hunter valley

Heeej!
Sista kvallen i Sydney spenderades typ med Vincent, chips och kortspel. En riktigt trevlig kvall och Becky och Vinnieboy insag att dom har samma musiksmak! Trevligt!

Resan hit var riktigt behaglig. AC i bussen gjorde att man nastan fros hela vagen. Bytte buss i Newcastle och i Cessnock kom den otroligt trevliga damen som jobbar har pa hostelet och hamtade oss. Hostelet ligger ungefar 20-25min gangvag fran Cessnock.

Det ar helt otroligt vackert harute! Alskade foraldrar, ni skulle alska det har mer an nagot annat! (pappa, du skulle iofs ha ratt svart for den har varmen.. det ar runt 35grader i SKUGGAN idag och pa fredag raknar dom med 40..). Det ar iaf vingardar OVERALLT. Sa himla vackert! Kullar och vingardar vart man an ser typ.. langa landsvagar mellan dom sma staderna och ja, det ar helt underbart!

Forsta kvallen kom  var arbetsgivare hit och sa att det var dags for jobb redan pa tisdagen! Phua! Halv sex stod vi klara utanfor och efter att ha levt i Sydney i sa varma rum att man knappt kan sova till att komma hit ar en stor forandring. Har fros vi oss igenom HELA natten. ISKALLT verkligen! Okej, kanske inte sa kallt som hemma i Sverige men tank pa att vi inte har duntacken, isolerade vaggar eller nagra element.. Tack gode gud for att vi fick tva tacken iaf!

Halv sex var det fortfarande morkt och iskallt men vid sjutiden borjar man tina upp igen.. man far sta i langa rader och jobba pa varsin sida busken. Man knipsar av druvorna, lagger dom i hinkarna och "the bucketboys" byter ut dom med jamna mellanrum. Det ar ett helt okej jobb faktiskt och om man har jobbat en manad pa Svenska Mobel kanns det som att man klarar det mesta ;)

Slutade vid elva (alldeles for varmt for att jobba efter det..) och direkt ner i poolen! Sen chillade vi storre delen av dan. Fick skjuts in till stan for att handla lite och gick sen tillbaka i varmen.. haha!
Idag borjade vi jobba vid fem och idag var det roda druvor som gallde. (igar plockade vi semallon eller hur sjutton det stavas. TANK PA OSS NAR NI DRICKER SANT VIN FRAN AUSTRALIEN!)
Slutade vid elvatiden idag igen och poolen var ett maste i den har sjuka varmen!

Sen har vi atit och fyllt i lite papper. Ikvall blir det en springtur om det blir lite svalare..
Vantar fortfarande pa besked om det blir jobb imorgon, vi far se! :)

Och Svanen, harute pratar ALLA som Crocodile Dundee! Dom som hamtade oss pratade med varandra hela vagen till vingarden och vi uppfattade kanske tva ord.. jesuses!

Hoppas allt ar bra hemma.
Cheers mate! / j.

Just det, glomde bort SKONASTE kommentarerna fran Becky. Haromdan nar jag hade varit ute och sprungit och kom tillbaka till rummet utbrister hon (liggandes i sangen):
- Alltsa, nu nar du kommer in har, alldeles svettig, trott och utpumpad blev jag sa jakla sugen pa chips och godis! Det varsta ar att jag inte ens mar daligt for att jag kanner sa..

Och imorse nar klockan ringde klockan 04.20 (nar jag var HELT dod):
- Men vafan! Jag skulle JUST borja fika i drommen ju! Faaaaaan!

Ja, Becky ar ratt rolig att resa med anda ;)

Matlagning pa g pa Jolly Swagman!

 


SafetyLocker och Carter med tequilan! WOHO!


Sista kvallen med Carter och Lachy!
Fransyskan, Carter, Vinnies kompis, Vincent, Lachy och jag. Ah, karlek! :)


Carter - mannen som kan ata Mace D mat snabbare an nagon annan! Men sen ar ju han amerikanare ocksa..


Dar vi bor nu! :)

Safetylocker - grillmaster! (hamburgarna blev bara gaaalet goda!)

Vinnieboy utanfor sitt talt med gitarren. Sa himla fin kille!

DJ i rummet. Det ar det vi gor nar vi ar trotta. Satter pa musik, lagger oss i sangen och skrattar som fan :P

becky i poolen har i Hunter Valley. Underbart!!


Vart hostel just nu i Hunter Valley :)


Har jobbar vi!



Sahar snygga ar vi nar vi jobbar! Hahaha!


Kommentarer
Postat av: Emsan

Ååå ni verkar ha det hur bra som helst och det är jag glad för, var rädda om er:)<3, becka dina kommenatarer är klockrena, det är verkligen becka! saknar er så ska ni veta! LOVE!

2010-01-20 @ 12:21:36
Postat av: Mamma

Vad söta Ni är i solhattarna. Nu måste jag nog kolla efter Australiensiskt vin från Hunter Valley. Verkar vara otroligt vackert landskap. Ha det fint. Kramar

2010-01-20 @ 21:52:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0