- get a tent, please!

Gardagskvallen blev riktigt bra! Sista kvallen med Lachy och Carter sa blev lite grillning utanfor hostelet med ett gang. Riktigt mysigt och nar man blir bjuden ar det ju annu battre (nagon har lart mig att gratis ar gott..)

Kvallen fortsatte med lite goone, massa skratt (Lachy kan va den skonaste killen nagonsin!), lite dans pa Empire (observera lite) och avslutades pa hostelet efter lite mace d (tack carter, du ar grym!). Ja, det var en braaa kvall tycker jag allt!

Idag har vi hangt vid swimmingpoolen som ligger i den botaniska tradgarden. Helt underbart att fa slippa all sand som satter sig som klister nar man smorjt in sig med solkram. Det var mysigt och jag har brant lite flackar har och dar. (man branner sig verkligen dar man rakar missa att smorja in sig.. inte ok!)

Vara roomies ar grymma alltsa. Den ena bara sover hela tiden och den andra sjunger och pratar i telefon. Vi rakar vara nagon slags magnet for homosexuella killar verkar det som.. Vi har Chris i receptionen, vi har var roommate som inte drar sig for att fraga:
- OOOOH MY GOOOD! WAS HE CUTE? TELL ME EVERYTHING!
Och idag hamnade vi bredvid ett par vid poolen. Men vafan, det ar riktigt nice och dom ar ju hilarious!

Det som gjort Jolly Swagman till ett sjukt roligt vandrarhem:
- Scotty, en skotte som dricker ol HELA tiden. Han gor inget annat. Sover ibland kanske..
- Tanten, hon gar runt och pratar om att man ska ta det kokande vattnet for att det dodar bakterier. Hon har varit och backpackat i typ 2 ar sa hon idag.. 60 bast kanske. Skon brud!
- Chris, den underbara lilla receptionisten som bara ar riktigt skon.
- Lachy, australiensaren som bara ar varldens basta kopia av Seth Cohen, det sager val allt?
- Skaningarna saklart! Underbara tjejer! (och stockholmarna, riktigt roligt nar dom var har!)
- Carter, kanske varldens snallaste amerikanare. Och jag har aldrig sett nagon ata mace d mat sa fort..
- Den langa killen, han gar runt med en troja pa huvudet och gor ingenting alls.
- Tjejen med dalig musiksmak, hon jobbar i receptionen och annonserade ut en blinddate i hogtalarna idag. Killarna stod i ko!
- Vincent, gittar, surfingbrada och ja, en haaaarlig manniska helt enkelt!

Ja, det var val ungefar det. Och sjalvklart becky! Utan henne och alla kommentarer hade det ju inte ens varit halften sa kul..

Imorgon flyttar vi iaf! Lite blandade kanslor men ska bli kul att se nagot annat. Har haft OTROLIGT roliga dar har iaf och nar vi kommer tillbaka for en natt i borjan av februari sa kommer vi bo har for sure!

Hoppas allt ar bra med er darhemma. Vi saknar er liiiite som vanligt ;)
Maste bara tillagga (tror Becky kommer gastblogga har snart och att hon da kommer skryta om sina matkunskaper) Becky brande toasten idag. Hon gick och smyghojde temperaturen hela tiden sa vi fick svarta toast.. buhu :(

& mamma, jag har lart mig ata tomater! Va stolt!

Massa karlek! Vi ses i Hunter Valley! / j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0