siem reap

Ja herrejavlar vilket dygn! (forlat mamma, jag ska inte svara)

Kanns som evigheter sen vi satt i Phuket och vantade pa bussen. Men ja, efter en enorm glass och roliga brod satt vi pa bussen som skulle ta oss till Bangkok pa 12 timmar.. Vi sov mest, jag hallucinerade nog lite. Sag manniskor i gangen sta upp och dansa och nasta sekund sov dom. Sag Becka kasta ut sin mobil fran fonstret. Fast det gjorde hon ju sjalvklart inte. Sov fast var anda vaken. Valdigt creepy.

Nyvakna och lite vilsna stod vi klockan 6 imorse pa en gata nagonstans i Bangkok. Bussterminalen lag under vatten sa dit kunde vi inte ta oss. Bexy gar och fragar en man, vi kan kalla honom Nisse, efter en buss till Siem Reap. Efter ett tag inser Nisse vart vi ska och skakar pa huvudet. Han ville tillbaka till Phuket da han flytt fran sitt hem i Bangkok men visste inte vart han skulle. Men han sa till Bexy
- you're my friend, I will help you!
Sa Nisse fixade fram en taxi efter ett tag (kan ju saga att det inte var det lattaste da ALLA bussar stannade pa den har gatan och ALLA ville vidare!) Nisse tyckte vi skulle ta oss till flygplatsen och ta ett flyg istallet. Sa vi tog en taxi (Nisse forklarade for chaffisen vart vi skulle), sa hejda till Nisse och akte mot nya aventyr!

Bexy var lite irriterad da hon varit nervig for att aka till Bangkok fran forsta borjan. Jag intog pappas mood och sa att det loser sig.. Bexy korde en mild version av mammas mood. Var pa vag att kopa en flygbiljett for 1500kr men nar vi gick ner en vaning (efter att Bexy fragat infon) sa hittade vi en buss som skulle ta oss till gransen for 45kronor. Svart val!

Bussen tog 4,5timmar och vid gransen blev vi omslungade och hamnade till slut med en trevlig prick vi kan kalla Tommy. Tommy foljde med oss hela vagen genom passkontroll och annat. Tror han lurade av oss lite pengar men Tommy sag trevlig ut sa det fortjanade han!

Delade en taxi pa tva timmar med tva tjejer fran Schweiz (125kr/var, yey!) och nu ar vi alltsa i Siem Reap. Hanger har nagra dagar, sen drar vi antingen ner till kusten eller vidare mot Vietnam. Alla dessa val..

Puss&godnatt! / j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0