s'pore

Anda sen vi lamnade Kuala Lumpur bakom oss har livet varit valdigt intressant, haha!

Det borjade med bussresan fran KL till Singapore. Vi trodde att resan skulle ta ungefar 2 timmar sa nar dom stannade efter ungefar 2 timmar trodde vi att vi var framme. Men det var lite in the middle of nowhere och bara lite matstallen sa vi blev lite nervosa.. Insag snart att det bara var ett stopp for mat sa vi sprang in, pa toa och kopte lite mat och tillbaka till bussen eftersom vi inte ville att den skulle ga utan oss. Sa vi fragade en kvinna dar som upplyste oss om att rasten var pa 30min och det var ungefar 3 timmar kvar till Singapore. Good to know, good to know. Nar vi sedan lamnade matstallet sa var tva av mannen som satt bredvid mig inte med langre. Valdigt oklart om varfor.

Sa nar bussen stannade andra gangen blev vi lite fundersamma pa om det var dar vi skulle av. Jakla tur att bussen gick igen och att vi inte hann hoppa av for ungefar 10 minuter senare akte vi over gransen fran Malaysia till Singapore.. Efter passkontroll och ytterligare 10minuters bussresa hoppade alla av IGEN och tog sin packning. Var darfor sakra pa att vi var framme. Fragade busschaufforen vart var gata lag och allt han kunde saga var "next stop". JAHA??

MEN, det visade sig att det var passkontroll igen och att dom skulle kolla packningen. Phua! Intressant upplevelse alltsa..

Val framme i Singapore kom vi till hostelet dar vi bodde med varldens creepigaste kille (han har checkat ut nu thank god!) Sa igar borjade vi checka av listan som Goz gett oss. Zoo och night safari - riktigt coolt!

Idag skulle vi ta oss till stranden men eftersom varldens thunderstorm kom in fastnade vi under taket pa en mack pavag mot ett matstalle som Goz tipsat om oss. Och dar snackar vi thunderstorm.. Sa dar stod vi med tva gamla gubbar som trodde vi var systrar (fjarde personen som papekat detta nu..) Sa nar vi sprang ut for att forsoka fa tag i en taxi skrattade dom bara at oss och gav oss varsin nasduk att torka av oss med nar vi kom tillbaka.

Sen kom det en kille som skulle at vart hall och fragade om vi ville ha skjuts. Mammas ord "ak aldrig med nagra framlingar" kom fram i mitt huvud men eftersom han hade Hello Kitty nasdukar kandes han som ett sakert kort. Och sa ratt vi hade! Han tog oss till Prata House, vilket var riktigt gott. Tack Goz!

Nu ar vi tillbaka pa hostelet for en powernap. Imorgon kvall tar vi en nattbuss tillbaka till Malaysia, Langkawi oarna, dar vi ska bo i dubbelrum (110kr/natt!!!) i nagra dar.

See ya! / j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0