airlie beach :)

Yes, efter 10 timmar pa bussen som var 2h forsenad sa kom vi antligen hit igar morse :). Vi bor pa ett ganska sunkigt hostel men det ar val sant man far rakna med nar man betalar 19dollar/natt ;). Dom har skooooon musik i baren iaf och det ar val det vi vill ha :D

Igar blev det drinking-games med rumskompisarna (varfor ar ALLA engelska?), valdigt skoj.. haha! Sen hamnade jag mitt i en svensexa, trevliga snubbar! Och helt plotsligt satt jag och pratade om skilsmassa med en snubbe som holl pa att skiljas.. haha. En av dom konstigaste kvallarna i Australien kan man ju lugnt saga.. jag hade min ballong och handgrabbing ar det inte tal om vill jag lova!

Efter nagra timmars somn tog vi en morgonpromenad (varfor ga nar man kan springa..? well, kanske ar det en benhinneinflammation - forbannat ont gor det iaf nar jag forsoker mig pa det..), at frulle och slocknade vid lagunen. Yes, nu har det blivit farligt att bada i havet sa undviker det till hogsta grad. Stingers och jellyfishes ar inte att leka med! Ikvall blir det annu en uppladdning infor Valborg imorgon! For yes, det spelar ingen roll att vi ar pa andra sidan jorden - VALBORG MASTE FIRAS! och vilken tur att det infaller med The Big Full-Moon partyt har ;)

Hoppas allt ar bra med er darhemma! :)
Saknar er faktiskt litegranna nufortiden och jag skulle nastan doda for min egen sang vid det har laget..

Ta mate! / j.

Becka blir stucken av nagon insekt pa Fraser..
- Men nej, nu kanske jag far sandar mozarella..

Jag star pa gatan i Noosa och tittar upp och ner och fattar inte vart hostelet ar nagonstans..
- Alltsa, vart ar vi?
Becka satter sig upp (ja, hon lag pa marken..) och sager helt fortvivlat:
- Men Johanna, det vet du val! Vi ar i Noosa..

James ligger och halvsover pa stranden. Rebecka ser lite orolig ut..
- Is really drunk or just tired?
Felix tittar pa henne och rycker pa axlarna.
- Oh, it's just the green ants!

- Dude, there's a ghost in your room..
- Oh, don't say that to him! Maybe you can handle that stuff in Europe but we're not old enough in Australia..


oroa dig inte morsan, vi overlevde ;)


Solnedgang vid 1770 :)


Jag kan med gladje meddela att nudeldieten ar over! mamma, ar du stolt? ville bara saga att jag numera ater tonfisk, advokado OCH tomater.. och becky har borjat ata champinjoner. helt otroligt ;)

bedbugs...

Tankte bara skriva ett snabbt litet inlagg innan vi aker vidare pa nya aventyr! Har haft underbara dagar har i Agnes Water som har spenderats pa stranden :). Har hunnit med lite festande med lite mysko manniskor och en hel del somn - great!

Haromdan nar jag var ute och gick en av mina dagliga promenader pa stranden tankte jag pa hur jakla bra vi har det har.. vi bara glassar runt och leker. Har inga masten overhuvudtaget (forutom att komma med bussen, vilket har gatt prima helt enkelt!) Ja, vi har ett gott liv med andra ord :D.. vill aldrig aka harifran! Har varit valdigt anti-Sverige dom senaste dagarna, haha. Men! Jag har gjort lite nytta har ocksa vill jag lova! Fick ett mail av Vincent haromdan:

Lekkerding!
I never really got to thank you so... Thank You :D
I'am still not smoking, and I'am loving it. not smoking is way cooler, all my friends are like: "dude, you wanna cigarette?" and i'am like "nah dude, I quit" and they are like: "wooow awesome.." And then i'am just standing there acting real cool and stuff, you know, just like: "yeah i'am the man, thanks hot swedish johanna"

Vincent ar cool numera med andra ord! haha :)

Yes, ikvall ska vi satta oss pa en buss i 10 timmar och klockan 7 imorgon ar vi framme i Airlie Beach dar vi ska hanga nagra dar och pa sondag ar det dags for en liten battur pa nagra dar. HELT UNDERBART!

Hoppas allt ar bra med er darhemma :). Vi har invaderats av bedbugs! Det vi trodde var myggbett pa Rebecka sen Fraser visade sig vara bedbugs.. hon har ca 70 bett (bara 18 pa ena armbagen, yes, jag har raknat!) och det kan va sa att dom har foljt med oss i ryggsackarna. Far nog spraya dom sen. Men jag ar bettfri an sa lange! Bedbugsen var nog i Beckas sovsack, inte ok!

 

Cheers dudes / j.


bilder :)


Brisbane :)

Noosa :)


Lake McKenzie pa Fraser Island :)


En sandar bil akte vi runt i under 3 dar :)


Ett litet skepp..


Fargad sand :)


Pa en sandblow..


En liten sjo sadar mitt i oknen!


Hela ganget forutom Thomas :D


Agnes Water :)

Yes, nu ar vi i Agnes Water och tro det eller ej: DET AR STRALANDE VADER!
Vi har agnat formiddagen till stranden och dagen ar fortfarande lite oklar.. men livet leker mina vanner! :)

Cheers / j.


fraser island - heaven on earth

Japp, som ni marker overlevde vi! :D Fast det var stunder da det var tveksamt.. pa motet dan fore far vi se en film om sakerhet pa on. Det forsta dom sager ar:
- Om du blir attackerad av en dingo, forsvara dig sjalv aggressivt.
Yeeey, kanns mycket battre.
- There's 7 really poison snakes in Australia.. Fraser Island have them all.
Annu mer yeeey!

Nar vi val kommit ivag med 4 tyska killar och 2 tjejer fran Schweiz sa ska vi backa ut pa farjan. Thomas (chaufforen) tittar bakat men rycker pa axlarna och borjar backa. Becka sager:
- Can you see anything in the back?
- Oh.. no, but I will feel if we hit something.
Kanns bra.

Och sen att vagarna pa Fraser Island ar heeeeelt galna och man far rakna med att sla huvudet i taket nagra ganger ar ju en annan sak. Och att Alexander ville sladda pa stranden (kanske inte varldens basta ide med den bilen) var val kanske inte heller jattebra. Och att Thomas ville kora ut i havet kandes inte som varldens basta ide just da.
Sen att vi rakade kora OFF LIMIT och att backspegeln rakade pa nagra trad ibland.. tjaa, kandes lite som smapotatis. For idag nar vi skulle hinna med farjan som gick vid tva tyckte vi att vi hade jaaaaattegott om tid nar vi kom fram till en ramp vid ett.

Vilken tur att det fanns EN smart manniska i bilen som inte riktigt kande igen sig och kande pa sig att nagot var fel sa DENNA person kollade kartan och insag att vi var 3 mil fel. (ja, jag tar pa mig aran for det!) Och 3 mil kanske inte kanns som nagot nar man har en timme pa sig men vagarna tillater en att knappt komma upp i 30km/h. Sa jag kan val saga att det var med rallyfart vi drog igenom skogarna pa Fraser Island - latt det roligaste som hande. Hahaha!

Annars var Fraser Island allt man forvantat sig och lite till - helt galet vackert! Det ar nog utan tvekan den vackraste platsen jag nagonsin sett (om man bortser fran en soluppgang over angarna ute i sommarstugan!). En 75mile lang strand som kandes endless och vackra sjoar, berg dar man kunde sta och se ut over hela on och en sandblow dar det kandes som att man kommit till oknen. Det var helt ofattbart. Och fler an en gang onskar jag att jag kunde ta med allt hem till er och visa er. Att Fraser Island ar ett varldsarv forstar man sa fort man satter foten pa on :)

Campingen gick bra, forutom att jag sovit i en liten pol inatt (yes, vi hade tur med vadret. Molnigt men inget regn.. forutom nu sista natten - FY SJUTTON ATT VI FICK TALTET SOM LACKTE IN!)
Goonparty pa en tom och mork strand ar bra skit! (och att vi inte stotte pa nagra dingos forutom nar vi satt i bilen ar ocksa bra skit!)

Ja, har haft 3 underbara dagar med saker som jag bara trodde jag skulle fa se pa bild :)
Och pa tal om bilder.. dom kommer dom narmsta dagarna - lite problemas med att ladda upp dom har!

Cheers dudes / j.

rainbow beach

Var buss gar om 1,5 h sa just nu dodar vi lite tid :)

I fredags gick vi ut med en norrman, en svensk och en engelsman.. det var intressant kan man val saga. Haha, vi agde upp dansgolvet iaf (bokstavligt talat, eftersom det inte var nagon annan som dansade..) och hade ruskigt roligt!
Mindre roligt var det i lordags.. men vi kom upp och gick en tva timmars promenad i Noosa National Park (kanske inte det smartaste vi gjort dagen efter.)

Sen regnade det resten av dan och vi avslutade lordagen med tva filmer :D
I sondags satte vi oss pa bussen till annu ett stalle dar vara mobiler inte vill fungera; Rainbow Beach. Det var soooool sa vi spenderade nagra timmar pa stranden (jag gick, becka sov. fair enough!)

Pa kvallen stack jag ut och sprang. En tom strand under stjarnorna - helt gaaaaalet. Det ar svart att sluta skratta och le nar man inser hur jakla bra man har det har. Att kunna springa i 1h utan att stranden tar slut under stjarnorna.. jesuses! Fast nar jag insag att jag faktiskt ar radd for vatten och att vilket monster som helst kan komma upp och ata upp mig sprang jag tillbaka..

Igar tog vi en lang powerwalk pa stranden precis innan dagens regn borjade osa ner. Kande mig inte riktigt pigg heller sa dagen spenderades i sangen med en bra bok :), precis vad jag behovde!

Nu ska vi iaf vidare pa nya aventyr. Herveyt Bay ar nasta stopp och imorgon satter vi oss i en bil med fortfarande for oss okanda manniskor och ska spendera tva dygn med dom pa varldens storsta sando :)
Inga duschar, inga toaletter, sova i talt med massa dingos springande runt oss - kan ju inte bli battre ;)

Sa, om vi overlever alla dingos sa hors vi i helgen! :)
Annars (som jag och Becka brukar saga om vi tror att vi ska do inom kort):
- Jag har haft en sjukt rolig resa och halsa dom dar hemma att jag alskar dom!

Cheers / j.

noosa and it's raining

Ja, gott folk, vi har hamnat mitt i den svenska sommaren. Det regnar, regnar och regnar. Vi bor 2 minuter ifran en saaa otroligt vacker strand men tjaa, det regnar som sagt.. var ute och gick dar imorse iaf och det var galet vackert! Vill bara ta med allt hem och visa er! Gar knappt att forklara.

Annars ar allt fortfarande bra :) Brisbane var grymt och det var jobbigt att lamna Amy i receptionen. Hon ar en san harlig manniska och det ar svart att inte skratta nar man umgas med henne.. see you in Portugal sweetie!

Vi ar langt ifran klara med Australien men sakta men sakert borjar man sakna en hel del darhemma. Min sang - framforallt, inget illa menat mot hostelsangar men det gar inte ens att jamfora med sin egen.. jag saknar hemmalagad mat (vi satt och pratade haromdan om vad det forsta vi ska ata nar vi kommer hem blir och sjalvklart sa vi nassjopizza. Men sen borjade Becka snacka om potatis och kott och grejer.. men det enda jag kunde komma pa att jag verkligen ville ha var pappas spaghetti och kottfarsas, ar det inte sorgligt? har ater vi pasta nastan varje dag och det ar det jag vill ha nar jag kommer hem, hahaha!). Jag saknar att kunna lagga kladerna i tvattkorgen och nasta gang man ser dom ar dom ihopvikta pa bordet. Haha, hemma ar man verkligen bortskamd alltsa.

Sa vad hander har annars da? Tjaaa, inte mycket. Vi njuter av varje sekund (kollar ut genom fonstret och det sporegnar - ok, jag njuter inte just nu) och allt gar prima. Onsdag nasta vecka aker vi self drive-tour pa Fraser Island, som ar varldens storsta sando. Vi paras alltsa ihop med lite random manniskor och satter oss i en bil i tre dar och bara aker runt. Kommer bli grymt! Tills dess stannar vi i Noosa nagra dar till, vi drar till Rainbow Beach och sen upp till Hervey Bay. Livet leker pa ganska bra ;)

Nudeldieten gar val sadar om jag ska erkanna, men det kommer nog funka finfint snart! Mina loparskor kommer overens med mig och den har anstrangningsastman det var tal om kanner jag inte av ett dugg - yeeeepp!
Festerna ar det daligt med just nu men det blir det snart andring pa! :D (nej mamma, bli inte orolig)

Ska nog spela lite kort nu och sen drar jag pa mig mina favoritskor for att svettas lite langs stranden :) - life is good..

keeping it unreal / j.

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


Becka live from Brisbane!

Ja, jag har blivit tvingad att blogga igen, sa har kommer inlagget som ni alla (endel) har vantat pa. Trots att vi har varit har i over 3 manader sa har vi verkligen inte trottnat pa varandra alls. Det ar snarare nastan tvartom. For att ta ett exempel sa nar vi kom till vart hostel har i Brisbane sa fanns det bara overslafar kvar i vart 10-badds rum. Sa vi tar 2 sangar jamte varandra och plotsligt kollar Johanna pa mej och fragar: kan vi inte ligga med huvuderna mot varandra sa vi kan ligga och prata och skratta lite tillsammans. Och sjalvklart stallde jag pa det. Vi gar nastan alltid och duschar tillsammans (inte tillsammans utan samtidigt i 2 olika duschar) och borstar osv. Sa det funkar verkligen jattebra och det kommer nog mer kannas konstigt nar vi kommer hem och inte ska sova i samma rum, ata frulle tillsammans osv.

Innan vi var i Brisbande var vi som sagt i Surfers Paradise vilket jag verkligen gillade och innan dess var det Byron Bay som ocksa hade sin charm :) Men det jag tankte komma till ar surflagret. Det var hur kul som helst! Medans Johanna mest lag och latsades att hon var med i Titanic genom att ligga och chilla pa bradan och ropa "Is there anybody out there" eller "Jack I will never let you go" sa forsokte jag iaf fanga vagorna. (johanna fangade en del ocksa) haha. Der var i vilket fall hur kul som helst. Sa mysigt att ga upp tidigt pa morgonen, ata frukost med hela ganget och sen va de forsta ner pa stranden och surfa. Men for att komma till en liten pinsam handelse pa bussen. Nar vi skulle aka till vart andra stalle sa fragar busschaufforen " do you have any good stories from yesterday?" och eftersom ingen svarar sa borjar jag tanka lite och tanker att ja det har vi val faktiskt..sa jag marker inte att han staller nasta fraga sa jag sager (ganska hogt och tydligt) YEAH! men det piniga ar att han da hade kommit till nasta fraga vilken lod "did anybody get laid yesterday" och dar sitter jag och skriker YEAH med ett leende pa lapparna. Tanker inte oversatta den sista fragan om nagon nu inte skulle forsta det, men lite pinsamt blev det..

Vi klarar oss ratt bra annars, lite felbokningar gallande datum pa hostels osv men det har alltid lost sig. det ar val vart motto, de loser sig alltid :D sa vi fortsatter att skratta oss genom resan och vi har traffat sa mycket harliga manniskor. En sak som ar valdigt rolig och som skiljer mej och johanna ganska mycket at ar nar vi t.ex. ater. Om jag har en chipspase sa fragar jag alltid "vill du ha", eller "de ar bara att ta om du vill ha". Men nar jussi sitter dar och ater sina kex t.ex. som hon at haromkvallen sa blev jag ocksa lite sugen. Men inte fragar hon om jag vill ha inte. Sa jag forsoker inleda henne lite pa dessa spar genom att saga, "ah, ar det gott?" da tanker man sig kanske att hon svarar ja, och sen vill du smaka. men inte! man far bara ett ja och sen fortsatter hon ata. Sa nu vet ni alla dar hemma det. hah

Jag trivs verkligen i Australien (det gor johanna med :P) och kan verkligen tanka mej att aka tillbaka hit nagon mer gang. Jag maste nastan aka hit igen. Alla australiensare ar sa travliga, riktigt fina strander, harliga storstader (har verkligen fastnat for Sydney), billigt goone, folk fran hela varlden osv osv. Kan inte skriva upp allt men ni fattar sakert vad jag menar. Det ar underbart :)

Ikvall blir det en lugn kvall, ska nog aka med en citycat som dom kallas har, en slags farja som aker runt, ska visst vara valdigt mysigt. Nasta stopp blir Noosa och vi har aven nu bokat Whitsunday och Fraser, ar sa taggad pa det.

Sa detta var mitt inlagg och hoppas det var nagorlunga lasvart. Hoppas ni alla dar hemma mar bra och vi har det toppen sa oroa er inte for oss.

Cheers mate!


brisbane

Lite bilder fran dom senaste dagarna;


Picknick i Byron Bay med The Circle of Trust :)

Australiens ostligaste punkt :)

 


Dags att lara sig att halla ordning, Akesson? ;)

Vissa pallar inte trycket efter en dag pa stranden ;)


Utgang pa g!


:) :)


VI hittade Amy har i Brisbane - yeeey!

Yes, vi ar i Brisbane och vi lever fortfarande. Vilket ar lite av ett mirakel sen gardagen..
Jag har hittat tillbaka till mina loparskor och vi har numera ingatt i forhallandet vi hade forut - kanns muy bien! Lite oklart nar vi aker harifran men dagarna i Surfers var grymma och jag gissar pa att dagarna har kommer vara minst lika bra! Vi overraskade Amy genom att checka in pa hostelet hon jobbar pa, sa nu ar vi glaaaada! :D

Och ja, nasta gang det bloggas ar det Becka som bloggar sa hall utkik for sjutton! Det kan bli intressant.. hon ar numera ett riktigt partyanimal!

Cheers dudes / j. med assistent Rafaela bredvid mig!


you gotta be skon!

Yes, det ar Akesson har igen! Det regnar ute sa vi har inte mycket annat for oss..

Igar bytte vi alltsa hostel. Och sakta men sakert anpassar vi oss till backpacker-livet igen :). Tappade ut en Aerogard igar nar vi var pa vift med all packning och ingen av oss orkade boja sig ner och ta upp den sa ooops, den ligger nog kvar dar. Vi far helt enkelt hoppas pa att myggen ar snalla mot oss!

Eftersom shuffle-bussen aldrig dok upp tog vi en taxi bort till Cape Byron Lodge dar vi bodde inatt (myggtoalett, stora grodor och vaaaaldigt drogpaverkade rumskompisar.. vilket stalle!). Det borjade sporegna och Akesson glider in i entren med alla vaskor och blota flippflopps.. yes, mina kara vanner, jag gjorde en grym entre. Vi ar lyckliga att aggen inte krossades!

Kvallen gick at till valdigt mycket EJ BACKPACKER-stil och sen somnade vi innan klockan var tio.. vaknade igen vid halv ett och insag att jag hade alla klader pa mig.

Idag var det dags att hitta nytt boende (vi kor numera pa stilen "det ordnar sig..", nar vi insag att vi bokat fel dagar efter surflagret sa var det tal om ett tag att vi skulle sova pa mojo-bussen.. ja, det ordnar sig alltid mina vanner!). Och det gjorde det aven denna gang, vi hittade boende och nu bor vi pa samma hostel annu en gang som Charlie The Man! Hahaha, engelsmannen vi traffade pa Wake Up i Sydney. Valdigt mystisk man men ack sa skon!

Nu kakar vi kex och det blir kanske Piren ikvall om det spricker upp litegranna :)

Cheers dudes! / j.

I rummet pa Mojo Surf Camp - alla i rummet ar tillbaka utan Sebastian, fransmannen som aldrig sa ett ord.. Nar han kommer tillbaka skriker Amy:
- Sebastian, your badass! What are you doing out so late?
- Ehhmm..
Hollandaren:
- Amy, its half past ten.
- Oh..

- Okey, we're screaming on three!
- Ok, one, two..
- Eh, I was just kidding.
- Oh..

Jag och Amy ligger pa surfbradorna ute i vattnet.. alla andra ar otroligt seriosa och forsoker fanga varje vag som kommer in.
- Amy, it's coming a big wave.. should we?
- Oh shit, what to doooo?
- Hold on to your board and pray that we will survive, dude!

- Jaaaack, come back!

- What are you wearing?
- Weird english badass.. I'm in bed! What are you wearing?
- A g-string made out of barbed wire, ouch!
- Take it off and put it in your mouth!
- Literally pissing myself laughing!

- Did you play some Super Mario last night? I hope you won!

Kat kommer in i rummet laaangt efter alla andra men alla ar vakna och vi har lamnat lite laskiga meddelanden till henne, da hon hellre spenderade kvallen med Mario an med oss. Nar hon gar in skriker hollandaren:
- It's Kat, it's Kat! Turn the light on!
Efter sjukt mycket skratt och nar alla haller pa att somna hor man Kat i morkret:
- Creepy people.. I'm afraid to fall asleep in the same room as you..

Jag sager som jag och Becky har som motto den har resan:
- YOU GOTTA BE SKON!

When will the world start spinnin'
And what happened to my happy ending
Learning what it takes, to turn this page
Didn't know how to walk away

- do you have tva hal i vaggen here?

Byron Bay ar grymt - minst sagt! Och att vi hamnat pa ett riktigt nice hostel gor ju inte saken samre.

Igar var det mulet nastan hela dan sa vi hangde pa en marknad och hade lite picknick pa stranden med The Circle Of Trust - oja, det var myyyysigt! :)
Sen pa kvallen skulle vi ga ut men the oldies pallade inte sa jag och Becka tog en liten tripp sjalva. Och tjaaa, det slutade med en hot dog och en harlig liten promme hem! Vi traffade var alskade Charlie iaf, haha!
Natten gick at till lite telefonsamtal, sa man var naaaaadigt trott imorse. Men va sjutton, sova kan man gora en annan dag! Och skonaste svensken pa vart rum letade efter ett uttag igar, gar fram till tva engelska tjejer och sager:
- Do you have tva hal i vaggen here? No?

Idag har timmarna spenderats pa stranden med lite moln emellanat. Den outhardliga varmen har forsvunnit och det ar faktiskt behagligt att vara utomhus (mamma, las det och bli stolt!) (och nar vi anda snackar om att bli stolt: jag numera alskar tomater! hur gick detta till?)

Vi trivs, precis som vanligt! Att vi har varit har i 3 manader imorgon kanns otroligt konstigt. Pa dom 3 manaderna har vi lagt pa oss x antal kilo sa idag borjade vi pa var nya diet. Ingen mer choklad och inga mer chips! Pasta (jag vet, inte sarskilt nyttigt men jag har planerat att borja springa lite igen) och vatten far det bli resten av resan! haha.. hemskt men sant.

Pa torsdag drar vi vidare till Surfers Paradise vilket kommer bli riktigt kul! Seriost tjejer, stranderna har ar FULLA av snygga surfkillar.. vart man an tittar sa finns dom dar. LIVET AR GOTT!

Mamma skickade nagra bilder fran paskfirandet och jag blev lite avundsjuk maste jag saga. Trakigt men sant - vi har inte atit ett enda paskagg.. vad ar det om? Har knappt markt att det varit pask! ILLA.

Nehe, nu ska vi glida vidare pa vara fortfarande ganska vita ben och lista ut hur vi ska ta oss till det andra hostelet som ligger lite utanfor Byron..

Cheers / j.

Grant my last request,
And just let me hold you.
Don't shrug your shoulders,
Lay down beside me.
Sure I can accept that we're going nowhere,
But one last time let's go there,
Lay down beside me

Bilder


Team Steve!


Let's surf..


Vart lilla hem :)


Regler.

Number 6: No snoring or breathing at night
Number 11: No shit music (fine: pole dance)

Number 18: No freaky languages - english only!

Numer 19: Go with the flo

Number 20: Try to be funny, add a rule and we cut your balls off, loser

 


Yes, instruktorerna ar gosiga..


En morgon pa stranden pa Spot X - helt underbart..


Nimbin idag :)

yes, det kommer fler surfbilder sa fort vi fatt dom :)

Idag akte vi till Nimbin och firade paskafton med the circle of trust - grymt var det! och snart vankas det lite utgang med dessa damer :)
maste saga att det kanns konstigt att inte leta agg i tradgarden just nu men pa nagot satt kanns det anda helt okej.

Annars leker det pa ratt bra och snubben med kollen i skogen ar en konstig man.

Cheers! / j.


Mojo surf camp 5 days

Oj.. vad har hant sen sist?

I sondags blev det jobbigt - igen. Scottie och hans bror Andy hamtade upp oss utanfor Wake Up och vi akte ivag pa bio. Gold Class (vilket betyder asstora fatoljer, man bestaller in det man vill ha, man har ett litet bord och jaa.. lyx!) och efter det blev det Mace D. Sen var det dags for annu ett hejda. 2 manader fick jag spendera med Scottie och det var val alldeles for lite egentligen.. men ja, jag vet nagonstans att vi traffas igen och det kommer bli awesome!

I mandags gick Mojo Surf-bussen upp till The Beach House och det forsta vi gjorde var att dra pa oss vatdrakter och ge oss ut i vagorna. Jag och Becka trodde dom skamtade forst. ASSTORA vagor och dar var vi, med en surfingbrada vi inte riktigt visste vad vi skulle gora med..

Men timmarna i vattnet gar fort och igar (efter 5 surflektioner) vagade jag ge mig ut pa dom riktigt stora vagorna i Spot X (yes, vi bytte stalle efter tva dar). Det var en heeeeelt sjuk kansla att sta pa bradan och rusa mot stranden.. waaah, vill gora det igen och igen och igen!

Sa vad gjorde vi dom timmarna vi inte surfade? At sjuuukt god mat, skrattade at det skona crewet, hangde med the circle of trust (som vi aker till Nimben med imorgon..) och ja, bara levde. Helt underbart!
Idag kom vi upp till Byron Bay och om en timme ska vi ner till The Beach Hotel med hela Mojo-gruppen och fira att va faktiskt overlevde ;)

Vi har Kat - som dodat en fagel med en tennisboll och spelade Super Mario en kvall..
Vi har Amy - som vill hora ALLA dirty details och ar valdigt lattroad.
Vi har Ina - som lyckades saga nej en gang iaf!
Och the swedish girls.. Yes, I love it!

For ja, vi har uppskavda hander och knan, traningsvarken kanns i varje liten muskel och saltvattnet guppar runt i magen. Sammanlagt har vi surfat ca 17 timmar dom senaste fem dagarna och det har varit helt underbart!!!

Nu ska vi surfa oss vidae mot nya aventyr och jag kan knappt vanta! Mitt huvud ar forvirrat och allt kanns lite sadar ibland men jesuses, vi ar pa var livs resa och jag forsoker bara njuta av varje liten sekund!

Bilder fran veckan kommer sa fort jag har lite mer tid! :)

RSS 2.0