goodbye cambodia

Har haft helt fantastiska dagar har vid kusten men ikvall ar det dags att dra sig vidare mot Vietnam! Staden vi aker till ar Ho Chi Minh City (tidigare Saigon) dar vi tankt besoka dom valkanda tunnlarna som anvandes vid Vietnamkriget.

Igar chillade vi mest, tankte att vi skulle ha en ganska lugn sista kvall men nya zeelandarna kom forbi nar vi satt och chillade pa stranden sa det var bara att folja med 20meter bort till JJ's dar dom sjalvklart hade free shots och lite drinkar. Vi tog det anda lugnt men det ar det jag alskar med backpackerlivet - allt ar valdigt impulsivt och bara sa.. enkelt. Man kan ga ut i traningsshorts, linne och flip flops. Man behover helt enkelt inte bry sig sa mycket! :D

En annan rolig grej om den lilla buisnessman som gar runt har. Han ar val typ 7 ar kanske och gar varje dag forbi med antingen frukt, armband eller manikyr/pedikyr att salja. Igar satt jag och Bexy i tva fatoljer pa stranden medan nya zeelandarna satt en bit bort. Vi sag att dom borjade snacka med lillkillen men tankte inte sa mycket mer pa det. Efter ett tag kommer lillkillen springandes med ett armband dar det star "Rebecca" (och ett fint hjarta) och allt ar i blatt och gult. (Paminde lite om den dar valentine kakan hon fick forra gangen i Australien dar det stod Bec och ett hjarta pa. Bexy vet hur man charmar kiwis och aussies helt enkelt!)

Jag borjar sjalvklart skratta och lillkillen pastar att det inte ar betalat for sa Bexy far ga och hamta tre dollar och lamna till honom. Lite forbannad var hon sa det enda hon skrek till nya zeelandarna var "it's the wrong spelling!" inget tack eller sa for att hon trodde att hon fatt betala for det.

Visade sig sjalvklart att lillkillen tog betalt tva ganger och eftersom Matthew (killen som bad honom gora armbandet) betalat extra for att han skulle gora det fort blev det annu roligare. Matthew var uttrakad och tyckte det skulle vara en bra "ice breaker", hahaha. Herregud, ni skulle sett Bexys missnojda min nar hon inser att hon maste betala for nagot nagon gjort for henne. hahahaha.

Men idag sa vi hejda till vara nya zeelandska vanner Matthew och Jared, dom skulle till Bali och vi vidare till Vietnam. Det ar det som ar sa trakigt med att traffa nagra manniskor under nagra dagar, hanga med dom och sen bara saga hejda och anta att man aldrig ser varandra igen.

Men som sagt, nya platser att se och nya manniskor att traffa!
Kommer bli svart att halla sig vaken tills nattbussen gar ikvall (korde resans andra all nighter inatt for att kunna sova pa bussen..) men med lite god mat ska val det ga det med! (pa tal om maten, ar det nagot med asiatisk mat som gor naglarna vaxa som fan? helt sjukt vad dom vaxer har iaf!)

Hoppas allt ar bra hemma,
Puss / j.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Alltid spännande att få läsa vad ni är med om men saknar lite bilder nu. Har väl inte sett några sedan Ni kom till Asien eller?

Kram

2011-11-11 @ 12:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0