adelaide

Heeej!
Sa, efter en olaglig (ja, mamma, det var forsta gangen vi sov pa en plats dar vi egentligen inte fick sova trots att Becka i borjan av resan foreslog att vi skulle tacka for nummerskylten om vi stannade pa olaglig plats!) och sista natt i vanen sa vi hejda wicked och hej adelaide!
Med en vagbeskrivning tog vi oss till Lachys hus (med pool - yey!) dar vi snabbt lamnade av grejerna innan vi akte for att campa med honom och hans kompis Goz. Lite turistgrejer, en aussie bbq och en sen natt senare hamnade vi i swags. Det ar ett sorts talt men det far liksom bara plats en manniska i den. Jag och Becky hade en double sa vi myste ihop oss under stjarnorna och sov anda tills det borjade regna och vi var tvungna att stanga igen den. Fantastiskt!
Vi kom tillbaka till Adelaide efter att ha besokt Port Elliot bakery. San lukt tackar man bara inte nej till! Tog en powernap innan det var dags for pubcrawl med Lachys vanner. Sa harliga manniskor och vi fick aven traffa en svensk utbytesstudent fran Uppsala och hans flickvan. Riktigt rolig kvall med andra ord!
Igar gick vi upp tidigt for en springtur (eller jag och Lachy gjorde. Bexy sov vidare...) och sen vidare mot en guidad tur pa en chokladfabrik! Det var fin australiensk choklad men inget slar ju Schweiz saklart. (guiden erkande till och med att dom i princip akte dit for att sno iden, haha!)
Tog en shoppingtur pa stan innan det var dags for annu en utgang. Antligen dans!!! :) Och med ett avslut pa Hungry Jacks kande vi oss nojda med kvallen!
Idag har vi hunnit med morgondryck pa ett cafe, en riktig aussie brekky on the bbq, en film, chillande i solen och fixande med en film som kommer upp har imorgon!
Vi har ocksa hunnit med en hel del first times!:
- Fish and chips (nej, vi har faktiskt aldrig atit det forr..)
- Swags (har aldrig ens sett i Sverige!)
- Toad in a hole (man gor ett hal i mackan, haller i ett agg och steker - yummie!)
- Pasties (pajliknande - onyttigt men gott!)
- Sushi (det var orovackande gott..)
Och pa tal om imorgon, dags att aka vidare mot Asien. Tanken var Kina men det sket sig sa Malaysia, here we come! :D
Kanns hemskt att lamna Australien och Adelaide men vi har annu en gang haft en sjuuukligt bra tid har och vi kan knappt vanta tills vi aker tillbaka! Lachy och hans familj ar helt fantastiska manniskor (yes, jag har till och med connectat med hunden!) Ikvall blir det annu en aussie bbq och sen sista natten i Australien for den har gangen!
Puss /j.
12 apostlarna :)
Rainforest walk :)
Chilling!
Sandboarding!
Fish and chips!
Dom hade glomt pinnarna sa det blev lite homemade..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0