malaysia

Hej hej hopp!

Som ni kanske listat ut kom vi inte till Kina utan chillar just nu i varldens storsta shoppingcenter i Kuala Lumpur.

Efter en helt GRYM helg i Adelaide var det riktigt trakigt att saga hejda till Lachy och Goz som sa snallt korde oss till flygplatsen igar och forsokte lugna mina nervosa nerver. Valdigt snallt! :) Och eftersom vi hade kort en "all nighter" med lite drinkar och filmer fram till klockan 7 pa morgonen var vi val saaadar pigga.

Flygresan gick bra iaf och lyxigt nog satt vi langst bak (ner med stolarna!) och hade 4 saten for oss sjalva.. tjiho! Kom in till ett sjukt kvavt Kuala Lumpur dar det var 27 grader varmt halv tio pa kvallen. Medeltemperaturen i den har staden ar 27 grader aret runt eftersom det ligger sa nara ekvatorn - sweet!

Tog en taxi (4km for 20kr, woho!) och kom till vart vandrarhem som var lite mer som ett hotell. Dom hamtade vaskorna, visade oss rummet dar vi sover som i egna sma rum dar sangen ar. Helt sjukt! Imorse fick vi gratis frukost. Varm mat, brod, frukter och palagg. S-W-E-E-T! Fast det basta ar att vi betalar 80kr/natt och vi delar rum med 3 andra. Pa Wake Up hostel i Sydney betalar vi 210kr/natt dar vi delar med 8 andra, ingen frulle och absolut inget cinemarum som finns har. FANTASTISKT!

Sa efter frullen begav vi oss ut pa en marknad och nu har vi hamnat i varldens storsta shoppingcenter! Har sett the twin towers och imorgon aker vi till Singapore! Eftersom Goz bodde dar i 14 ar har vi MASSA tips pa vad vi ska gora. Man tar bussen dit och det tar typ 2 timmar :)

Efter nagra dagar dar aker vi tillbaka till Malaysia men upp till Langkaw oarna som ska vara ett paradis! SA NU KOR VI!

Puss / j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0