great ocean road

Nu ar vi i Apollo Bay!

Efter en hard natt i Melbourne kande vi oss redo att dra vidare efter ett besok pa Aquarium dar vi sag lite hajar och grejer! Och efter ytterligare en natt vid en sjo kande vi oss antligen redo att ta oss an Great Ocean Road. Och ja, vi har tyckt att varje vag vi akt pa har har varit vacker. Men den har vagen? HERREGUD vad vackert! Man vet inte vart man ska titta och man vill stanna var tionde meter bara for att man vill ta in sa mycket!!

Det ar sa oerhort vackert och jag ar radd att hur manga bilder i varlden aldrig skulle kunna beskriva det. Jag hoppas alla far chansen att aka pa den har vagen nangang - for man vill bara inte missa det :)

Det ar lite mindre skyltar har tack gode gud. Sa fort vi kom in i delstaten Victoria dok en ny skylt upp var femte meter.
"Tired? Powernap now!"
"Sory eyes? Powernap now!"
"Take a break!"
"Slow down stupid!"
Ja, valdigt trevligt men om dom lugnade ner sig med skyltarna sa man kunde fa kora istallet for att lasa pa dom kanske olyckorna skulle minska! Den dar Victoria vill ha koll alltsa..

Aja, nu ska vi glida vidare, om 1,5 vecka ska vi va hos Lachy i Adelaide och innan dess ska vi hinna med lite Kangaroo Island och resten av Great Ocean Road - tror vi hinner utan problem! :)

Hoppas allt ar bra darhemma, puss! / j.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0