tubing i vang vieng

Det har kan vara det haftigaste jag sett i festvag. Nagonsin!
Igar drog vi pa oss ett par slitna shorts och ett linne over bikinin och barfota tog vi en tuk tuk med Jared och Mark ner till floden. Och dar borjade festen. Langs floden hopar sig barerna och i floden simmar och tubar folk omvartannat.
Vi hyrde inga ringar igar eftersom vi var GANSKA sega efter fredagskvallen sa vi kom inte ner till floden forran tretiden. Man koper buckets, sitter i solen vid floden och dricker. Efter ett tag blir man danssugen och simmar over till den andra baren och dar dansar man loss! Sa jakla roligt!
Och nar vi var dar pa andra baren satter sig plotsligt alla ner i ett led. What? Men vi hangde pa och snart kom dom med whiskyflaskor och borjade halla (pappa, det var skitwhisky, tro inte dom slosar fina saker dar inte!). Alla ar pa sant jakla partyhumor..
Vi simmade lite till, akte "swing" (som en linbana rakt ut over vattnet sa slapper man taget i slutet), drack nagra fler buckets (for er som inte vet vad buckets ar sa ar det som en liten hink dar dom blandar det man valjer att ha i, sen far man nagra sugror och sen kor man!). I slutet akte vi till sista baren dar vi dansade tills det blev morkt och dom tande en stor eld.
Vid sjutiden akte vi tillbaka, at middag och la oss for en powernap. Men vi somnade ganska fort och vaknade inte forran mitt i natten igen. Sa.. ingen utgang dar inte!
Nu har vi alla precis atit frulle och ska snart ut pa floden igen.
Det ar svart att forklara kanslan nar man traffar alla som ar dar for fest - man far helt enkelt prova pa sjalv ;). Sa om ni NAGONSIN har vagarna forbi Vang Vieng i Laos, glom inte testa pa tubing. SJUKT roligt!
Puss / j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0