and it's raining in sydney..

Heeeeey!
Vi lever fortfarande och har haft en riktigt bra helg! Halsflussen ar borta och vi har kommit in i dygnsrytmen (typ iaf.)

I fredags sa var vi lite sega men gick runt lite, till Operahuset och solen sken lite fooor varmt. Tog en sandar turistbuss for att se lite mer av Sydney och nar vi akte genom Kings Cross var det inte svart att langta tillbaka lite :). Nar vi kom tillbaka till rum 707 (som da hade tre kanadensare, en irlandare, en fransman, en engelsman och tva grymma svenskor, vi alltsa) var alla ratt sega och lite halvt pa vag till sangen. Meeeeen, helt plotsligt taggade alla till, goonet var framme och hostelgolvhanget var ett faktum (mami, dont worry, jag vet att jag ater antibiotika!!)

Kvallen blev galen iaf och nar vi tankte att vi skulle sova runt kl 3 kom resten av rummet in och tyckte inte att det var dags att sova an. Sa vid halvsextiden kunde vi somna for att vid atta vakna for att tva kanadensare skulle checka ut och tyckte det var en bra ide att packa dar pa morgonkvisten. Ja, du maste bara alska hostellivet ;)

Sa vi sov alltsa en hel del igar innan vi vagade oss ut i regnet och gick vilse.. SAKLART. Efter lite aventyr var det dags for annu en utgang, denna gang var kanadensare utbytta mot en ny kanadensare och en amerikan. Men lika glada var vi for det! Om man visade pa ett tydligt satt vilket land man var ifran fick man ocksa en gratis drink - man tackar man tackar..

Kings Cross blev besokt och ANNU en gang efterfest i rum 707, dar vi pratade om goons kanslor och att vi faktiskt bara ar turister i det har landet.. HAHA! Underbar kvall!

Idag har det enda som gjorts varit ett Mace D besok - sorligt men sant. Det sporegnar ute och om jag fick trana skulle jag antagligen ge mig ut med loparskorna. Men icke da.

- Excuse me, do you know where the nearest McDonalds is?
- Oh my god girls you scared me! I thought it was an emergency!
- Well, it kind of is!

- Ah, vi maste ga till Chinatown och ata kinamat!
- Becka, vi ska till Kina om nagra veckor..

- Did you actually kiss that guy yesterday?
- Eh, no.. I just pretended to so he could be happy.

- Ar du fran Norge?
- No, I'm from Sweden.

xoxo / j.


UNDERBART!



PUSSPUSS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0