coonamble - check!

Heeej!
Vi ar fortfarande vid liv.

Det kanns som att vi gatt rakt in i en westernfilm. Har sitter dom hangades vid baren med deras cowboyhattar och rodeobalten. Och som Jake sa igar nar vi pratade om min lopning:
- I only run if there's a bull after me..
Fattar ni hur outback vi har kommit eller? Haha!

Igar akte vi till Coonamble med Amanda. At en vaaaaaaaaaldigt god paj, kopte lite fornodenheter och akte tillbaka for att jobba. Var forsta fredagskvall. Alla sa att det skulle bli en riktigt hektisk kvall men nar det borjade regna andrade dom sig. Ni forstar, har tar man inte en taxi nar det regnar bara for att haret forstors. Nej, har kommer man inte fram med bilen om det borjar regna. Vagarna ar for daliga for det. Shiiit! Det blev en hel del drinkblandningar iaf och det var skoj! :)

Annars gor vi inte mycket. Kollar film, laser, pratar, lyssnar pa musik. Ja, allt det dar som vi alltid gor. Saknar Sydney en hel del men det ar roligt med den har upplevelsen och jag ar glad att vi gor det. Lite svart att hora vad dom sager bara.. hoh.

Ska ge mig ut och springa nu snart och hoppas pa att mitt smalben ar okej.

Och foresten, grodorna har ar vidriga. Det bor en pa coca-cola flaskan. Den ar stor och gron. Och vidrig!

Cheeers! / j.


Cessnock - viiiiin!


BACK IN SYDNEY <3


FINA FINA FINA SKANSKA DAMER PA JOLLYS!!


Vinnieboy! <3


Gratis champagne - check!


Grodan pa colaflaskan. Trevligt husdjur i baren..
 (och nej, den ar inte av plast som Becka trodde, den AR LEVANDE!)



Becky och Amanda i baren - overfullt med folk alltsa.. (haha, sa illa brukar det faktiskt dock inte va)


Lite ol kanske? :)


Lite mera ol kanske? - HELL YEAH!



Kollade pa film i lagenheten efter jobbet igar med Jake och vi fick honom att snacka lite. Ta den har accenten ganger tio - sa brukar det lata :P. Man hor inte riktigt vad dom sager. Och anledningen till att Becky fragar om han ar bisexuell i slutet ar for att dom sager typ BOYSEXUAL istallet for den normala uttalandet. Och fraga inte ens hur vi kom in pa att snacka om det overhuvudtaget, haha!

Kommentarer
Postat av: Lollo

I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you!

2010-02-08 @ 23:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0