paradise all over again

Hej hej!

Siem Reap var haftigt, ah sa haftigt! Under en dag hade vi en privat tuk tuk chauffor som korde runt oss till en flytande by dar vi tog en bat genom, sa himla haftigt! Men ganska jobbigt att se all fattigdom ocksa och guiden berattade att en av byggnaderna ar till for foraldralosa barn. Foraldrarna aker ut for att fiska och kommer ofta inte tillbaka. Sa hemskt!

Sen akte vi till nagra tempel. Angkor Wat var minst sagt imponerande! Sa ja, Siem Reap var lyckat.

Tog en 13timmars buss (ja, 13 timmar..) ner hit dar vi ar nu: Sihounakville. Har bor vi pa ett mysigt guesthouse som ar agt av en engelsman, spenderar dagarna pa stranden och kvallarna pa ett stalle som heter JJ's, dar vi hangt med varldens skonaste bartenders och nagra nya zeelandare. Och igar fick bartendern fran Australien en STRALANDE ide. Sweden vs Norway in the bar. Ni kan rakna ut sjalva hur det slutade och min dag borjade for ungefar en timme sen (klockan ar 17 har nu..)

Stannar har tills pa tisdag da vi tar nattbussen till Ho Chi Minh City i Vietnam for att kolla in lite tunnlar och sadar. Sen jobbar vi oss upp langs Vietnams kust, tar oss till Laos for nagra dagar och avslutar med nagra veckor i Thailand - AWESOME.

Annars ar val allt bra, min hosta har lugnat ner sig och Bexy mar fint - som vanligt ;)

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0