let's hit the road bitches!

Hej hej hej!
Det ar ganska otroligt men vi ar fortfarande vid liv :D

Det blev en ganska lang sovmorgon igar, ganska sjukt att vakna vid 13.00 och hela rummet sover fortfarande.. annu sjukare att vi fick med oss ALLA i rummet till Kings Cross. Ah :)

Igar kvall begav vi oss mot en bio iaf med en ganska efterhangsen Pete. Vi ar snalla mot honom, jag lovar, men han ar bara.. valdigt speciell. Friends with benefits - sjukt rolig film faktiskt! :) Och med tanke pa den langa sovmorgonen blev det vaaaaldigt svart att sova for hela rummet (forutom amerikanarn, tror han har lite jetlag for helt plotsligt tog han tacke och kudde och la sig i korridoren.). Jamie kollar pa klockan och inser att den snart ar halv tva.. vi som trodde den var typ nio.

Idag var vi iaf duktiga och gick upp i tid for att leta upp en travel agency men nar dom forsakrat oss om att allt vi ville veta skulle Wicked Campers veta drog vi vidare mot vart home away from home: COLES! Dar inhandlade vi livsviktiga saker sasom nudlar, pasta och lite mer pasta. Vi traffade pa en valdigt marklig man vid pastasasen;
- It's like a rollercoaster I know! When I jump down and up and under the house and I shoot people! Here I am in person so just tell me if you want me to! I can!

Haha, efter en san random snubbe behovde vi vila sa drog tillbaka till Wake up, tvattade lite och gjorde andra nodvandigheter innan vi tog en bok, en filt och la oss i Hyde Park. Det ar inte jattevarmt men regnet har slutat iaf - thank god!

- Johanna, du ser ut som en groda som foder ett yngel!
HMMM..
Pa nat konstigt vis blev vi lite danssugna dar i Hyde Park sa kanske blir utgang med tidigt slut ikvall.

For imorgon ar det dags att aka till Wicked Campers, fa en van och sen borjar en helt sjuk roadtrip pa 2,5 vecka! Kommer bli AWESOME! Har forsokt kolla hur dom kor lite men hoppas pa att det blir sa lite korning som mojligt i Sydney imorgon (for aven om Becky har forlorat BADA gangerna vi kort sten sax pase om vem som ska kora sa har jag akt pa det anda.. ILLA BECKA!!!)

Nyss pa rummet pratar vi om drommar eftersom Tim vaknade med ett ryck imorse sa sangen var pavag att valta.
- I dreamt that I was in a fight, in the movement you know and you sort of wake up of it.
- Yeah, it's like when you're falling and you wake up because you whole body is just moving.
- Yeah, exactly!!
Billie kollar pa oss och suckar:
- My sleep really sucks..

Well, dags att fanga kvallen och se vad som hander!
PUSS&KARLEK fran Sydney! (snart on the road) / j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0