här ;D

Mm, kollade på en liten del av Grease igår också innan jag dog i soffan. Och fy fan vad deppig jag blev. Vad händer när vi slutar skolan? Vart ska man ta vägen? Är man vuxen på riktigt då eller? Vafan, jag blir helt virrig av allt man ska göra. Snart står man där med två skrikande ungar i handen, en volvo på uppfarten och en hund som pälsar av sig överallt. Kul liv.

Men jaaa, det jag har mest ångest över är väl klassen. SPB0609. Hur roligt har vi inte haft? Och ska det ta slut nu? Vafan..

We're one of a kind
Our names are signed
we'll always be like one

- sorgligt. men inte än! för än har vi ett år kvar :D

Jahopp, dags att avsluta första inlägget på länge? Pappa går runt och letar efter en nyckel och mami stressar. Nu bär det av till Björköbt för att fira att min farbror fyller 60 :) WOHO för honom! Och grattis såklart!

Imorgon är det freeee-time (då jag ägnade 2,5h med malle och ivan i skogen igår och 1h i skogen idag för att sätta ut och kontrollera kontroller :D). Men som sagt, möte och plugg it is!

Puss/Johanna

- dandelion

Heeeej!
Yeees, i fredags blev det där jävla eftertraktade körkortet mitt :D Om jag blev glad? Svar ja. Sån sjuk lättnad :D Woho för mig helt enkelt!

Helgen har spenderats till största del med Joakim. Frös och blev uppäten av mygg på Granvalla i fredags när Abg vann över Gränna med 11-1, ja, ni kan ju tänka er vilken rolig match det var att kolla på ;D
Kvällen avslutades med lite turer in till Nässjö med bilen (:D), film med Joakim, Emelie och Andreas för att sen somna i Joakims armar runt 3-tiden. Jag älskar dig! :)

Tjaa.. lördagen var väl inte jätteaktiv :P. Vaknade hos Joakim, åkte till stan för att springa (har jag någonsin sagt hur underbara mina löparskor eller hur bra jag mår med dom? :P) och sen ut till stugan för en kväll framför fotbollen (jaaa, henrik larsson håller måttet, sluta säga något annat! han är ju bättre än många i landslaget så varför kicka ut honom för att han är gammal? sluta komma med dåliga argument, för ni ser ju att han levererar minst lika mycket som resten av laget). Ännu en natt med Joakim bredvid mig, det blir verkligen inte bättre än så :).

Igår blev det träning igen och myyys med Lovisa på kvällen. Bastu och sånt där. Du är så förbannat jävla bra baby! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig :)

Nu blir det träning snart, men är fortfarande trött efter att ha sovit en stor del av dan (på religionen kollade vi på en 47 minuter lång film om buddismen, då får man sova! och på naturen kollade vi på en 50 minuter lång film om hur celler bildas. VET NÅGON VILET SÖMNPILLER DET VAR??! och så har jag sovit en stund nu på eftermiddagen. livet är hårt)

Puss/Johanna

- jag säger mer, bratwurst!

Hej hopp!
Tiden går fort och jag är en väldigt upptagen trea (höhö, jag har inte fattat att jag går sista året riktigt än, det låter bara flashigt liksom).

Så, jag klarade första veckan. Med ett antal nya ämnen att ta hänsyn till.. Internationell ekonomi, filosofi, psykologi, småföretagande B, religion.. hmm, har jag glömt något? Well, vi har kommit igång med UF-företaget vilket känns göööödigt som fan! PROTECT it UF - here we come ;D

& vad händer mer i mitt lilla liv? Spenderat några kvällar med Joakim<3, kollat på fotboll i Ormaryd (go landin!), tränat lite smått (dags att komma igång med livet igen, åkesson!), läst lite och pluggat såklart. Har nämligen bestämt mig för att vara liiiite mer seriös det här året än föregående 11 år.. dags att ta igen allt man missat liksom ;)

Höjdpunkten på veckan är väl faktiskt att den är Chaib - fri. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Chaib är helt klart den smartaste jag någonsin träffat. Men om man har inte har en bra utlärningsteknik, om man inte längre lyssnar på eleverna och om man tar hänsyn till hur mycket man fjäskar för läraren när betyget sätts, då funkar det ju inte längre. Och jag tror ingen förstår min lättnad på matte c - lektionerna när jag faktiskt förstår vad Maria säger och jag inte behöver sitta och nöta skiten i boken för att fatta något efteråt. tack!

Och ja, annars flyter det på. Idag har varit en helvetesdag sen jag kom hem från körskolan. När jag steg innanför dörren och slog i huvudet i stolen (hur lyckas jag?) har jag haft en sån SJUK jävla huvudvärk. Det går inte ens att beskriva. Har inte kunnat prata för det har dunkat så jävla hårt. Så när mami kommer hem och ser sin ynkliga dotter ligga i sängen och halvsova kommer hon ju självklart med sin super-kur ;D. 2 alvedon och 1 ipren, ett glas vatten och ett glas saft :). Men inte fan blev det bättre för det. Så från klockan 17.00-21.00 har jag legat i sängen och knappt kunnat röra mig :/..

Well, ska väl sova snart, har fortfarande lite huvudvärk men efter att ha läst 200 sidor i en bok så orkar man inte ligga i sängen längre :P

Puss/Johanna

RSS 2.0