did anyone say PARADISE?

Heej!

Efter en natt pa bussen (dar det fanns massage i stolen - yeeeeeey) kom vi antligen till Penang i Malaysia! Och efter ytterligare en battur pa 3 timmar (frukta ej, det kandes inte att vi var pa en bat sa Bexy madde fint hela vagen!) kom vi till on Langkawi dar vi markte ganska fort att vara bankkort inte funkade. Sa med mitt pass hos hostelagaren visade han oss vart rum. Dubbelsang, egen toa och TV. You gotta love Malaysia!

30 sekunders gangavstand fran vart rum ligger stranden. Vit sand, turkost hav och palmtrad bakom oss. Herregud vilket jakla paradis!!!! Men sjukligt varmt och att bada var inget svalkande direkt.

Eftersom vi inte visste nar vi skulle fa tag i pengar igen sa levde vi pa nagra kakor som blivit over sen bussresan och vatten. Hade RM30 (vilket ar lite mer an 60kr) sen forra gangen vi var i Malaysia. Sa mat hade vi ju rad med efter ett tag :).

Nu ar det thunderstorm men har kunnat ligga hela dagen pa playan! Inte brant oss an och vi ska battra pa brannan imorgon! Om det fina vadret haller i sig stannar vi antagligen lite langre an till torsdag som var tankt. For det har ar sa himla vackert, billigt och skont! :D AOUH :)

Saknar dock Australien en del men det ar val inte sa konstigt..? Det ar varldens basta stalle och finns fa stallen som vi gillar sa mycket!

Nehe, dags att ge sig ut i regnet (Bexy var smart nog att kopa ett paraflax haromdagen!)

Puss/j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0