sa nagon chips?

Heeeej vara alskade svenska vanner och Safetylocker! :)

Vi lever fortfarande.
De senaste dagarna har det till och med varit helt okej temperatur. Molning och askat har det gjort dygnet runt. Men vi lever och vi kan faktiskt vistas utomhus utan att kanna oss uttorkade efter 3 minuter..

Vi har jobbat hela veckan, ungefar 5h om dan. I onsdags var nog det varsta jobbdagen for mig. Trodde aldrig att det skulle ta slut och varje gang dom borjade pa en ny rad kande man att man dog lite inombords :P. Det har inte varit ett outhardligt jobb men man far fruktansvart ont i ryggen och i axlarna och nar solen kommer fram blir det verkligen varmt.. sa det kanns riktigt skont att saga att vi numera inte ar druvplockare. Nu titulerar vi oss endast som backpackers i nagra dar och det ar riktigt skont!

Pa mandag lamnar vi Hunter Valley. Ett dygn i Sydney och jag langtar verkligen! :)
Men, det ar alltid nagra saker man kommer sakna litegrann nar man lamnar ett stalle som man kallat sitt hem i 2 veckor. Som:
- Hollandaren som gor det lite roligare att jobba. Han roar sig med att sjunga Lejonkungen och Bob Marley. Han sjunger latarna for druvorna som han kallar sina kompisar och gar garna runt och ler mot alla. Valdigt trevlig typ!
- Kineserna. Det bara kryllar av dom och dom ar riktigt skona! "Rain rain go away, come another day!"
- Herr och fru Frukost. Det ar ett par har i var alder och dom har alltid varsta gourmetfrukostarna (det ar alltid han som gor dom, lyssna och lar killar!). Sakna och sakna kanske man inte kommer gora men..
- Landskapet. Sa otroligt vackert. Behovs inte sagas sa mycket mer.
- Rachel och Richard i bilen. Helt underbart att aka med dom! (Kanske inte Richard.. men Rachel iaf!)

Sen ar det nog faktiskt inte sa mycket mer :P
Kommer inte sakna:
- Varmen. Den ar outhardlig. Och den gar inte att beskriva.
- Jobbet. Behover jag saga mer?
- Hostelet. Det ar trakigt. Trakiga manniskor. Och finns inget att gora. Om man inte vill titta pa tennis dygnet runt.

Och ja, det ska helt enkelt bli skont att lamna Hunter Valley! men vi ar glada att vi fatt upplevelsen. Men det racker dar :)

Igar var det storm. Och nu snackar vi inte svenskt askovader. Oh nej. Har snackar vi aska! Det blixtrade ungefar var tredje sekund. Jag och Becka stod i fonstret och tittade ut. Regnet OSTE ner (nu snackar vi inte sporegn, utan monsunregn!) och vi sag blixtrarna sla ner runt oss. Varje gang det slog ner vibrerade det i hela huset och efter det kom mullret som gjorde att det skakade annu mer. Alltsa, det har ar det varsta askovadret jag nagonsin varit med om. Inga overdrifter! Och ja.. da skulle det varit mysigt att ha en liten storre famn an Beckys att krypa upp i ;) haha!

Vi har chips pa rummet - vad sjutton gor vi har fortfarande?

Vi har varit har i tva veckor pa mandag. Vet ni vad vi atit? ALLA dar utom tre har vi atit nudlar. Kycklingnudlar, spicynudlar, currynudlar och biffnudlar. Har en biff och en gronsakssmak kvar for dom tva resterande dagarna. Har snackar vi varierad kost! Har redan planerat ett besok pa Mace D nar vi kommer till Sydney. Annu en anledning till att langta dit lite mer ;)

Becky kom precis in med choklad, glomde saga: hon har levt en hel del pa choklad ocksa, haha!

Aja, har val inte mycket mer att skriva :)
Eller jo. Jag maste verkligen tacka Katja! Du anar inte hur manga ganger minnet av dig fatt mig att skratta pa vingarden.. det ar imponerande att du kan fa mig att skratta klockan sex pa morgonen och anda vara pa andra sidan jorden. Men nar du bokstavligt talat foll for Henke den dan vi spelade bowling slar allt! Bara jag tanker pa det borjar jag skratta som fan. Sa tack Katja! :D

Ne, bast att springa till rummet sa inte Becky ater upp alla chirre ;)
Cheeeeers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0